perjantai 17. heinäkuuta 2020

Goodiebox heinäkuu 2020



Heinäkuun boksia noutaessa kiinnitin heti huomion siihen, miten painava boksi oli. Paino oli oikeastaan hyvin yllättävä, sillä en muista että boksi olisi koskaan aikaisemmin ollut näin painava. Lähdinkin availemaan boksia kotiin suurella innolla. Yllätyin, sillä boksissa oli myös tavanomaista enemmän tuotteita ja koko boksi oli hyvin kesäinen, mistä itse kovasti ilahduin. Sisältö oli oikein mieluinen, joskaan ei Goodieboxin historian parhaimmistoa. Pidin kuitenkin paljon siitä, että tuotteet oli ajankohtaisia ja juuri kesään sopivia. Kauneusboksit saavat heti lihaa luidensa ympärille, jos kokonaisuus käy jollain tavalla järkeen vuodenajan ja teeman kanssa, eikä sisältö näytä siltä, että tuotteet on sen kummempia miettimättä vain heitelty boksiin.





Meikkituotteita on Goodieboxista tullut tasaisin väliajoin vaikkakin boksin sisältö selkeästi keskittyy enemmän ihon- ja hiustenhoitoon. Paesen Silky lip gloss on aivan super suloinen vaalean roosa kesäsävy. Huulikiilto sulautuu huuliin ja ei tee huulten pinnasta liisteristä tai sotkuista. Tykkään kovasti ja kosteuttava vaikutus on kovasti mieleeni.
arvo: 21€




Ihmettelin aluksi mikä kumma teräase boksiin on pakattu, mutta pian selvisi että tämä Fulgent world cuticle pusher onkin kynsinauhojen ja kynsien siistimiseen tarkoitettu työkalu. Jopas jotakin, tällaista en itse edes omista ja kynsinauhani ovat niin hävettävässä kunnossa, että uskallan väittää tällaiselle todellakin olevan tarvetta. Kiva tuote ja uskon, ettei monella tällaista ole, joten työkalu pääseekin käyttöön.
arvo: 10€




Favoran kirkastava kuorintavoide on kehitetty yhdessä allergia- ja astmaliiton kanssa, joten se herkällekin iholle sopiva ja ymmärtääkseni myös hajusteeton hellä kuorintavoide. Kuorinta sisältää mikrohelmiä, jotka kuorivat kuollutta ihosolukkoa. Kasvokuorinnoille on aina tarvetta, joten tämä on ihan tervetullut tuote, joskin olisin ehkä halunnut jonkun ihanalta tuoksuvan luonnollisen kuorinnan, mutta menee se näinkin.
arvo: 11€

Kasvojen puhdistukseen oli boksissa peräti kaksi tuotetta. Toinen tuote nimittäin oli Feel free Rose & berries balmy cleanser eli kasvojen puhdistusaine, joka on voidemaista, mutta emulgoituu veden kanssa nestemäiseksi. Ruusuvesi, vadelma uute sekä jojoba ja arganöljy jättävät ihon todella pehmeäksi ja hoidetuksi. Sopii päivittäiseen ihonpuhdistukseen.
Tuote tuli matkakokoisena.




Ah, Rituals on aina niin mun mieleeni ja pompin ilosta kattoon aina kun brändin tuotteita jostain näistä kauneusbokseista ilmaantuu. Tällä kertaa sain itselle uuden tuotteen eli Rituals Auyrveda shower oilin. En olekaan ennen kuullut, että öljyjä voi käyttää suihkussa, mutta tuote vaikuttaa kiinnostavalta. Öljy vaahtoutuu veden kanssa ja tässä on aivan ihana tuoksu. Manteliöljy kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa.
Tämä tuote tuli matkakokoisena.




Tämä tuote onkin varsinainen kesätuote, sillä aloe vera geeli on todellakin kesän must ja monitoimituote. Se sopii auringonpolttamalle iholle, hyttysenpuremiin, kuivalle iholle, hiertymiin ja haavoihin. Aloe vera geeli kulkeekin mukana niin kesän retkillä kuin käsilaukussa kaupunkimenoissa. Hyödyllinen tuote!
Tuote tuli matkakokoisena.




Tämä oli minulle uusi tuote, sillä erilaiset naamiot kyllä tuttuja, mutta en vielä koskaan ole törmännyt kantapäänaamioihin. Nämä tosin kesällä varmasti oikein ihanat hemmotteluun, sillä käveltyä tulee paljon ja jalat joutuu koville. Naamion voi ottaa pikahoitona noin 20 minuuttia tai jättää jalkoihin yön ajaksi ja herätä aamulla silkkisen pehmein kantapäin. Aika kiva tuote je menee testiin.
arvo: 7,5€




Suolasuihkeet kuuluu kesään, joten tämäkin tuote oli hyvin ajankohtainen. Lavishcare Ocean mist viimeistelee hiukset ja saa ne näyttämään huolettomilta, juuri sellaisista kuin rannalta lähtiessä kuuluukin. Suolasuihke muuten tuo upeasti esiin luonnonkiharat, joten sitä kannattaa suihkia kiharoihin tuomaan tukea ja volyymia. Iso pullo, josta riittää käytettävää.
arvo: 9,9€


Sellainen sisältö tällä kertaa. Itse kyllä vakuutuin boksin sisällöstä ja kaikki tuotteet jäävät käyttöön. Ainoa mikä oli vähän tylsää, niin se että kasvoille tuli samassa boksissa kaksi tuotetta, mutta tuotteet kuitenkin eri käyttötarkoituksiin, joten eipä sekään niin haittaa. Monipuolinen ja kiva sisältö!

Mitä mieltä te olitte boksin sisällöstä?
6 kommenttia on "Goodiebox heinäkuu 2020"
  1. Mulle tuli vähän erilainen sisältö!

    https://charmingnails.blogspot.com/2020/07/goodiebox-heinakuu-2020.html

    Aloe geeli olisi voinut olla kiva mutta en tiedä jäisikö käyttämättä, käsivoide on ainakin tarpeellisempi itselle. Itikat kyllä söi eilen siihen malliin että joku voide olisi hyvä apu paukamiin :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ihmeellistä miten tuo aloe vera auttaa oikeasti niihin hyttysen puremiin. Käsivoide olis kyllä myös ollut kiva ja ilmaisesti tosta suolasuihkeestakin oli joku toinen variaatio liikkeellä.

      Poista
  2. Mä tykkäsin tästä boksista tosi paljon! Ihanan runsas ja kuitenkin monipuolinen sisältö<3 Pari tuotetta oli mulla eri kuin sulla, mutta pääasiassa sisältö oli kuitenkin sama. Mä testailin tota kuorinta-ainetta suihkussa ja tykästyin siihen heti! Joku tuoksu olisi ehkä ollut ihan kiva lisä, mutta toisaalta kasvojen kuorinta-aine ei oo sellanen tuote, missä se tuoksu olisi mulle tärkeä, toisin kuin vaikkapa suihkugeelissä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama mulla, tosi kiva boksi kyllä! Ja oli myös kiva ylläri että oli niin monta tuotetta <3
      Hei mahtavaa, mäpäs otan itsekin tuon kuorinnan sitten pikapuoliin käyttöön ja katsotaan olisko se mullekin hyvä :)

      Poista
  3. Kynsiviilan ja tämän Fulgent world cuticle pusher välillä olisin valinnut tuon "appelsiinitikun" kun mulla kyllä yksi vastaava on, mutta tuo on niin paljon siistimpi. Tosi kätsy tolla työntää nauhat ylös ennen kynsilakkaa niin saa paljon kivemmin levitettyä koko kynnelle. Boksi oli nyt kyllä tosi hyvä omasta mielestäni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo kynsinauhatyökalu on kyllä ollut ihan huippu ja sillä saa niin siistittyä kynnet ennen lakkausta ja muutenkin. Tosi kiva tuote, mitä en kyllä itse olisi osannut ostaa :D

      Poista