torstai 11. maaliskuuta 2021

Goodiebox maaliskuu 2021




Maaliskuun Goodiebox saapui tänään ja kerrankin sen sisältö oli mulle täysi yllätys. En nimittäin ollut ehtinyt spoilaantua siitä vielä missään, joten olihan tuo aika jännä availla ja kurkkia mitä sisältä löytyi. Jotenkin Goodieboxin taso on nyt minusta vähän laskenut ja ollut välillä jopa aika mitäänsanomaton. Näin myös maaliskuussa, sillä boksin avattua katsoin tuotteita että jahas, tässäkö tämä nyt oli sitten. Oikein mikään ei erikoisemmin sytyttänyt.

Goodieboxin kanssa oli taannoin myös mielenkiintoinen keskustelu instagramissa. Minua seuraavat tietävätkin mistä on kyse. Otin nimittäin käyttöön Goodieboxin joulukalenterista saamani Frigs&rouge kasvoseerumin ja tuotteen avattuani se haisi aivan pilaantuneelta. Haju oli niin paha, etten todellakaan halunnut laittaa tuotetta kasvoille. Jaoin tästä muutaman klipin storyissä, koska paketissa oli päivämäärä elokuu 2020. Ajattelin, tämän olevan parasta ennen päivä. Goodiebox kuitenkin oikaisi asian ja sanoi sen olevan valmistuspäivä. En tiedä onko näin, mutta jos on niin tuote on joko jo valmistusprosessissa pilaantunut tai sitten se on kuljetuksen aikana säilytetty väärissä olosuhteissa. Goodiebox asiakaspalvelu oli kuitenkin aivan loistava. He lähettivät mulle pilaantuneen tuotteen tilalle postissa uuden. Tuote saapui eilen, en ole sitä vielä testannut. Mutta ihanaa, että vielä löytyy näin super kivoja asiakaspalvelijoita ja yrityksiä, jotka ymmärtää asiakaspalvelun merkityksen ❤




Sitten siihen maaliskuun boksiin. Boksin teemana oli back to nature, jossa boksi vie meidät aistien elämysmatkalle. Boksin avattuani ja lehtisen tuotteita katsellessa huokaisin syvään. Boksi oli todellinen pettymysten pettymys. Mikään tuote ei varsinaisesti kiljunut luokseen ja toiseksi boksissa oli kaksi ei-kosmetiikkatuotetta. Lisäksi boksin arvokkain tuote oli tuo kuvassa näkyvä meikkipussi... Palaamme siihen vielä tuonnempana, mutta jos meikkipussi on boksin arvokkain tuote, niin voiko olla muuta kuin pettynyt? Kokonaisuus jäi minusta siis jotenkin valjuksi. Yksi tosi kiva tuote boksista kuitenkin löytyi. Katsotaan mikä.




No niin, tässä siis boksin arvokkain tuote, joka oli 30 euron arvoinen Rabens Saloner kierrätetystä polyesteristä (eli muovipulloista) valmistettu pussukka. Jos olisin nähnyt pussukan ilman tuotelehtisen tietoja niin olisin veikannut sen arvoksi maksimissaan viittä euroa. Pussi tuntuu ja näyttää halvalta enkä ikinä lähtisi ostamaan tätä 30 eurolla. Meikkipussi on minusta kauneusboksissa myös tosi tylsä tuote, koska itseltä ainakin löytyy jo valmiiksi miljoona meikkipussia ja toiseksi pussi on myös omiin tarpeisiini todella pieni. Ei siis jää omaan käyttöön tämä ja minusta myös tylsä, että boksissa oli kaksi tuotetta, jotka eivät varsinaisesti ole kosmetiikkaa. Mitä mieltä te olette tästä pussukasta? Onko hintansa väärti?




Toinen boksin kauneusväline oli Nire Beautyn pinsetit. Pinsetit on kauniit ruusukullan väriset ja kärjet ohuen terävät, joten tuotteena varmasti hyvä. Mutta... Meikkipussi ja pinsetit samassa boksissa on minusta vähän liikaa kosmetiikkaboksiin. Ja pinsettejäkin varmasti löytyy jokaisesta taloudesta, joten sinällään vähän tylsä tuote boksiin vaikka kivan näköiset ja laadukkaan oloiset ovatkin. En ole vielä ihan varma jätänkö näitä itselle varapinseteiksi vai en. Ehkä näistä joku ilahtuu, mutta itselle vähän turha tuote.




Seuraavat tuotteet boksissa ovatkin ihonhoitoa. Bioderma Sensibio foaming gel on geelimäinen vaahtoavat putsari, joka sopii myös meikinpoistoon. Tämä ei pitäisi kuivattaa ihoa ja geelimäinen koostumus muuttuu kasvoilla työstettäessä vaahdoksi. Itse tykkään vaahtoputsareiden jättämästä tunteesta iholla, joten oletettavasti tulen pitämään myös tästä. Nyt on kyllä putsareita ihan kunnolla varastossa, mutta eiköhän tämä jossain vaiheessa käyttöön pääse. Kiva uusi brändi boksissa, josta en ole ennen kuullutkaan!

Moshi moshi mind brändiltä olemme useamman kerran saaneet boksin kautta erilaisia työvälineita kuten jade rollerin ja hiuspyyhkeen. Nyt boksista löytyi merkin yleellinen käsidesi, joka muuttuu parin sekunnin jälkeen käsivoiteeksi. Wow, tämä kuulostaa tosi jännältä tuotteelta ja olikin boksista oma suosikkini. Yleensä käsidesi kuivattavat käsiä todella pahasti ja se kuivuuden tunne korostuu etenkin talvella. Tällainen voidemainen käsidesi onkin ihan luksusta, jos se toimii ja jättää kädet kosteutetun pehmeiksi. En ole vielä ehtinyt testata, mutta taatusti tulee käyttöön.




Boksin käytännöllinen linja jatkuu, sillä MArie-Stella-Maris huulivoide on juuri sitä, mitä jokapäiväisessä arjessa kaipaa. Tuote on 100% luonnollinen ja sisältää hoitavaa sheavoita, manteliöljyä ja jojobaöljyä. Voisin kuvitella tämän olevan oikea kosteuspommi ja hoitavan rohtuneimmatkin huulet kuntoon. Tämä imeytyy nopeasti eikä tahmaa ja tuottessa on jättä mentholinen tuoksu. Itse tykkään mentholin raikkaasta tuoksusta ja viileästä tunteesta iholla. Ihanan kevyt tunne huulilla ja todella hoitava! Olisipa tämä tullut jo aikaisemmin talvella.




Boksin ainoa meikkituote oli The Beauty crop wing woman nestemäinen eyeliner. Brändi itselle uusi ja tuntematon ennestään. Tämä lineri sisältää mm. lakritsia, joka vähentää punoitusta ja turvotusta luomella. Wow uusi juttu itselle. Onko kukaan kuullut tällaisesta ennen? Vaikka eyelinereita multa löytyykin jemmoista niin kiva saada uusi merkki testiin, koska edelleen on hyvät nestemäiset linerit hakusessa. 




Boksista löytyi tilaajille myös tarjouskuponkin Nextorylle eli 45 ilmainen kokeilujakso. Kiva lisä boksiin ja taidan itsekin ottaa käyttöön. Nyt kun on lockdownit ja kaikki päällä niin mitäpä sitä parempaa tekemistä olis kuin käpertyä sohvan kulmaan viltin alle kuuntelemaan äänikirjoja.


Tosiaan itseäni tämä kokonaisuus ei sytyttänyt ja boksin kiinnostavimmat tuotteet oli käsidesi sekä huulirasva. En tiedä pitäiskö itkeä vai nauraa. Luotto kuitenkin positiivinen tuleviin kuukausiin. Goodiebox kyllä aina välillä yllättää erittäin positiivisesti.
Jos haluat hei liittyä tilaajaksi ja saada ensimmäisen kuukauden boksin puoleen hintaan niin klikkaas tänne. Normi hinta boksilla 24,95€/kk, mutta tarjouksen kanssa ensimmäinen boksi 12,5€. Ei paha ollenkaan. 

Mitä mieltä sä olit tästä maaliskuun boksista? Sytyttikö?
12 kommenttia on "Goodiebox maaliskuu 2021"
  1. Putsari ja huulivoide ois olleet ne mieluisimmat näistä. Meikkipussin arvo on ihan käsittämätön, kun noita tuommoisia pussukoita nyt saa vaikka kaupanpäällisinä. Ei taida Marimekonkaan pikkupussukka olla noin kallis:D Nyt kun kaikkien tilaajien boksit maksaa sen 25€ niin luulisi, että se alkais näkyä jo sisällössäkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huulivoide on osoittautunut tosi hyväksi, mutta tuo putsari on tuoksuton ja siksi tylsä. Mä en kans tajua tuon pussin arvoa ollenkaan :O varsinkin kun näitä pusseja (ja super paljon hienompia) saa kaupanpäällisinä nykyään tilauksiin

      Poista
  2. Just avasin oman boksin. Vähän samoja ajatuksia kuin sulla, ei nyt superpettynyt mutta en hyppinyt kattoon riemusta. Käsidesi ei mielestäni kuulu kauneusboksiin, se oli vähän njääh...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei munkaan mielestä käsidesi kuulu kauneusboksiin :D Se on vähän semmosta käyttötavaraa

      Poista
  3. Aika pettynyt fiilis. Meikkipussi on halvan näköinen ja mikä väriyhdistelmä: keltainen vetoketju on tosi mauton 😒 pinsettejä mulla on myös riittämiin, eyelinereita samoin, mutta voihan näitä kokeilla. Kasvoputsareita tarvitsee aina, joten se pääsee käyttöön. Paras tuote oli mielestäni juurikin tuo käsidesi/voide. Tykkään tuoksusta ja tämä oikeasti jättää kädet kosteiksi. Tosi hyvä tuote esim. Töihin, jossa mulla ainakin kuluu järjettömiä määriä käsidesiä.
    Mutta mutta... Jäi kyllä kokonaisuudesta jokseenkin pettynyt olo, en tiedä onko muilla sama fiilis että boxin taso on laskenut huimasti ihan muutamassa kuukaudessa 🤔

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan samoja fiiliksiä, se meikkipussi oli ihan floppi! Mä en ole vieläkään käsidesiä ehtinyt testata mutta kiva että on sulla toiminut. Ehdottomasti testailen itsekin, kunhan tästä pääsee johonkin ihmisten ilmoille taas :D

      Poista
  4. Mä en ole ollut nyt moneen kuukauteen Goodieboxiin mitenkään erityisen tyytyväinen, vaan jostain syystä boksit ovat olleet sitä ihan ok -luokkaa. Niissä on jokunen kiva tuote, mutta sitten myös niitä aivan tarpeettomia tai itselle turhia tuotteita. Tuo kasvoputsari oli ehdottomasti kiinnostavin tuote, mutta myös huulivoide yllätti positiivisesti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä boksien lasku alkoi jo viime vuoden lopulla ja jatkuu yhä. En tiedä mitä oikein on tapahtunut. Välissä taisi olla yksi kiva boksi ja sitten taas tämmöistä :(

      Poista
  5. Ei sytyttänyt sitten yhtään. Toi meikkipussi ja pinsetit samassa boksissa on melkoinen floppi, olisi jätetty edes toinen pois ja laitettu vasta seuraavaan boksiin! Eyelinerista olisin ilahtunut, olettaen toki, että se toimii hyvin :D Kiva kuitenkin kuulla, että aspa toimi noin hyvin<3 Mulle on jäänyt Glossyboxin ja Ihana Sinän aspasta pienoiset "traumat", mutta kiva kuulla että edes joku kauneusboksi hoitaa asiakaspalvelunsa mallikkaasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin mietin, että kokonaisuus olis toiminut jos meikkipussi ja pinsetit olis eroteltu toisiin bokseihin ja tilalla olis ollut joku muu tuote. Nyt tuolleen kaksi käyttötavaraa oli vähän tylsä juttu kosmetiikkaboksiin!

      Poista
  6. Ei mielestäni ollut mikään paras. Tuo meikkipussukka just semmosen krääsän näköinen ja oloinen. Olisi myös kiva tietää oliko suositeltu yli 70% alkoholipitoisuus tuossa käsidesissä jotta se olisi "terveysviranomaisten suostiusten mukainen".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan krääsää se onkin. Tuntuu muoviselta ja halvalta, tommosia saa jostain perus markeiteista parilla eurolla. Käsidesi taisi olla juuri sen 70% eli siinä mielessä ihan käypänen:)

      Poista