sunnuntai 12. heinäkuuta 2020

Kesäkuun kosmetiikkaroskat

* merkityt tuotteet saatu, sisältää mainoslinkkejä



Tänään käydään taas lyhyiden arvioiden kera läpi kesäkuussa loppuneet kosmetiikka tuotteet. Mukana on muutamia tuotteita, jotka eivät loppuneet, mutta syystä tai toisesta lähtevät eteenpäin tai roskiin, koska tuotteet eivät mulle itselle sopineet. Kerron näistäkin tietysti syyt ja vaikka tuote ei minulle sopinut, se ei tarkoita etteikö se jollekin toiselle olisi erittäin hyvä tuote. Kesäkuussa pääsi loppumaan myös muutamia meikkituotteita, mikä on kiva mutta harvinainen ilo, sillä yleensä suihku- ja ihonhoitotuotteet pääsevät loppumaan paljon nopeammalla kierrolla. Katsotaan kuitenkin nyt, mitä kaikkea roskakasasta löytyy.





* Bronx chech matte mattifying powder

Tämän kivipuuterin sain viime kesän bloggaajien kauneusmiitistä ja vaikka en kivipuutereita yleensä käytäkään, tämä oli varsin iloinen yllätys. Valkoinen puuteri on iholla väritön ja tekee kauniin mattaisen ja samettisen pinnan, kuitenkaan ihoa kuivattamatta. Meikki pysyy tämän kanssa hyvänä pitkään eikä rasva puske läpi kuin ihan vasta illalla. Tämä kesti tosi pitkään ja pannun reunoilla on vielä hiukan tavaraa, mutta sitä on nyt niin vaikea saada järkevästi siveltimellä pannusta pois, joten luovutan tämän kanssa. Edullinen ja todella hyvä tuote.
arvio: 5/5

Eyeko brow gel

Käytän nykyään paljon kulmageelejä ja tykkään miten helposti ja nopeasti niillä saa kulmista täydelliset. Tämä Eyekon kulmageeli oli kuitenkin tosi outo ja parin testikerran jälkeen totesin, ettei me toimita yhdessä. Sävy näytti ihan vihreältä mun vaaleissa kulmissa ja tämän tosi litkumainen koostumus ei tahtonut kuivahtaa millään ja tahrikin helposti kasvot, jos erehtyi kädellä kulmien läheltä huitaisemaan. Ei jatkoon.
arvio: 1/5

Benefit They're real mascara

Benefit tuotteet on poikkeuksetta tosi hyviä, mutta tämän ripsivärin kummallinen harja teki massan levittämisestä todella haastavaa. Harjan päässä on nimittäin pallon mallinen uloke, jonka harjaosat hapsottavat kaikki eri suuntiin ja se näyttääkin ihan takiaiselta. Tämä "takiainen" kerää itseensä tosi paljon väriä ja sotkee silmänympärykset sekä klimppaa ripset tosi helposti. Jos harjalla sutii varovasti, niin levitysjälki on siedettävä. Ei anna erityisesti volyymia, on enemmän normi arkiripsarin tyylinen, joka erottelee siedettävästi.
arvio: 2/5

* Lavera eyebrow styling gel

Tässä tuote, jota olen hehkuttanut ennenkin. Laveran sävyttävä kulmageeli on aivan loistava. Minulla oli käytössä sävy hazel blonde ja se oli sopiva vaalea sävy vaalealle iholle ja hiuksille. Geeliä tulee putkilosta juuri sopivasti ja se kuivuu nopeasti. Tätä ostan varmasti uudelleenkin. Oli muuten riittoisa tuote ja käytössä melkein puoli vuotta! Aikaisempi postaus löytyy täältä.
Tuotetta myy mm. Ruohonjuuri.
arvio: 5/5

Girlactik Jello gloss balm

Ipsy plussan mukana tullut hyytelömäinen huulirasva sulatti mun sydämen. Tämän koostumus oli erikoinen hyytelömäinen ja se suli ihanasti huulille. Tuoksu oli vähän marjainen ja tässä oli uskomattoman hyvät kosteustehot.
arvio: 5/5

* DrLipp Sweet potato pigment

Tämän pitäisi olla sävyttävä huulivoide, mutta sävyä en kyllä itse liiemmin huomannut. Sen sijaan tämä antoi kiiltomaisen efektin ja mukavan pehmeän tuntuiset huulet. Perus hyvä tuote, joka pysyy pitkään huulilla.
arvio: 4/5




Starskin Vip instantly recovering luxury cream coating face mask

Naamio oli ihanan kermainen, mutta harmillisesti vähän turhan kuivakka. Siinä olikin seerumia hiukan vähemmän kuin normaaleissa naamioissa ja osa seerumista jäi vielä ikävästi naamion ympärillä olleeseen muovisuojukseen. Ei paras testaamani naamio.
arvio: 3/5

It's Skin blueberry mask sheet

Brändin naamiot on todella mun mieleen ja tämäkin mustikkanaamio oli ihanan kermainen ja kosteuttava. Seerumia oli juuri oikea määrä ja naamio istui hyvin.
arvio: 5/5

The coffee scrub coconut

Kahvipurukuorinnat on ihania ja tehokkaita. Tähän kuorintaan oli lisätty myös ihoa pehmentäviä ja hoitavia öljyjä, ja iho jäikin käsittelyn jälkeen todella pehmeäksi ja hoidetun oloiseksi. Ei siis tarvinnyt vartalovoidetta erikseen levittää. Tuoksu on taivaallinen kahvi ja kuorinnasta riitti useaksi kerraksi, vaikka pussi näyttääkin pieneltä.
arvio: 5/5

* Nuskin Prep-n-glow dual sided cloth

Nämä meikin, lian ja kuolleen ihosolukon poistoon tarkoitetut kosteutetut kasvopyyhkeet on ihan loistava tuote kesällä ja reissuilla tai kotona. Pyyhkeet on kaksipuoleisia. Sileällä puolella ensin puhdistetaan kasvot ja poistetaan meikki. Pyyhkeen toinen puoli on karhea nystymäinen, jolla iho kuoritaan ennen kasvotuotteiden levitystä. Näissä on myös kosteuttava vaikutus, joten kasvojen ei tarvi huuhdella käytön jälkeen. Pyyhkeet on yksittäispakattuja, joten näitä on kätevä ottaa mukaan vaikka mökkireissulle.
Tuotetta myy *Lookfantastic ja koodilla GLITTERIADDIKTI saatte elokuun loppuun -22%.
arvio: 5/5




* Clarins Sun care gel to oil SPF 50

Kirjoittelin Clarinsin tämän kesän uutuus aurinkosuojista aikaisemmin blogissa täällä. Tämä vettä hylkivä ja luontoystävällinen korkean suojakertoimen aurinkosuojavoide oli tosi hyvä ja kuluikin loppuun aivan ennätysnopeasti. Suoja on tuubissa voidemaista, mutta sulaa iholle levitettäessä öljyksi ja jättääkin iholle hieman kiiltävän öljymäisen kerroksen. Tuotteessa on varsin ihana tuoksu ja sopii hyvin myös lapsille.
Tuotetta myy mm. Sokos.
arvio: 4/5

* Clarins Sun care water mist SPF 50

Tämä suihkemuodossa oleva aurinkosuoja oli Clarinsin kesäuutuuksista se oma suosikki. Sumute muodossa olevaa aurinkosuojaa on helppo lisätä ja tämä myös imeytyi tosi hyvin ihoon jättämättä sitä liian öljyiseksi. Loistava korkean suojakertoimen aurinkosuoja. Tätä kannattaa levittää kylppärissä tai maton päällä, koska lattialle joutuessa, tekee pinnasta tosi liukkaan.
Tuotetta myy mm. Sokos.
arvio: 5/5

* Lycon Sun faker

Tässä mun tämän kesän yksi suosikki itseruskettavista, jota jo ostin itseasiassa uuden purkin loppuneen tilalle. Kirjoittelin tästä tuotteesta oman postauksenkin, jonka voit käydä lukaisemassa täältä. Tämä itseruskettava on maailman helpoin käyttää, sillä ruskettavan ominaisuuden lisäksi tämä on kosteuttava vartalovoide, joten voidetta ei tarvitse pestä vaikutusajan jälkeen pois toisin kuin muissa itseruskettavissa. Voiteessa on myös aivan super hyvä trooppisen vaniljainen kesätuoksu. Sävystä tulee iholle kullanruskea ja tosi luonnollinen. Rusketus myös kestää pitkään, monia muita ruskettavia pidempään, joten tämä todella on rahoille vastinetta. Sävyä voi syventää lisäämällä kerroksen seuraavana päivänä.
Voide on heinäkuun loppuun asti *Lycolla -20% alessa.
arvio: 5/5

Garnier No streaks bronzer

Tässä itseruskettavassa on melko nopea vaikutusaika ja intensiivisen värin näkee jo parissa tunnissa. Karttaväriä ei tässä tuotteessa ole ja tuotteessa on melko vahva itseruskettavalle ominainen tuoksu, jossa on häivähdys tropiikkia. Tuoksu ei ole huonoin mahdollinen, mutta se pysyy iholla pitkään ja rusketusreaktion syntyessä tuoksusta tulee melko pistävä. Muutoin hyvä tuote, mutta tuoksusta pieni miinus.
arvio: 4/5




Yves Rocher Botanical scrub

Ihanan persikan tuoksuinen vartalokuorinta, jolla oli pehmentävä vaikutus. Kuorivat rakeet olivat kuitenkin niin pieniä ja "pehmeitä", etten kokenut tätä kovin tehokkaana vartalonkuorintana, sillä pidän itse enemmän rouheista vartalokuorinnoista.
arvio: 2/5

Bilou Tasty donut suihkuvaahto

Bilou loikkasi loppu keväästä yhdeksi mun suosikki brändeistä ja niin on käynyt monelle muullekin. Aivan ihana vaahtomainen koostumus ja mielenkiintoiset tuoksut tekevät näistä tuotteista täydellisiä suihkuhetkiin. Rakastuin ja ostan lisää! Aikaisempi postaus löytyy täältä.
Tuotteita myy mm. Sokos ja *Lyko.

Rituals The ritual of karma suihkuvaahto

Ritualsin tuotteet on aivan ihania ja niissä on voimakkaat mielenkiintoiset tuoksut. Oma lempparini tämä Karma sarja ei ollut, mutta tuoksun puolesta silti ihan ok. Tuoksu on toki voimakas, mutta ei jää suihkun jälkeen iholle. Vaahto on ihanan pehmeää ja koostumuksen puolesta yleellisen ihana tuote.
arvio: 4/5

Yves Rocher Ultra rich nourishing shower cream

Tämä kuivalle iholle tarkoitettu kaurauutetta sisältävä suihku saippua oli aivan täydellinen tuote juuri kuivaihoiselle. Pesuaine on tuubissa kuin paksua vartalovoidetta, hyvin tuhtia ja kermaista. Se kuitenkin levittyy ja vaahtoaa hyvin ja ei todellakaan kuivata ihoa. Päin vastoin, tuntuu että suihkun jälkeen iholle olisi levitetty kerros pehmentävää voidetta. Suosittelen erityisen kuivalle ja herkälle iholle. Tuoksua ei tuotteessa ole, joten sopii myös hajusteallergikoille.
Tuotetta myynnissä Yves rocherilla täällä* ja nyt juuri -40% alessa.
arvio: 5/5




Beauty Garden kamomilla meikinpuhdistusaine

Ostin tämän meikinpuhdistusaineen viime syksyn I love me messuilta ja testailin tätä odottavin mielin, sillä tuote on luonnonkosmetiikkaa ja sisältää vain puhtaita raaka-aineita. Petyin kuitenkin kovasti, sillä tästä ei ollut mihinkään. En saanut tällä vedenkestävää enkä normaaliakaan ripsiväriä putsattua, ja aine tuntui vain levittävä ripsivärin entistä tiukempaan iholle. Meikkivoiteen ja muun kasvomeikin tällä sai kyllä pyyhittyä, mutta itse tykkään pestä kasvot öljymäisellä tai geelimäisellä putsarilla, joten tällaiselle suihkepullolle ei ole käyttöä, jos se ei silmämeikkiin pure. Ihanan kukkainen tuoksu tässä kuitenkin oli. Valitettavasti tämä joutuu nyt eteenpäin.
arvio: 1/5

Fresh Soy face cleanser

Tämä kasvoputsari on koostumukseltaan ohuen liurumaista geeliä ja tuoksu on todella salaattimainen ja tulee oikeastaan mieleen kurkku. En pitänyt koostumuksesta enkä tuoksusta, mutta muuten ajoi asiansa.
arvio: 2/5

Oskia London Renaissance cleansing gel

Tuhti geelimäinen putsari, joka muuttuu iholle hierottaessa hieman öljyiseksi. Toimi kasvomeikin puhdistuksessa hyvin, joskin tuoksu ei tässäkään ollut kummoinen ja hyvin mieto ja mitäänsanomaton.
arvio: 3/5

* Priori Skin code gentle cleanser

Tämä kasvoputsari on monitoimituote, sillä puhdistavan ominaisuuden lisäksi se myös kuorii ihoa jättäen sen kosteutetuksi. Kuorivat ainesosat ovat kemiallisia, joten mitään mekaanisia rakeita tässä ei ole. Pesuaine on hyvin vesimäisen ohutta ja ajoi kyllä tehtävänsä hyvin.
arvio: 3/5

Sukin Revitalising facial scrub

Olen aikaisemminkin kehunut tämän luonnonkosmetiikkaa valmistavan australialaisen brändin tuotteita. Sukin onnistuu tehtävässään jokainen kerta. Tämä kasvokuorinta sisältää pienen pieniä pähkinänkuoresta jauhettuja rakeita, kosteuttavaa aloe veraa, rauhoittavaa kamomillaan sekä jojobaöljyä. Kuorinta on juuri sopivat hellä kasvoille, mutta kuitenkin tehokas. Se jättää ihon pehmeäksi ja kosteutetuksi. Tosi hyvä ja riittoisa tuote.
Tuotetta myy mm. *Lookfantastic ja koodille GLITTERIADDIKTI saatte elokuun loppuun -22%.
arvio: 5/5






Ziaja Cocoa butter face cream

Ziajan tuotteet on olleet pitkään mun lemppareita, sillä ne ovat hinnaltaan varsin edullisia, mutta kuitenkin laadukkaita. Nyt löysin kuitenkin ensimmäistä kertaa heidän valikoimasta tuotteen, josta en pitänyt. Tuotteessa on kyllä aivan ihana kaakaon kermainen tuoksu, mutta siihen ne hyvät ominaisuudet sitten loppuvatkin. Voide ei tahdo levittyä iholle millään. Se tekee inhottavan hengittämättömän kalvon kasvoille ja tuntuu, että iholla olisi vahamainen kelmu. Rupesin sitten tutkimaan tuotteen inciä ja sehän on täynnä vahoja ja mineraaliöljyjä. Joten ei kiitos. Tällaista en halua iholleni laittaa. Tuote lentää roskiin, vaikka purkki ei ole vielä tyhjä.
arvio: 1/5

Urban Decey all nighter meikinkiinnityssuihke

Monien hehkuttama meikinkiinnityssuihke, joka kesti mun käytössä aivan ikuisuuden (yli vuoden). Spray on melko hienojakoista ja kyllä tämä toimii. Tasoittaa meikin pinnan ja pidentää sen kestoa. Uusi pullo on jo käytössä.
arvio: 4/5

* Dermalogica Sound sleep cocoon

Tämä mahdottoman hintava yövoide oli suuri pettymys. Ohut geelimäinen voide on pakattu täyteen silikoneja ja siltä se tuntuukin. Se tekee iholle liukkaan pinnan, mutta ei juuri tunnu kosteuttavan ja tuoksukin on avain älyttömän pistävän yrttinen, mistä en tykkään sitten yhtään. Käyttämättä jäi valitettavasti.
arvio: 1/5

* Biodroga firming throat and decollete treatment

Tämä täyteläinen dekolteelle ja kaulalle tarkoitettu voide tuoksui aivan taivaallisen hyvältä ja jätti ihon pehmeäksi ja ksoteutetuksi. Tunne säilyi pitkälle päivään ja tuoksu pysyi iholla myös pitkään.
arvio: 5/5

First aid beauty Ultra repair oat & cannabis sativa seed oil

Kuivalle iholle tarkoitettu hamppua sisältävä kasvoöljy hoiti tehtävänsä, mutta ei ollut kovin helposti imeytyvää sorttia. Öljy jätti ihon hyvin kiiltäväksi ja liukkaaksi, mutta yökäytössä tämä ei itseä juurikaan haitannut. Toki olisi ollut kivempi mennä nukkumaan, jos öljy olisi imeytynyt vähän paremmin.
arvio: 3/5

* Korres Probiotic superdose face mask

Korresin jogurttinen kasvonaamio oli todella ihanan kosteuttava ja tykkäsin sen kosteuttavasta vaikutuksesta iholla. Tuoksu tässä ei ollut ihan omaan mieleeni, se oli hyvin lähellä tuoksuttomia tuotteita, mutta jokin erikoinen ominaistuoksu tässä kuitenkin oli.
arvio: 4/5

Ecooking peeling mask

Pakkauksen kannessa jo heti varoitetaan, että naamio saattaa jättää ihon punaiseksi. Ajattelin kuitenkin, että normaali pieni punoitus olisi ihan normaali, mutta tämä naamio jätti kasvot aivan kirkkaan punaisiksi melkein tunnin ajaksi ja näytin ihan siltä, kun minulla olisi paha palovamma kasvoissa. En tiedä mitä tämä kuorinta kasvoille teki, enkä halua ottaa selväälään, koska yksi käyttökerta riitti toteamaan ettei tuote ole minua varten. Herkkä ihoni ei todellakaan kaipaa tällaisia shokkireaktioita ja polttelua iholla. Joten ei jatkoon.
arvio: 1/5

Balmi kirsikka huulivoide

Hauska neliön mallinen pakkaus ja makealta kirsikalta tuoksuva sekä maistuva huulirasva oli aluksi todella mun mieleeni. Pakkaus kuitenkin hajosi todella nopeasti ja sen reunoilta alkoi irtoilla muovipalasia, jotka tarrautuivat itse huulirasvaan. Samalla tavalla kävi brändin toiselle huulirasvalle, joka mulla on käytössä, joten tässä on todella suunnittelussa mokattu. Muutoin hyvä tuote.
arvio: 3/5




* Budgie the twist & curl jelly with holding power

Pidin aluksi kovasti tästä Budgien geelimäisestä kiharatuotteesta, joka kosteuttaa ja antaa pitoa hiuksiin tehden kiharoista entistä upeammat. Melko pian kuitenkin huomasin, että tuote joko meni huonoksi tai jotain sille tapahtui, koska kesäkuun lämpö teki hytelöstä täysin vettä ja pullon avatessa tuotetta vain valuu liruna ulos. Se menetti myös ominaisuutensa tämän muodonmuutoksen myötä, joten tuote lentää roskiin.
arvio: 2/5

Love beauty & planet coconut water & mimosa flower deodorant

Tässä luonnonmukaisessa deodorantissa on aivan ihana kevyen kookosinen makea tuoksu. Aluksi tämä toimikin kohtalaisen hyvin, mutta jossain vaiheessa tämä alkoi pettää todella pahasti. Lopulta meni totaalisesti hermo, sillä kainalot oli koko ajan märkänä ja hajut puski läpi, joten tämä ei itselle sopinut.
arvio: 2/5

Holika holika soothing gel

Tämä 99% aloe veraa sisältävä monitoimi geeli on aivan mahtava tuote! Geeli sopii kuivalle päänahalle, hiuksiin, kasvoille tai auringonpolttaman ihon hoitoon. Iso pakkaus on riittoisa ja geeli imeytyy varsin nopeasti solahtaen ihoon. Täydellinen ja kaikkien pitäisi tämä omistaa. Aikaisempi postaus aiheesta täällä ja täällä.
Tuotetta myy mm. *Lookfantasticilla (muistakaa alekoodi GLITTERIADDIKTI) ja *Bearel.
arvio: 5/5


Soaphoria Onni vartalo souffle

Soaphorian tuotteet on aivan ihania ja tämä vaahtomuodossa oleva vartalo souffle sulaa iholla ihanasti ja imeytyy nopeasti. Se jättää toki iholle hiukan öljymäisen pinnan, mutta ei häiritsevästi. Tuoksu on raikas appelsiini ja se jää levityksen jälkeen myös iholle. Voisin testata isommankin purkin.
arvio: 5/5




Maria Nila Head & hair heal hiusnaamio

Maria Nilan hiustuotteet on aivan huippuja ja niissä on aivan taivaalliset tuoksut. Tämä naamio toimi täydellisesti jättäen mun kuivat ja kiharat hiukset sileiksi, helposti kammattaviksi ja kosteutetuiksi. Ja tuoksu, voi pojat. Ihanan trooppise hedelmäinen, aivan täydellinen! Ostan uudelleen.
Tuotetta myy mm. *Lyko.
arvio: 5/5

Organic shop Rasberry & acai volumising conditioner

Brändin tuotteet on vähän hit or miss ja tämä hoitsikka ei valitettavasti ihan parhaimpiin yltänyt. Tuotteessa on ihana vadelmainen tuoksu ja se ajaa asiansa, mutta hoitoainetta täytyy annostella ihan järkyttävän paljon, jotta se oikeasti tekee hiuksista kammattavat ja sileät. Pieni määrä ei riitä mihinkään ja tekee hiuksista vain takkuiset. Joten pullo kului loppuun aika vauhdilla ja siksi ei mitään rahan säästöä.
arvio: 2/5

* Überwood hoitava shampoo

Tosi hyvä shampoo, joka pesuteholtaan on loistava, mutta ei kuivata ja hoitaa päänahkaa. Kuivalle ja hilseilevällä hiuspohjalle oikein erinomainen. Plussaa ekologisista puuta sisältävästi pakkauksista. Aikaisempi postaus löytyy täältä.
Tuotetta myy mm. Ruohonjuuri ja 4Organicstore.
arvio: 5/5

J.Mäki Professional repair hoitoaine

Pitkään jo mun suosikki hoitoaineisiin kuulunut tuote, joka jättää hiukset liukkaiksi, sileiksi ja helposti kammattaviksi. Pienikin määrä jo riittää ja tämä tuntuu myös vahvistavan hiuksia. Aika monta pulloa on näitä tullut jo käytettyä.
arvio: 5/5

Yves Rocher Nourishing shampoo

Kuiville hiuksille tarkoitettu avokadoöljyä sisältävä shampoo, joka vaahtoaa aivan uskomattoman hyvin ja tekee hiuksista ilmavat ja kosteutetut. Tykästyin tähän ja tuoksu on aivan super hyvä ja raikas. Omat kuivat hiukset piti tästä tuotteesta.
Myynnissä Yvesillä *täällä ja nyt -50% alessa.
arvio: 5/5

* Weleda Wildrose creamy body wash

Ruusun tuoksuiset tuotteet ei aina ole parhaimpia ja tässä ruusun tuoksu oli tosi pistävä enkä pitänyt siitä yhtään. Pesunesteen kermainen koostumus tosin oli todella piellyttävä, mutta ällöttävä tuoksu ei kyllä houkuttele ostamaan lisää.
arvio: 2/5


Huh, olipas tässä urakka. Mukaan sattui kesäkuussa niin hyviä kuin aivan karseitakin tuotteita ja yllättäen aika monta sellaista, mitä en pystynyt käyttämään edes loppuun. Monia ajankohtaisia kesätuotteitakin oli mukana ja varsinkin hiustenhoito on nyt ollut korostuneessa roolissa.

Löytyikö uusia kiinnostavia tuotteita?
8 kommenttia on "Kesäkuun kosmetiikkaroskat"
  1. Paljon oli tuttujakin tuotteita ja kiitti tuosta Laveran kulmageeli vinkistä, sillä mulla just edellinen loppumassa ja uuden hankinta edessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä mitään, Laveran kulmageeliin ei voi olla ihastumatta <3

      Poista
  2. Jännää...mun lemppari suihkari on weledan tyrni ja ruusu kakkonen😂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koostumuksen puolesta ne on tosi kivoja mutta tuoksut ei valitettavasti ole mun mieleen :/

      Poista
  3. Sulla loppuu kyllä aina ihan mieletön määrä kosmetiikkaa kuukaudessa<3 :D Tossa oli muutamia tuttuja tuotteita, mutta iso osa kuitenkin mulle vieraita. Eyekon kulmageeli on mulla tällä hetkellä käytössä ja mulla se toimii hyvin! Ei siis näytä mun kulmissa vihreältä, mutta toisaalta mulla on varmaan tummemmat kulmat kuin sulla eikä se sen takia välttämättä näy mulla samalla tavalla. Vähän litkua se on, mutta senkin kanssa oon pärjännyt kuitenkin hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loppuneita on kyllä aika valtavasti myönnettäköön :D Toisaalta usein ne on pesuaineita ja muita ihonhoitotuotteita. Meikit kuluu niin hitaasti ettei ne pääse loppumaan näin valtavissa määrin.
      Okei, hyvä jos sulla toimii tuo kulmageeli :) Mulla on vähän sellainen mentaliteetti että jos tuote ei toimi niin en jaksa sen kanssa pelleillä kun kaapeissa on niin paljon hyviäkin tuotteita niin sitten surutta vaan pois nurkista pyörimästä :D

      Poista
  4. Tuttuja tuotteita tässäkin :) Mulla on myös tuo All Nighter nyt suorastaan pannutuksessa sillä pullolle tulee 2 vuotta ikää ensi syksynä! Mä vähän alkuun säästelin sitä, mutta on melko iso kiinnityssuihkupullo ja vielä myös aika riittävääkin, joten ei olisi tarvinnut yhtään säästellä. Itsekään en kyllä antaisi 5/5 jotain puuttuu, ehkä kiva tuoksu tai saisi kuivahtaa nopeammin kasvoilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis tuo All nighter on kyllä ihmeellinen, miten se voikin kestää päivittäisessä käytössä noin pitkään, en tajua! Mutta kiva oli saada vihdoin loppumaan :D Mäkin olisin ehkä kaivannut tuoksua tai jotain. En tiedä mitä. Huomasin myös, että kun pullo alkoi tyhjetä niin se ruikki lopuksi suihketta isoina pisaroina kasvoille, jolloin meikki oli melkein pilalla. joten se hienojakoinen sumu ei toimikaan enää niin kuin muuten normaalisti

      Poista