maanantai 2. syyskuuta 2019

Boxycharm elokuu 2019


Jes, voihdoin pääsen kirjoittamaan teille elokuun Boxycharmista! Tällä kertaa, harvinaista kyllä, boksi ei sisältänyt mitään palettia. Boxycharm tunnetaan siitä, että mukana on yleensä aina joko luomiväri- tai kasvopaletti. Täysin meikkipainotteinen oli boksi kuitenkin tälläkin kertaa, joten otetaanpas katselmusta.




Vaikka mukana ei ollut kokonaista luomiväripalettia, niin löytyihän sieltä boksista kuitenkin luomivärejä, jaiks. Vaikkakaan en yleensä pidä yksittäisistä irtonapeista niin nämä kaksi suloisuutta tulee kyllä käyttöön. Ensinnäkin sävyt on todella kauniit ja koostumus satiinisen pehmeä eikä pigmenttiä todellakaan puutu. Siis huhhuh mikä kaksikko! Katsokaa swatcit alempaa, nämä on upeat. Kultainen icea latte on itse asiassa aika tumma kulta, sanoisinko jopa aavistuksen pronssin puolelle kallistuva. Väriä lähtee vaikka muille jakaa. Ja tuo punertava cotton candy on ihastuttava vaaleanpunainen todella shimmerinen sävy. Mageat!



Tässä näkyy vielä swatcit. Iholle on pyyhäisty yksi kerros väriä molemmista napeista ja katsokaa miten intensiivinen väri. Eikä muuten karissut. Tämän kaksikon arvo on 25$.



Tarte kuuluu mun suosikki merkkeihin ja heiltä löytyykin todella laadukkaita meikkejä eri tarpeisiin. En muistaakseni ole vielä yhtään ripsiväriä merkiltä testannut, mutta muutama on kyllä jemmassa odottamassa vuoroaan. Tämä Big ego lashes mascara vaikuttaa juuri mun maksuun sopivalta, kun haen ripsiväriltä hämähäkkiripsi efektiä ja kovasti volyymia ja tuuheutta. Katsotaan miten tämä toimii. Purkki on ainakin huomiota herättävä. Ripsivärin arvo 23$.



Wander Beautyn tuotteita on tullut Boxycharmin kautta aika paljon. Tässä boksissa oli mukana merkin Glow ahead illuminating face oil, joka sopii kaikille ihotyypeille ja kosteuttaa hyvin ihoa. Tätä voipi käyttää myös meikin alla, koska koostumus on kevyt eikä pitäisi jättää tuhtia öljykerrosta iholle. Mielenkiintoinen, enpä normaalisti päiväkäytössä kasvoöljyjä tule kasvoille laittaneeksi. Ja huh, onpa muuten arvokas tuote kyseessä. Tuotteen arvo 42$.





Ja tämä, voihan ihastus sentään! Beccan tuotteisiin olen rakastunut ennenkin, mutta tämä puuteri sai mut melkei hyppimään innosta kattoon. Kevyt irtopuuteri viimeistelee meikin ja läpinäkyvä koostumus ei jätä ihoa tunkkaiseksi. Kiinnostavinta tässä on kuitenkin se, että puuterista 50% on vettä ja glyseriiniä eli tämän pitäisi samalla myös kosteuttaa. Uskomatonta, en ole ikinä kuullut moisesta! Tämä lähtee samantien testattavaksi, wow. Tuotteen arvo 39$.



Boksin vähiten kiinnostava tuote oli tämä Steve Laurant vedenkestävä ilmeisesti vähän rusehtavan sävyinen huultenrajauskynä. Minulla ei ole tälle käyttöä, joten en edes viitsinyt avata tätä. Jotenkin nämä Boxycharmin kautta tulevat rajauskynät ei oikein jaksa innostaa, kun niitä tulee niin usein. Tuotteen arvo 15$.


Kokonaisuus oli taas oikein mukava. Kiinnostavia tuotteita mahtui mukaan useampia ja tuota rajauskynää lukuunottamatta kaikki jää omaan käyttöön. Eniten odotan tuon Beccan puuterin testaamista, se vaikuttaa ihan huipulta. Syyskuussa tulossa onkin sitten taas muhkea Boxyluxe paketti. Sitä odotellessa, ainakin spoilereiden perusteella tulossa on taas aivan hiukeaa settiä!

Mitä pidit elokuun Boxycharmista?
6 kommenttia on "Boxycharm elokuu 2019"
  1. Oi miten kauniit sävyt sä sait noista luomiväreistä! Tarten ripsarille en oo lämmennyt vieläkään, mutta toi Beccan puuteri toimi tosi kivasti :) Se on aika jännä tunne, kun tuntuu oikeesti että kasvoilla olisi suihkittu vettä, kun tota puuteria levittää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olin tosi innoissani kans kun näin nuo luomivärit. Hirveän nätit sävyt ja just toi pinkkikin aivan upea! <3

      No voi hitsi, harmi ettei se ripsiväri toiminut. Tartella on välillä tosi upeita tuotteita ja jotkut tuotteet ei toimi taas yhtään.

      Poista
  2. Oi, sulla on tosi upean väriset luomivärit! <3 Vaikka tykkäsinkin omistani, niin olisi kyllä kelvannut noikin :D Beccan puuterista tykkäsin tosi paljon ja se olikin varmaan suosikkini tästä boksista :) Mulla oli myös huultenrajauskynä ja se oli kyllä koostumukseeltan aivan kamalan kuiva ja mureneva :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, luomivärit on kyllä tosi upeat <3
      Luinkin sun blogista tosta huultenrajauskynästä ja näytti ja vaikutti ihan hirveältä :O värikin oli sellainen mitä ei tulisi käytettyä. Noh, aina noissa bokseissa välillä tulee hutituotteita.

      Poista
  3. Ripsiväri ihanan pinkki ja pullea pakkaus, muutenkin tosi laadukas sisältö tällä boksilla. Nuo luomivärit osui ainakin mun silmiin kivan sävyisinä.

    www.kosmetiikkakatri.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ripsiväri olisi kiinnostellut, mutta olen lukenut arvosteluja ettei se ole niin kovin hyvä, joten taidan laittaa sen suoraan eteenpäin avaamattomana. Luomivärit oli kyllä upeat <3

      Poista