torstai 23. heinäkuuta 2020

Glossybox heinäkuu 2020

* boksi saatu, sisältää mainoslinkkejäHeinäkuun Glossybox saapui niin ihanan kesäisessä kuosissa, että tässä melkein alkoi ihan tanssijalkaa kutkuttaa ja matkakuume nousta pintaan. Heinäkuun Aloha boksi on pakattu täyteen ihanan kesäisiä tuotteita ja fiilis välittyi heti boksin ulkoasusta lähtien. Minuun tämä teema osui suoraan syvälle sydämeen, sillä mä niin rakastan värejä, rusketusta, iloisen kesäistä tunnelmaa ja karibialaista kulttuuria. Kaunis boksi jää mulle ehdottomasti jatkokäyttöön ja tulen siinä säilyttämään todennäköisesti jotain meikkejä. Upeaa, että boksin ulkoasuun oli panostettu! Itse boksin sisältökin oli kesäinen ja kiinnostava. Lisäksi eräs boksin ylläri bonus tuote oli erityisesti mieleeni, siitä lisää postauksen lopussa.
Dr Pawpaw Original balm

Kyseinen tuote onkin mulle tuttu jo vuosien takaa, mutta itsellä on ollut käytössä vastaava keltainen tuubi, jonka voide on väritön. Tämä oranssi tuubi puolestaan sisältää miedosti sävyttävän monitoimivoiteen, jota voi käyttää kosteuttamaan ja rauhoittamaan kuivaa ja ärtynyttä ihoa. Tuote sopii kaikkialle päästä varpaisiin, muten sen sävyttävän ominaisuuden takia käyttäisin tätä itse ehdottomasti huulille tai poskille. Väritön tuote puolestaan sopii sitten muuallekin vartalolle ja vaikka hyttysen puremiin.
Give them lala beauty Aloha bronzer

Upea boksin teemalla kuvitettu aurinkopuuteri oli ehdottomasti tämän boksin helmi, Harmi vain, että kaunis kuvitus on tuossa pahvisessa pakkauksessa, joka menee pahvin keräykseen. Aurinkopuuteri on kevyesti hohtava ja lämminsävyinen eli juuri sopiva tuote kesän päivettämälle iholle. Pakkauksessa on iso peili ja puuterin sävy on kaunis. Pakkaus tuntuu hieman hempulilta, mutta eiköhän tuo kestä maltillisessa käytössä.
Vitamasques Marine gold dust sheet mask

Sheet maskit on aina kovasti mun mieleen ja niitä tulee käytettyä myös kesäisin. Brändi onkin jo ennenstään tuttu ja tämä naamio sisältää kollageenin lisäksi 24 jaraatin kultahippuja. Yleellinen naamio hemmotteluhetkiin ja kosteuttamaan kuivaa ihoa. Muistakaa, että auringonoton jälkeen iho tarvitsee erityisesti kosteutusta, joten sheet mask on oiva tapa huolehtia ihon kosteustarpeista.
Jecca Blac Glow drop primer rose pearl

Primereita ei turhan usein olekaan kauneusbokseista tullut. Tämä kasvoille tarkoitettu pohjustustuote antaa kosteutta ja korjaa väsynyttä ihoa. Se antaa upean kultaisen hehkun ja tuotetta voikin mielestäni hyvin käyttää myös nestemäisenä highlighterina. Erikoista, että pohjustustuote on näin kuultava, mutta täytyy ehdottomasti testata miten tämä toimisi highlighterina. Sävy on ainakin todella todella kaunis helmiäisen kullertava.
Baija Body scrub french pompon rose lychee

Tässä on tämän boksin toinen suosikkini. Aivan ihanan hedelmäiseltä ja makealta ruusulta tuoksuva sokerikuorinta poistaa iholta kuollutta ihosolukkoa ja pehmentää sekä virkistää. Rakastuin saman tien tähän tuoksuun, joka purkista leijailee kun kantta vähän raottaa. Ainoa mikä harmittaa on se, että purkki on tosi pieni. Mutta mikäli tätä on helposti saatavissa Suomesta, niin täytyy ehdottomasti ostaa tätä lisää. Sokerikuorinnat on muutenkin iholle hyviä eikä raavi liiaksi, joten uskon tämän olevan ihana tuote muutenkin kuin tuoksun puolesta. Kuorinta sisältää mm. ruusu-uutetta, suuruvetta, sokeria ja useampaa öljyä.
Boksista löytyi myös kiva extra ylläri. Glossyboxin tilaajille oli annettu Nextorylle 45 päivän ilmainen kokeilujakso. Mähän itse tykkään kuunnella äänikirjoja ja lukea ihan fyysisiäkin kirjoja. Äänikirjat on siitä hyviä, että niitä voi kuunnella samalla kun puuhastelee jotain muuta. Tämä tarjous riittääkin sopivasti koko kesän loppuun, joten täytyy ehdottomasti ottaa kokeiluun ja katsoa, mitä kiinnostavia kirjoja valikoimasta löytyy. Itse ainakin innostuin tästä tarjouskupongista ihan valtavasti!


Boksi oli mielestä monipuolinen ja tosi kiva. Aion testata kaikkia tuotteita ja varsinkin aurinkopuuteri ja sokerikuorinta oli erityisesti mun mieleeni. Sitä paitsi olen kyllä edelleen fiiliksissä tuosta aivan upeasta boksista ja äänikirjatarjouksesta. Kauneusboksin pitäisikin aina tuoda tällainen onnen ja ilon fiilis, kun boksia availee ja sisältä löytää niitä kivoja uusia tuotteita. Heinäkuun Glossyboxi onnistui kyllä siinä ihan täydellisesti. Heinäkuun Glossyboxia on vielä myynnissä, joten jos haluat omasi niin tilaamaan pääset *tästä. Koodilla ANSKU30 saatte normaalihintaisesta tilauksesta -30% alennuksen, joten koodi kannattaa muistaa syöttää kassalla. Normaalihintainen boksi maksaa 17,99€/kk ja alekoodin kanssa boksille jää hintaa 12,59€.


Oliko boksin sisältö onnistunut?
2 kommenttia on "Glossybox heinäkuu 2020"