torstai 28. marraskuuta 2019

Marraskuun kosmetiikkasuosikit

* merkityt tuotteet saatu, sisältää mainoslinkkejä



Tänä vuonna marraskuu on mennyt vinhaa vauhtia ja kosmetiikan saralla olen päässyt testailemaan valtavasti uusia kiinnostavia tuoteita. Suosikkituotteiden valinta olikin tällä kertaa vähän haastavempaa, koska minulla olisi teille suositeltavana niin monta kiinnostavaa ja erinomaista tuotetta. Päädyin nyt kuitenkin ottamaan tuttuun tapaan viisi suosikkia, joista kerron vähän tarkemmin. Jokainen tuote on ylittänyt kaikki odotukset ja ollut ahkeralla käytöllä koko kuukauden. Nyt kun postin lakkokin on ohi, niin tästä voi napata vaikka vinkkejä joululahjoihin ja pistellä tilausta menemään joko itselle tai lahjaksi.





*Famo pöllöshampoot

Kirjoittelin pari päivää sitten näistä hassunhauskoista Famon pöllöshampoista ihan oman postauksen, jonka voit kokonaisuudessaan käydä lukemassa täältä. Pöllöt on nousseet meidän taloudessa suureen suosioon, sillä miehenikin on näihin aivan hullaantunut. Shampoopalat vaahtoavat vaivattomasti ja pesuteholtaan ovat aivan loistavia. Hiukseni ovat pesun jälkeen selkeästi ilmavemmat ja pysyvät puhtaina pidempään kuin normaalilla shampoolla pestessä. Hinnallakaan nämä ei ole pilattu, koska kiinteä palashampoo kestää käytössä huomattavasti pidempään kuin nestemäiset verrokkinsa. Niitä kun helposti tulee kaadeltua päähän aivan liikaa kerralla. Pöllöstä taas lähtee vaahtoa jo parilla pyöräytyksellä niin runsaasti, että pala kestää varmasti käytössä pitkän ajan. Nämä on niin söpöjäkin etten vieläkään pysty lopettamaan näistä hehkuttamista! Tässä on tämän joulun hittituote!
Famon pöllöshampoita ja hoitoaineita on myynnissä mm. House of Organicillä täällä ja Famot näyttää nyt olevan juuri alessa. Osa tuotteista onkin jo loppuunmyyty, joten ole nopea jos haluat jouluksi oman suloisen Famon.




Soaphoria In white orgaaninen deodorantti

Kuka pystyy samaistumaan hyvän deodorantin metsästämisen tuskaan? Olen vuosien ajan etsinyt täydellistä deodoranttia, joka ei pettäisi tosipaikan tullen ja joka ei jättäisi vaatteisiin rumia tahroja. Erityisesti arvostan myös deodorantin hyvää tuoksua, joka jaksaisi pitää pintansa ihan iltaan asti. Nyt olen löytynyt aivan täydellisen deodorantin! Soaphorian kermainen deodorantti levitetään purkista kainaloihin sormin ja koostumus on voidemaista. Se ei kuitenkaan jätä kainaloita öljyiseksi tai tahmaan vaan imeytyy varsin nopeasti eikä myöskään sotke vaatteita. Tuoksu on tässä parasta mitä tiedän. Siitä erottuu selkeästi syreenin ja pionin vivahteita. Kieloakin tässä pitäisi olla ja monia muita kukkia. Kukkaistuoksu onkin oikea sana tälle deodorantille, mutta tuoksu ei kuitenkaan ole imelä tai ällömakea. Naisellisesta ja kukkaistuoksuista pitävälle varmasti ihan nappivalinta. Itse ainakin rakastan tätä. Tuote on 100% orgaaninen.
Tuote maksaa 10,50€ ja tilaamaan pääset tästä. Koska tuote on voidemaista, sitä ei tarvitse levittää suurta määrää. Hyvin riittoisa tämä 50ml purkki siis.




Luonkos öljynpuhdistuskakku

Luonkosin puhdistuskakku hypeltä ei varmasti ole voinut oikein välttyä, jos blogimaailmaa on yhtään seurannut. Näihin on saanut pitkin syksyä törmäillä useassa blogissa ja vielä kertaakaan en ole kenenkään kuullut sanovan näistä huonoa sanaa. Itsekin kirjoitin kakuista oman postauksen, jonka voit käydä lukemassa täältä. Olen käyttänyt kakkua nyt kuukauden ajan joka ilta meikinpuhdistuksessa ja hyvin toimii. Meikit lähtee ja iho ei kuivu. Kaksoispuhdistuksen teen vielä erikseen toisella putsarilla, mutta tämä toimii valtavan mainiosti myös yksinään. Palamuodossa oleva öljyputsari on myös todella riittoisa, sillä kuukauden käytöllä olen saanut kulutettua vain puolet kakusta. Yksi kakku riittää siis helposti pariksi kuukaudeksi. Roskaa näistä ei tule, sillä pahvinen pakkaus on kierrätettävä. Tässä on toinen tämän joulun hittituote!
Öljypuhdistuskakkuja myynnissä mm. House of Organigillä täällä (juuri muuten alessa), Twistbellä täällä, Biodellyllä täällä ja Hyvinvoinnin verkkokaupassa täällä (nyt alessa).





* Kicks Holiday collection limited edition bronzer

Ah, vihdoin olen löytänyt täydellisen bronzerin. Kicksin joulukokoelmaan kuuluva Holiday collection bronzer on täydellinen vaalealle iholle, sillä sävy ei ole liian lämmin eikä liian tumma. Tämä sopii täydellisesti varjostusten tekoon sekä aurinkopuuteriksi. Sävy on täysin mattainen ja häivyttely on helppoa. Pigmenttiä riittää ja tätä aurinkopuuteria ei tarvitsekaan kerralla paljon ottaa siveltimeen. Loistava tuote ja kaunis juhlava pakkaus glittereineen on ilo käyttää. Plussaa myös kannessa löytyvästä peilistä.
Saatavilla Kicks myymälöistä ja verkkokaupasta täältä hintaan 17,90€




*Physician Formula murumuru butter lip cream SPF 15

Talvella kaipaan huulille kosteutta mutta myös hiukan sävyä. Ongelma on kuitenkin siinä, ettei kuivattavia huulipunia tee mieli käyttää ollenkaan. Ratkaisu löytyi Physician Formulan sävyttävästä huulivoiteesta, jonka ihanan pehmeä ja kostea koostumus hellii huulia, mutta antaa niille myös kauniin sävyn. Rakastan myös huulivoiteen trooppisen hedelmäistä tuoksua. Oma huulivoidepunani on sävyssä Pinkini, joka on tumma koralli ja huulilla todella kaunis. Sävy pyysyy huulilla aika hyvin ja pitkään, mutta koska koostumus on aavistuksen märkä, se lähteää helposti karkailemaan huulien yli jos sitä levittää huulille kerralla liikaa. Siksi tätä kannattaa laittaa huuliin maltilla. Alla näet vielä swatchit sävyistä. Huulivoide saa plussaa myös 15 aurinkosuojakertoimesta.
Tuotetta on myynnissä Citymarketeissa kautta Suomen. Myös Cocopandan valikoimassa on paljon Physician Formulan meikkejä, mutta harmillisesti juuri tätä huulivoidetta ei valikoimissa ollut.




Oliko marraskuun suosikeissa tuttuja tuotteita ja herättikö joku erityisesti kiinnostuksen?
8 kommenttia on "Marraskuun kosmetiikkasuosikit"
  1. Ylläripylläri, puhdistuskakkupa se tietenkin ;) Omani vetelee jo viimeisiä, mutta vaikka uusi jo odottaakin niin käytettävä välissä muitakin putsareita. Todennäköisesti palaan tuohon kakkuun ennemmin tai myöhemmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh eipä tuo Luonkos tässä joukossa tosiaan yllätä :D Pakko se oli mukaan ottaa, kun tuote vaan on niin hyvä!
      Mulla on myös uusi odottelemassa kaapissa vanhan loppumista, mutta varmaan myös välissä käytän vähän aikaa jotain muuta purkkijämiä kaapista pois ennen uuden korkkaamista vaikka heti tekisikin mieli testata jo toinen kakku :)

      Poista
  2. Oon niin monta kertaa katsonut tuota Physician's Formulan huulivoidetta kaupassa, mutta aina jättänyt ostamatta :D Nyt viimeksi pohdin sen ja erään sävyttävän huulivoiteen väliltä ja se valitsemani huulivoide osoittautuikin hieman pettymykseksi. Olisi pitänyt ottaa tuo :D

    Luonkosin puhdistuskakku on minunkin suosikki <3 Muuta tuttua tässä listauksessa ei olekaan :)

    Onko tuossa Soaphorian deodorantissa mielestäsi sellaista yrttistä tuoksua kuten monissa luonnonkosmen tuotteissa? Oon muutamaa luonnonmukaista dödöä testannut ja kaikissa on sellainen omituinen sivutuoksu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä, sulla kävi sitten huono tuuri tuon huulivoiteen kanssa :/ Ens kerralla ostat sitten tuon Physician formulan :D

      Tiedän mitä tarkoitat, monissa luonnonkosmetiikka dödöissä on just sellainen yrttinen tuoksu. Se on joskus ihan hyvä mutta aina en itse tykkää. Soaphorian dödössä ei ole mitään yrttistä. Tuoksu on ihan oikeasti makean kukkainen eikä siitä erota mitään outoja sivuhajuja. Suosittelen <3

      Poista
  3. Noi pöllöt on kyllä niin söpöjä, ois suosikki vaikka ois vaan esillä suihkussa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahha ihana :D Kyllähän nuo aika suloiset otukset on kylppärissä <3

      Poista
  4. Minulla on vielä nuo Luonkosin kakut testaamatta :D En ole pitänyt niiden kanssa kiirettä, jotenkin tuo pakkauksettomuus ei innosta... Hygieniasyistä. Mutta täytyy varmasti vielä joskus testata mistä kohu johtuu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luonkosin kakuthan nimenomaan voi säilyttää siinä pahvisessa pakkauksessa. Kakkua hierotaan puhtaisiin käsiin ja siitä sitten kasvoille. En näe hygieniassa ongelmaa, jos kakkua käsittelee aina puhtain käsin ja koska tuote ei jää kasvoille vaan pestään pois, niin mahdolliset epäpuhtaudet eivät kuitenkaan jää muhimaan iholle.

      Poista