sunnuntai 5. heinäkuuta 2020

Hey, you glow girl!

* Yhteistyössä Lookfantastic.fi kanssa, sisältää mainoslinkkejä
Hellurei ja ihanaa sunnuntaita!

Kesä on nyt ja tässä. Vaikka kelit ei enää olekaan yhtä kauniit ja lämpimät kuin koko pitkän kesäkuun, olen silti nauttinut kesästä täysin rinnoin. Meikkaaminen on jäänyt vähemmälle ihan muutamiin yksittäisiin kertoihin, mutta ihonhoito ja itseruskettavat on mulla nyt se juttu. Pitkä väsytystaistelu aknenkin kanssa on nyt kesäkelien myötä ottanut harppauksia eteenpäin ja ihoni alkaa olla melko hyvässä kunnossa. Kesällä ehdottomasti parasta onkin antaa ihon ihan kunnolla hengittää ja nauttia auringon tuottamasta D-vitamiinista (suojakertoimilla tietysti!!). Lookfantasticilla on nyt Glow girl kamppis menossa vielä tämän päivän, joten jaan teille mun parhaat vinkit hehkuvan ihon ja meikin saavuttamiseksi. Muistakaahan, että koodilla GLITTERIADDIKTI saatte elokuun loppuun asti Lookfantasticin valikoimista tuotteita -22% alennuksella ja syyskuusta alkaen samainen koodi -20% vuoden loppuun asti.

Hiusten hoito on hehkuvassa kesälookissa ihan ehdottoman tärkeässä roolissa. Mä käytän erilaisia seerumeita, hiusöljyä ja hoitavia hiusnaamioita luomaan hiuksista vahvat, kiiltävät ja tuuheat. Kesällä tulee pidettyä hiuksia enemmän auki ja siksi on kiva, että ne myös näyttävät ilmavilta ja hyvinvoivilta. Olen aina pitänyt Grow Gorgeousksen hiustuotteista ja olinkin haltioissani testattuani tätä Grow Gorgeous Intense thickening conditioneria*.  Hoitoaine on tuuheuttava ja se sisältää hyaluronihappoa, kofeiinia, aminohappoja, rasvahappoja, panthenolia ja riisiproteiinia. Shampoo jättää hiukset sileiksi, tuuheiksi ja kiiltäviksi. Yllätyin miten tehokas tämä oli, sillä pienikin määrä riitti herättämään hiukset eloon. Seuraavana päivänä pesun jälkeen hiukset olivat kauniin kiiltävät ja oma kuiva hius oli hyvin kosteutettu ja hapsuttavia sortuvia ei ollut missään. Erittäin tehokas tuote kyseessä. Tuotteessa on melko voimakas tuoksu, joka jää hiuksiin ja tuoksuu vielä seuraavanakin päivänä. Mikäli olet hajusteallergikko, en välttämättä suosittelisi.
Olenkin teille useaan otteeseen tänä kesänä kertonut, että turvaudun nykyään pääasiallisesti purkkirusketukseen. Oleilen kyllä ulkona, mutta en tee sitä enää pelkästään päivettymistarkoituksessa. Haluan suojella ihoa ja säästää aikaa tehdäkseni jotain kivaa rannalla loikoilun sijaan. Niinpä itseruskettavia onkin kulunut ihan valtavalla tahdilla ja aina tulokset eivät ole niin hyviä. Toisinaan sävy myös kuluu iholta epätasaisesti, jättäen väriä laikukkaasti iholle, mikä näyttää paitsi rumalta, myös estää uutta väriä tarttumasta tasaisesti. Vitsi mikä onnen potku olikaan törmätä tähän Glov tan away* hansikkaaseen, jolla saa "kumitettua" rusketusraidat iholta turvallisesti pois. Hansikas toimii ilman mitään kemikaaleja, joten se tulee vain kostuttaa vedessä ja sitten hellästi pyyhkiä rusketus iholta pois. Tämä on ihan valtavan kätevä ja oivallinen työkalu täydellisen rusketuksen loihtimiseen.
Hehkuvan ihon salaisuus piilee oikein hoidetussa ihossa, jota on kosteutettu riittävästi. Puhdistus ja kuorinta on myös avain asemassa. Mun uusi rakkauspakkaus on tämä Nuface Prep-n-glow puhdistuspyyhkeet*, jotka eivät ole tarkoitettu vain puhdistamiseen vaan myös kuorintaan ja ihon kosteuttamiseen. Joskus multitasking on ihan sallittua ja etenkin iltaisin pitkän päivän jälkeen haluan vain saada ihonhoidon tehtyä mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti. Nämä kaksipuoliset puhdistuspyyhkeet on ihan loistavia, sillä pyyhkeen toinen puoli on sileä ja tarkoitettu meikin (tai yleisesti kasvojen) putsaamiseen ja toinen puoli on karkea, joka siis sopii hyvin kuorintaan. Pyyhkeet sisältävät hyaluronihappoa ja erilaisia mineraaleja, joten ne myös hoitavat ihoa eikä ihoa tarvitse pestä käsittelyn jälkeen. Täydellinen 3-in-1 tuote nopeuttamaan ihonhoitoa.
Kasvonaamiot on ihania ja niitä tuleekin säännöllisesti käytettyä. Myönnän kyllä, että kesällä ne on jääneet paljon vähemmälle käytölle, mutta pyrin käyttämään ainakin yhden sheet maskin viikossa. Sheet maskien hyvä puoli on siinä, että kasvoille saa kerralla imeytettyä paljon kosteutta ja seerumia. Kuumilla säillä naamio myös viilentää ja raikastaa ihanasti. Hyvä vinkki onkin pistää naamio jääkaappiin ja nauttia se viileänä. Sain testiin itselle tuntemattoman brändin naamion eli Seoulistan Beauty rose glow primer sachet* naamion. En ole sitä vielä testannut, mutta naamio vaikuttaa tosi kiinnostavalta, sillä se sisältää mm. niacinamidea joka tutkitusti vähentää epäpuhtauksia ja pienentää ihohuokosia. Tämä lähtee pian testattavaksi.
En yleensä käytä kasvoöljyjä ikinä päivisin, mutta Aurelia Probiotic skincare Balance & glow day oil* on tehty juuri sitä tarkoitusta varten, joten päätin uskaltaa kokeilemaan miten öljy toimii päiväkäytössä ja meikin alla. Ja hyvinhän se yllätys yllätys toimi. Olisin ajatellut, että öljy jättää ihon liukkaaksi ja öljyiseksi, mikä taas puolestaan en tee hyvää meikkipohjalle. Öljy oli kuitenkin niin hyvin imeytyvää ja kevyehköä, että levityksen jälkeen ei olisi arvannut mitään öljyä kasvoilla laisinkaan edes olevan. Öljy sisältää ihania antioksidantteja ja lukitsee kosteuden iholle. Se sisältää mm. manteliöljyä, mandariiniöljyä, hamppua ja vesimelonin siemenöljyä. Öljy onkin pullollaan kaikkea ihanaa iholle ja tuoksuu raikkaan sitruksiselle ja kevyen jasmiiniselta. Täydellinen luomaan kauniin hehkuvan ihon.
Myös meikillä voi luoda kaunista hehkua ja kun sellaista kasvoilleni haluan, käytän ilman muuta highlightereita. Olen arastellut nestemäisten highlightereiden käyttöä, mutta näemmä aivan turhaan. Illamasquan Beyond liquid highlighter* on niin upea shampanjankultainen sävy, että se avulla todella saa kauniin kuullon poskiluille, kulmaluille ja ohimolle. Yllätyin miten kauniisti se leviää ja miten helppo sitä on työstää. Ihan hassua, etten ole uskaltautunut kokeilemaan näitä nestemäisiä tuotteita aikaisemmin, koska tuotetta tarvitsee vain pienen määrän ja sen voi taputella ja levittää iholle joko sormenpäillä, meikkimunalla tai pienellä siveltimellä. Alhaalla näettekin swatchin tästä iholla. Illamasqua on ollut mun suosikki brändejä jo pitkään, koska heiltä löytyy todella laadukkaita meikkejä ja ihanissa sävyissä.
Kuten edellä mainitsin, olen kovasti karttanut nestemäisten meikkituotteiden käyttämistä (jos siis meikkivoiteita ei lasketa) ja nestemäisiä luomivärejä onkin näin ollen tullut kokeiltua ehkä ihan yksi tai kaksi kertaa. Ajattelin tätä tuotetta ihmetellessäni, ettei tästä ainakaan tule mitään ja en varmasti tule tästä myöskään pitämään. Yllättäen tämä nousikin ehkäpä koko joukosta mun suosikiksi ihan. Eyeko Galactic lid gloss sävyssä Zodiac* on aivan upea kuparinen kimalteleva luomiväri, jonka sävy pysyy kuivahtaessakin upean intensiivisenä. Luomiväri kuivahtaa melko nopeasti, mikä on hyvä, joten se ei tuhri luomia. Tällä saa tosi kauniin juhlameikin jo ihan melkein yksistäänkin. Arkena ehkä vähän glitterinen omaan makuuni, mutta miksipäs ei. Näitä nestemäisiä Eyeko luomivärejä löytyy myös muissa sävyissä ja ovat juuri nyt hyvässä alessa.
Tässä näette vielä swatchit eli vasemmalla highlighter levitettynä, keskellä highlighter suoraan tuubista ulos puristettuna ja oikealla kaunis kuparinhohtoinen luomiväri.


Oletko sä käyttänyt nestemäisiä highlightereita tai luomivärejä? Ja mikä on sun hohtavan kesäihon salaisuus?
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti