maanantai 5. elokuuta 2019

Nyt on lupa kylpeä suklaassa

* Tuotteet saatu Soaphoria.fi

Kosmetiikka bloggaajana ehdottomasti parasta on mahdollisuus tutustua uusiin mielenkiintoisiin tuotemerkkeihin ja erilaisiin tuotteisiin, joihin ei muuten tulisi tartuttua tai välttämättä edes törmättyä. Yksi tällainen mielenkiintoinen uusi tuttavuus on vastikään Suomeen rantautunut luonnonkosmetiikkamerkki Soaphoria, jonka ihastuttavaan tuotesarjaan pääsin tutustumaan. Täytyy sanoa ihan jo näin alkuun, että tämä on yksi kiehtovimmista merkeistä, joihin olen kosmetiikan suurkuluttajana törmännyt ja se on paljon sanottu se! Pääsin testaamaan viittä eri tuotetta monipuolisesti eri kategorioista ja minun on aivan pakko päästä kertomaan näistä teille, niin innoissani tästä sarjasta olen! Joten annetaan palaa.


Mikä on Soaphoria?

Soaphoria on Slovakialainen yritys ja kaikki heidän tuotteet tehdään käsin Slovakiassa. Tuotteiden raaka-aineet ovat laadukkaita ja luonnollisia. Raaka-aineiden hankinnassa tuetaan paikallisia yrttiviljelijöitä ja tuotteissa käytetään vain laadukkaitta sertifioituja raaka-aineita, jotka on tuotettu ekologisesti ja joiden viljelyssä ei käytetä kemiallisia lannoitteita tai torjunta aineita. Tuotteissa ei käytetä myöskään parabeenejä, silikoneja, synteettisiä hajusteita tai väriaineita eikä mitään öljynjalostustuotteita. Iso osa Soaphorian tuotteista on vegaanisia ja tuotteissa pyritään käyttämään vain kasviperäisiä ainesosia. Inci listat ovat suorastaan ihastuttavaa luettavaa, sillä tuotteissa ei ole käytetty oikeastaan mitään turhaa ja ainesosat todella ovat luonnollisia. Mitään tuotteita ei ole testattu eläimillä ja myös palmuöljyn käyttö tuotteissa on lopetettu. Pakkaukset ovat kierrätettäviä ja ekologisia, sillä suurin osa tuotteista on lasipurkeissa jotka voi tuotteen loputtua joko kierrättää tai pestä ja säilöä purkkiin vaikka hilloa tai muuta tavaraa. Yritys pyrkii jokaisella valinnallaan minimoimaan ympäristön kuormittamisen ja se on minulle tärkeä arvo kosmetiikassakin.



* Suklaataivas suihkuvaahto 13€

Postauksen nimi viittaa tähän ehdottomasti suosikki tuotteeseeni eli suklaalta tuoksuvaan suihkuvaahtoon. Purkin kantta ei kannata avata nälkäisenä, sen verran herkkullinen ja luonnollisen suklainen tuoksu sisältä leijaili, että olisin voinut saman tien alkaa lusikalla kauhoa tavaraa suuhun. Asiaa ei helpottanut lainkaan se, että vaaleanpunainen suihkuvaahto näyttää ihan kermavaahdolta ja sai tällaisen sokerihiiren välittömästi himoitsemaan jotain herkkua.



Suihkuvaahto on pehmeää ja helposti levittyvää. Se myös vaahtoaa vartalolle levitettäessä todella hyvin ja jättää ihon aivan ihanan pehmeäksi. Harmillisesti tuoksu ei jää iholle pesun jälkeen, mutta suklaan tuoksu tekee suihkukokemuksesta silti elämyksen. Harvoinpa nimittäin tulee itseään suklaan tuoksuisilla pesuaineilla pestyä. Lasinen purkki on kaunis ja se näyttää suihkun hyllyllä aikas kivalle. Iso pakkaus on riittoisa ja tuoksu ei laimene vaikka kantta availee päivittäin. Minulle on käyttöön riittänyt noin ruokalusikan suuruinen annos kerralla ja sillä olen saanut pestyä koko vartalon loistavasti. Toisinaan minun tekisi mieli jäädä hieromaan ainetta vartalolle pidemmäksikin aikaa, koska tuoksu on niin hyvä että se suorastaan huumaa kaikki aistit ja mielen. En muuten valehtele, testatkaa vaikka itse! Tässäpä on myös aivan loistava lahjaidea suklaan ystäville 😉

Soaphorian tuotteissa tuntuu olevan aivan uskomattoman ihana tuoksumaailma. Tuotteet on jaoteltu tuotelinjoihin ja esimerkiksi suklaataivas nimeä kantava tuotelinja sisältää muitakin suklaalta tuoksuvia tuotteita. Vastaavia tuotelinjoja on useampia eri tuoksumaailmoilla, käykää vaikka kurkkaamassa.




* Hedelmätarha orgaaninen vartalon suolakuorinta 14,50€

Hedelmätarha tuotelinjasta sain testattavaksi vartalon suolakuorinnan. Tämän kannen avatessa saattoi mielessä sukeltaa todella johonkin hedelmätarhaan, jossa makeat ylikypsät hedelmät levittävät ympärillen herkullisia hedelmäisiä tuoksuja. Aivan mahtavaa, että tuoksumaailma ei ole lainkaan esanssinen vaan oikeasti niin luonnollinen ja aito, että silmät sulkiessa voisi hetken aikaa jopa kuvitella kävelevänsä hedelmätarhassa.

Kuorinnassa on tietysti suolan lisäksi ihoa pehmentävää oliiviöljyä, kookosöljyä sekä sheavoita. Lisäksi kuorinnassa on käytetty runsaasti antioksidantteja sisältävää mustikkaa, omenaa ja kirsikkaa. Nam mikä herkku! Suola oli valunut purkissa pohjalle ja nestemäinen aines pinnalle, mutta hiukan sormella sekoittelemalla ainekset sai tasaiseksi. Itse kuorinta oli miellyttävä, sillä suolarakeet olivat tarpeeksi rouheita vartalon kuorintaan, mutta eivät kuitenkaan liian suuria tai kovia aikaan saamaan hiertymiä ihoon. Pesun jälkeen öljyt jättivät ihon niin pehmeksi ja kosteutetuksi, ettei mitään rasvoja tarvinut vartalolle lisätä.




* Carbone aktiivihiili saippua 9,50€

Aktiivihiilestä olenkin jo aikaisemmin kirjoitellut ja se on todella tehokas epäpuhtauksia vastaan taisteltaessa. Aktiivihiili kun sitoo itseensä monin kerroin rasvaa ja epäpuhtauksia, joten se on todella tehokas ja ihoystävällinen tapa parantaa ihon puhtautta. Saippuapala sisältää mm. kookosöljyä, aktiivihiiltä, teepuuöljyä ja monia vitamiineja, jotka parantavat ihon omaa suojamekanismia sekä puhdistavat sen epäpuhtauksista.

Yllätyin itse kovin tämän tehokkuudesta. Saippua ei kuivata ihoa lainkaan ja kasvojen iho on selvästi rauhoittunut tätä käytettäessä. Kerroin aikaisemmin kesällä, että kärsin lievästä aknesta poskissa, joka ei siis enää moneen kuukauteen ole ollut kovin paha mutta silti hiukan häiritsevä. Carbone saippuan käytön aloittamisen jälkeen ihon alaiset näppylät ovat selkeästi vähentyneet ja uusia näppyjä ei ole näyttänyt syntyvän. Suosittelen tämän saippuan hieromista ensin kosteisiin käsiin ja vasta sitten kasvoihin, sillä pala on todella kova ja sen hierominen kasvoihin suoraan on aika ikävä ja kivulias kokemus. Myöskään tuotteen tuoksua ei kannata pelästyä, sillä saippua haisee minusta aivan ummehtuneelle kellarille, mutta ehkä se johtuu tästä aktiivihiilestä ja siitä, ettei tuotteeseen ole lisäilty ylimääräisiä synteettisiä hajusteita. Tuoksun ei pidä antaa häiritä, sillä tässä on varsin edullinen ja tehokas ihoa tehokkaasti puhdistava tuote.




* Hellä kehäkukka monikäyttöinen voide 12€

Tässä on toinen henkilökohtainen suosikki tuotteeni. Monikäyttöinen voide sopii nimensä mukaisesti moneen. Sitä voi käyttää kuivalle ja herkälle iholle tai haavojen, ruhjeiden ja arpien paranemisen nopeuttamiseen. Tämä on oiva tuote myös lasten iholle ja korkean vitamiinipitoisuuden vuoksi se on erinomaisesti ihoa ravitseva. Tätä voi levittää ihan mihin vain kantapäistä huuliin. Kasvojen iholle en tätä kuitenkaan laittaisi, sillä tuhti koostumus voi tukkia herkimmät ihohuokoset. Muutoin tämä soveltuu monipuolisesti koko vartalolle.

Omassa käytössä olen laittanut tätä erityisesti kuiviin kohtiin kuten kyynärpäihin, kantapäihin sekä haavojen ja hyttysten puremien päälle. Tuote on toiminut moitteettomasti, sillä korput kyynärpääni pehmenivät jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen 😂 Ja minä kun olen luullut, että ne on ja pysyy kovina ja kuivina aina ja ikuisesti. Näemmä olin väärässä. Voide on tehnyt myös hyvää haavoille, sillä minusta tuntuu että ne eivät kutise ja punoita lainkaan. Paranemisen nopeudesta en osaa sanoa sen enempää, mutta ainakin haavan ympäristö on rauhoittunut.




* Chillophoria kasvonaamio & puhdistustuote 21,50€

Rakastan kasvonaamioita ylikaiken! Siksi uusia naamioita on mahtava testata. Viime aikoina olen innostunut kovasti kasvoille levitettävistä ja pois huudeltavista naamioista, joten tämä epäpuhtaalle sekä sekaiholle tarkoitettu naamio oli erittäin virkistävä uusi tuttavuus. Tuotetta voi käyttää kahdella tavalla: joko kasvonaamiona jolloin sen annetaan vaikuttaa kasvoilla noin 20-30 minuuttia tai sitten pienenä määränä päivittäisessä puhdistuksessa kasvoille hierottavana ja saman tien poishuuhdeltavana aineena. Olen itse käyttänyt tätä vain naamiona ja tykkään todella paljon sen jättämästä puhtaasta ja hengittävästä tunteesta iholla.

Naamio sisältää kolmenlaista savea. Ensinnäkin vihreä savi puhdistaa ihohuokoset syvältä ja säätelee ihon rasvantuotantoa. Valkoinen savi rauhoittaa herkkää ihoa. Bentoniittisavi vähentää ihon kutinaa ja ärsytystä samalla poistaen epäpuhtauksia ihohuokosista. Saven lisäksi naamiossa on teepensasta, piparminttua ja viherminttua sekä risiiniöljyä, joka auttaa erityisesti akneihoa. Naamio on väriltään vihertävää (koska savi) ja sisältää näkyviä lehtien palasia, jotka todennäköisesti ovat piparminttua. Odotin jotenkin kovasti ihoa viilentävää vaikutusta, joka yleensä on piparmintun ominaisuus, mutta sellaista ei tullut. Toki kokemus oli muutoin oikein miellyttävä ja kuten sanoin iho tuntui käsittelyn jälkeen hengittävä aivan eri tavalla kuin normaalin ihonpuhdistuksen jälkeen. Tämä on muuten mahtava mökkituote, sillä naamio kasvoilla sulautuu luontoon aivan täydellisesti ja pois huuhteleminen ei kuormita luontoa millään tavalla.



Ensi kosketukseni Soaphorian tuotteisiin oli enemmän kuin mitä odotin! Yllätyin monin kertaisesti positiivisesti ja minusta taisi juuri tulla tämän tuotemerkin fani, ihan totta. Mielessä on jo monta mielenkiintoista tuotetta, joita haluan päästä testaamaan ja ainakin sitä suklaasuihkuvaahtoa on pakko saada lisää varastoon. Minulla on myös teille lukijoille jotain kivaa. Nimittäin sain teille alekoodin Soaphorian verkkokauppaan, jonne pääset tästä.

Alekoodilla ALQV2BMQ0809 saat -10% koko Soaphorian valikoimasta ja koodi on voimassa 31.10.2019 saakka. Alekoodia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, eikä se kata postikuluja. Nyt siis kannattaa todella testata millaista olisi kylpeä suklaassa...
8 kommenttia on "Nyt on lupa kylpeä suklaassa"
  1. Mä en ehkä kestä miten ihanilta nää vaikuttaa<3 Siis noi sun kuvailut tuoksuineen kaikkineen saa todellakin aikaan sen, että haluisin nää kaikki itsellenikin :D Oon näitä heidän Instasta ihastellut ja just noi purnukatkin on niin kauniita :) Kiva kun kirjoittelit näistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle tuotteissa on tosi tärkeää hyvät tuoksut ja nimenomaan sellaiset jotka ei ole esanssisen tuoksuisia. Näissä oli kaikissa tosi luonnollinen tuoksu ja vaikka se voimakas olikin niin ei häirinnyt minua koska ei jäänyt iholle eikä tuoksu tosiaan ollut teollinen. Suosittelen kyllä lämmöllä tutustumaan merkin tuotteisiin <3

      Poista
  2. Mäkin vasta törmäsin näihin Instassa ja kiinnostuin heti, kun tajusin näiden olevan täysin luonnonmukaisia ja vielä pitkälti luomua :) Nuo lasipurkit on myös tosi ihanat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, minua puhuttelee myös se että paitsi tuotteet myös pakkaukset ovat luonnonmukaisia. Näissä oli oikeastaan kaikki kohdallaan ja hintakaan ei ole paha! :)

      Poista
  3. Oi, toi suihkuvaahto kuulostaa ja näyttää hyvältä!

    VastaaPoista