maanantai 27. heinäkuuta 2020

Heinäkuun kosmetiikkasuosikit

* tuotteet saatu, sisältää mainoslinkkejä



Tänään on aika katsastaa heinäkuun kosmetiikkasuosikit. Heinäkuun aikana on tullut testailtua ihan valtava määrä uutuuksia ja kesäkauteen sopivia tuotteita. Olen löytänyt monta huikeaa tuotetta, jotka on olleet ahkeralla käytöllä, joten viiden parhaan suosikin valinta olikin tällä kertaa aika haastava. Joukkoon mahtuu myös yksi mun pitkäaikainen toivetuote, jonka vihdoin laivalta ostin synttärilahjaksi kesäkuun lopussa. Olin lukenut tästä tuotteesta niin paljon positiivisia arvioita, että päätin ostaa sen testiin ja se onkin ollut käytössä siitä lähtien ihan päivittäin. Kohta selviää, mistä on kyse.




Ei kesää ilman aurinkorasvaa! Toivottavasti tämä on iskostunut kaikkien mieleen ja aurinkosuojaa käytetään kiltisti myös täällä koto Suomessa. Olenkin täällä blogin puolella jo pariin otteeseen kirjoitellut testailemistani aurinkosuojista ja Clarinsin kesäuutuudet tekivätkin minuun vaikutuksen. Nyt sain testiin Ziajan uutuuksia ja pakko myöntää, että Ziajan aurinkosuoja vetää pisimmän korren tämän kesän kaikista aurinkosuojista. Ziajan Sun lotion in spray* on saatavilla SPF 30 ja 50 suojakertoimilla. Tämä spray muodossa oleva suoja on pullossa valkoista, mutta se levittyy aivan hämmästyttävän hyvin eikä jätä iholle minkäänlaista rasvaista ja öljyistä tunnetta. Tämä on tosi harvinaista, sillä yleensä aina aurinkosuojista jää iholel jonkinlainen kalvo, joka saattaa myös tahrata vaatteet. Tämän levityksen jälkeen voi huoletta pukea vaatteet saman tien. Voide on vedenkestävä ja se sisältää ihoa hoitavaa E-vitamiinia sekä D-pantenolia.
Saatavilla mm. Stoorla.




Tämä tuote on ollut ostoslistallani jo pitkään ja olen lukenut tästä niin paljon hyvää, että uteliaisuus vihdoin voitti ja ostin nämä itselle synttärilahjaksi laivalta kesäkuussa. Siitä lähtien en ole muita taivuttimia käyttänytkään, sillä nämä on kaiken hehkutuksen arvoiset ja yksinkertaisesti vain parhaat ikinä omistamani ripsentaivuttimet. Moni saattaakin jo arvata, että kyseessä on Shiseidon ripsentaivuttimet, joiden nimeen monet ammattimeikkaajat ja bloggaajat vannovat. Taivutin yltää täydellisesti ihan ripsien juureen, joten se taivuttaa ripset täydellisesti koko matkalta. Taivuttimien kaarevuus on juuri oikea ja yhdellä ainoalla painalluksella saa taivutettua koko ripsirivistön. Parasta on se, että taivutin tosiaan yltää aivan ripsien tyveen, jolloin ripset saavat rutkasti lisää pituutta ja näyttävyyttä. Huippu tuote, onneksi tuli ostettua!
Shiseison ripsentaivuttimia myy mm. *Cocopanda (tarjouksessa parhaillaan), *Bangerhead, Sokos ja *Lyko.




Pääsin testailemaan heinäkuussa myös itselle uutta korealaista kosmetiikkabrändiä Skinfoodia, josta kirjoittelin ihan oman postauksenkin täällä. Kannattaa käydä lukemassa, sillä Skinfoodin tuotteet osoittautuivat kaikki aivan ylivoimaisen erinomaisiksi, mutta valitsin tähän postaukseen vain yhden tuotteen, joten muut sarjan tuotteet löytyykin kätevästi tuolta postauksesta. Tämä Skinfood Avokado rich essence* on aivan ihanan yleellisen tuntuinen kosteuttava hoitoneste/seerumi, joka sopii kerrosteltavaksi iholle tuomaan kosteutta ennen varsinaista seerumia tai käytettäväksi sellaisenaan kosteuttavana seerumina. Hoitoneste sisältää 25% avokadoa ja on todella kosteuttava, joten sopii herkälle ja kuivalle iholle. Olen itse voinut laiskoina päivinä käyttää tätä pelkästään ilman kasvovoidetta ja iho on silti kosteutettu koko päivän. Tuote imeytyy hetkessä ja jättää ihon pinnan satiinisen pehmeäksi. Vahva suositus!
Tuotetta myy mm. *Oletkaunis.fi, Stockmann ja Beautyko.





Sain tämän upean Too Faced Chocolate gold Soleil bronzerin Boxycharmin mukana ja olen aivan rakastunut tähän tuotteeseen pakkausta myöden. Upea kultainen ja pronssisen ruskea pakkaus kätkee sisäänsä vielä kauniimman aurinkopuuterin kauniin kultaisella shimmerisellä twistillä. Sävy on iholla aivan super kaunis, antaa upean päivettyneen hehkun. Tätä on helppo häivytellä ja kerrostaa ja aavistuksen hentoinen kimallus antaa iholle kaunista kuulautta. Ehdottomasti yksi parhaimmista bronzereista mitä olen koskaan käyttänyt. Tuote tuoksuukin ihan suklaalta ja ison peilin avulla tuotetta on helppo levittää myös reissun päällä. Harmillisesti tätä shimmeristä versiota ei Suomessa ole saatavilla, mutta Lookfantastic myy kyseistä aurinkopuuteria mattaversiona. Uskon, että matta versiokin on vähintään yhtä upea kuin tämä shimmerinen, joten kannattaa kurkata Loofantasticin sivuille *tästä ja alekoodilla GLITTERIADDIKTI saatte -22% lähes koko valikoimasta.




Tein myös aivan huikean primeri löydön ja se oli menoa sitten. Makethemake Physical filter primer* on huikea tuote, sillä primerin lisäksi tuote sisältää myös SPF 50 aurinkosuojan kasvoille, joten tämä on varsinainen monitoimituote ja ihan mahtava juuri kesään. Hennosti sävyttävä primeri häivyttää ihon punaisuutta ja suuria ihohuokosia. Se tekee tosi upean satiinisen pinnan iholle, jonka päälle meikkivoide levittyy ihanan tasaisesti ja puikkomuodossa oleva primeri on tosi helppo levittää iholle ja tasoitella sormenpäillä parilla pyyhkäisyllä. Tosi nopeaa ja helppoa. Lopputulos on suorastaan täydellinen ja tätä puikkoa onkin tullut oikein urakkakäytettyä nyt koko heinäkuun. Ja ei muuten varmasti pääse ihokaan palamaan tämän voimakkaan aurinkosuojakertoimen ansiosta!
Tuotetta myy mm. *Skincity




Heinäkuun suosikkikattaus on minusta jopa niin täydellinen, että hykertelen innoissani miten loistavia löytöjä tulikaan tehtyä. Mikä parasta, näistä monet jää ihan ympärivuotiseen ja pidempäänkin käyttöön. Shiseidon ripsentaivuttimista en enää luovu ja Skinfoodin super kosteuttava hoitoneste on mun pintakuivalle iholle loistava ihan ympäri vuoden. Luulen myös, että Makethemake primeri on tullut jäädäkseen, koska se todella toimii mun iholla ja tekee meikkipohjasta upean ja tasaisen.

Oliko suosikeissa tuttuja tuotteita? Oletko sinä löytänyt kesän aikana jonkun uuden suosikkituotteen?
6 kommenttia on "Heinäkuun kosmetiikkasuosikit"
  1. Joo! Löysin sellaisen punaruskean kynsilakan, joka sopii sekä kesään että syksyyn! 😍🍂 https://moumou.fi/2020/07/25/viikon-parhaat-109/

    VastaaPoista
  2. Skinfoodin Avocasdo Essence on ihan superhyvä tuote<3 Mulla on toi pääasiassa iltakäytössä seerumina ja ai että miten iho tykkää! Shiseidon ripsientaivuttimet on varmaan yhdet kehutuimmat, kiva kuulla että säkin oot tykännyt niistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on sama, iho rakastaa tuota seerumia <3
      Joo, olen lukenut niin paljon kehuja noista ripsentaivuttimista, että uteliaisuus voitti ja oli pakko ostaa testiin. Kannatti!

      Poista
  3. Tuo puikkoprimeri on mielenkiintoinen! Skinfooodin tuotteita testasin taannoin itsekin ja aivan ihania vaikka mulla olikin eri tuotteita. Tuota avokado essencea ois myös kiva kokeilla:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kurkkasinkin sun kokemuksia myös noista Skinfoodin tuotteista. Mua alkoi ihan valtavasti testauksen myötä kiinnostaa tämä brändi ja haluaisin heidän tuotesarjasta muitakin tuotteita testiin <3

      Poista