perjantai 10. heinäkuuta 2020

Boho Summer Shell kesän uutuus meikkikokoelma

* yhteistyössä 4Organicstore.fiKesä on ihanaa aikaa ja inspiroi meikeissä käyttämään värejä. Mun sydäntä lähellä on aina ollut pastelliset värit ja vaikka myös kirkkaita värejä on hauska käyttää meikissä ja pukeutumisessa, vetää veri aina kuitenkin niiden pastellisävyjen puoleen. Vaalean punainen ja vaalean keltainen on jo nyt parin vuoden ajan olleet mun suosikkivärejä ja voitte vain kuvitella miten riemuissaan olin tästä Bohon uudesta kesän Summer Shell kokoelmasta, joka on saanut innoituksensa värikkäistä koralleista ja meren kimmellyksestä. Olen ennenkin testaillut Bohon meikkejä ja tykästynyt erityisesti pigmenttisiin luomiväreihin ja huulipuniin. Esittelen teille tänään tämän uuden kesäkokoelman ja postauksen lopusta löytyy ohjeen myös arvontaan sekä alekoodi, joka käy kaikkiin Bohon meikkeihin 4Organicstoren valikoimissa.
Summer Shell kokoelma sisältää yhteensä seitsemän tuotetta eli kaksi upeaa voidemaista luomiväriä, yhden korallisen poskipunan sekä neljä upeaa kesäisen sävyistä kynsilakkaa. Boho on ekologinen luonnonkosmetiikkasarja Ranskasta ja sen arvoihin kuuluu kestävän ja luonnonmukaisen kosmetiikan valmistaminen laadusta tinkimättä. Bohon hintataso on hyvin maltillinen ja brändi haluaakin luoda laadukasta, mutta edullista kosmetiikkaa kaikkien saataville. Tässä missiossa Boho on onnistunut erinomaisesti, sillä meikkien hinnat ei todellakaan päätä huimaa!

Miten Bohon ekologisuus toteutuu? 

Tuotteet on valmistettu luontoa ja eläimiä kunnioittaen. Pakkaukset ovat kaikki kierrätettäviä ja esimerkiksi meikit on pakattu kierrätettäviin pahvisiin pakkauksiin. Boho ei myöskään ylipakkaa tuotteita liian suuriin pakkauksiin, mikä säästää paitsi energiaa myös vähentää roskan määrää. Brändille on myös myönnetty useita sertifikaatteja upeasta luonnon hyväksi tehdystä työstä eikä meikit luonnollisestikaan ole testattu eläimillä.

Mun mielestä Bohon meikkipakkaukset on ihan valtavan kauniita ja pahviset pakkaukset kaikessa yksinkertaisuudessaan oikeastaan todella tyylikkäitä. Ne on myös kevyitä, mikä tekee näistä aivan mahtavia matkameikkejä. Kynsilakkapulloissa on korkki tehty puusta, mikä on kaunis yksityiskohta ja itse puuta sisutuksessa suosivana rakastan tällaisia yksityiskohtia aivan valtavasti.

Ensimmäistä kertaa pääsin testaamaan Bohon kynsilakkaa ja pakko sanoa, että vakuutuin! Tässä upeassa persikkaisenpastellisessa kesäsävyssä Shell on niin loistava pigmentti, että vain yksi levityskerta riittää tekemään peittävän kerroksen kynnen pinnalle. Toista levitystä ei siis tarvita. Lakka kuivahtaa melko nopeasti ja jo puolessa tunnissa sen pinta on melko kova. Lakka on pitkäkestoinen ja pysyy hyvänä useita päiviä, ennen kuin väri alkaa lohkeilla pois. Sävy on todella kaunis ja kannattaa käydä tsekkaamassa myös muut uudet upeat kesäsävyt oranssi, kupari ja roosa.
Viimeisen vuoden aikana olen rakastunut poskipuniin ja enää en voisi todellakaan elää ilman poskipunia. Ne antaa kauniin terveen hehkun ja elävöittää kasvoja ihan uskomattomalla tavalla. Jos et ole vielä kokeillut, niin kannattaa ihmeessä harjoitella käyttämään. Saatat yllättyä lopputuloksesta! Bohon Peach poskipuna on upea persikkainen sävy, joka sopii ihan kaikille. Sävy on vaaleahko ja antaa kauniin kevyen punoituksen poskipäille. Kokeilin tätä vaalealle ja myös päivettyneelle iholle ja molemmissa se näytti aivan upealta. Sävy on kesään sopiva, kevyt ja raikas. Koostumus on puuterimainen, mutta erittäin pigmenttinen ja samettinen. Levittäminen ja sävyn työstäminen iholla onnistuu tosi hyvin, joten ei kannata ujostella tämän levittämisessä.
Bohon kesän meikkikokoelmaan ei kuulunut huulituotteita, mutta meikkihän ei olisi täydellinen ilman punaisia huulia, joten tässä on aivan ihana mattainen huulipuna, joka pysyy ja näkyy. Tämä upea rustiikkinen tummanpunainen sävy Desire on kauniin syvä sävy, joka sopii kesäiseenkin kevyeen meikkiin. Punassa on todella korkea pigmenttisyys ja sen vahaminen koostumus tekee täydellisen mattapinnan huuliin kuinkaan kuivattamatta. Parasta tässä on se, että vahamaisuuden ansiosta puna pysyy todella hyvin huulilla pitkään. Tämä on myös huulisävy, jonka voisin täydellisesti nähdä kesän morsiammien huulilla tai muissa kesän juhlissa.
Summer Shell kokoelmaan kuuluu myös nämä kaksi kauniin hohtavaa voidemaista luomiväriä. Vasemmanpuoleinen sävy Pink glow ja oikeanpuoleinen Copper glow. Molemmat ovat pigmenttisiä ja upean hohtavia. Voidemaisia luomivärejä on usein hankala levittää siveltimellä, mutta yllättävää kyllä näitä molempia pystyi levittämään sekä sormin että siveltimellä. Pigmenttiä nimittäin tarttui tosi hyvin myös siveltimen karvaan ja häivyttelykin onnistui tosi vaivattomasti. Kermainen koostumus jää iholle satiinisen pehmeänä kerroksena. Näitä kermaisia luomivärejä voi ihan hyvin käyttää yhdessä puuteristen luomivärien kanssa. Muistutan kuitenkin, että ihan kuten muidenkin luomivärien kanssa, vaatii myös voidemaiset luomivärit hyvän ja huolellisen pohjustuksen. Varsinkin rasvoittuvilla luomillä ilman pohjustusta voidemaiset luomivärit lähtee helposti liikkeelle. Kannattaa siis pohjustaa ja puuteroida luomi hyvin ennen levitystä ja luomivärin kestoa voi pidentää laittamalla alle glitter primeria.
Tässä näette vielä swatchit kaikista tuotteista. Ylimpänä kuvassa poskipuna, jonka alla copper glow ja pink glow luomivärit ja alimpana huulipuna sävyssä Desire. Allaolevassa kuvassa meikki tehty käyttäen kaikkia Bohon tuotteita. Kuten huomaatte, poskipunan on hienostuneen persikkainen ja todella upea sävy vaaleallakin iholla. Luomilla käytetty molempia voidemaisia sävyjä ja huulilla upea rustiikkinen puna.

Instagramin puolella @glitteri_addikti on menossa arvonta, jossa sinä ja ystäväsi voitte molemmat voittaa yhden vapaavalintaisen meikkituotteen Bohon kesän uutuus kokoelmasta. Kannattaa käydä osallistumassa.

Lisäksi mulla on teille alekoodi, joka on voimassa sunnuntaihin 12.7.2020 saakka. Koodilla BOHOSUMMER saatte ihan kaikista Bohon meikeistä -15% alen 4Organicstoren valikoimista, joten voit shoppailla myös muita kuin kesän uutuuksia huokeimmin hinnoin.


Mikä olisi sun suosikki näistä Summer Shell kokoelman tuotteista?
4 kommenttia on "Boho Summer Shell kesän uutuus meikkikokoelma"