tiistai 7. heinäkuuta 2020

Goodiebox Wingman - Miesten oma kauneusboksi



Goodiebox on julkaisuut on useamman limited edition boksin ja nyt myyntiin on tullut myös miehille suunnattu kauneusboksi. Olin tästä ideasta aivan haltioissani ja tottahan tietysti tilasin omalle miehelleni boksin yllätyksenä. Hän aina katselee, kun minulle tulee paketteja ja availen innosta puhkuen rapisevia kääreitä. Kerran hän jopa lohkaisi vitsillä, että miksi kukaan ei lähetä hänelle paketteja. Joten päätin, että nyt on hänen vuoro yllättyä ja saada jotain kivaa ihan itselleen. En hiiskunut hänelle paketista sanaakaan ja ilmoitin asiasta vasta tänään, kun paketti oli noudettavana postissa. Hän lähtikin sateesta huolimatta aika reippain askelin pakettiaan postista noutamaan ja olikin hauska seurata miten paljon hän yllätyksestä ilahtui.




Kerron tässä postauksessa mitä boksista löytyi ja lopussa myös mieheni kommentti boksin sisällöstä ihan miehen suusta kuultuna. Tuotteita ei luonnollisesti ole vielä ehditty testailla ja arvio perustuu yleisesti sisältöön. Boksi sisältää kahdeksan tuotetta ja sen oli hiukan normaaleja Goodieboxeja kalliimpi. Hintaa boksille tuli 34,95€, mutta se ei ollut todellakaan paha, sillä sisältö oli arvoltaan jopa 111€. Boksi on siis limited edition boksi ja saatavilla vain rajoitetun ajan. Tilaamaan pääset täältä.




Dermosil Man gold rush cleansing mousse

Boksiin oli pakattu vartavasten miehille suunniteltu puhdistusvaahto, joka tuoksuu miedosti maskuliiniselta myskiltä ja bergamontilta. Vaahtomaisia puhdistustuotteita on helppo käyttää, sillä tuotteen voi ottaa mukaan suihkuun tai pestä kasvot päivän päätteeksi hampaanpesun yhteydessä. Poistaa kasvoilta lian ja rasvan hellävaraisesti.
arvo: 6,2€

Zenz Treatment shampoo 16

Erityisesti kuiville, värjätyille ja kiharoille hiuksille tarkoitettu hoitava shampoo, joka tuoksuu karamellilta. Shampoo sisältää mm. avokadoöljyä, vehnäproteiinia ja aloe veraa. Se kosteuttaa ja hoitaa hiusta kosteuttaen samalla myös päänahkaa ja vähentäen hilseilyä. Kiva tuote ja miehille varmasti mieluinen ja käyttöön tuleva.
arvo: 15,96€




Ecooking face cream

Boksista löytyi myös miehen iholle suunniteltu kasvovoide, jolla on pitkäaikainen kosteuttava vaikutus. Voide sisältää aloe veraa, auringonkukkaöljyä ja E-vitamiinia. Voide sopii kaikille ihotypeille ja kaiken ikäisille. Siinä on raikas sitruunainen tuoksu ja voide imeytyy ihoon nopeasti jättämättä sitä rasvaiseksi.
arvo: 30€




Mr Beard family Beard brew citrus

Miesten boksista löytyi luonnollisesti myös partaöljy. Öljy sisältää vain luonnollisia öljyjä ja se kosteuttaa sekä pehmentää partaa ja sen alla olevaa ihoa lievittäen näin myös kutinaa. Öljyssä on aivan ihanan raikas miehisellä vivahteella sekoitettu sitruksinen tuoksu.
arvo: 20,95€




Rituals The ritual of samurai anti-perspirant spray

Matkakokoinen Ritualsin deodorantti tuoksui todella hyvältä jopa mun nenääni. Pikkuruinen 50ml pullo on hyvä mukaan vaikka salikassiin tai matkalaukkuun. Tuoksu on miehinen, mutta ei liian voimakas. Ritualsin dödöt pitää muuten hiet todella hyvin poissa ja tuoksu pysyy kainaloissa pitkään. Tämä oli hyvä tuote raadin mielestä!
arvo: 2,5€

Aether Xtraem aue de parfum

Deodorantin lisäksi boksista löytyi hajuvesi, joka oli varsin runsaassa matkakokoisessa lasisessa pullossa. Tuoksu oli yllättävän hyvä, kevyen raikas ja tuoksun asettuessa iholle sen pohjatuoksussa on syvä maskuliininen vivahde. Mieheni mielestä tuoksu oli tosi hyvä, ei liian pistävä ja päällekäyvä.
arvo: 16€/10ml




Deba hand & nails cream balm

Tästä brändistä ei löytynyt googlailemalla oikein mitään, joten en osaa sen tarkemmin sanoa millainen tuote on kyseessä. Purkin etiketissä kerrotaan, että voide on hellävarainen ja pehmentää, kosteuttaa sekä suojaa käsiä kuivumiselta. Voide sisältää mm. makadamiöljyä.
arvo: 4€

Bulldog Original shaving gel

Matkakokoinen shaving gel parranajoon sisältää kosteuttavaa aloe veraa, jojobaa ja 8 erilaista eteeristä öljyä. Se takaa erittäin sileä lopputuloksen ja hellävaraisen parranajon.
arvo: 1,5€




Mieheni availi boksin ja ihmetteli kaikkia tuotteita silmät innosta loistaen. Selvästi täytyy heitäkin välillä pienillä yllätysbokseilla muistaa. Hän totesi boksista seuraavaa:

Boksin sisältö on todella kattava ja hyvä.
Juuri miehiä varten suunniteltu ja kaikki tuotteet 
käytännöllisiä. Parhaimpia tuotteita ehdottomasti
partaöljy, deodorantti, shampoo ja puhdistusvaahto.
Muutkin tuotteet toki hyödyllisiä ja mielenkiintoisia 
uusia brändejä. Kasvovoide ehkä ainoa, jota ei olisi 
kaupasta tullut ostettua, mutta testailen kyllä sitäkin.

Loppuun hän vielä tokaisin, että tuleeko näitä bokseja lisääkin. Naurahtaen vastasin hänelle, että jos hän nyt ensin testaisi edes tämän boksin tuotteet ennen kuin suunnitellaa uuden hankintaa. Mutta selkeästi pidetty kokonaisuus tämä ensimmäinen limited edition boksi. Pieni miinus tulee siitä, ettei sähköistä tuotekorttia tullut lainkaan sähköpostiin, eikä tuotetietoja löytynyt myöskään Goodieboxin sivuilta. Tähän asti minusta tämä sähköinen tuotekortti ei ole toiminut ihan halutulla tavalla, joten toivottavasti tälle asialle tehdään jotain ja nopeasti.


Aiotko hankkia miehellesi, isällesi, veljellesi tai ihan kenelle tahansa miehelle tämän Wingman boksin?
4 kommenttia on "Goodiebox Wingman - Miesten oma kauneusboksi"
  1. Mietin jonkin aikaa, että olisin ostanut tän omalle miehelle lahjaksi, mutta jätin lopulta tilaamatta. Sisältö on kyllä hyvä tässä! Mä vaan olen ostanut Bette Box aikoina miehelleni niitä miesten bokseja ja vaikka hän on ilahtunut niistä, on bokseista kuitenkin aina noin puolet tuotteista jäänyt käyttämättä. Ostan mieluummin kaupasta sitten jotain, mille varmasti tulee käyttöä :) Ihanaa, että sun mies ilahtui tästä<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on totta ja moni mies ei varmasti käytä mitenkään valtavasti kauneustuotteita. Mun mielestä tässä boksissa oli kuitenkin just hyvin miehille suunnattu sellaisia käyttötuotteita, jotka ei jää kaappiin pyörimään, joten sen puolesta tässä oli onnistuttu :)

      Poista
  2. Siis voiko noita pelkkiä li bokseja ostaa goodielta vaikka ei tilaisi kuukausitilausta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole ihan varma, mun käsittääkseni pitäisi pystyä kun ne on erillisiä bokseja ja limited edition eikä sidoksissa kuukausitilaukseen.

      Poista