keskiviikko 1. heinäkuuta 2020

Boxycharm premium kesäkuu 2020



Kerroinkin teille viime kuussa, että minusta tuli myös Boxycharm premiumin tilaaja. Toukokuun boksi oli oikein hyvä, mutta kesäkuun boksi räjäytti kyllä koko potin. Boksissa oli montakin kiinnostavaa tuotetta. Tällä kertaa boksi saapui jo huomattavasti aiempia kuukausia nopeammin, joten ehkä korona alkaa USA:n päässäkin helpottaa ja postipalvelut palautua normaaleiksi.

Kerrataan vielä eli premium boksi on normaalia Boxycharmia hiukan kalliimpi ja maksaa 35$ per kuukausi. Boksissa on aina 6-7 täysikokoista kosmetiikkatuotetta ja boksin sisältö on arvokkaampi kuin tavallinen Boxycharm. Minulle tuli kesäkuussa myös Boxyluxe, joka availlaan täällä blogissa hiukan myöhemmin. Premium boksi ilmestyy kuukausittain ja toistaiseksi tilaan sekä tavallista Boxycharmia että premiumia. Todennäköisesti laitan kyllä premiumin jossain vaiheessa tauolle, koska budjetti ei riitä kaikkien boksien tilaamisen. Jos Boxycharmin tilaaminen kiinnostaa niin tilaamaan pääset tästä.




Skin & Co Sardinia spirit shower gel

Suihkugeeli ei ole ehkä asia mitä ensimmäisenä kauneusbokseista toivoisi, mutta tarkemmin mietittynä miksipä ei. Suihkugeelejä mulla kuitenkin kuluu päivittäin ja ne loppuvatkin aika nopeasti. Hauskahan siis oikeastaan testailla vähän yleellisempiä brändejä kuin perus marketti suihkugeelejä. Skin & Co on italialainen brändi ja tämä suihkugeeli tuoksuu ihanan pirtsakalta sitruunaruoholta ja appelsiinilta. Täydellinen kesätuoksu.
arvo: 22$




Zoeva Eyeshadow fix matte

Harvoin on luomiväripohjustajia kauneusbokseista tullut, mutta nyt ihan peräkkäisinä kuukausina Boxycharm tarjoaa tätä herkkua. Zoeva onkin luomivärien osalta tuttu brändi, joten kiinnostava kokeilla tätä pohjustustuotetta, joka sopii erityisesti rasvoittuville luomille. Tuote on vedenkestävä ja lupaa erittäin pitkäkestoisen silmämeikin pysyvyyden. Mullahan on juuri nimenomaan ongelmia rasvoittuvien luomien kanssa ja vaatiikin aina erittäin hyvä pohjustuksen, jotta luomivärit pysyvät raikkaina koko päivän. Tämä tuli kuin tilauksesta.
arvo: 12$




Glow recipe Avokado melt retinol sleeping mask

Oi miten ihanaa, Glow recipen tuotteet on mulle hurjan mieluisia, sillä brändi käyttää tutkittuja luonnollisia raaka-aineita ja sen tuotteet on tehokkaita ja ihoystävällisiä. Tämä avokadoa sisältävä yön yli jätettävä kasvonaamio kosteuttaa, pehmentää ja parantaa ihon elastisuutta. Naamio sisältää avokadon lisäksi kuorivaa PHA happoa ja mietoa retinolia. Toivoa on, ettei pieni pitoisuus retinolia liiaksi ärsytä muutenkin herkkää ihoa. Lasinen purkkikin on aivan super ihana.
arvo: 49$




KVD Vegan beauty Ink well long-wear eyeliner

Kat Von B:n eyelinerit on kehuttuja ja olenkin pitkään halunnut niitä testata. Tämän linerin koostumus on innovatiivinen ja takaa erittäin tehokkaan vedenkestävyyden sekä pitkäkestoisuuden. Vain yhdellä pyyhkäisyllä pitäisi saada intensiivisen musta mattainen rajaus, joten olen enemmän kuin innoissani. Mulla nimittäin on todella vuotavat silmät, mikä hankaloittaa rajausten tekoa. Laadukkaille vedenkestäville rajauskynille kyllä siis on tarvetta.
arvo: 20$




Billoin dollar brows Sculpting duo brush

Boksissa oli myös BDB kaksipäinen sivellin, joka minusta oli vähän hassun mallinen. Siveltimen toinen pää on hiukan viistomainen ja tasainen. Karva on kuitenkin liian löysä, jotta tätä voisi käyttää meikkivoiteen levittämiseen. Ehkäpä sopiva highlighterin tai aurinkopuuterin levittämiseen. Toinen pää on pieni sivellin, joka sopii esim luomivärin häivyttelyyn. En vain käsitä, miksi samaan siveltimeen on laitettu sekä kasvo- että luomivärisivellin. Tuotekortin mukaan pientä päätä on tarkoitus käyttää highlighterin levittämiseen, mutta itse käytän kyllä huomattavasti isompaa sivellintä siihen tarkoitukseen. Tämä sivellin ei jää omaan käyttöön.
arvo: 30$





Too Faced Cocoa contour palette

Ja sitten ah, minun uusi silmäteräni. En aluksi kuvien perusteella ollut tästä paletista yhtään innoissani, mutta kun sain tämän käsiin, niin kyllä, tämä oli juuri niin ihana kuin olla ja voi. Paletti on todella kaunis ja tukeva. Pakkauksesta näkee heti, ettei kyse ole mistään halvasta tusinatuotteesta. Kansi aukeaa pehmeän joustavasti ja kiinnittyy edestä sydämen muotoisella magneetilla. Sävymaailma uppoaa minuun ja paletti on täydellinen kasvopaletti. Sisältä löytyy kaksi vaaleaa mattaista sävyä meikin kiinnittämiseen, yksi persikkainen sävy joka on täydellinen poskipunaksi ja kolme mattaista ruskeaa sävyä kasvojen varjostuksiin. Talvella tuo kaikista tummin ruskea on ehdottomasti liian tumma, mutta näin kesällä päivettyneenä, tuo sävy sopii hyvin. Talvella puolestaan nuo kaksi vaaleampaa ruskeaa on täydelliset kasvojen ehosteluun. Paletti tuoksuu aivan vaniljaisen suklaiselta ja napit on reilun kokoisia. Täydellinen ihanuus!
arvo: 44$


Pakko sanoa, että kesäkuun boksi oli pelkästään jo tämän Too Faced paletin takia kaikkensa arvoinen. Boksissa oli kuitenkin monta muutakin aivan ihanaa tuotetta, joten tämä lunasti kyllä kaikki odotukset. Boksin tuotteiden arvo oli lähes 180$ joten todella mukava sisältä 35$ dollarin hintaan. Innolla odotankin mitä tulevat premium boksit pitää sisällään.

Mikä olisi ollut sinun lempi tuote tästä boksista?
12 kommenttia on "Boxycharm premium kesäkuu 2020"
  1. Nyt oli kyllä ihana boxi Glow Recipe ja Too Faced kruunasivat tämän. <3

    VastaaPoista
  2. On todellakin kunnon ökysetti. TF aivan ihana, samaten KVD ja tuo silmämeikinpohjustaja kuulostaa kun ois just mulle tehty!

    VastaaPoista
  3. Glow Recipen purnukka on kyllä ihan superkauni<3 Ja TF:n paletti näyttää myös melko täydelliseltä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Glow recipeä jo itse asiassa testasin ja yllätyin miten hyvä voide se oli <3

      Poista
  4. Avocado melt olisi mennyt testiin näistä ekana! 🥑

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se itseasiassa menikin ensimmäisenä testiin :D Ja oli aivan syötävän herkullinen!

      Poista
  5. Oi, mikä sisältö! Ihania tuotteita :) Tuo Too Facedin paletti on todella söpö. Kiva kun he jaksavat panostaa noihin pakkauksiin aina niin paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Too facedin pakkaukset on kyllä super ihania! Oispa kaikilla brändeillä aina niin upeat pakkaukset :D

      Poista
  6. Tuo paletti aivan ihanan näköinen, niin söpö ja kauniisti muotoiltu. Tosi hieno kauneusboksi ja kaikki olisi mulla mieleen! Kivoin oli tämä: Glow recipe Avokado melt retinol sleeping mask, mutta en sitä voisi itse käyttää kuin kerran viikossa tuon retinolin takia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin on tuo retinoli naamio käytössä vain 1-2 kertaa viikossa. En viitsi riskeerata herkkää ihoa kuormittamalla liikaa

      Poista