maanantai 23. syyskuuta 2019

Kasvokuorinta hellävaraiseen kasvojen puhdistukseen

* tuote saatu kalahari.fi


Heippa,

Blogissa onkin ollut nyt muutamat päivät aika hiljaista johtuen siitä, että olin pitkällä viikonloppureissulla Virossa. Kirjoittelen reissusta ehkä blogiini myöhemmin, mutta nyt puhutaan kuitenkin ihan kosmetiikasta kuten asiaan kuuluu. Mä sain jokunen aika sitten maahantuojalta testiin Kalaharin tuotteita ja kesällä kirjoitinkin merkin auringonsuojavoiteesta. Postauksen voit käydä lukemassa täältä. Tuolta nimittäin löytyy tietoa myös itse Kalahari merkistä, joka tulee Etelä-Afrikasta ja joka paitsi panostaa tuotteissaan laadukkaisiin raaka-aineisiin niin samalla myös huolehtii Afrikassa sosiaalisesta ja eettisestä vastuusta. Tämä on minusta todella hieno asia ja antaa kyllä aihetta nostaa tätä ihmisten tietoisuuteen hiukan enemmänkin. Nykyään kun halutaan usein ostokäyttäytymisellä vaikuttaa ympäristöön ja myös ihmisarvojen toteutumiseen. Kalaharin tuotteita ostamalla sinusta tulee nimittäin automaattisesti humanitaarinen partneri. Käy siis kurkkaa tarkemmin tietoa aikaisemmasta postauksesta.Nyt kuitenkin tutustutaan tarkemmin Kalaharin enzyme face buff kasvokuorintaan, joka sopii hyvin miedon tuoksun ja hellävaraisuuden ansiosta erinomaisesti kaikille ihotyypeille, myös siis herkälle iholle. Kuorinnan sisältämät luonnollisen tehokkaat kurpitsa-, papaija- ja ananasuute auttavat rikkomaan kuolleiden solujen muodostaman liimapinnan ja kuorivat näin hellästi iholta kuivan ja kuolleen solukon. Kuorintavoide sisältää myös viinirypälesiemenöljyä ja meloninsiemenöljyä, jotka pehmentävät ja rauhoittavat ihoa. Kuorinta onkin hyvin kermaisen tuntuinen ja levittyy kasvoille hyvin tehden ihosta käsittelyn jälkeen välittömästi pehmeän ja heleän. Voide levitetään kasvoille ja hierotaan pyörivin liikkein 2-5 minuuttia. Itse en jaksanut pyöritellä kuin muutaman minuutin, mutta koin sen riittävän oikein hyvin. Voiteessa itse asiassa tuntui myös pienen pieniä rakeita, jotka kuorivat myös mekaanisesti entsyymien lisäksi. Lopuksi kasvot huuhdellaan ja iholle voidaan levittää seerumi sekä kasvorasvaa. Normaalille iholle riittää 2-3 käsittelyä viikossa. Herkälle iholle jo yksikin kerta voi riittää oikein hyvin. Pakkaus on kauniin tyylikäs ja hurjan riittoisa. Tästä onkin siis iloa pitkäksi aikaa.

Tykkään itse käyttää ihan hurjan paljon mieluummin sellaisia kuorintoja, jotka rakentuvat hedelmäentsyymien kuorivaan vaikutukseen ennemmin kuin mekaanisesti kuoriviin rouheisiin rakeisiin. Varsinkin herkkä iho voi reagoida todella pahasti mekaanisen kuorinnan aiheuttamaan hankaukseen ja pahimmillaan ärsyttää ihoa todella pahasti. Entsyymikuorinta on kuitenkin turvallinen kaikille ihotyypeille, koska se ei hankaa tai ärsytä ihoa vaan kuorinta tapahtuu 'liottamalla' irti toisistaan kuollut ihosolukko. Tämä on hyvin hellävarainen, mutta kuitenkin tehokas tapa saada ihosta kirkkaampi sekä saada seerumit ja rasvat imeytymään tehokkaammin ihoon.
Minulla on teille myös alekoodi, jos haluatte päästä kokeilemaan tätä kuorintaa tai mitä tahansa Kalahari tuotteita niin koodilla glitteriaddikti saatte Kalahari.fi verkkokaupasta ostosten loppusummasta - 10% pois 30.9.2019 saakka. Kalahari enzyme face buff löytyy täältä ja maksaa normaalihintaisena 35€.

Kuoritko sinä säännöllisesti kasvojesi ihoa? 
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti