lauantai 28. syyskuuta 2019

Ihana sinä kauneusboksi syyskuu 2019


Aurinkoista huomenta!

Kauneusboksit on yksi blogini perustaa kantavista teemoista, sillä rakastan kaikenlaisia yllätyksiä ja kosmetiikka-aiheiset ylläriboksit ovatkin ihan mun juttu. Kun viime keväänä Suomen markkinoilla saapui tämä uusi kauneusboksi, olin myyty. Yksikään tähän mennessä ilmestyneistä bokseista ei ole pettänyt ja sisältö on kerta kerran jälkeen ollut mitä mielenkiintoisin ja tuotteet laadukkaita ja monipuolisia. Ihana sinä boksi onkin tässä taloudessa yksi kuukauden odotetuimpia juttuja. Boksi ilmestyy nykyisin ihan loppu kuusta, mikä tekee sen odottamisesta kovin hankalaa koska siihen mennessä oikeastaan jo kaikki muut boksit ovat ilmestyneet. Eilen sain kuitenkin hartaasti odotetun viestin paketin saapumisesta. Katsotaan mitä syyskuun boksi sisälsi.
Boksi sisälsi kolme kappaletta Eyenlip sheet maskeja. Olen sheet maskien suuri ystävä ja tätä merkkiä olen halunnutkin kovasti testata. Oli siis iloinen yllätys löytää boksista nämä kovasti kehutut tuotteet. Eniten näistä kolmesta ehkä kiinnostaa tuo etanaseerumia sisältävä naamio, sillä etanaseerumilla on ihoa korjaava ja rauhoittava vaikutus. Kaikki muutkin naamiot vaikuttaa kyllä hyviltä ja nämä on tosi loistavat tuotteet alkavaan syksyyn, kun iho tarvitsee extra kosteutusta. Naamioiden yhteisarvo on 4,80€.
Ihana sinä boksista löytyy usein ekologisia tuotteita, joten en yllättynyt kun löysin boksista Tuisan biohajoavat bambu vanupuikot. Pakkaus ja vanupuikot ovat täysin biohajoavia ja kierrätettäviä, mikä ilahduttaa minua kovasti. Nykyään ostankin puikkoja, joiden varsi ei ole muovia vaan paperimassaa tai puuta. Tosin tämä oli ehkä hivenen tylsä tuote vaikka käytännöllisiä ovatkin ja meikatessa näitä kuluu mulla ainakin ihan päivittäin. Tuotteen arvo 3,90€.
Boksin kiinnostavin tuote oli Bybin mansikkaseerumi tai oikeastaan boosteri. Harmillisesti multa kuitenkin jo itseltä tämä löytyy ja on kovassa käytössä, joten tämä menee joko lahjaksi tai kaappiin odottelemaan edellisen loppumista. Bybin seerumit on hurjan hyviä ja kehuttuja tuotteita. Mansikka booster sisältää 100% kylmäpuristettua mansikansiemenöljyä, joka parantaa kuivan ja herkän ihon kosteuspitoisuutta. Boosteri sisältää runsaasta omega rasvahappoja, jotka pehmentävät ja hoitavat kuivaa ihoa. Olen käyttänyt tätä useamman kerran viikossa iltaisin seerumin ja kasvorasvan kanssa ja tämä öljy on siitä erikoinen, että se imeytyy välittömästi eikä jätä kasvoja öljyisiksi lainkaan. Suosittelen ehdottomasti, itse olen tykännyt ja rakastan tämän jättämää pehmeää vaikutusta kasvoille. Tuotteen arvo noin 15€.
Ihanaa, että boksista löytyi myös yksi varsinainen meikkituote. Kyseessä on Avril organic ripsiväri, jonka ainesosista 98% on luonnollisia. Tämä ripsiväri on itse asiassa luonnollisten ripsivärien testivoittaja ja netti on pullollaan tyytyväisiä asiakaskokemuksia. Uskon tämä siis todella olevan hyvä, mutta vielä en ole itse testannut. Tällä ripsivärillä pitäisi saada aikaan kunnon volyymiset ripset ja mascara sisältää myös ripsiä hoitavia öljyjä. Tämä kuulostaa ainakin kuvailun perusteella oikein unelma tuotteelta, joten odotan innolla meidä tutustumista. Tuotteen arvo 11,50€.
Kokonaisuuten boksi oli ihan kiva. Varsinkin kesän huippuboksien jälkeen tämä ei kuitenkaan saanut  minussa aikaan mitään suurta riemunkiljahtelua, sillä kokonaisuus jätti jotenkin hiukan vaisuksi vaikka sisältö oikein hyvä olikin. Ehkä tähän olisi kaivannut vielä yhtä tuotetta. Tuotteiden arvo jää 35 euron kieppeille, joten ostohintaan nähden arvo ei ole mikään valtava. Toiseksi kangasnaamiot ovat kertakäyttöisiä, joten tästä boksista ei pitkäaikaiseen käyttöön jää kuin ripsiväri ja mansikkaseerumi sekä vanupuikot tietysti. Varsinkin nappiin menneen elokuun boksin jälkeen tämä ei nyt hirveästi siis innostanut, mutta kaikki tuotteet jää kuitenkin itselle testiin ja jään odottelemaan lokakuun boksia.


Mitä tykkäsitte syyskuun boksin sisällöstä?
6 kommenttia on "Ihana sinä kauneusboksi syyskuu 2019"
 1. Täytyy myöntää, että todella kiva sisältö! Bybin mansikkaseerumi on mullakin hankintalistalla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä testaamaan Bybin seerumeita! Pullot on tosi söpöjä ja itse tuotteet aivan täyttä kultaa <3

   Poista
 2. Kesän boksien rinnalla tää tosiaan vaikuttaa ehkä aavistuksen tylsemmältä, mutta toisaalta kuitenkin kaikki tuotteet vaikuttavat kivoilta! Mä en ole vielä tätä boksia tilannut, mutta vaikuttaa kyllä tosi kiinnostavalta tapaukselta :)

  Bybin mansikkaseerumi on ollut hankintalistalla pitkään, sillä se kuulostaa huikealta! Vielä en ole saanut aikaiseksi sitä hankkia kuitenkaan, kun monta muutakin tuotetta on odottamassa testausta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana sinä bokseissa parasta on ollutkin ettei näissä oikeastaan ole vielä kertaakaan tullut mitään hutituotteita! Kaikki tuotteet on laadukkaita ja päätyvät käyttöön <3 Voin kyllä siis todella suositella boksin tilaamista!

   Ymmärrän tuskan :D Minullakin on hankintalistalla vaikka mitä mutta kaikkea ei voi hankkia kun kaapit pursuaa jo nyt avaamattomia purkkeja mitä ei vielä ole ehtinyt testaamaan...

   Poista
 3. Mun ajatukset boksista oli tosi samanlaiset :) Mulle näistä kaikki muut oli tuttuja paitsi vanupuikot ja vanupuikot nyt on aina vanupuikkoja :D Eli mitään uutta ja ihmeellistä tässä ei mulle ollut, mutta ripsaria lukuun ottamatta kaikki jää omaan käyttöön! Elokuun boksista tykkäsin enemmän, mutta ei tämäkään huono missään nimessä ollut<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh jep, vanupuikot ei nyt kovin suuria hurraa huutoja saa mutta toki ovat käytännöllisiä ja tulee kyllä käytettyä. Boksi oli kuitenkin laadukas ja hyvä. Uskon että sellaisille, jotka eivät kärsi kosmetiikka ähkystä, tämä on aivan todella hyvä sisältö! Itsellä nyt tietysti huono tuuri että tuotteet on tuttuja kun muutenkin niin paljon erilaisia tuotteita testailee

   Poista