tiistai 2. heinäkuuta 2019

Ipsy plus kesäkuu - Block party


Ipsy plus kauneusboksi on nykyään kuukausittaisista yllärilaatikoista se, jota odotan kaikkein eniten. Olen ollut tilauksen alusta asti aivan mykistynyt miten hurjan hyviä tuotteita boksista on tullut ja miten loistavasti siitä saa vastinetta rahoille. Kesäkuussa Ipsyllä oli teemana Block partyt ja tarjolla oli monia tuotteita, jotka oli tehty yhteistyössä Tetriksen kanssa. Tämä siksi, että kuuluisa TETRIS peli juhli 35 vuotis juhlapäiväänsä. Minä en näistä Tetris teemaisista tuotteista niin syttynyt, joten jätin syystä normi ipsy pussukan tauolle kesäkuun ajaksi. Ipsy plus sen sijaan oli pakko saada ja sisältä paljastui taas aika mahtavia ylläreitä. Postauksen lopusta löytyy taas extra tuotteiden esittelyt.



* Suva Beauty Hydra Liner in Grease & six twenty brush set ~ 23€

Boksista tuli söpö pieni purkki eyelineria sekä teräväkärkinen merkin sivellin rajausten tekemiseen. Ihmettelin aluksi kun tutkin purnukkaa, että miten siitä saa yhtään mitään irti kun aine purkin sisällä vaikutti olevan ihan kivikova. Tarkempi tutkiminen osoitti, että kyseessä on kakkulineri eli aineen kuuluukin olla kova. Sivellin kastetaan veteen ja dipataan kevyesti purkkiin, jolloin aine muuttuu pehmeäksi ja siveltimellä saa loihdittua kauniit rajaukset. Kuulostaa aika jännältä ja en ole tällaisista kakkulinereista ennen kuullutkaan. Tätä on kovasti monet kehuneet ja vaikka lineri ei ole vedenkestävä se ei ilmeisesti silti valu pitkin kasvoja. Kuulostaa aika lupaavalta.



* Tula Skincare Major glow cooling & brightening sheet mask ~ 23€/3 kpl

Ihanaa, taas uusia kasvonaamioita. Nämä kirkastavat naamiot sisältävät C-vitamiinia, kuorivaa papayaa sekä probiootteja kosteuttamaan ihoa. Naamio suositella käytettäväksi viilentämään kasvoja aurinkoisen päivän päätteeksi. Nämä kuulostaa niin ihanilta ja pakkauskin on kaikessa yksinkertaisuudessaan tosi kaunis.





* Trestique Matte color + shiny balm ~ 22€

Boksista paljastui tosi nätti kynän mallinen huulipuna, joka sisältää myös huulivoiteen. Aika näppärää! Pakkaus on hirmu kiva ja kynän pää tarttuu magneetilla kiinni hylsyyn, joten tämä ei aukene vahingossa. Kynän pohjasta löytyy pieni nappi huulivoidetta, joten tämä on kiva tuote sujauttaa laukkuun, sillä kahden tuotteen sijasta tarvitset vain yhden. Huulivoide sisältää kaakaovoita, persikkaöljyä ja oliiviöljyä. Huulipuna on tumma marjan sävyinen mattapuna. Vinkkinä ohjekirjassa lukee, että matasta saa hetkessä kiiltävän lisäämällä punan päälle sipaisun huulivoidetta.  Sävy ei ole minulle ominta omaa, joten en tiedä jätänkö tätä itselle vai laitanko eteenpäin.



* Sunday Riley C.E.O Vitamin C rich hydration cream ~ 57,50€

Oli puoliksi järkyttynyt ja puoliksi hullun innoissani, kun kaivelin boksistani tämän hurjan kalliin Sunday Rileyn kasvovoiteen. Olen muutamia merkin tuotteita käyttänyt ja tykännyt kovasti. Voide sisältää runsaasti C-vitamiinia, joka taistelee ihon näkyviä virheitä vastaan samalla kirkastaen ihoa ja tehden siitä hohtavan nuorekkaan. Voide sopii niin aamu- kuin iltakäyttöön. Voide tuoksui ihanan raikkaalle sitruksiselle. Onpas kiva päästä tätä testaamaan.





* TETRIS x ipsy Game on eyeshadow palette ~ 21€

Boksista tuli tietysti myös yksi TETRIS teemaan liittyvä tuote, joka oli kuusi pannuinen luomiväripaletti. Pannut ovat aika reilun kokoiset, joten tästä riittää käytettävää pitkäksi aikaa. Kolme sävyistä on mattaisia ja etenkin game changer oranssiin taittava sävy on hirmu nätti. Paletissa on myös yksi metallinen sävy (game day) sekä kaksi glitteristä sävyä. Minusta nuo kaksi glitteristä, etenkin tuo vihreä sävy näyttää niin kauniilta. Sininen sävy puolestaan tässä on hiukan random, enkä ihan saa kiinni miksi se on tähän palettiin valittu. Se kun ei oikein mätsää minkään muun sävyn kanssa. Pitäisin paletin, jos minulla ei olisi valmiiksi jo niin paljon luomiväripaletteja. Koska laitan paletin eteenpäin, en myöskään swatchaillut värejä. Paletin ulkoasu ei valitettavasti ihan muhun napannut, joten ehkä myös se on osa syy miksi en jätä palettia itselle.


Extra tuotteet:


Valitsin tuttuun tapaan myös kolme extra tuotetta mukaan. Extroista kaksi oli täysikokoisia (hinta 12$) ja yksi matkakoko (hinta 3$). Ipsyssä parasta kivojen tuotteiden lisäksi on tämä ominaisuus, että aina voi valita pakettiin mukaan pientä lisämaksua vastaan pari extra tuotetta. Olenkin aina hyödyntänyt tämän mahdollisuuden ja löytänyt tätä kautta monta kiinnostavaa tuotetta.


* R+CO High dive moisture + shine creme

Tämä täysikokoinen puteeli oli hiuksille tarkoitettu hoitovoide, joka tekee kuivista ja vahingoittuneista hiuksista silkkisen pehmeät. Sen sisältämät B5-vitamiinit lisäävät kiiltoa hiuksiin. Auringonkukkasiemenöljy suojaa hiuksia muotoilurautojen kuumuutta vastaan. Tuotetta levitetään hiuksiin ja annetaan kuivahtaa itsekseen. Tuoksu vaikutta myös hyvältä. Pidän erittäin paljon tällaisista helpoista hiuksiin jätettävistä tuotteista, joten käyttöön tulee ehdottomasti. Täysikokoinen tuote maksaa noin 24$ ja ostin tämän 13 dollarilla.



* DR. Botanicals Moroccan rose superfood facial oil

Sain joskus viime jouluna LF beautyboxin mukana brändin sy-voiteen ja rakastuin siihen välittömästi. Siksi halusin testiin myös merkin kasvovoiteen. Kasvoöljyssä pitäisi olla kevyt koostumus, joten ehkä tätä pystyy käyttämään myös kesällä. Öljy boostaa kollageeni tuotantoa ja sen sisältämä C-vitamiini kirkastaa ihoa. Öljy sisältää myös A-vitamiinia, joka taistelee vapaita radikaaleja vastaan. Manteliöljy puolestaan pehmentää ja syväkosteuttaa kasvojen ihoa. Dr. Botanivals tuotteet on täysin luonnonmukaisia. Tämä kuulostaa hurjan hyvältä, joten innolla odotan tämän koekäyttöä. Boksista saamani 15ml pullo maksaa bangergeadilla 20€ ja ostin tämän omaksi 2,5 eurolla.



* I Dew Care Disco Kitten illuminating diamond peel-off mask

I dew care on K-beauty tuotemerkki, josta tosin en ole ikinä ennen kuullutkaan. Peel-off naamio sisältää helmipulveria eli makean tai suolanveden helmistä tehtyä jauhetta. Helmipulverin uskotaan parantavan ulkonäköä ja sitä ovat käyttäneet kosmetiikassa Aasialaiset ylimystöperheet. Helmipulveria käytetään myös aknen hoitoon. Tässä naamiossa sen tehtävä on toimia kuorivana elementtinä. Ja jotta älyttömyydet eivät loppuisi tähän, niin naamio sisältää myös timanttipölyä! Kyllä, luit oikein. Minulle on täysin uutta, että timantteja voidaan käyttää myös ihonhoidossa. Miellän timantit vain korutavaraksi, joten ihmetykseni oli aika suuri kun luin että tuotteessa on ihan oikeaa timanttipölyä. Sen pitäisi yhtälailla kuoria ja kirkastaa ihoa. Netistä luin, että timanttipölyä on käytetty kosmetiikassa jo pitkään ja se on ihan tehokas kuoriva ainesosa, mutta ihan yhtä tehokkaita kuorivia aineksia löytyy muitakin. Siispä tämä timantti hömpötys on ollut kosmetiikka markkinoilla ehkäpä ylimääräinen keino nyhtää vain rahaa. Joka tapauksessa, nyt kun kerran ostin itselle 12 dollarilla tämän erikoisen ja yleellisen peel-off maskin niin nautitaan nyt koko rahalla.



Boksi oli taas kerran oikein loistava vaikkakaan ei suosikkini. Sanoisin jopa, että olen enemmän innoissani valitsemistani extra tuotteista, mutta kyllä boksinkin sisältämät tuotteetkin olivat oikein kivoja. Boksin tuotteiden arvo ilman extroja oli 146€ eli huikea kokonaisuus jälleen. Ipsy plus on muuten nyt vapautunut markkinoille ilman jonotuslistaa, joten kuka vain voi tilata omansa ipsyn sivuilta täältä.


Lopuksi vielä haluan kuulla teiltä, onko kukaan kuullut ennen näistä timantti ja helmipölyistä tai kakkulinereista?

6 kommenttia on "Ipsy plus kesäkuu - Block party"
  1. Mä luin just jostakin timanttipölystä ja kakkulinereista, innolla odotan mitä mieltä jengi niistä on kun tuotteita kokeilee. Timanttipöly kyllä kuulostaa ihanalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin hyvin yleelliseltä kuulostaa :D Katsotaan miten tuotteet toimii käytännössä

      Poista
  2. Oli kyllä tosi kiva sisältö! Muutama sama tuote näkyi omissakin spoilereissa, mutta vielä ei oo oma boksi saapunut :) tuo extrana ollut Dr. Botanicalsin öljy on muuten aivan loistava! Yksi parhaista testaamistani öljyistä 😊 harmi, etten vielä viime kuussa ollut Ipsyssä mukana, koska olisin ehdottomasti myöskin tuon öljyn tuohon hintaan halunnut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei wau, kiva tietää että öljy toimii! :) Toivottavasti säkin saisit boksisi pian <3

      Poista
  3. Olipa kiva sisältö! Ton luomiväripaletin sininen sävy ei kyllä munkaan mielestä sovi joukkoon. Se jotenkin rikkoo ton kokonaisuuden, joka olisi muuten todella kaunis ja yhtenäinen :D Tetris-teema ei olisi muhunkaan niin iskenyt, mutta toisaalta on ihan hauskaa, että bokseissa on tällaisia erilaisia teemoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanos muuta! Olispa ollut kiva jos se sininenkin sävy olisi ollut joku värimaailmaan sopiva. Teemaboksit on toki kivoja, mutta en tiedä kovinko moni kosmetiikka intoilija innostuu Tetriksestä :D

      Poista