tiistai 6. huhtikuuta 2021

Boxyluxe maaliskuu 2021



Aika kurkistella maaliskuun Boxyluxen sisään! Tällä kertaa boksi oli ihan hullun painava ja mietin, mitä kummaa siellä on sisällä. Koko maaliskuu meni niin työntäyteisissä merkeissä, etten ollut muistanut edes seurata spoilereita, joten mulla ei ollut mitään aavistuksia, mitä mun boksi pitää sisällään. Kerrankin siis näin, että koko sisältö on täysi yllätys😂

Pistelen muuten instagramissa tulille storyissä tilausohjeet Boxycharmille, joten jos tilaaminen kiinnostaa, muttet oikein tiedä miten se hoidetaan, niin otappas mun tili seurantaan tuolta oikeasta sivupalkista ja kurkkaa storyjen puolelta (löytyy myöhemmin myös tallennetyistä klipeistä) miten tilaus tehdään.

Sitten boksin kimppuun. Luxe boksihan on siis base boksista paranneltu versio, joka on myös kalliimpi ja sisältää tuplasti enemmän tuotteita. Boksi ilmestyy joka kolmas kuukausi ja sen hinta on 50$. Boksin saa Suomeen käyttäen välitysfirmaa esim. Planet Expressiä, jota itse käytän. 
Yleensä aina Luxet on olleet aivan amazing, mutta tämän maaliskuun boksi oli kyllä itselle pienoinen pettymys valitettavasti. Kyllä sieltä silti muutama oikein hyväkin tuote löytyi, vaikka kokonaisuus oli ehkä vähän plaah tällä kertaa.




Yksi suurimmista pettymyksistä oli boksin luomiväripaletti. Boxycharm on siis tunnettu huikeita paleteista, joita tulee bokseissa lähes poikkeuksetta kuukausittain. Maaliskuun paletti oli minulle entuudestaan tuntemattomalta brändiltä, Beebeauty London Barbarella eyeshadow palette, joka on siis iso ja näyttävä, mutta jotekin kovin yksitoikkoinen. Paletin heikkoutena omaan silmään on mattasävyjen lähes totaalinen puuttuminen. Tässä on nimittäin vain neljä mattasävyä ja kaikki loput on shimmereitä ja metallisia. Hohdetta kaipaavalle tästä sitä kyllä löytyy, mutta itse en osaa kyllä tehdä meikkiä ilman mattasävyjä, joten tämä ei kokoelmiini tällä kertaa jää.
arvo: 50$




Hiusnaamiot on nykyään aivan mun ultimaattisia suosikkeja kauneustuotteista. Olen oppinut näitä käyttämään ja huomaan selkeän eron säännöllisellä käytöllä. Boksista sain valtavan purnukan Roze + Quartz hair mask, joka on vegaaninen ja ilman sulfaatteja, parapeeneja, PEGsejä ja muita hiuksille ei välttämättömiä ainesosia. Tämä kuulostaa ihan just niin hyvältä kuin toivon sen myös olevan. Ihana päästä testaamaan!
arvo: 31$




Sitten voi että kuulkaas, oli aivan haltioissani avatessani Glow Recipen pakkausta. Brändi nousi viime vuonna yhdeksi myös suosikki ihonhoitotuotemerkiksi. Brändi vannoutuu käyttämään tuotteissaan aitoja hedelmäuutteita ja pakkauksetkin on tosi kauniita. Multa löytyy sarjasta jo vaikka kuinka monta tuotetta ja kertaakaan en ole pettynyt. Nyt tuli super kosteuttava Plum plump hyaluronic serum, joka tällaiselle kuivaihoiselle on aivan täydellinen ihonhoitotuote. Seerumissa on viittä erikokoista hyaluronihappomolekyyliä, 3 erilaista luumua ja kollageenia. Tämä ehdottomasti boksin parhaimmistoa!
arvo: 42$




Tiedän, että moni fanittaa KVD:n tuotteita, mutta itse en ole oikein päässyt hypeen mukaan. Sain boksista KVD Lock it edge foundation brush meikkivoidesiveltimen, jonka ulkonäöstä en itse henkilökohtaisesti esim tykkää ollenkaan. Lisäksi mulla on jo nyt käytössä pari niin hyvää meikkivoidesivellintä, etten kaipaa kaappiin lisää pyörimään. Tämä on löytänyt jo uuden hyvän kodin.
arvo: 34$




Hahah mun ensimmäinen reaktio nämä nähtyäni oli, että mitkä ihmeen vauvan helistimet mulle on lähetetty... Mutta ei ollut vauvan leluista kyse vaan Sonage Frioz icy globes facial massager lasiset kasvojen hierontatyökalut. Näillä hieronta stimuloi pintaverenkiertoa, häivyttelee juonteita ja pienentää ihohuokosia. Lasipallot voi laittaa jääkaappiin ja käyttää iholla viileänä tai kylmänä, jolloin ne tehostaa vaikutusta entisestään. Pakko kyllä sanoa, että vähän turhake tämä nyt on. Kaiken moisia hierontatyökaluja puskee markkinoille. On jaderolleria ja jade kampaa ja nyt vielä tällaiset lasipallot. Kuka innostui? Mulla jää kyllä käyttämättä, joten lähtee etiäppäin. Erityisesti harmittaa, koska nämä oli boksin arvokkain tuote.
arvo: 60$




Seuraavaksi sitten Amnh skincare Kiss the stars 24K gold lip plumping mask, joka on biohajoavaa glitteriä ja pieniä tähtösiä sisältävä huulinaamio. Mä en voi millään käsittää, miksi ihonhoitotuotteisiin pitää laittaa glittereitä tai mitään koristetähtiä. Ne kun ei sen tuotteen vaikutuksen kannalta ole mitenkään merkittävä ja oli sitten vaikka kuinka biohajoavia, niin lähinnä tuollainen roskaaminen ällöttää minua. En halua tätä edes testata, koska ajatus glittereistä huulilla saa mun voimaan pahoin. Ja kysynpä nyt vaan, että mistä tuo hintakin koostuu? Aika hurja arvo!
arvo: 42$




Seuraava tuote oli tasoa ihan ok, mutta ei mikään mykistävä. Dominique Creamy fill & define lip liner on oranssinruskea hiukan nudea tummempi huultenrajauskynä. Sävyltään ehkä vähän erikoinen, mutta voisin tästä jopa tykätä. Kynästä erinomaisen tekee se, että se on ulos kierrettävä eikä sitä tarvitse teroittaa. Sehän sopii, sillä nämä kierrettävät kynät on niin helppokäyttöisiä. Lopputulos on mattainen ja kynä sisältää hoitavaa E-vitamiinia.
arvo: 18$



Fenty Beauty on varsinkin Jenkeissä kova brändi ja viime aikoina heidän tuotteitaan onkin aika usein boksista tullut. Tällä kertaa sain Pro filt'r soft matte longwear foundation meikkivoiteen tyylikkäässä lasisessa pakkauksessa. Kevyen ilmava mattapohjainen meikkivoide kuulostaa ihan täydelliseltä. Erityisominaisuutena tässä on koostumus, joka hylkii hikoilua ja kosteutta iholla tukkimatta ihohuokosia. Kuulostaa ainakin mielenkiintoiselta. Testaan ja toivon, että sävy on oikea.
arvo: 36$


Boksin kahdeksasta tuotteesta neljä jää mulle itselle käyttöön. Koen sen olevan tämän hintaisessa boksissa vähän turhan vähän, mutta toisaalta tämä on ehkä toinen kerta kun en ole omaan Luxe boksiin tyytyväinen. Harmi, mutta jään silti mielenkiinnolla odottelemaan kesän Luxea.

Olisiko sisältö miellyttänyt sinua?
11 kommenttia on "Boxyluxe maaliskuu 2021"
  1. Olisin tykännyt tästä boxista.. Ainut mitä en olis muistanut käyttää olis nuo lasipallukat😅

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos sulle olis ollut mieluinen :)
      Nuo lasipallot on kyllä oudot :D En tiedä kuka tuollaisia käyttää...

      Poista
  2. Glow Recipen seerumi ois ollut mulle mieluisin ja luultavasti olisin innostunut myös paletista, koska mulla on niin monta pelkästään mattasävyjä sisältävää palettia. Lasipallerot olisi tuottaneet pettymyksen, en todellakaan tulisi käyttäneeksi moisia. Ja mikä hinta! Huh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noiden lasipallojen hinta on kyllä mykistävä. Onhan nuo siis ihan hienot, hileet sisällä ja kaikki, mutta ei mulla ole tuollaisille käyttöä ja miten noita edes säilyttelee :D

      Poista
  3. Mikä tuote toi kiss the stars on? Naamio vai joku huulipuna? Glitterit huulilla on huonoja, yhdet testannut jossain huda kiillossa. Ihan ok.

    Tuo seerumi kuullostaa ihanalta, kaikki tuotteet oli tosi kauniita, hiusnaamio tulisi myös vahvasti käyttöön :) Luomiväripalettina en itse valitsisi myöskään enää kovin paljon glitterisiä sisältäviä, mattaiset värit ovat kauniit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyseessä siis huulinaamio. Mutta vaikka olisi naamio niin en mä silti mitää turhia glittereitä halua kun niillä ei ihonhoidollisesti ole mitään funktiota :(

      Poista
  4. Mulle on tulossa eka boksi ja otin Boxyluxe -tilauksen niin en ole varma tuleeko mulle just tämä sisältö. Jos tulee niin huikeeta kyllä! Meikkivoide ja sivellin ilostuttaisivat eniten ja kyllä kaikki muukin tulisi käytettyä, vaikkakin nuo lasipallerot vaikuttavat aika turhilta kun ei niitä kuitenkaan muistaisi käyttää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi jes, sieltäkin lähti tilaukseen ;)
      Odotan innolla mitä sun boksi tuo <3

      Poista
  5. Toi paletti on kieltämättä ehkä vähän tylsähkö enkä mä vieläkään jaksa ymmärtää noita yksittäisiä sinisiä nappeja, mitä viimeisen parin(?) vuoden aikana paletteihin on järjestään laitettu :D Siis tossakin paletissa on tosi maanläheisiä sävyjä + sitten yksi väripiste. Ilmeisesti se oli muotia jossain vaiheessa ja nimenomaan sinisenä sävynä, mutta mä näen noi yksittäiset väriläikät tosi irrallisina.

    Glow Recipe olisi kelvannut mullekin<3 Sain itse heidän banaanikasvovoiteen ja oon siitä ihan superinnoissani!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa olen itsekin ihmetellyt. Että miksi noita yksivärisiä kirkkaita nappeja, ja erityisesti aina sininen!!! Kun ei noille oikeasti ole käyttöä, tai mä en ainakaan osaa meikata niillä sinisillä. Joskus olen kyllä nähnyt ihan tyylikkäitäkin meikkejä niin että on muuten nudea ja sitten se yksi sininen luomella mutta joo, ei tule itsellä käyttöön moiset :D

      Poista
  6. Ei olisi ollut oikein mun mieleen tämä sisältö :/ Lähinnä tuo luomiväripaletti näyttää vähän tylsältä ja hierontapallurat olisivat myös jääneet käyttämättä. Mutta meikkivoide, seerumi, hiusnaamio ja meikkivoidesivellin puolestaan kuulostavat todella kiinnostavilta! Tuosta meikkivoiteesta olen lukenut paljon kehuja :)

    VastaaPoista