keskiviikko 19. elokuuta 2020

Ipsy plus heinäkuu 2020

 




Kesän kauneusboksien esittelyt laahaa vähän jäljessä, siitä syystä että Jenkeistä Suomeen on pakettien matka kestänyt aivan uskomattoman kauan. Viime kertaisessa Ipsy plus postauksessa kerroinkin miten pettynyt olin koko Ipsyyn, sillä heinäkuun boksissa olisi pitänyt olla add on tuotteena Anastasian ihana luomiväripaletti ja huulipuna. Shokkina totesin kuitenkin, että kyseinen setti puuttui mun boksista kokonaan ja otin tietysti heti yhteyttä Ipsyyn. Sain rahanpalautuksen ja ylimääräiset 600 pistettä ostoksia varten heidän verkkokauppaan, mutta se ei paljon mieltä lämmittänyt. Minua ärsytti koko touhu aivan älyttömästi, koska omalla kohdallani tämä oli ainakin viides kerta, kun add oneja mun boksista puuttui. Lisäksi luin netistä, että heinäkuussa tosi monelta muultakin oli tämä Anastasia paletti combo boksista puuttunut. En ollut siis ainoa, joka oli jäänyt nuolemaan näppejään. En voi käsittää miten vaikeaa on tehdä järjestelmä, joka ilmoittaa kun tuote on myyty loppuun eikä tällaisia katastrofeja pääsisi syntymään.

Katsastetaan nyt kuitenkin mitä boksi piti kokonaisuudessaan sisällään.




Tarte on yksi parhaista kosmetiikka brändeistä ja tykkään heidän meikeistä aivan älyttömästi. Tämä oli oma valintani boksiin muutamasta muusta tuotevaihtoehdosta. Kyseessä siis Tarte Sea surfer curl volumizing mascara, joka avaa katsetta, antaa volyymia ja kaartaa ripset kauniisti ylöspäin. Ripsiväri sisältää E-vitamiinia, mineraalipigmenttejä sekä merilevää. Uusia ripsivärejä on tosi kiva testata ja varsinkin Tartelta, joka on loistava brändi, joten tästä tuotteesta tykkäsin tosi paljon.

arvo: 23$




Boksista löytyi pieni söpö pakkaus kulmapomadea. Billion dollar brows Brow butter pomade kit sisälsi pienen sudin, jonka toisessa päässä on myös kulmaharja sekä itse pomade. BDB tuotteet on laadukkaita, joten uskon tämänkin tuotteen olevan tosi hyvä, mutta harmillisesti sävy oli itselle liian tumma eli tämä lähtee eteenpäin. Pomade on muuten kätevä kulmien muotoilussa, sillä vahamainen koostumus ei ole kuiva, mutta se ei jää myöskään märäksi kulmia muotoillessa. Näin ollen kulmat ovat valmiina heti levityksen jälkeen.

arvo: 24$




Kesä alkaa olla lopuillaan, mutta boksista löytyi silti varsin kesäinen tuote. Tula Skincare Protect + glow daily sunscreen SPF 30 gel on aurinkosuojallinen kevyt ja kosteuttava kasvovoide, joka sisältää mm. papaijaa, probiootteja sekä ananasta. Voide on varsinainen multitasking tuote, sillä se siis tietysti suojaa auringolta ja kosteuttaa, mutta myös kirkastaa ihoa. Tuote on kiva ja tulee varmasti käyttöön, mutta tämän kesän osalta en taida sitä enää korkata.

arvo: 36$





Olen tosi huono käyttämään irtoluomivärinappeja, mutta nyt taisin kyllä löytää upean tuotteen mitä en halua jättää pölyttymään kaappiin. Il Makiage Color boss multi-dimensional eye color luomiväri on pakattu upeaan ja tukevaan rasiaan. Pakkaus tuntuu ihan yleelliseltä ja napsahtaa magneetilla kiinni. Itse luomivärinappi pakkauksen sisällä on valtava ja koon puolesta muistuttaa enemmän poskipunaa kuin luomiväriä. Luomiväri tuntuu kermaiselta, mutta lopputulos on silti puuterinen. Tässä on myös upea pigmentti ja muistan joskus käyttäneeni brändiltä ripsivärin, joka oli aivan huikea eli odotukset tämänkin osalta on aika korkealla.

arvo: 29$




Silmänympärysvoiteet on ehkä kauneusboksien tylsimpiä tuotteita, mutta tällä kertaa yllätyin miten mielenkiintoisen tuotteen boksista sain. Iso tuubi Duft&doft SalmonVgene hydro active eye cream sisältää lukuisia kiinnostavia tehoaineita ja voiteen silkkinen koostumus kosteuttaa, pehmentää ja imeytyy nopeasti. Voide sisältää lohiöljyä, niacinamidia sekä kollageenia. Tämä kuulostaa tosi hyvältä ja otan ehdottomasti pian testiin.

arvo: 27$




Add on tuotteina valitsin parilla dollarilla boksiin mukaan Luxien pack and shade luomivärisiveltimen. Tykkään Luxien siveltimistä tosi paljon ja pienille häivytyssiveltimille on aina tarvetta eikä hintakaan päätä huimannut. 




Extra tuotteena ostin boksiini myös Sunday Rileyn kehutun ja hurjan kalliin Luna sleeping night oilin, joka sisältää mm. retinolia. Tätä öljyä on ylistetty kovasti ja pullon 110$ hinnalla voisi todella uskoa saavansa laatua. Testailen, mutta en ole täysin varma kestääkö ihoni enää retinolia.


Heinäkuun boksi oli kiva kokonaisuus, vaikka Anastasian paletin menettäminen harmittikin kovasti. Ipsyllä on nyt elokuusta alkaen myös uudistunut konsepti, joten jatkossa tuotteet eivät tule meikkipusseissa vaan erilaisessa pussukassa ja yhden valittavan tuotteen sijasta boksiin saa valita kolme tuotetta! Tämä uudistus on tosi hyvä juttu, sillä nyt on boksista mahdollista kustomoida entistä enemmän itsensä näköinen. Itse ainakin odotan jo omaa elokuun boksi valtavalla mielenkiinnolla, koska valinnat boksiin oli tällä kertaa tosi kivoja. Katsotaan miten uudistus tulee jatkossa vaikuttamaan. Jos Ipsyn tilaaminen kiinnostaa, niin tilaamaan pääset täältä.

Mitä mieltä ipsystä ja ipsyn uudistuksesta?

7 kommenttia on "Ipsy plus heinäkuu 2020"
  1. Mulla oli aivan erilainen sisältö, vaan toi luomivärinappi oli sama, mutta senkin sain eri sävyssä! Ja sen laatu on kyllä uskomaton, niin luomivärin kuin ton pakkauksenkin<3 Tosi kivoja tuotteita sulla tässä boksissa muuten, harmi tosiaan ettei toi aurinkosuojavoide tullut jo aiemmin, mutta onneksi noi säilyy avaamattomina pitkään :D

    Mä viimeksi jo taisin kommentoida sun Ipsy postaukseen, että mä oon tosta uudistuksesta todella iloinen. Mulla on toki viime aikoina muutenkin ollut aika hyvä tuuri noiden Ipsyn tekemien tuotevalintojen kanssa, mutta aina parempi mitä enemmän niihin tuotteisiin pystyy itse vaikuttamaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Boksi oli kyllä kulmatuotetta lukuunottamatta kiva ja totta, tuo aurinkosuojavoide säilynee avaamattomana hyvin ensin kesään :)

      Tuo Ipsyn valintajuttu on kyllä ihan huippu! Mahtavaa että päättivät tehdä tuollaisen uudistuksen koska se mahdollistaa boksien vielä paremman kustomoinnin <3

      Poista
  2. Voi ei, onpa harmi että he olivat mokanneet add onien kanssa :( Mä kans jostain kommenteista luin, että se Anastasiakombo puuttui tosi monelta :/ Itse sisältö on kuitenkin kiva! Tuo luomivärinappi on todella kauniin sävyinen ♥ Ja ripsiväri vaikuttaa todella kiinnostavalta myöskin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sisällössä tosiaan ei ole mitään vikaa, lähinnä tuo Anastasian palettiin liittyvä sekoilu sai mut todella turhautuneeksi ja kiukkuiseksi. Menee vähän luotto yritykseen, jos tällaista mokailua on jatkuvasti. Toivottavasti tulevaisuudessa paremmin :)

      Poista
  3. Tuo Sunday Riley Luna öljy on ihanaa eikä ärsytä ihoa mun mielestä lainkaan .Sain joskus jotain pieniä "näytepulloja" luna öljystä jostain tilauksesta. Itse lopetin kaikkien Amerikan boxien tilaukset ,mutta näitä kun lukee niin himottaa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei hei mahtavaa, kiva tietää että öljy on toiminut. Mäkin olen monta kertaa harkinnut jonkun boksin lopettamista, mutta en kyllä pystyisi luopumaan Boxycharmista ja Ipsystä, koska niiden sisällöt on kyllä poikkeuksetta kuukaudesta toiseen ihan loistavia <3

      Poista
    2. Onhan ne hulppeita,mutta epäilyttää nykyään niin paljon.mutta hyvä jos öljy toimii tai siis mun mielestä hyvä öljy

      Poista