torstai 16. tammikuuta 2020

Boxyluxe joulukuu 2019



Tänään availlaan joulukuun Boxyluxe, joka on siis Yhdysvaltalaisen kauneusboksi firman Boxycharmin kalliimpi ja suurempi isosisko. Boxyluxe ilmestyy neljä kertaa vuodessa eli kolmen kuukauden välein ja olen nyt tilannut tätä luksus versiota tasan vuoden. Boksi on tietysti hieman kalliimpi kuin tavallinen Boxycharm ja maksaa kerralla sen 50 dollaria, mutta sen arvokin on moninkertainen ja boksi sisältää 9 täysikokoista tuotetta! Olen ollut enemmän kuin tyytyväinen aikaisempiin saamiini bokseihin, joten odotinkin tätä joulukuun boksia suurella täpinällä. Tällä kertaa olin myös aika autuaan tietämätön mitä boksistani löytyy paria tuotetta lukuunottamatta, joten sainkin kerrankin ihan oikeasti yllättyä laatikon avatessani. Pitäisiköhän ottaa tavaksi olla kurkkimatta sisältöjä etukäteen? Jos boksin tilaaminen kiinnostaa, niin pääset tilaukseen täältä.





Boksin yksi upeimmista tuotteista oli tämä Storybook cosmetics Fairy tales - little briar rose luomiväripaletti, joka ulkoasultaan muistuttaa aivan kirjaa. Luomiväripaletin teemana on prinsessa ruusunen, joka näkyy kannen kuvituksessa ja myös paletin värimaailmassa. Paletti on hurmaava ja sen peroonallinen pakkaus kerrassaan kekseliäs vaikkakin koon puolesta se ei ole kaikista helpoin paletti säilytykseen. Paletti on nimittäin normaaleja luomiväripaletteja kolme kertaa paksumpi. Aion silti rakastua tähän, sillä sävyt ja paletin ulkoasu todella puhuttelevat minua. Olenhan valtava kirjatoukka, joten miksipä ei.
arvo: 55$




Erittäin kiinnostava tuote on myös tämä Fresh Soy face kasvonpuhdistusgeeli, joka poistaa kaiken meikin hellävaraisesti, myös ripsivärin! Putsari sisältää rauhoittavaa kurkku uutetta, runsaasti aminohappoja sisältävää soijaproteiinia ja rauhoittavaa ruusuvettä. Kuulostaa täydelliseltä tuotteelta herkälle iholleni, joten aion nauttia tästä täysin siemauksin, kunhan saan ensin vanhat putsarit kulutettua loppuun.
(Mulla tulee tuosta Fresh merkin logosta hämmentävästi mieleen S-ryhmässä myytävät Tescon tuotteet. Piti ihan googlata, millainen logo merkillä on ja kyllä, hyvin samanlainen fontti... Sivuhuomautuksena vain 😄)
arvo: 48$




Olen viimeisen vuoden aikana oppinut käyttämään poskipunia ja nykyään en voisi olla ilman poskipunaa. Se on minulle yhtä olennainen osa meikkiä kuin ripsivärikin ja siksi uudet kauniit poskipunat ilahduttaa minua erittäin paljon. Ciate Londonin upea Marbled light illuminating poskipuna on kauniissa rasiassa ja punan päällinen on niin nätisti marmoroitu, ettei melkein raaskisi särkeä noin somaa kuviointia. Olen myös oppinut pitämään Ciate Londonin tuotteista ja parasta näissä on kauniin tyttömäiset pakkaukset, jotka on todellakin ilo silmälle jokaiselle esteetikolle. Tämä puna on suhteellisen kevyt pigmenttinen, joten övereitä ei tarvitse pelätä. Seuraavassa kohdassa näette swatchin, johon minun piti lisätä väriä kolme kertaa, jotta sain sävyn näkymään selkeästi kuvaa varten. Poskipunissa maltti on kuitenkin valttia, joten minua ei yhtään häiritse kevyt pigmenttisyys. Joka tapauksessa aivan upea yksilö!
arvo: 26$



Swatchit Too faced huulipuna ja Ciate London poskipuna


Boksista löytyi myös Too Faced melted matte-tallic liquid lipstick sävyssä Faking it. Pakkaus oli jännän mallinen alaspäin levenevä ja itse huulipuna taas kuivahtaa huulille metallin sävyiseksi. Ihan jännä tuote sinällään, sillä harvoin tulee käytettyä metallin värisiä huulipunia. Sävy vain on harmiksi minulle aivan väärä, sillä tämä on enemmänkin rusehtava tai ruosteen punainen eikä siis todellakaan se mitä itse käytän. Pigmenttiä riittää ja tämä pysyy iholla kuin tauti. Yritin pestä swatchia pois kämmenselältä ensin pelkällä vedellä ja sitten saippualla. Kummallakaan se ei lähtenyt toisin kuin monet muut huulipunat, joten oletan tämän pysyvät myös huulilla erittäin hyvin.
arvo: 21$




Elemiksen tuotteet on huippu arvokkaita, joten näitä on aina kiva saada boksien kautta testiin. Tämä Pro-collagen rose facial oil todellakin tuoksuu ruusulle, sillä ruusuinen tuoksu leijaili pakkauksen läpi nenään heti boksin avattuani. Jos et pidä voimakkaista tuoksuista niin tämä ei ole sinun juttu. Itse kuitenkin pidän tästä tuoksusta, joten innolla odotan tämän korkkaamista. Öljy sisältää yhteensä kolmen eri ruusun uutteita ja öljyn pitäisi olla kevytrakenteinen, joka minulle sopii. En nimittäin pidä ollenkaan sellaisista paksun tunkkaisista kasvoöljyistä.
arvo: 79$




Boksin erikoisin tuote oli tämä QMS Lip line corrector, joka on siis huultenympärysiholle tarkoitettu seerumi. Seerumin tarkoitus on häivytellä huulten ympärille syntyneitä juonteita sekä kosteuttaa ja täyttää huulia tehden niistä pehmeät. Enpä ole ennen kuullut, että huultenympärillekin tarvitaan oma seerumi ja toiseksi tässä iässä ei vielä pahemmin ole ryppyjä huulten ympärille päässyt syntymään. Joten.... En tiedä mitä sanoisin 😂 Entistä hauskempaa tästä teki vielä se, että tämä oli koko boksin arvokkain tuote, sillä pieni purkki maksaa 200$. Tuohon hintaan pitäisi jo saada täytteet huuliin.




Olenkin aika harvoin saanut mitään spray hiustuotteita bokseista, koska Shipiton aikana kaikki aerosolipullot poistettiin bokseista. Nyt kun käytän Planet expressiä niin myös nämä painepakkaukset löytävät tiensä perille. Hyvä niin, sillä tämä IGK valtavan kokoinen First class charcoal detox kuivashampoo onkin erittäin kiinnostava tuote. Käytän kuivashampoita aina hiusten freesaamiseen, joten tuotteelle on todellakin käyttöä. Tämä kuivashampoo sisältää aktiivihiiltä, joka poistaa tehokkaasti öljyisyyttä hiuksista ja päänahasta. Aktiivihiilen ansiosta hiukset pysyvät puhtaampina pidempään ja näin ollen se pidentää hiustenpesuväliä. Vaikuttaa tuotteelta, joka toimii!
arvo: 27$


Okei, käsi ylös kuka tykkään Ritualsin tuotteista! Minulle ainakin pääsääntöisesti brändin ihana tuoksumaailma uppoaa ja erityisesti tämä Ritual of Sakura tuoksu on super herkullinen makean kirsikkainen. Boksiin oli pakattu Ritual of Sakura suihkugeeli, joka on erikoista kyllä painepakkauksessa eli en ole varma tuleeko tuote ulos vaahtona vai nesteenä vai jossain ihan muussa olomuodossa. Joka tapauksessa tämä oli yksi boksin parhaimmistoa ehdottomasti vaikkein kovin arvokas olekaan!
arvo: 9,50$




Jälleen kerran Boxyluxe yllätti erittäin positiivisesti ja vain muutama tuote omasta kokonaisuudestani lähtee eteenpäin. Pitkään Ipsy plus oli oma lemppari kauneusboksini, mutta viimeaikoina Boxycharm on taas vetänyt pidemmän korren ja tämä Boxyluxe vain vahvisti Boxycharmin ykköspaikan hallintaa.

Mikä oli boksin kiinnostavin tuote?
14 kommenttia on "Boxyluxe joulukuu 2019"
  1. Huh huh mikä kattaus, kyllä kelpaisi ;DD luomiväripaletti upein ja tuo huultenympärysihon seerumi mahottoman mielenkiintoisen kuuloinen! Turhan kallis vaan, ei ikinä raaskisi ostaa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh samat fiilikset huultenympärysseerumista. Olisi jäänyt hinnan puolesta kauppaan ja veikkaan etten kyllä muutenkaan olisi tätä tullut ostaneeksi 😂

      Poista
  2. Olipa erilainen boksi kuin minulla! :D Tuo poskipuna on tosi kaunis enkä olisi laittanut pahakseni, vaikka minullekin sellainen olisi tullut highlighterin sijaan :) Ja tuo Too Facedin huulipuna kuulostaa todella jännältä! En ole heiltä mitään huulipunia koskaan testannut, mutta kuulemma ovat tosi kestäviä huulilla. Harmi että sulle osui epämieluisa sävy :/

    Huuliseerumi kuulostaa hyvin mielenkiintoiselta :D Mä jätin sen tosin valitsematta juuri sen vuoksi, etten kokenut sille tarvetta :D

    Ritualsin tuollaisessa painepullossa olevat suihkugeelit ovat vaahtomaisia ja aivan ihania! :) Olen muutaman sellaisen käyttänyt ja vielä on kaapissa odottamassa ainakin yksi. Ne ovat koostumukseltaan ihanan ylellisiä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihmettelin itsekin miten paljon eroja meillä oli boksien välillä. Olen ollut tähän asti siinä uskossa että Boxyluxet olisi pitkälti samanlaisia kaikilla.

      Oih, kuulostaa ihanalta tuo Rituals. Mahtavaa päästä kokeilemaan ja jännä testata vaahtomaista pesuainetta!

      Poista
  3. Ritualsin vaahtosuihkarit tulee nestemäisenä ulos, mutta muodostuu sitten vaahdoksi :) Itse tykkäsin aluksi niistä, mutta suosin enemmän sellaisia, jotka tulee suoraan vaahtona esim. Dove, Nivea ja Oriflame vaahtosuihkareita.

    Mie ostin nyt add on -tuotteena jonkun Too Facedin huulituotteen, toivottavasti sävy ei ihan mennyt metsikköön :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan, en itse ole kuin kerran käyttänyt joikin vaahtomaista pesuainetta, joten katsotaan miten osaan tällä vaahdolla pestä 😅

      Eikös add oneista näe sävyn ennakkoon vai voiko sieltä tulla joku ihan mysteeri sävy?

      Poista
  4. Wau mitä tuotteita! Tuo todellakin maksaa itsensä moninkertaisesti takaisin :o Tuo eka paletti sekä huulipuna vaikuttavat kaikista kiinnostavimmilta, vaikka jokainen on tosi mielenkiintoisen oloinen tuote.

    http://mahdollisestiehka.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Boksin arvon puolesta maksaa todellakin takaisin, vaikka vähän kalliimmat postikulut jouduinkin tähän ottamaan. Vielä kun kaikki tuotteet on täysikokoisia niin tilaaminen on todellakin kannattavaa 😍

      Poista
  5. Oikein kivannäköinen boxi <3 Tästä sisällöstä olisin mäkin tykännyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Boxycharmin taso on kyllä kovasti noussut viime syksystä ❤️👍

      Poista
  6. Toi paletti on niin kaunis<3 Sävyt on just eikä melkeen sellaisia, mistä itse eniten tykkään! Jännä ton poskipunan kanssa, kun omilla poskilla se taas oli todella pigmenttinen, vaikka sitä ei paljoa siveltimessä edes ollut :D Toki nääkin on paljon makukysymyksiä, kun toiset muutenkin käyttää just esim. poskipunaa vähän enemmän kuin toiset! Ritualsin suihkuvaahdot on ihania<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paletti on huippu ja olenkin ihastellut sävyjä❤️ vielä en ole korkannut, ajattelin korkata sen vasta helmikuussa muuton jälkeen kun on ehkä taas aikaa enemmän meikata. Fiilistelen kyllä noita vaaleanpunaisia!

      Hmm jännä, ainakaan sormella sitä väriä ei tahtonut tarttua ihoon yhtään helposti. Siveltimellä tätä en toki vielä testannut. Sävy itsessään on kyllä super kaunis.

      Poista
  7. Siis ihana boksi ♥ Mulle ois kelvannut kaikki, poskipuna näyttää tosi kivalta, samoin paletti.
    Jos en tilais nyt kahta boksia, voisin tätä harkitakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Boxycharm on kyllä huikea ja jenkki bokseista ehdottomasti ipsy plussan rinnalla paras! Kannattaa harkita tilaamista, jos jossain vaiheessa tulee ajankohtaiseksi

      Poista