perjantai 6. marraskuuta 2020

Yves Rocher joulukalenteri 2020 unboxing

 Jatketaan joulukalentereiden unboxauksella ja tänään on vuorossa Yves Rocherin joulukalenterin sisältöön kurkistaminen. Tilasin kalenterin heti, kun se tuli myyntiin, koska viime vuotinen kalenteri oli niin huippu ja halusin ehdottomasti saada kalenterin tänäkin vuonna. Kalenterin ulkoasu oli todella kaunis ja jouluinen. Kuvitus antaa aina kalenterille sielun, joten on ihana, että siihen on todella panostettu. 

Toimitus oli todella nopea ja paketti saapui postiin viikossa tilauksesta. Pakko sanoa, että meinasin pudota tuolilta kun näin tämän vuoden paketin 😂 Odotin nimittäin isoa lähetystä, mutta sainkin verrattain pienen paketin. Näääk, pelokkain aatoksin availin pahvilaatikkoa ja kaivoin kalenterin esiin. Kaunis ulkoasu pelasti ensijärkytykseni, mutta tässä vaiheessa jo tiesin, että kalenteri tulisi sisältämään vain matkakokoisia tuotteita. Kalenteriin ei mitenkään saisi mahtumaan mitään isoja purkkeja ja toisaalta sen kevyt olemuskin kertoi jo paljon. Toisaalta kalenteri oli myös hinnaltaa hyvin edullinen (alle 50€), joten en voinutkaan odottaa mitään täysikokoista pakkausten joulujuhlaa.
Vaikka edellisestä kappaleesta voikin saada sen käsityksen, etten pidä matkakokoisista tuotteista niin tosiasia on se, että pienemmät testipakkaukset ovat oikeasti omassa elämäntilanteessani todella hyvä ratkaisu. Matkakokoiset pakkaukset ovat tarpeeksi isoja, jotta tuotetta pääsee kunnolla testaamaan, mutta tarpeeksi pieniä siihen, että tuotteen saa myös nopeasti käytettyä eikä se jää kuukausiksi hyllyille pyörimään. joten summa summaarum kalenterin reilut matkakoot miellyttivät itseäni, vaikka tiedän että moni teistä lukijoista saattoikin pettyä kalenterin pieniin matkakokoihin.

Käydään sitten läpi mitä kalenteri piti sisällään.
Glow organic scrub with organic anthemis
Winter apples bath & shower gel (ihana tuoksu)
Sensitive skin micellar water
Hydra vegetal ultra fresh cleansing gel (oma suosikkini!)
Brillance shine rinsing vinegar
Kajalkynö
Magnolia white tea bath & shower gel
Hajuvesi Soleil
Hydra vegetal 48H gel cream (7ml minikoko)
Go green kynsilakka sävyssä Rose hortensia (ihana sävy!)
Botanical scrub apricot
Purifying gel mask with organic peppermint
Nutrition nourishing shampoo
Midnight berries bath & shower gel (taivaallinen tuoksu)
Midnight berries huulirasva
Ultra rich shower balm shea butter
Hammam hand cream argan & rose
Sexypulp volume mascara
Sensitive camomille corrective green cream
Hajuvesi Nuit
Aloe vera moisturiing lotion
Universal botanical balm dry hair
Go green kynsilakka sävyssä Cerise noire
Mattahuulipuna sävyssä 156
Kalenterin sisältö oli monipuolinen kattaus Yves Rocherin tuotteita jokaisesta kategoriasta. Löysin kalenterista muutaman vanhan tutun, mutta monta ihanaa tämän joulun kausituotettakin. Itse rakastan brändin tuotteiden tuoksumaailmaa, joka on todella herkullinen kattaus hedelmiä ja marjoja eikä tuoksut tunnu lainkaan etovan synteettisiltä. 

Pieni miinus tulee kalenterin parista aivan minikokoisesta tuubista, joista ei kyllä tuotetta riitä kuin pariin käyttökertaan. Iso miinus myös siitä, että jouluaatto luukusta (jota ainakin itse odotan aina kalenterissa kaikista eniten) paljastui täysin sama tuote kuin viime vuoden kalenterista!! Hävytöntä, siis tarkistin vielä asian eli huulipuna on täysin saman sävyinen kuin viime vuoden kalenterin jouluaatto luukusta saamani huulipuna. Olisivat edes sävyn voineet vaihtaa. Muuten kalenteri ei juurikaan pettymyksiä tarjoillut, eikä sinne oltu piilotettu turhakkeita. Muutamasta pienestä pettymyksestä huolimatta siis pidin kovasti kalenterin sisällöstä ja lähdenkin mielenkiinnolla testailemaan tuotteita. 

Luulen, että tule itse ainakin tilamaan myös erikseen näitä tämän joulun kausituotteita, koska varovaisen tuoksuttelun jälkeen tykästyin sekä midnight berries että winter apples tuoksuihin. Näytti olevan nyt joulusettejä myös tarjouksessa, joten jos kiinnostaa itse testailla tai ostella jo joululahjoiksi valmiiksi niin klikkaa itsesi christmas collectioniin tästä. Itse joulukalenteri on jo loppuunmyyty, mutta erikseen voi tuotteita totta kai ostella ja Yves Rocherin verkkokaupassa onkin usein tosi hyviä tarjouksia, joten kannattaa pitää sivustoa silmällä.

Mitä pidit kalenterin sisällöstä?

4 kommenttia on "Yves Rocher joulukalenteri 2020 unboxing"
 1. YR ois saanut ilmoittaa jotain sisällöstä netissä, ees sen että tuotteet on matkakokoisia. Olisin ehkä itsekin ostanut jos kaveri ei olisi vinkannut yhden ruotsalaisen tubettajan videota, josta sitten katsoin sisällön etukäteen. Matkakoot on kivoja mutta nyt ei napannut sisältö. Töiden jälkeen saankin hakea sitten paketillisen täysikokoisia joulutuotteita Ärrältä. Ihana päästä tuoksuttelemaan niitä.

  VastaaPoista
 2. Olisi kiva tietä, miksi ei sitä kalliimpaa kalenteria tullut myyntiin? Useimmiten on ollut aina se kalliimpikin versio pussukoiden kera myynnissä.

  Tykkäsin paljon siitä, että oli kausituotteitakin! Monesta joulukalenterista ne useimmiten puuttuu, vaikka merkillä niitä olisikin (esim. The Body Shop) valikoimissa. Itse tykkäsin sisällöstä, vaikka samoja onkin viime vuoteen verrattuna.

  VastaaPoista
 3. Aika kiva, YR:N suihkugeelit ja niiden tuoksut on ihania ♥

  VastaaPoista
 4. Tää kalenteri on ulkoisesti mun mielestä yksi tän joulun kauneimpia! Ja itseasiassa sisältökin näytti yllättävän kivalta :) Vaikka mukana on paljon matkakokoisia ja muutama minituotekin, niin mitään monesta kalenterista löytyviä 'täytetuotteita', kuten kynsiviiloja, avaimenperiä, tarroja tai pesusieniä ei näytä löytyvän :) siitä iso plussa!

  VastaaPoista