keskiviikko 18. syyskuuta 2019

Vallaton verkkokauppa tuttavuus ja Boho meikit

* tuottee saatu Vallaton.fi



Ah, olen jo pitkään halunnut testata Bohon meikkejä ja sain nyt mahtavan tilaisuuden päästä kokeilemaan merkin tuotteita yhteistyössä Vallaton verkkokaupan kanssa. Ensinnäkin pakko sanoa pari sanaa tästä Vallaton verkkokaupasta. Vallaton.fi myy siis laadukkaita kauneus ja muotituotteita. He tukevat samalla myös kotimaisten koru- ja kosmetiikkavalmistajien myyntiä. Valikoima olikin hurjan laaja ja myynnissä on monia kiinnostavia tuotemerkkejä sekä useita luonnonkosmetiikkabrändejä. Meikkiostosten lomassa voi myös samalla kätevästi shoppailla kokonaisuuteen sopivat asusteen laajasta koru- ja laukkumallistosta. Toimitus oli viimoisen päälle nopea, mikä tällaista super malttamatonta ostostelijaa aina ilahduttaa kovasti.

Mutta nyt itse asiaan eli näihin Bohon meikkeihin. Boho Green make-up on Ranskasta lähtöisin oleva luonnonkosmetiikkamerkki. Brändi panostaa erityisesti kestävään kehitykseen sekä luonnonmukaisiin arvoihin. Tuotteissa käytetään luonnollisia ja laadukkaita raaka-aineita ja pakkaukset ovat kierrätettäviä. Boholle on myönnetty useita eri sertifikaatteja mm. luonnonmukaisuudesta eikä mitään heidän tuotteitaan luonnollisestikaan testata eläimillä. Itse ilahduin kovasti pakkauksia hypistellessä niiden persoonallisuudesta ja kekseliäisyydestä. Kuvassa näkyvät ripsiväri sekä huulipuna nimittäin oli pakattu pahvisiin pakkauksiin ja pyöreä puinen luomivärirasia on paitsi kaikessa yksinkertaisuudessaan todella kaunis, niin myös uniikki. Kerron teille kohta miksi.




* Boho kosteuttava BB-voide ~ 16€

Bohon BB-voiteen pakkaus on niin nätti, että sitä voisi pitää ihan esillä kylpyhuoneen tasolla.  Yleensä BB-voiteet ovatkin hiukan kevyempiä kuin normaalit meikkivoiteet, mutta pakko sanoa että ihan näin kevyttä koostumusta en tältä voiteelta silti odottanut. Voide oli aivan ihanan kosteuttava mistä annan kyllä ison plussan. Iho jäi levityksen jälkeen todella elastikseksi ja kosteutetun tuntuiseksi. Pidin kovasti siis tämän ihotuntumasta. Peittävyys oli kuitenkin kovin kevyt. Mikäli iho on todella hyvässä kunnossa ja haluaa kuulaan sekä luonnollisen lopputuloksen niin tässä on BB-voide sinulle. Itselläni on kuitenkin poskissa edelleen pieniä näppyjä ja punoitusta keväisen aknen jäljiltä, joten jouduin näihin kohtiin lisäämään toista meikkivoidetta peittämään jäljet, mihin tämä BB-voide ei kyennyt. Itse kaipaan siis vähän peittävempää lopputulosta, mutta kevyestä meikkipohjasta pitävällä tämä on loistava tuote! Alla kuvassa meikkipohja, huulet ja silmät taiteiltui Bohon meikeillä.







Ripsivärien suhteen olen todella nirso, tästä olen maininnut monta kertaa ennenkin. Siksipä olen ripsivärien testaamisessa tosi tarkka, koska haluan saada lopputulokseksi todellakin pitkät, tuuheat ja kaarevat ripset. Minulla oli kovat odotukset tästä tuuheuttavasta Bohon ripsiväristä. Valitettavasti jouduin pettymään tämän tuotteen osalta. Ripsiväri ei nimittäin millään tahtonut tarttua ripsiini. Massa oli kyllä sopivan tahmeaa jo heti purkin avattuani ja harja ihanan pieni ja kapea myös pienten ripsien työstämiseen, mutta ei. Väri vain ei tahtonut tarttua ei sitten millään. Jouduin hinkkailemaan harjalla ripsiä useita kertoja ennen kuin sain lopputuloksesta joten kuten siedettävän. Enkä siltikään ollut kovin tyytyväinen tulokseen. Huomatkaa, että postauksen kuvissa minulla on yläripsissä ripsienpidennykset, joten näissä kuvissa mascaraa on levitetty vain alaripsiin. Joka tapauksessa minulla tämä ei toiminut, jollain muulla voi toimia hyvinkin paljon paremmin.







Tämä söpö huulipunapakkaus on valmistettu pahvista, joten se on hylsyn tyhjettyä täysin kierrätettävissä. Tykkään näistä Bohon pakkauksista ihan valtavasti, koska nämä ovat kaikesta yksinkertaisuudesta huolimatta todella tyylikkäitä. Katsokaa nyt vaikka tätä punaakin! Huulipuna on todella iloinen ylläri! Koostumus oli melko vahamaista ja puikko aika kuiva, joten se ei liukunut huulilla hirveän helposti. Tämä ei kuitenkaan haitannut, sillä lopputuloksesta sain helpommin huolitellumman kun puikko ei liukunut alta pois ja väri ei vahingossa levinnyt huulten yli. Sävy oli intensiivinen eikä kuivattanut huulia. Koska koostumus oli moniin muihin huulipuniin verrattuna kuivahko, ei puna myöskään lähtenyt sulamaan huulilta kuten monet märemmät huulipunat tuppaavat ainakin minulla tekemään. Ja mikä parasta, tämä pysyi kuin tauti! Vaikka söin, join, puhuin ja pyyhin suutani niin puna pysyi leviämättä hienosti useita tunteja. Tietysti kovaa pyyhkimistä puna ei todellakaan kestä, mutta esimerkiksi syönnin jälkeen ei tarvinnut kuin kevyesti korjailla huulten sisäosia. Aivan loistava ja yksi lempi punistani ikinä ❤ Puna oli sävyssä 103 eli groiseille.






* Boho luomiväripaletti Earth Gipsy ~ 38€

Tämä paletti se vasta suurta rakkautta onkin! Siis en ole ikinä nähnyt näin kaunista ja erikoista luomiväripalettia!! En ikinä. Paletti on siis puinen kolmikerroksinen rasia, jonka kerrokset pysyvät kiinni pienillä magneeteilla. Paletin pystyy purkamaan osiin ja kokoamaan taas pieneksi torniksi. Minusta tämä oli ihan hirvittävän hauska, vaikka pakko sanoa että esimerkiksi matkapaletiksi tämä ei valitettavasti sovi, sillä magneetit eivät ole niin tukevat että ne jaksaisivat ravistelussa pitää pakan kasassa. Kotioloissa tämä on kuitenkin aivan ihana ja niin kaunis, että tätä kelpaa todellakin pitää esillä meikkipöydällä. Paletti on myös ekologinen, sillä puisen tyhjän pakkauksen voi aina kierrättää. Mutta polttamista tai pois heittämistä en kuitenkaan suosittele. Luomivärinappien tyhjettyä tilalle voi ostaa yksittäisiä irtonappeja ja täyttää paletin uudelleen. Näin paletti saa vielä pidemmän elinkaaren kuin muoviset poisheitettävät pakkaukset.




Näissä kuvissa näette swatchit kaikista väreistä. Pigmentti oli huikean hyvä ja koostumus kermaisen pehmeä. Karisemista ei juurikaan tapahdu ja kokonaisuutena paletti on ihan kympin arvoinen. Sävyt sopivat oikein hyvin yhteen keskenään ja vaikka ne näyttävätkin hyvin maltillisen maanläheisiltä, saa paletilla myös vähän räväkempää meikkiä ja tummuuttaa voi aina lisätä kerrostelemalla. Tein tällä malliksi yhden meikin, josta kuvat alla. Meikissä käytin paletin kolmea eri ruskean ja ruusukullan sävyjä. Alaripsien tyveen lisäsin myös paletin tummanpunaiselta näyttävää sävyä, joka olikin punaiseen taittava ruskea. Valitettavasti kuvaan asti ei välity niin tarkasti sävyt ja niiden upea hohto, mutta luonnossa nämä ovat varsin upeita! Tässä paletissa onkin täydellisiä syksyisiä sävyjä ja sopivia yhdistelmiä arkimeikkiin.





Mulla on teille ihanat lukijat myös alekoodi Vallaton.fi verkkokauppaan. Käykää ihastumassa ja tutustumassa heidän laajaan valikoimaansa. Ja mikäli aloit himoita Bohon meikkejä niin myös näitä löytyy valikoimasta paljon. Koodilla GLITTERIADDIKTI10 saat 30.9.2019 saakka -10% ostoskorin loppusummasta.


Oletko testannut Bohon meikkejä?
2 kommenttia on "Vallaton verkkokauppa tuttavuus ja Boho meikit"
  1. Olen testannut Boholta vain voidemaista meikkipuuteria ja se on tosi kiva tuote kuulaaseen meikkipohjaan :) Tuo huulipuna näyttää ja kuulostaa ihanalta! Luomiväripaletissa on myös tosi kivat sävyt ja kiva idea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huulipunan sävy ja koostumus oli kyllä aivan täydellinen! Rakastuin ❤️
      Musta oli myös ihana että paletti oli niin kaunis. Sellaista on ilo käyttää kun ulkoasukin miellyttää silmää

      Poista