torstai 22. elokuuta 2019

Ihana sinä kauneusboksi elokuu 2019

Eiköhän polkaista elokuun kauneusboksit käyntiin!

Viikon ehdin jo nauttia lomasta Jyväskylän ja Kuopion suunnilla. Tulin eilen yhdeksi päiväksi Turkuun hoitamaan asioita ja tänään matka jatkuu takaisin Itä-Suomeen päin. Vaikka reissaaminen väsyttääkin, niin oli ihana piipahtaa kotona varsinkin kun postissa odotteli muutama todella kiinnostava pr-paketti sekä liuta kauneusbokseja. Tulettekin lomastani huolimatta näkemään näitä esittelyjä blogin puolella vielä elokuun puolella. Tosin harmillisesti Boxycharmia en ehtinyt kuvata, joten sen esittely menee syyskuun alkuun kun palaan reissuista takaisin.

Mutta hei nyt asiaan! Ihana sinä on uusi suomalainen kauneusboksi, joka lanseerasi ensimmäisen boksin toukokuussa. Minulla oli kunnia päästä testaamaan ensimmäistä boksia ja skipattuani kesäkuun, ostin itselle myös muutaman lisäkuukauden testiin, sillä boksi vakuutti minut jo ensimmäisellä kerralla. Aikaisemmat kirjoitukset boksista löytyy toukokuun osalta täältä ja heinäkuun esittely täältä. Elokuun boksi oli aivan S-U-P-E-R!! Siis vihdoin Suomeen on saatu kauneusboksi, jossa tuotteet on kiinnostavia ja laadukkaita. Mielestäni markkinat ovat kaivanneet juuri tällaista virkistävää uutuutta ja tässä on boksi jonka pakettia odotan innolla joka kuukausi. 



Vaikka edellisetkin boksit ovat olleet aivan mahtavia niin sanottakoon, että elokuun boksia avatessani suuni ihan oikeasti loksahti auki. Boksisä löyty nimittäin huippu kiinnotavia merkkejä ja tuotteet eivät olleet mitään halpaa markettikosmetiikkaa vaan laadukasta luonnonkosmetiikkaa kuten Madara, Evolve ja Whamisa. Mikä setti, hui! Katsotaanpas hiukan tarkemmin kaikki tuotteet.




* Madara Volcano scrub soap 90g ~ 10,50€

Madara on yksi kiinnostavimmista brändeistä ja tykkäänkin heidän tuotteistaan aivan valtavasti. Ilahduinkin kovasti nähtyäni tämän täysikokoisen laavakivi saippuan, joka on tarkoitettu vartalon kuorintaan. Musta laavakivi poistaa hellävaraisesti, mutta tehokkaasti kuollutta ihosolukkoa jättäen ihon pehmeäksi ja olon raikkaaksi. Madaran tuotteet ovat Ecocert merkittyjä ja tämäkin tuote on 100% biohajoava. Olen tästä tosi innoissani jes!



* Maybeauty The Incredible pore mask 3 kpl ~ 10€

Maybeautyn tuotteet on aivan mahtavia. Ne ovat tehokkaita mutta samalla todella ihoystävällisiä. Kaikkiin tuotteisiin luvataan myös 100% rahat takaisin takuu, joka jo itsessään vakuuttaa ainakin minut kuluttajana. Olen useampaa heidän tuotetta testannut, mutta nämä pore maskit on mulle uusi tuttavuus ja otankin ne testiin oikein avosylin. Naamio poistaa iholta öljyt ja talin samalla ihohuokosia supistaen. Näillä ihon pitäisi silminnähden puhdistua ja kirkastua. Aikaisemmin testasin Maybeautyn mustapäälaastareita ja postaus löytyy täältä. Alekoodikin on voimassa vielä elokuun loppuun ja se löytyy aikaisemman postauksen lopusta. Saatte sillä -30% kaikista ostoksista kassalla.



* Whamisa Cleansing oil 20ml ~ 4,30€

Whamisa on korealainen ihonhoitomerkki, jonka tuotteita olen pitkään halunnut testailla ja monta kertaa olenkin kaupan hyllyillä hypistellyt, mutta vielä en ole kotiin asti saanut yhtään pulloa. Asia korjaantui kun boksista löytyi matkakokoinen mini kasvoputsausöljy. Mieto ja hellävarainen öljy sisältää tehokkaasti puhdistavia öljyjä kuten jojobaa, hasselpähkinää ja arganin siemenistä puristettua öljyä. Öljy hierotaan kuiville kasvoille ja huuhdellaan pois vedellä. Öljyputsarit ovatkin tosi tehokkaita ja etenkin herkälle iholle erinomainen tapa poistaa meikki. Tästä olen tosi innoissani.



* Evolve Organic Beauty Nourishing hair elixir kosteuttava hiusseerumi 30 ml ~ 19,90€

Evolve on myös brändi, jonka tuotteita olen himoinnut itselle. Evolven tuotteet valmistetaan käsin Englannissa ja tuotteet ovat luonnonkosmetiikkaa sekä täysin vegaanisia. Olen lukenut näiden tuotteista paljon hyvää ja laadukkaat raaka-aineet takaavat myös tehokkaan hoidon niin iholle kuin hiuksille. Hiusöljy kosteuttaa hiuksia ja jättää ne todella pehmeiksi ja kevyen tuntuisiksi. Hiusöljy sisältää marokkolaista arganöljyä, baobaböljyä sekä Tahitin monoia. Tehoaineet sisältävät runsaasti antioksidantteja, mitkä suojaavat hiusta ympäristön rasituksilta. Ilahduttavaa, että boksissa tullut tuote oli täysikokoinen ja kestääkin käytössä varmaan ikuisuuden, sillä kerralla tarvitaan vain pari tippaa koko hiuksille.



* A'Pieu Bunnu Ears hair band ~ 7,90€

Boksin ylivoimaisesti söpöin ja hauskin tuote oli tämä super pehmeä hiuspanta, josta saa taiteltua kanin korvat, kun pannan sitoo kiinni. Pannan avulla saa hiukset kätevästi pois kasvoilta meikinpesun, ihonhoidon tai meikkaamisen yhteydessä. Siis mä ihan vasta viikko sitten katselin tällaisia pantoja kun mulla menee niin hermo kasvoilla heiluviin vauvahiuksiin, jotka on aina rasvassa ja meikkivoiteessa. Olipa hyvä sattuma siis saada nyt juuri tarpeeseen tällainen panta. Tätä on tosi helppo ja kätevä käyttää, sillä "korvissa" on rautalankaa, jonka avulla korvat saa helposti taivutettua ja sidottua mutkalle niin ettei pantaa tarvitse vetää päänyli. Se onkin erittäin kätevä ominaisuus, sillä päänyli vedettäessä on aina se riski että meikit ja rasvat lähtevät pannan mukana jos vahingossa kangas osuu kasvoihin. Tämä oli kätevä ja käytännöllinen yllätys, tykkään!


Boksi oli aivan super, ehdottomasti lemppari tähän astisista Ihana sinä bokseista. Vaikka tämän kuun boksi olikin selkeästi ihonhoitoon painottuva, ei se minua häiritse yhtään, sillä alkava syksy tuo myös ihonhoidon isommaksi osaksi arkirutiineja ilmojen kylmetessä. Boksin tuotteiden arvo oli noin 53€, joka alkaa olla jo mukava summa vajaa 20€ boksille. Sisältökin oli niin timanttinen, että odotan jo syyskuun boksia innosta puhkuen. Ihanaa, että vihdoin on löytynyt loistava suomalainen boksi, eikä tarvitse hehkutella vain niitä Jenkki bokseja 😄

Mitäs fiiliksiä tämä boksi herätti teissä?

10 kommenttia on "Ihana sinä kauneusboksi elokuu 2019"
  1. Täytyy myöntää, että todella onnistunut boksi ♥

    VastaaPoista
  2. Todella kiva sisus, varmaan kaikkia tuotteita olisi tullut käytettyä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onkin tosi mahtavaa että kauneusbokseista ei jää ns turhaa tavaraa vaan suurin osa ellei kaikki tulisi käyttöön 😊

      Poista
  3. Oi, näyttää kyllä tosi kivalta! :) Kaikelle olisi löytynyt käyttöä, mutta varsinkin tuo panta olisi ollut mun suosikki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en edes osaa valita mikä näistä oli suosikki kun kaikki on niin hurjan kivoja. Mutta panta(kin) on tosi hyvä ja hauska että juuri sitä olen itselle etsinytkin 😂

      Poista
  4. Tää oli niiiin hyvä<3 Voittaa Bettet ja Glossyt helposti! Mä en malta odottaa, mitä kaikkea ihanaa Ihana Sinä -bokseissa tulee jatkossa olemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Peittoaa tosiaan! Uskon, että linja kyllä jatkuu yhtä hyvänä :)

      Poista
  5. Kuulen tästä nyt ensimmäistä kertaa! Missähän markkinointipimennossa olen ollut koko kesän :D Tosi hyvä sisältö kyllä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika vähän itse yritys on markkinointia hoitanut. Muutamia postauksia olen aiheesta nähnyt, mutta eipä tällä boksilla mitään valtavaa markkinointikamppanjaa ole ollut :O

      Poista