perjantai 3. heinäkuuta 2020

Rakkautta silmänympärysiholle

* tuotteet saatu pr-näytteenä Misoli.fiOlen tässä viime vuosien aikana tullut pelottavan tietoiseksi silmänympärysihon juonteista ja ikääntymisen merkeistä. Sy-iho on muusta kasvojen ihosta erilainen, koska se on paljon ohuempi ja hoitamattomuus näkyy siinä ihan heti ensimmäisenä. Huonosti nukuttu yö, juhliminen, epäterveellinen ruoka, kuiva iho ja monet muut eri tekijät näkyvät välittömästi silmien ympäryksissä ja saavat siten myös kasvojen yleisilmeestä nuutuneen. Sy-alueen iho vanhenee myös huomattavasti muuta kasvojen ihoa nopeammin, joten siitä todella kannattaa pitää huolta.
Olen käyttänyt satunnaisesti hydrogeelisiä silmänympärysnaamioita sy-voiteen rinnalla, mutta myönnän kyllä laiminlyöneeni silmänympärysihon oikeaoppisen hoidon ihan huolella. Metsään ollaan jonkin verran menty ja aloitin sy-voiteiden käytön myös ihan liian myöhään, mutta onneksi tässä voi vielä ennaltaehkäisyä ja ylläpitävää hoitoa tehdä.

Testailin Misolin K-beauty hydrogeelinaamioita, jotka on tarkoitettu ihan jokapäiväiseen käyttöön herkälle sy-iholle. Sain oikein ahaa elämyksen, kun tajusin, että totta kai näitä naamioita voi käyttää ihan joka päivä. Säännöllinen käyttö ylläpitää kosteutta ja tasoittaa juoneita pitkällä tähtäimellä. Misolin naamiot on pullollaan herkullisia ihoa hoitavia raaka-aineita ja pakkaus sisältää 30 paria naamioita, joten purkissa on kuukauden annos kerralla. Naamiot kannattaakin käyttää säännöllisellä tahdilla pois, koska liian pitkäksi aikaan purkkiin jätettyä, hydrogeelinaamiot kuivahtavat ja menettävät tehonsa.
Misolin valikoimasta löytyy viittä erilaista silmänympärysnaamiota. Edullisemmat purkit maksavat 19,90€ ja saatavilla on kolme erilaista naamiota: marine, collagen ja gold.

Kollageeni naamiot sisältävät nimensä mukaisesti kollageenia, joka tasoittaa ihoa ja parantaa sen joustavuutta. Naamiossa on myös kosteuttavaa aloe veraa ja tulehduksia parantavaa vihreää teetä.

Marine naamiot sisältävät jopa seitsemää eri merilevälajia sekä mustan helmen aminohappoja. Merileväuutteet auttavat vähentämään turvotusta ja tummia silmänalusia.

Gold naamiot sisältävät kolloidista kulta, joka mm. aktivoi pintaverenkiertoa ja saa ihon näin uudistumaan nopeammin. Kulta myös parantaa ihon kosteuden imukykyä. Gold naamioissa on myös hyaluronihappoa sekä antibakteerista ruusu-uutetta.


Kaikki naamiot ovat laadukkaita ja niiden incit on alusta lähtien täynnä hyviä ihoa hoitavia raaka-aineita. Maksat siis todella laadusta, etkä turhista täyteaineista. Naamiot ovat riittävän kosteita, mutta eivät liian märkiä. Siksi ne pysyvät hyvin paikoillaan kasvoille aseteltuna ja on nopea pikakaunistus aamuisin. Naamiot voi esimerkiksi asetella kasvoille aamupalan ajaksi ja 10-15 minuutin vaikutusajan jälkeen ottaa ne pois.

Naamioita voi silmänympäryksien lisäksi käyttää myös kasvojen muiden juonteiden hoitamiseen. Allekirjoittanut on kokeillut naamioita esimerkiksi otsa- ja hymyjuonteiden hoitamiseen ja hyvin tepsi.

Saatavilla on myös premium naamioita kaksin kappalein. Premiun naamioissa naamiolaput ovat tavallisia naamiolappuja suurempia, joten niillä voi käsitellä isompia pinta-aloja. Myynnissä premium naamioista on musta helmi sekä kulta versiot. Mustalla helmellä on ihon allergisia reaktioita ja tulehduksia vähentävä vaikutus ja se parantaa myös ihon elastisuutta.

Ihanan ihoa viilentävän ja raikastavan vaikutuksen saat, jos laitat naamiopurkin jääkaappiin ja asettelet viileät naamiot silmien alle aamuisin. Turvotus laskee 10 minuutissa ja olet hehkeänä valmis päivän rientoihin. Nämä isot premium purkit on muuten upeita ja sopivat vaikka kivaksi lahjaideaksi.

Pakkausten mukana tulee käyttöohjeet sekä pieni muovinen lusikka, jolla naamiot saa kätevästi purkista ulos, ilman että niitä tarvitsee sormineen pakkauksesta kaivella. Pakkauksen avaamisen jälkeen, naamiot kannattaa tosiaan käyttää kahden kuukauden aikana, jotten naamiot pääse kuivumaan. Mikäli pakkauksesta otettaessa naamio tuntuu kuivalta, kannattaa lusikalla ottaa hoitonestettä purkin pohjalta ja sivellä naamion päälle.

Jos kaipaat virkistystä kasvoille ja turvotusta laskevia tehokkaita hydrogeelinaamioita niin suosittelen klikkailemaan Misolin verkkokauppaan täältä. Myynnissä on myös muita korealaisen kosmetiikan ihonhoitotuotteita.

Käytätkö sä silmänympärysnaamioita?
2 kommenttia on "Rakkautta silmänympärysiholle"
  1. Näistä olen himoinnut nuita Marine -lappuja. Ne Kocosstarit mulla on, tykkään kyllä mutta myönnän olevani vähän laiskan sorttinen tälläisiä käyttämään :) ehkäpä nyt tänä aamuna voisin käyttää! Tottahan ne auttaa silmäpusseihin eivätkä ole onneksi kuivahtaneet vaikka reippaasti vuodenkin on tuollainen purkki mulla auki...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin olin ennen tosi laiska käyttämään näitä silmänympärysnaamioita, mutta kun kerran näiden kanssa kunnostautui niin nyt on olleet lähes joka päiväisessä käytössä. On varmaan vähän purkista ja brändistä kiinni kuivahtaako vai ei. Pixin vastaava purkki kuivahti ja se harmitti, kun naamiot ei mitään halpoja olleet :/

      Poista