lauantai 29. elokuuta 2020

Luonkosin uutuudet ja kakkuarvonta

 * tuotteet saatu Luonkos



Luonkos syntyi vuonna 2018 ja siitä lähtien yrityksen tuotteet ovat myyneet kuin häkä. Valikoimakin on vuosien saatossa on kasvanut kasvamistaan ja siinä missä toiminta alkoi öljypuhdistuskakuista, löytyy nyt kauppojen hyllyiltä myös vartalolle tarkoitettuja hoitotuotteita. En lainkaan ihmettele näiden kakkujen ympärillä pyörivää hypetystä, sillä luonnonmukaiset zero waste tuotteet ovat nyt in paitsi ekologisuuden, myös laadukkaiden raaka-aineiden osalta. Sitä paitsi onhan nämä tuotteet pakkauksia myöten aivan viimeisen päälle hiottuja. Palamuodossa olevat kakut on helppo ottaa matkoille mukaan, ne eivät sotke ja ovat todella riittoisia. Sielu oikein lepää, kun ihastelee näitä pastellisia pahvipakkauksia.




Luonkosin viesti on selkeä. He haluavat tehdä matalankynnyksen luonnonkosmetiikkaa, jota on helppo ja miellyttävä käyttää. Siinä he ovat onnistuneet. Tuotteet ovat nimittäin maailman yksinkertaisimpia. Öljypuhdistuskakut sopivat meikin ja kasvojen putsaukseen, eikä mekaniikka ole sen hankalampi kuin hieroa kakkua hetki käsien välissä ja sitten kasvoihin. Öljy "sulattaa" meikin ja lian kasvoilta olemalla samalla hyvin hellävarainen. Itse koin omalle kuivalle iholle olevan erityisen paljon hyötä kakkujen käytöstä, sillä ne eivät kuivata samalla tavalla kuin normaalit pesunesteet. Olen kirjoittanut Luonkosin tuotteista aikaisemminkin, postauksen voit käydä lukemassa täällä


Tänä kesänä Luonkos on lanseerannut valtavan mielenkiintoisen uutuus tuotteen. Pääsin itse testaamaan tätä vasta loppukesästä, mutta en näe esteettä eikö tätä niin sanotusti kesätuotteeksi tituleerattua kakkua voisi aivan hyvin käyttää ympäri vuoden. Celebrate kakku on nimittäin yhtä juhlaa! Celebrate vartalokakku eroaa Luonkosin muista kakuista siinä, että se sisältää pieniä kultaisia kimallehippusia. Se on myös koostumukseltaan ohuempaa, eli ei yhtä rasvaista kuin muut vartalokakut. Kakusta jää aivan mykistävän kaunis kultainen kimallus iholle, vaikkakaan se ei ole mikään valtavan näyttävä glitteri pölähdys vaan hienostunut kimalle, joka korostaa esimerkiksi päivettynyttä ihoa. 





Celebrate kakku sisältää ihovaurioita korjaavaa tyrniöljyä, joka sisältää mm. A-vitamiinia. Kakussa on myös aloe veraa, joka viilentää ja rauhoittaa ihoa auringonoton jälkeen. Vaikka auringonotot alkavat tälle vuodelle olla otettuna, näkisin että tämä kakku sopii aivan ympäri vuotiseen käyttöön, kun haluat korostaa vartalosi parhaita puolia pienellä kimaltavalla twistillä. Tuote on nimittäin aivan upea decolteella ja käsivarsissa. 


Luonkosin kakuille ominaiseen tyyliin, myös tällä Celebrate kakussa on ihana tuoksu. Kakku sisältää monia eteerisiä öljyjä, kuten piparminttua, jotka antavat sille sen hienostuneen tuoksun. Muiden kakkujen tapaan, tätäkin lämmitetään ensin käsien välissä ja hierotaan sitten öljy pyörivin liikkein iholle. Öljy imeytyy nopeasti ja ravitsee ihoa, mikä tekee tästä loistavan vartalovoiteen korvikkeen. Kakuthan ovat täysin vedettömiä ja kiinteitä, joten ne ovat todella riittoisia ja päivittäisessäkin käytössä yksi kakku kestää monta kuukautta. 


Vinkkinä myös, kakkua voi sipaista myös poskipäille ja poskiluulle tuomaan hehkua kasvoille. Se toimii siis hyvin highlighterin korvaajana samalla ihoa hoitaen.

Luonkosin Celebrate kakkua myynnissä mm. Twistbe:llä*, House of organicillä* ja Hyvinvoinnin verkkokaupassa*.






Luonkosin valikoimiin on tullut hoitavien ihonhoitokakkujen lisäksi myös saippuakakkuja. Ihan huiskia, sillä näin poikkeusoloissa käsiä pestään jatkuvasti ja huonot saippuat vain kuivattavat käsien ihoa. Pehmeästi vaahtoava palasaippua tuoksuu hyvälle ja sitä voi käsien pesun lisäksi käyttää ihan koko vartalon pesuun. Tuote on myös aivan loistava sheivauksen apuväline ja ekologisempi vaihtoehto sheivaus vaahdoille ja geeleille, jotka on pakattu painetäyttöpakkauksiin. Monikäyttöinen tuote siis ja saatavilla myös luksus versio, jossa saippua sisään on piilotettu aito ametisti kivi. Kiven saa siis itselle muistoksi, kun saippua on kulunut loppuun. Ihana idea!


Harmony kakkua on myynnissä mm. Twistbe:llä* sekä House of oraganicillä* sekä tietysti Luonkosin omassa verkkokaupassa.




Lopuksi vielä arvonta tämän kesän Celebrate kimallekakusta! Instagramin puolella on muuten myös menossa arvonta @glitteri_addikti missä voit voittaa vapaavalintaisen Luonkosin kakun. Kannattaa käydä osallistumassa!

Arvonnan säännöt:


* Olet mukana arvonnassa liittymällä lukijakseni bloggerissa, seuraamalla blogiani Glitteri addikti blogit.fi sivustolla tai tykkäämällä facebook sivustani Glitteri addikti. Kerro kommentissa mitä kautta minua seuraat. Toki nämä kaikki kanavat saa ottaa haltuun ja on suositeltavaakin 😉


* Kommentoi tähän postaukseen oletko käyttänyt mitään Luonkosin tuotteita aikaisemmin. Jätä myös toimiva sähköpostiosoite, johon otan yhteyttä voiton sattuessa kohdallesi.


* Arvonta auki sunnuntaihin 6.9.2020 saakka. Otan voittajaan yhteyttä henkilökohtaisesti ja mikäli en tavoita häntä kolmen päivän kuluessa, arvon uuden voittajan.


Onnea arvontaan!

10 kommenttia on "Luonkosin uutuudet ja kakkuarvonta"
  1. En ole käyttänyt aiemmin mitään heidän tuotteita, mutta hyviltä vaikuttivat! Mukana arvonnassa! :)

    hippohiiri@gmail.com

    VastaaPoista
  2. En ole käyttänyt mitään tuotteistaan, mutta kovasti kiinnostavilta vaikuttavat.
    Seuraan bloggerin ja fb kautta.
    heli.studiokaira@gmail.com

    VastaaPoista
  3. En oo koskaan testannu noita kakkuja, mutta pitänee hankkia testiin varsinkin talveksi :-) Toi vinkki highligterista oli mahtava!

    VastaaPoista
  4. Olen käyttänyt, mulla on yks kasvojen puhdistuskakku.

    sannamaria77 at gmail.com

    VastaaPoista
  5. En ole käyttänyt vielä. Lukijana bloggerin kautta :) lamerinquecit@gmail.com

    VastaaPoista
  6. En oo käyttänyt. Näitä kakkuja ois kyllä tosi kiva saada kokeiluun :) Seuraan bloglovinissa. kosmetiikkakatri@gmail.com

    ps. mullakin arvonta aktiivisena! käy osallistumassa jos huvittaa :)

    VastaaPoista
  7. En itse ole vielä käyttänyt, mutta siskoni on ja kovasti kehuu näitä :)!
    Seuraan Bloggerin kautta, sähköposti inkkarih@gmail.com

    VastaaPoista
  8. En ole vielä käyttänyt, mutta olisi mielenkiintoista testata!

    Seuraan facen ja IG:n kautta. :)

    moccamaster@windowslive.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnea, arvontavoitto osui kohdallesi! Laitan sinulle viestiä :)

      Poista