keskiviikko 11. syyskuuta 2019

Naisellinen reppu jota kelpaa esitellä

* Reppu saatu Gastonluga.comJee, reput ovat taas täällä ja nyt niiden kantaminen on tehty myös tyylikkääksi. Avauduinkin instassa pari päivää sitten siitä, miten olen naisena kokenut reppujen ostamisen älyttömän haastavana prosessina. Markkinoilla on kyllä tarjontaa, mutta kauppojen hyllyillä keikkuvat reput ovat todella massiivisia ja urheilullisia eikä sellainen sovi mun mekkotyttö tyyliin ollenkaan. Siksi mulla on aina kaupungille, kouluun tai töihin lähtiessä olalla käsilaukku ja käsissä miljoona kangaskassia. Kangaskassitkin on tosi jees ja tykkään kyllä kantaa kaunista käsilaukkuakin olkavarrella, mutta usein mulla on niin paljon painavia kirjoja ja muuta tavaraa matkassa, että näiden monen kassin ja pikkulaukun kanssa en näytä yhtään tyylikkäältä ja niskatkin on päivän päätteeksi tavaroiden roudaamisesta aivan jumissa. Saanko nyt esitellä teille uuden luottoreppuni, Gastonluga Clässic joka onkin täydentänyt mun tyyliäni niin reissuissa kuin arjessakin.


Parasta tässä repussa on se tyylikäs ja huoliteltu ulkoasu. Nahkaiset yksityiskohdat on todella kauniit ja edessä oleva yrityksen logo metallisella alustalla tekee tuotteesta heti arvokkaan oloisen. Huomatkaa myös pohjassa olevat metalliset nystyrät, joiden ansiosta kassin pohja ei maahan laskettaessa viistä suoraa lattiaa. Näin kangas pysyy puhtaampana pitkään eikä märissäkään paikoissa kastu niin nopeasti. Tykkään myös edessä olevista säätö naruista, joilla saa kassin suun vedettyä suppuun. Repun ulkopuolella kuvassa näkyy vielä pieni vetoketjullinen etutasku, jonka päälle tyylikkäästi läppä nahkaremmeineen asettuu. Kokonaisuus on kaunis ja käytännöllinen. Repun selkäpuolelta löytyy vielä piilotasku, jonne saa nopeasti sujautettua vaikka bussikortin tai avaimet. Tämä onkin ollut tosi kätevä ominaisuus, sillä mulla on ainakin aina avaimet repun pohjalla hukassa, mutta tästä pienestä taskusta ne löytyy samalla sekunnilla ilman kaivelua ja hermojen kiristelyä. 

Tässä repussa parasta on ehdottomasti se, ettei se näytä massiiviselta vaikka sen vetoisuus onkin runsas 15 litraa. 15 litraan mahtuu kuulkaa yllättävän paljon tavaraa. Repun kangas on kestävää, mutta se ei ole kovaa minkä ansiosta se ei pysy suoranaisesti täysin muodossaan vaan elää hiukan sen sisällä olevien tavaroiden mukaan. Se sopii mulle, koska en tiedä mitään niin tyhmän näköistä kuin se, että kantaa selässä tyhjää reppua joka näyttää aivan valtavalta. Tämä Gastonluga Clässic reppu näyttää puolitäytenäkin selässä sirolta, mutta sen saa myös ahdettua täyteen tavaraa esimerkiksi viikonloppureissua varten. Tilaa on hyvin ja sisällä on myös erillinen pehmustettu tasku pienelle läppärille sekä älypuhelimelle. Tosi näppärää ja kaikki yksityiskohdat on mietitty tyylikkyydestä tinkimättä.


Gastonluga on ruotsalainen yritys ja heidän funktiona on tehdä kestäviä, tyylikkäitä ja ainutlaatuisia laukkuja. Mallistosta löytyy vaihtoehtoja miehille ja naisille sekä myös muutamia kivoja asusteita, kuten kuvissa näkyvä vaaleanpunainen passikotelo. Kotelo on äärettömän söpö ja tämän kanssa matkustaminen on piirun verran tyylikkäämpää. Ja ei hätää, jos vaaleanpunainen ei ole sinun värisi, niin valikoimissa on myös tyylikäs musta passikotelo. Olenkin tässä syksyn aikana vielä tekemässä pidennettyä viikonloppureissua Tallinnaan, joten reppu sekä passikotelo pääsee jo heti paikalla näkemään maailmaa. 

Reppuja on muuten saatavissa useissa eri väreissä ja malleissa. Mulla oli itselläkin vaikeuksia päättää millaisen repun itselleni halusin, sillä valikoimissa oleva vaaleanpunamusta Clässykin oli aivan super söpö ja naisellinen. Ehkäpä hankin vielä sen tämän mustan kaveriksi 😉 Oman Clässic repun hinta on 109€ ja passikotelo maksaa 39€.

ALEKOODI

Sain teille lukijoille alekoodin www.gastonluga.com verkkokauppaan. Koodilla GLITTERIADDIKTI saat 14.11.2019 saakka kassalla hinnasta pois -15%. Ihan mukava alennus siis. Käy kurkkaa löytyisikö sieltä sulle reppu kaupunkiseikkailuihin, maailmanmatkailuun tai vaikka ihan lähikaupassa käyntiin. Tyylissä ei ainakaan voi mennä metsään!


Onko sulle tärkeää laukun tai repun istuvuus muuhun tyyliin?

2 kommenttia on "Naisellinen reppu jota kelpaa esitellä"
  1. Nätti setti noista kyllä tulee yhdessä, tuo pochette on ihana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mä olen aivan rakastunut reppuun ja koko kokonaisuuteen! Reppu onkin ollut ihan päivittäisessä käytössä :)

      Poista