maanantai 9. syyskuuta 2019

3 x Paese meikkilook + arvonta

* Tuotteet saatu Facehelsinki.fi


Ihanaa alkanutta viikkoa!

Tänään julkaisen postauksen, jota olen valmistellut jo usean viikon. Sain nimittäin kesällä testiin Paesen meikkejä ja halusin tehdä teille tästä postauksen, jossa esittelen meikkejä käytännössä enkä vain kerro niistä sanallista arviota. Näin te lukijatkin pystytte oikeasti näkemään mihin kaikkeen nämä meikit käytössä taipuvat. Sain testattavaksi meikkivoiteen, riisipuuterin, ripsivärin, huulipunan sekä upean luomiväripaletin.

Paese on puolalainen kosmetiikka brändi, jonka tuotteita käyttävät kauneusalan ammattilaiset ympäri maailmaa. Tuotteet ovat laadukkaita ja niissä käytetään vain parhaita ainesosia korkean laadun takaamiseksi. Olin kuullut merkistä ennen, mutta tämä oli ensikosketukseni henkilökohtaisesti kyseiseen brändiin. Katsotaanpas miten kokeilu sujui.Beauty rocks paletti


Aloitetaan esittely tästä uskomattoman kauniista luomiväripaletista. Valitsin tämän testiin siksi, että tässä on todella kauniin sävyisi metallisia ja glitterisiä luomivärejä. Usein luomiväripaletit rakennetaan niin, että siinä on runsaasti mattasävyjä ja muutama huomiväri tai kunnon glitterisävy. Tämä paletti on kuitenkin yksinomaan omistettu glittereille ja sehän mulle passaa oikein hyvin! Värien puolesta paletti on loistava, koska siinä on sävyjä hillitympään meikkiin, mutta myös muutama räväkämpi sävy löytyy jos meikillä haluaa irroitella oikein kunnolla. Inspiraationsa tämä paletti on saanut erilaisista kivilajeista ja jalokivistä. Tein tällä kolme erilaista meikkiä ja kuvat löytyy postauksen lopusta. Käykää sieltä kurkkimassa miten tämä paletti toimii käytännössä.

Glittereiden kanssa joutuu yleisesti usein tuskailemaan, sillä ne ei tahto tarttua siveltimiin ja joissakin glittereissä voi olla niin huono pysyvyys, että luomelle tarvitaan ihan erikseen glitteriliimaa tai ainakin huolellinen pohjustus. Huomasin tätä palettia käyttäessä, että osa sävyistä levittyi hienosti ihan pelkällä siveltimellä ja niitä pystyi työstämään vielä luomelle. Osa sävyistä taas (jasper, copper, royal gold) olivat sellaisia, ettei ne kuivalla siveltimellä tarttuneet lainkaan. Märällä siveltimellä sävyä sai jonkin verran, mutta parhaan tuloksen sai sormella levittämällä. Jonkin verran nuo super glitteriset sävyt karisivat, joten meikkipohja kannattaa tehdä vasta luomivärien käytön jälkeen.
Yleisesti voin sanoa, että tämä ei ole helpoin mahdollinen paletti, ei ainakaan ensimmäiseksi luomiväripaletiksi. Jos osaat jo työstellä luomivärejä ja haluat monipuolisen sekä hiukan eksoottisen paletin niin tässä on sellainen sinulle. Meikin voi tehdä yksinkin tällä paletilla, jos kaveriksi ei kaipaa mattasävyjä, mutta muutoin tarvitsee häivyttelypaletin erikseen.* Paese long cover fluid meikkivoide ~ 19,90€

Tämä super kosteuttava meikkivoide oli mukava löydös. Tykkään tämän semi-peittävästä lopputuloksesta, joka jättää iholle kuulautta eikä tee meikkipohjasta tunkkaista. Kerrostelemalla tästä toki saa peittävemmän, mutta levitettäessä iholle vain yksi kerros, jää meikkipohja aika kevyeksi. Tämä sopii mielestäni hyvin juuri kesäiholle tai iholle, jossa ei juurikaan ole paljon peitettävää. Meikkivoide ei kuivahda iholle ruman näköiseksi vaan iho näyttää hyvin luonnolliselta ja kauniin nuorekkaalta. Sävy oli ehkä omalle kesäiholleni turhan vaalea, sillä päivettyneellä iholla tämä hyvin vaalea sävy näytti aika hassulta. Talvella tämä on varmasti ihan täydellinen. Lasipullo on tyylikäs ja riittoisa.


paras ripsiväri


*Blacker than black ripsiväri ~ 19,90€

Ripsivärien suhteen olen todella nirso ja se on varmaan bloginkin kautta tullut selväksi. Haen ripsiväriltä sekä tuuheuttavaa että pidentävää efektiä ja minusta hiukan överi on jopa parempi kuin pliisu. Harja ei saa olla liian iso, koska en tiedä mitään niin raskasta kuin aamulla sutia kiireessä liian suurella harjalla ripsivärit pitkin naamaa ja lopulta siivota tästä aiheutunutta sotkua. Tämä Blacker than black ripsiväri nousi kaikilla kategorioilla mun luottoripsiväriksi ja lunasti paikkansa It cosmetics superheron kaverina (joka pitkään on ollut mun luotto mascara). En oikeastaan ole muihin ripsiväriin koskenutkaan sen jälkeen, kun kuukausi sitten aloin tätä testailemaan. Tässä on nimittäin aivan täydellinen koostumus heti korkkaamisen jälkeen, toisin kuin monia muita ripsivärejä täytyy ensi ajaa sisään pari viikkoa ennen kuin massa on tarpeeksi tuhtia ja näyttää ripsissä hyvältä. Tämä oli alusta asti täydellinen! Lisäksi harjan muoto on loistava. Se nappaa juuri sopivan määrä massaa harjaksiin eikä se levittäessä paakkuunnu tai asetu huonosti ripsiin. Jo ensimmäisellä levityskierroksella saa aikalailla täydelliset ripset enkä olekaan lisännyt toista kerrosta. Harjan kapea pää mahdollistaa työskentelyn myös pienillä ripsillä ja silmäkulmissa.

Mascara sisältää elastiinia joka korjaa, kollageeni kosteuttaa ja hunajauute kosteuttaa ripsiä. En muuten tätä käyttöön ottaessa tiennyt glykogeeniä, joka auttaa ripsien kasvussa. Tästä seikasta nimittäin tiedottomana mietinkin viikko sitten peiliin katsoessa että voiko ripset oikeasti olla näin tuuheat ja pitkät vaikka en ole käyttänyt hetkeen mitään ripsen kasvua edistäviä aineita. Nyt tätä postausta kirjoittaessa luin tästä glykogeenistä, joten aikaisemmin tekemäni havainto on täysin puolueeton eikä siihen ole siis vaikuttanut tämä tietoa millään tavalla. Aika uskomatonta! Monesti nimittäin tieto voikin saada käyttäjä uskomaan, että jotain muutosta tapahtuu vaikka sitä ei konkreettisesti ole edes havaitavissa.
*Riisipuuteri ~ 24,68€

Minä olen ehdottomasti mattaisen meikkipohjan ystävä ja puuteroinkin aina kasvoni kiinnittääkseni meikkivoiteen kunnolla ihoon. En myöskään pidä kiiltelevästä naamasta vaikka se nyt muotia onkin, joten puuteri on mun luottotuote päivittäisessä meikissä. Tämä Paesen riisipuuteri oli todella jännä koostumukseltaan, sillä se on purkissa aika paksunoloista, jopa perunajauhomaista mutta todella samettisen pehmeää. Lisäksi puuteri tuoksui ruusulta, joten tämä oli aivan ihana aina kun kannen avasi. Puuterilla sai kyllä hyvän mattaefektin iholle, mutta tässä oli myös yksi ongelma. Jos puuteria levitti yhtään liikaa, tuli kasvoista todella kuivan näköinen ja liika puuteri paistoi kilometrin päähän. Ohuella kerroksella ongelmaa ei ollut, joten tätä levittäessä kannattaa muistaa pitää sivellinkäsi kevyenä.*Paese argan huulipuna ~ 14,90€

Täydellisen meikinhän tietysti kruunaa kaunis huulipuna. Tämä klassisen kaunis huulipuna oli ihastuttava ja hoitava arganöljy pehmentää huulia. Se olikin tässä punassa ehkä parasta, sillä huulet ei tuntuneet lainkaan kuivilta vaan pehmeiltä ja kosteutetuilta. Väri on todella intensiivinen ja sävyjä löytyy useita erilaisia. Pysyvyydeltään tämä ei ole paras käyttämäni huulipuna, sillä se lähtee helposti valumaan huulten yli ilman kunnollisia rajauksia ja pohjustuksia. Kuitenkin juuri pehmentävän vaikutuksen ansiosta tämä peittoaa helposti monet muut huulipunat.


Sitten päästään katsomaan minkälaisia meikkejä näillä olen tehnyt. Kaikissa alla olevissa meikeissä olen meikkipohjan tehnyt Paese tuotteilla ja luomiväreinä on käytetty Beauty rocks paletin sävyjä. Luomivärien häivyttelyssä olen käyttänyt Juvia's Place Nubian palettia.


1. Klassista kultaa ja hopeaa
Tässä kuvassa varsinkin näkee, ettei meikkivoide sovi täydellisesti muuhun ihoon, sillä kaulan ja dekolteen iho on paljon ruskettuneempi. Talvella tämä vaalea sävy on kuitenkin loistava. Huulilla käytetty argan huulipunaa.


Kirjoitin tästä kulta ja hopea meikistä oman postauksen, joka löytyy täältä. Sieltä voit käydä katsomassa lisää kuvia.


2. Räväkkä vihreäTästä meikistä tuli minusta hurjan nätti vaikka se on todella yksinkertainen. Olen käyttänyt luomella vain paletin vihreää sävyä ja töpötellyt ulkonurkkaan hieman paletin mustaa sävyä tuomaan tummuutta. Vihreä sävy on todella kaunis ja väri sopii hyvin vihreillekin silmille.


3. Hillitty kupariAina ei huvita olla räväkkä, mutta pieni glitteri tuo kivasti twistiä meikkiin. Tässä meikissa on käytetty paletin sävyjä copper ja quatrz ja tykkään sävyistä ihan valtavasti. Meikki ei ole liian huomiota herättävä ja sopii loistavasti arkeen. Kaikissa kuvissa on käytetty Blacker than black ripsiväriä.ARVONTA
Jaettu ilo on paras ilo, joten sain luvan arpoa Beauty rocks paletin yhdelle lukijalle. Blogin puolella ei olekaan pitkään aikaan ollut arvontaa käynnissä, joten tässä tulee! Luethan huolella arvonnan säännöt, sillä vain sääntöjen mukaiset kommentit osallistuvat arvontaan.  Mikäli arpaonni ei osu kohdalle ja haluat ostaa Paese meikkejä testiin, niin Stoorla.fi verkkokaupasta löytyy.

* Olet mukana arvonnassa, kun kommentoit mikä yllä olevista meikkilookeista oli sinun suosikkisi. Jätä samalla toimiva sähköpostiosoite, johon olen yhteydessä voiton sattuessa kohdallesi.

* Kommentoimalla postausta saat yhden arvan. Mikäli olet blogini lukija bloggerin kautta, saat kaksi arpaa. Ilmoita monellako arvalla olet mukana.


* Arvonta sulkeutuu 16.9.2019 klo 18. Voittajaan otetaan yhteyttä sähköpostilla ja mikäli häntä ei tavoiteta kolmen päivän kuluessa, arvon uuden voittajan. Palkinto postitetaan vain Suomeen. 


Onnea arvontaan!


Arvonta päättynyt ja voittajalle ilmoitettu voitosta. Kiitos kaikille osallistuneille :)
38 kommenttia on "3 x Paese meikkilook + arvonta"
 1. Tuo räväkkä vihreä on oma suosikkini. Ihana arvonta! Olen yhdellä arvalla mukana :) Paesen meikkivoiteet, pohjustusvoide ja Argan huulipunat ovat tuttuja ja hyväksi todettuja! Olisipa ihana voittaa tämä paletti!

  minneanmuruja@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Osallistun yhdellä arvalla. Hillitty kupari on minun suosikkini, sinulla on niin kauniit silmät kyllä. Itsekin tykkään vain mattapintaisesta ihosta kasvoillani ja puuteroin kunnolla, riisipuuteri on minulle aivan uusi asia.
  henna.holappa1@luukku.com

  VastaaPoista
 3. Yhdellä mukana.
  Kupari on upea, mutta vihreä on upeajuhlalookki.
  jokinen.sara(at)gmail.com

  VastaaPoista
 4. Kahdella arvalla mukana. Klassiset kulta ja hopea on mun suosikkini.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Yhdellä mukana ja kupari on tosi hieno!!
  emma.anttila@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Mun on melkein mahdoton päättää räväkän vihreän ja hillityn kuparin väliltä. Molemmat mun silmään täydellisiä. 😍 Osallistun yhdellä arvalla.

  Opiskelijabudjetilla@outlook.com

  VastaaPoista
 7. Yhdellä mukana ja räväkkä vihreä on lemppari :)
  helmityttonen@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi olkoon, olet voittanut arvonnan :) Otan sinuun yhteyttä sähköpostilla!

   Poista
 8. Hillitty kupari on kaunis ja sopisi itsellenikin.
  Bloggerlukijana mukaan kahdella arvalla.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Ylimmäinen kuva suosikkini,klassista kultaa ja hopeaa

  VastaaPoista
 10. "2. Räväkkä vihreä" on suosikkini! Kivan sähäkkä!

  Yhdellä arvalla mukana!

  VastaaPoista
 11. Hillitty kupari minun suosikksi , tuo ihanasti silmien värin esille :)
  Kahdella arvalla mukana

  VastaaPoista
 12. Minun suosikkini oli vihreäsävyinen silmämeikki. Aivan kuin merenneito! Yhdellä arvalla mukana. Komulainenanni@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Lemppari itsellä oli ensimmäinen, eli kultaa ja hopeaa! mukana jolankix@gmail.com

  VastaaPoista
 14. ihania värejä,kauniilla kaikki näyttää hyvältä. yhdellä arvalla mukaan. hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
 15. Räväkkä vihreä on tosi kaunis.
  Mukana kahdella arvalla.
  heli.studiokaira@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Räväkkä vihreä on aivan ihana ja sopii sulle todella hyvin! Mukana yhdellä arvalla. Satumakela123@hotmail.com

  VastaaPoista
 17. Osallistun yhdellä arvalla.
  1. Klassista kultaa ja hopeaa on suosikki.
  aiholapp (at) lailanet.fi

  VastaaPoista
 18. Yhdellä arvalla mukaan arvontaan ja numero 2 vihreä on suosikkini. Salli.moilanen35@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Minun makuun tuo hillitty 3 oli just perfect! vilmakoon@gmail.com on sähköposti. :)

  VastaaPoista
 20. Mukana kahdella, hillitty on suosikkini. :)

  hippohiiri@gmail.com

  VastaaPoista
 21. 3. oli minun suosikki, ihania kyllä kaikki :) Mukana yhdellä arvalla. emjama(at)live.fi

  VastaaPoista
 22. 2 arpaa, ihana tuo kultainen luomiväri :)
  minna1995(at)gmail.com

  VastaaPoista
 23. Kahdella arvalla mukana. Tykkään tuosta kultaisesta :)
  sirkkulitm@gmail.com

  VastaaPoista
 24. Kaksi arpaa. 3. on suosikki
  nannaliini10@gmail.com

  VastaaPoista
 25. Hillitty kupari on mun suosikki, tosi kaunis look 😊 Yhdellä arvalla mukana.
  suvi.jalko@gmail.com

  VastaaPoista
 26. Yhdellä arvalla mukana ja vihreä on superhieno!

  Eve_95@windowslive.com

  VastaaPoista
 27. Kulta ja hopea on suosikkini.
  1 arpa
  -minttu47-
  minttu47@gmail.com

  VastaaPoista
 28. Yksi arpa,kiitos! Räväkkä vihreä on piristävä :).
  Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

  VastaaPoista
 29. Kaksi arpaa :) Vihreä on suosikkini :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 30. Vihreä, sopii todella kauniisti sinulle! sanlyeb(at)suomi24.fi

  VastaaPoista
 31. Hillitty kupari!
  Yhdellä arvalla mukana

  helistiel(at)gmail.com

  VastaaPoista
 32. Ykkönen on mun suosikki ja mukaan 2 arvalla

  unelmiaonnesta(at)gmail.com

  VastaaPoista
 33. Kahdella arvalla mukana! Räväkkä vihreä on suosikkini, sopii sinulle loistavasti :)

  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 34. Klassista kultaa ja hopeaa oli lempparini. Mukaan kahdella arvalla.
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 35. Vaikka arvontaan en enää osallistu niin pakko sanoa että toi vihreä meikki on ihana!

  VastaaPoista