sunnuntai 8. marraskuuta 2020

Isadora syysmeikkikokoelma 2020 ja meikkilook

 * tuotteet saatu pr-lahjana



Syksy on kosmetiikkamaailmassa ihanaa aikaa, koska se tuo mukanaan uutuuksia ja inspiraatiota. Sain testiin kattavan paketin Isadoran syksyn uutuuksia, joilla tämän päiväinen meikki on loihdittu. Kokoelmasta löytyi niin hittejä kuin hutejakin, joten tässä postauksessa kerron tarkemmin kaikista testaamistani tuotteista. 

Isadoran autumn look syysmeikkikokoelma sisältää upean värisiä nopeasti kuivuvia kynsilakkoja, miniluomiväripaletteja, ripsivärin, pitkäkestoisen kulmageelin, eyelinerin, poskipunan sekä todella imartelevan sävyisiä mattahuulipunia.

Isadoran meikkejä löytyy myynnistä mm. Sokokselta, Lykolta*, Nordicfeeliltä* ja Cocopandalta*.





Isadoran Wonder nail kynsilakkakokoelma on kasvanut syksystä inspiraatiota ammentavilla kausisävyillä red plum ja copper crush. Kynsilakat ovat nopeasti kuivuvia ja pitkäkestoisia. Erityismaininnan nämä ansaitsevat intensiivisestä ja peittävästä väristä. Siksi tätä lakkaa riittää hyvin vain yksi kerros kynsille. Oma suosikkini on kaunis kuparinen copper crush, jonka hiukan metallinen sävy sopii hyvin loppusyksyn ja alkutalven värimaailmaan.





Isadoran active all day wear brow gel on vettähylkivä ja pitkäkestoinen mattaisen lopputuloksen antava kulmageeli. Kulmageelin applikaattori on hyvin erikoinen, sillä se on kova ja terävä, hiukan piikkimäinen. Applikaattori nappaa väriä hyvin ja sillä pitäisi onnistua niin kulmien tarkka rajaaminen kuin myös täyttäminen ja varjostaminen. Itse koin tämän erikoisen applikaattorin kuitenkin todella hankalaksi, sillä etenkin omissa tuuheissa kulmissa väri näkyi epätasaisena ja levitysjälki oli todella terävä. Se ei imarrellut luonnollisia kulmia, mutta luulenkin tämän sopivan paremmin sellaisille kulmille, jossa itse kulmakarvat ovat harvassa ja näin ollen kulmien rajaaminen ja värjääminen vaatii skarpimpaa jälkeä. Olisin itse tykännyt enemmän ihan perinteisesti kulmaharja-applikaattorista.




Yksi koko syysmeikkikokoelman suosikeistani oli Isadoran 10sec high impact volume mascara, joka toimi kaikissa kategorioissa aivan moitteettomasti ja loihti ripsistä suorastaan upeat tekoripsiä muistuttavat viuhkat. Voidemainen koostumus nappaa ripsiin todella hyvin ja harjan muotoilu tekee levittämisestä helppoa. Erinomaisen harjan ansiosta massa tarttuu myös kaikista lyhyimpiin ripsiin saaden katseeseen lisää syvyyttä. Tällä ripsivärillä saa parilla vedolla pituutta, tuuheutta ja volyymia katseeseen. Mascaran vettähylkiäv, tahraamaton ja rapisematon koostumus pysyy moitteettomana ihan koko päivän, myös urheilusuorituksen aikana. 

SUOSITTELEN 👍




Harvoin rajailen silmiäni, mutta kun rajailen haluan eyelinerin toimivan kuin unelma ja lopputuloksen olevan siisti ja skarppi. Isadoran Flex tip eyeliner yllätti kaikki odotukset ja itse asiasta linerista tulikin yksi suosikeistani. Alle 20€ hintaansa nähden kynä on aivan täydellinen hinta-laatusuhteeltaan ja kynän terävällä ja joustavalla huopakärjellä saa todella tarkkaa jälkeä. Pidin siitä, että kynän pää on riittävän kostea, jotta väriä irtoaa helposti vetämällä eikä sitä tarvitse nyhjätä ees taas luomella, jotta rajauksesta saa tarkan ja intensiivisen mustan. Suosittelen ripsivärin ohella tätä todella lämpimästi kaikille, jotka silmiään tykkäävät rajailla.

SUOSITTELEN 👍




Syysmeikkikokoelma kattaa myös usean eri sävyisen pienen luomiväripaletin, josta itselleni valikoitui sävy Mercury. Paletissa on omaan silmääni todella kummalliset väriyhdistelmän, sillä paletista löytyy matta kellertävä, mattainen ruosteenpunainen, mattainen tumman harmaa sekä shimmerinen vaalean harmaa/hopeinen sävy. Sävyt eivät mielestäni kunnolla mätsää keskenään ja myös niiden pigmentti ei ole ihan sitä laatua, mihin ole tottunut. Häivytellessä väri nimittäin haalistuu iholta niin paljon, että sitä on lisättävä reilusti lisää, jotta pigmentti ei kokonaan katoaisi. Väri erottuu parhaiten, jos sen töpöttelee luomelle ja jättää sinne sellaisenaan ilman työstämistä. Työstäminenkin toki onnistuu, mutta lopuksi olisi hyvä vielä vahvistaa sävyt lisäämällä töpöttelemällä yksi värikerros häivyttelyn päälle. Shimmerisessä hopeassa oli todella olematon pigmentti ja sen saaminen luomelta näkyviin oli työn ja tuskan takana. Mattaiset sävyt toimivat paremmin. Alla olevien kuvien silmämeikissä käytetty ainoastaan tätä palettia.







Isadoran Perfect blush sävyssä cool pink oli varsin positiivinen yllätys. Sävyä irtoaa hyvin, mutta se ei heti hyppää silmille. Poskipuna on kuitenkin ihanasti kerrostettavissa ja sen samettinen koostumus saa todella kauniin punan poskipäille. Sopii myös varovaisille meikkaajille, sillä kuten sanoin, puna on hyvin helposti kerrostettavissa jolloin sävystä saa intensiivisemmän lisäämällä kerroksia. Ensimmäinenkin levityskerta antaa kuitenkin hennon pinkin mattaisen punan, joten ehdottomasti jatkoon. Sävyjä on saatavilla useita ja rasia on tukevan oloinen sekä sisältä löytyy peili.




Oma ehdoton lempparini tästä syyskokoelmasta ripsivärin ohella olivat nämä Velvet comfort liquid lipstick eli mattaiset nestemäiset huulipunat. Näissä huulipunissa on todella ihana uniikki koostumus, joka tuntuu levittäessä silkkiseltä ja kuivahtaa kevyen puuteriseksi. Huulipuna ei kuivuessa tuntuu yhtään kuivattavalta tai raskaan kiristävältä. Itse asiassa huulituntuma on hyvin kevyt ja välillä saatoin jopa unohtaa, että huulillani oli huulipunaa. Sävyt ovat intensiivisiä ja hyvin pigmenttisiä. Niissä riittää tehoa jo yhdellä levityksellä ja nämä ovat pitkäkestoisia ja kestävät jopa syömistä. Alla olevassa kuvassa ylhäältä alas sävyt nude blush, berry blush ja deep rose.

SUOSITTELEN 👍





Onko Isadoran meikit sulle tuttuja ja mikä tämän kokoelman tuotteista iski sinuun eniten?
4 kommenttia on "Isadora syysmeikkikokoelma 2020 ja meikkilook"
  1. Kiitos kattavasta postauksesta! Itse kiinnostuin tosta poskipunasta. Oon ite ihan rakastunut IsaDoran contourpalettiin��

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, kiitos <3
      Isadoran kasvomeikit on kyllä harvinaisen onnistuneita! Mullakin oli vuosia käytössä aurinkopuuteri ja highlighteri Isadoralta :)

      Poista
  2. Oon ite tykänny Isadoralta meikkivoiteista ja peiteaineista. Eräs ystävä suositteli juuri heiltä vedenkestävää ripsiväriä :) Näissä kivoja sävyjä, huulituotteissa ainakin mieluisen näköiset sävyt jotka tulisi varmasti käyttöön.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli myös aikoinaan se Isadoran sinikorkkinen waterproof mascara käytössä, mutta sen harja oli jotenkin tosi kömpelö ja sotki, joten en ole sitä enää pitkään aikaan käyttänyt. Huulituotteet on kyllä jo vuosien takaa mun Isadora suosikkeja <3

      Poista