maanantai 2. joulukuuta 2019

Kauneusbloggaajien joulukalenteri luukku 2: Joululahjaideat 2019


Bannerin suunnitellut Laura Loukola

Aivan ihanaa joulukuun alkua!

Vuosien ajan olen lukenut kauneusbloggaajien joulukalenteria ja nyt saan olla bloggaajana mukana tässä perinteessä. Olenkin aivan täpinöissäni ja odotan kiinnostuksella myös muiden bloggaajien luukkujen aukeamista. Timanttista sisältöä on tulossa joka päivä jouluaattoon asti, joten käykää eilisestä postauksesta tsekkaamassa kaikki tulevien luukkujen blogit ja tallentakaa ne vaikka kirjanmerkkeihin niin ei mene ohi. Eilinen luukku avautui Gingerbiscuit blogissa ja huomenna luukku avautuu Charming nails blogissa.


Tänään on kuitenkin oman luukkuni vuoro ja haluan jakaa teille hyviä joululahjaideoita. Joululahjojen keksiminen ja hankkiminen on monille hermojaraastavaa touhua ja se jätetään usein viime tippaan. Haluankin jakaa teille ideoita, jotka olen itse havainnut hyviksi tuotteiksi ja jotka jollain tavalla ovat "erilaisia" eli ei niin tavanomaisia. Jos innostut jostain ideasta ja haluat hankkia omasi, niin myyntisivuille pääset aina klikkaamalla lahjaidean otsikkoa. Kommenttikentässä kuulisin mielelläni teidän loistavista joululahjaideoista 😍

* kirjoitus sisältää mainoslinkkejä




Kookoksen kuoresta käsin valmistetut kipot ovat paitsi ekologinen niin myös tyylikäs valinta. Kipot sopivat ihanien jälkiruokien ja smoothieiden kanssa käytettäväksi. Kippoja ei saa konepestä eikä niihin saa laittaa kiehuvaa vettä, sillä kuumuus voi saada kupin halkeamaan. Tämä hiukan rajoittaa kuppien käyttöä, mutta kyllä näihin hyvin voi aamupuurotkin laittaa tai tehdä herkullisen salaattiannoksen. Koska kipot valmistetaan käsin, ne ovat kaikki uniikkeja eli hiukan eri muotoisia, kokoisia ja värisiä keskenään. Itselläni nämä on olleet todella ahkeralla käytöllä ja intoilen näistä edelleen vaikka kesällä kupit jo hankin. Aikaisemman postauksen kupeista voit käydä lukemassa täältä





Geisha shaver on uuden sukupolven sheiveri. Se on tyylikäs ja kestävä valinta kertakäyttöisille muovihöylille, jotka tylsyttyään täytyy heittää roskiin. Geisha shaveriin vaihdetaan vain metallinen terä, jonka senkin pystyy kierrättämään metallinkeräykseen, joten jätettä ei käytännössä synny lainkaan. Shaveria on helppo käyttää ja kaunis ruusukultainen shaveri on kaunis ihan sellaisenaankin. Vaikka ulkoasusta voi helposti tulla naiselliset fibat niin shaveri käy hyvin myös miehille. Aikaisemman postauksen arvioineen voit käydä lukemassa täältä





Hiusharja joka on ollut pinnalla jo vuosia, mutta jonka suosiolle ei näytä tulevan loppua. Innovatiivinen harja ei katko hiuksia vaan joustavat piikit selvittävät takut hellästi ja kivuttomasti. Harja on ollut minulla käytössä jo usean vuoden ajan enkä enää ikinä vaihtaisi mihinkään muuhun harjaan. Harjaksilla saa myös ihanan päähieronnan aina hiusten harjausksen yhteydessä. Kuoseja on myynnissä useita erilaisia. Tutustu ja ihastu. Tässä on mahtava lahja ihan kaiken ikäisille pitkä- ja lyhythiuksisille. (Nobella on nämä harjat nyt hurjassa alennuksessa, joten klikkaa nimeä päästäksesi ostoksille)




Uuden vuoden jälkeen monilla alkaa kuntokuuri ja ruokaremontti. Vaikka urheilu kuuluisikin jo osaksi elämää, niin uusi saliohjelma virkistää aina treeniä ja liikunta saa aivan uutta motivaatiota. Toisaalta jos terveelliset elämäntavat eivät vielä ole osa arkirutiineja niin nyt on hyvä aika aloittaa ja napata pukinkonttiin treeni- tai ravinto-ohjelma itselle tai läheiselle. Koodilla GLITTERI saat mistä tahansa ravinto- tai treenipaketista -50% hinnasta pois. Terveyttä parempaa lahjaa ei olekaan, joten tässä mahtava vinkki ja tarjous. Itse olen kulkenut Fitverstaan matkassa jo vuosia ja testaillut heiltä useammankin treeni- ja ravintopaketin. Aikaisemman postauksen aiheeseen liittyen voit käydä lukemassa täältä





Tämä tuote on jokaisen suklaan ystävän unelma. Kermavaahdolta näyttävä samettisen pehmeä ja aidosti suklaalta tuoksuva suihkuvaahto saa kyllä veden kenen tahansa kielelle. Tämä on yksi parhaimmista tuotteista mitä olen ikinä suihkussa käyttänyt ja kaunis lasinen purkki on tyylikäs antaa lahjaksi tavallisten muovipurkkien sijaan. Voit käydä lukemassa aikaisemassa postauksen aiheesta täällä




Hyvää kirjaa ei voita mikään! Joululomalla on ihana oikein ajan kanssa tarttua hyvään kirjaan ja viltin alle käpertyneenä lukea antaumuksella. Tunne lukkosi on suomalaisen terapeutin Kimmo Takasen kirjoittama teos, jossa päästään pohtimaan omia käytömalleja ja avaamaan tunnelukkoja jotka rajoittavat toimintatapojamme tai saavat meidät käyttäytymään tietyllä tavalla tietyssä tilanteessa. Kirja on huippusuosittu ja on saanut myös jatko-osan "parisuhteen tunnelukot". Helposti luettava kirja antaa ajattelun aihetta olematta kuitenkaan liian raskasta luettavaa. 





Oletko jo kuullut Voittavat tavat kirjasta? Kirja oli viime joulun myyntimenestys ja nykyään yritys tarjoaa myös elämäntapavalmennuksia. Kirjan avulla pureudutaan pinttyneiden tapojen muuttamiseen ja uusien omaksumiseen päivä kerrallaan. Joka päivä kirjataan ylös tavoitteet ja onnistumiset. Kirja on tavallaan eräänlainen päiväkirja onnistumiseen ja siitä on myös helppo seurata kehitystä matkan aikana. Jokaisen olisi aina välillä hyvä pysähtyä miettimään onnistumisia ja asioita joita haluaisi vielä jollain tasolla kehittää. Tämä kirja sopii ajatustyön tueksi.





Saaren taian tuotteista olen kirjoitellut täällä blogissa jo useasti. Ekologiset ja biohajoavat siivoustuotteet ovat aivan ihastuttava lahja jokaiselle kodinhengettärelle. Kaikki tuotteet valmistetaan käsin Särkisalossa ja ne todella toimivat saaden kotisi kiiltämään. Vanhankansan resepteillä valmistetut pyykkietikat ovat aivan ihanan tuoksuisia ja jättävät pyykin raikkaaksi. Sitrus siivoussaippua jättää pesun jälkeen raikkaan sitruksisen tuoksun ja tällä saippualla lähtee ne kaikkein rasvaisemmatkin tahrat.


Kuvassa Gaura Pearls rannekoru

KORUT

Varsinkin naisille "helppoja" lahjoja on erilaiset korut. Korvikset, kaulariipukset ja rannekorut ovat käyttötuotteita, jotka eivät oikein valittuna jää pölyttymään hyllyille. Korut myös jäävät mieleen ja muistuttavat antajastaan aina koruja käyttäessä. Pieni juhlava korupaketti saa varmasti saajan ilahtumaan lahjastaan!





Eihän tämä olisi vinkki eikä mikään, jos mukaan ei yltäisi myös Luonkosin öljypuhdistuskakut. Näistä olen jo blogissakin kirjoitellut useampaan kertaan ja viimeisimpänä ne päätyivät myös marraskuun kosmetiikkasuosikeiksi. Puhdistuskakut sopivat meikin- ja ihonpuhdistukseen. Hellävaraiset kakut eivät kuivata ihoa ja kauniit palat kestävät käytössä pitkään. Miehillekin löytyy oma ihonpuhdistuskakku ja syksyn uutuutena myynnissä on myös vartalokakku, joka toimii vartalovoiteen tavoin. Nämä on ihania tuotteita ja tämän joulun hitti!





Famot ovat tämän joulun lahjahitti! Nämä söpöt pöllö palashampoot ovat perheen pienimpienkin mieleen. Hurjasti vaahtoavat ja tehokkaasti pesevät shampoot ovat varmasti sinunkin lempituote eikä muihin shampoisiin tee enää mieli tarttuakaan. Valikoimissa on pöllöjä eri hiustyypeille ja myös koirille löytyy omat shampoo ja hoitoainepalat. Käy lukemassa tarkempi arvio Famoista aikaisemmasta postauksesta täällä.


Kuva Kaarinan apteekin kauneushoitola


KASVOHOITO TAI HIERONTA

Jos lahjaksi haluaa antaa jotain aineetonta, niin pieleen ei voi mennä hieronta tai kasvohoitolahjakortilla. Hemmotteluhoidot ovat niin miesten kuin naistenkin mieleen ja kiireisen arjen keskellä ihana hieronta lämmittää varmasti mieltä. Hieronta ja kasvohoitolahjakortteja voi tiedustella suoraan paikkakuntasi hoitoloista.
Turkulaisille minulla on iloisia uutisia. Ihoklinikka Nuortio lähti mukaan joulukalenteriin ja mainitsemalla blogini nimen saa maksun yhteydessä tai varausta tehdessä saa -20% pois hinnasta mistä tahansa ihonhoitokategorian hoidoista. Tarjous on voimassa loppuvuoden, joten tässä mahtava tilaisuus saada lahjakortti hiukan edullisemmin.



ITSETEHDYT SYÖMISET

Syötävät lahjat on aina suuri hitti! Ne tulee käytettyä ja usein myös itsetehtyjä lahjoja arvostetaan ihan eri tavalla kuin valmiiksi ostettuja tavaroita. Olen jo useana jouluna tehnyt itse herkkuja ja syötäviä lahjoja. Aina ne ovat olleen saajien mieleen ja yhdessä on sitten herkuteltu itsetehdyillä konvehdeilla, leivoksilla tai muilla herkuilla. Ajattelin jakaa teille kestosuosikki reseptin eli paahdetun raakasuklaamyslin ohjeen, joka näkyy kuvassa. Se on helppo tehdä ja myslin voi pakata kauniisti lasipurkkiin tai paperipussiin. 





Virolainen Signe Seebid sulostuttaa ihanilla pakkauksilla ja tuotteilla. Suomenkieliseltä sivustolta voi kätevästi napata ihanalta tuoksuvat ja herkulliset tuotteet pukinkonttiin, sillä yritys postittaa myös Suomeen. Myynnissä on myös ihastuttavia lahjapakkauksia, joiden antaminen on helppoa eikä lahoja tarvitse erikseen edes pakata. Suosittelen tutustumaan ja käy ihmeessä lukemassa tarkempi kuvaus tuotteista aikaisemmasta postauksesta täältä





Uoga Uoga on liettualainen luonnonkosmetiikka brändi, joka valmistaa käsin pienissä erissä tuotteita aidosita marjoista ja muista lähiraaka-aineista. Tuotteissa on herkullisen hedelmäiset tuoksut. Uoga Uoga tuotteet ovat aitoa tuorekosmetiikkaa ja erät pidetään pieninä, jotta tuotteet saadaan aina tuoreena asiakkaille. Tämä ihana käsienhoitosetti sisältää käsikuorinnan, tuhdin voiteen ja puuvillahanskat. Kuivimmatkin kädet saa pehmeäksi tällä paketilla ja kaunis lahjapakkaus on tyylikäs antaa ihan sellaisenaan. Käsienhoitosetti on myynnissä Greenlipsbeautyn verkkokaupassa ja valikoimassa on muitakin merkin ihania tuotteita. Greenlipsbeauty myymälä sijaitsee Turussa, joten jos tämä käsisetti kiinnostaa niin käy heidän myymälässä (Kalevantie 8, 20520 Turku) ostamassa setti omaksi. Myymälä on sisustettu aivan ihanasti ja paikanpäällä toimii myös ekokampaamo. 




Tästä ihmeellisestä meikinputsaussienestä kirjoittelin taannoin ihan oman postauksen, jonka voit käydä lukemassa täältä. Tämä uskomattoman pehmeä pörrösieni poistaa kaiken meikin kasvoilta ilman mitään erillisiä aineita. Sieni ei tarvitse kuin kastella veden alla ja pyhkiä kasvot niin meikki on tiessä. Vie mennessään myös vedenkestävän silmämeikin. Tässä on ihan mahtava lahjaidea vaikkapa teineille, jotka eivät välttämättä jaksa nähdä niin kovin vaivaa kasvojen putsaukseen. Edullinen 10€ tuote tienaa itsensä nopeasti takaisin ja ihmetyttää varmasti tehokkuudellaan ihan jokaista joka uskaltautuu testaamaan.



Tässä muutamia mahtavia lahjaideoita. Näiden lisäksi kiva idea on teettää vaikka kuvakirjan Ifolorilla. Itsetehdyt hauskat lahjakortit puolisolleen toimii myös esim. antaen vapautuksen siivouksesta tai vaippojen vaihdosta. Tai miten olisi niinkin yksinkertainen lahja kuin aika. Aikaa tuntuu olevan nykyään niin vähän jaettavaksi ystäville ja läheisille. Osallistukaa vaikka yhdessä kokkauskurssille, järjestäkää yhteinen teatterihetki tai vaikka kaveriristeily. Miehille hyvä lahjavinkki on ensimerkiksi nahkainen tai puinen rusetti, joka on tyyliniekan ykkösvalinta. Tai miten vaikka hauska lautapeli illanviettoihin koko perheen ja ystäväporukan voimin. Suosittelen esimerkiksi viihdyttävää Dixit arvauspeliä joka jaksaa viihdyttää pitkään. Peliin on myös saatavilla lisäosia, joka tekee pelistä vieläkin hauskemman. Dixit kuuluu meidän perheen lemppareihin!


Mitkä on sinun joululahja tärpit?
10 kommenttia on "Kauneusbloggaajien joulukalenteri luukku 2: Joululahjaideat 2019"
  1. Oho, enpä oo koskaan kuullut tosta Geisha shaverista! Itse tunnen aina piston sydämessäni kun nakkaan muovisen höylän roskiin muutaman käyttökerran jälkeen... Joten kiitos vinkistä, mä nappasin Geisha shaverin heti Ruohonjuuren verkkokaupasta ostoskoriin, joululahjaksi itselle :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä :) Ihanaa, että sait tästä hyvän vinkin ja kivan lahjan itsellesi jouluksi <3

      Poista
  2. Monta uutta tuttavuutta tuotteissa, pyykkietikat on hyviä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pyykkietikat on kyllä loistavia! En ole enää vuosiin käyttänyt hajustettuja huuhteluaineita

      Poista
  3. Hei, olipa kivan erilaisia ja monipuolisia lahjaideoita! Nuo kookoskipot on upeita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3

      Kookoskipot on tosi nätit ja niistä tekee mieli syödä herkullisia smoothieita :P

      Poista
  4. Voi mitä söpöyksiä nuo Famo shampoot ja kyllä tuo suklaasuihkuvaahtokin niin sanotusti osui ja uppos, se olisi varmasti omaan mieleeni!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Famot on aivan ylisöpöjä <3 Hauskaa, että kosmetiikastakin saadaan humoristista!

      Se suklaasuihkuvaahto on kyllä uskomaton, ei nimittäin uskoisi suihkuvaahdoksi kun tuoksu on niin aito herkullinen suklaa.

      Poista