keskiviikko 27. toukokuuta 2020

Huhtikuun roskat

* merkityt tuotteet saatu



Huh huh, kylläpäs tämän postauksen julkaisu on viivästynyt. Olin jo ihan tyystin unohtanut koko huhtikuun roskat, kunnes löysin tuossa yksi päivä kassillisen tyhjiä purkkeja vaatehuoneesta. Näinkin voi näköjään joskus käydä, kun on niin paljon kaikkea kiinnostavaa kirjoiteltavaa. Otetaan tähän välin kuitenkin nyt siis huhtikuun roskapostas, ennen kuin esittelen toukokuun roskat kuukauden vaihtuessa. Roskia pääsi kertymään taas aika kasa ja mukana oli tällä kertaa vähän pidempiaikaisia projektejakin.




* Gosh Boom Boombastic volume mascara

Kirjoittelin viime vuoden puolella Goshin mielenkiintoisista ja innovatiivisista uutuus meikeistä, joihin lukeutuu myös tämä volyymi ripsiväri. Ripsiväri ylsi yhdeksi mun suosikiksi, sillä tällä sai kivasti tuuheutta ja volyymia ripsiin. Harja oli hiukan iso, mutta huolellisella työskentelyllä onnistui loihtimaan upeat ripset ilman silmänympärys sotkuja. Massa oli täydellistä ja lopputulos mainio. Pidin kovasti ja voisin ostaa uudelleen, varsinkin kun tuote ei mikään älyttömän hintainen todellakaan ole. Aikaisemman postauksen voit käydä lukemassa täältä ja sieltä löytyy tarkempi esittely myös tästä ripsiväristä.
4/5

Dr. Lipp Tint Elderberry pigment

Tämä sävyttävä ja kosteuttava huulivoide oli tuote josta pidin ihan valtavasti ja säästelin putkiloa ihan viimeiseen asti. Harmitti ihan, että pääsi loppumaan, koska tämä oli todella pitkäkestoinen ja kosteuttava ja tykkäsin sen viininpunaisesta sävystä sekä miedosta kuultoefektistä, jonka tämä huulille antoi.
4/5




Lumene Arctic Hydra care hand cream

Lumenen tuotteet ovat pääsääntöisesti oikein hyviä, mutta tämä käsivoide ei oikein iskenyt. Tuoksuton ja melko raskas voide imeytyi todella todella hitaasti ja jätti kädet oikein super rasvaisiksi. Tätä ei voinut käyttää muutoin kuin öisin. Yökäytössä toimi kyllä ihan hyvin, mutta itse en pitänyt tämän tuhdista koostumuksesta.
2/5

Sol de Janeiro Brazilian Bum bum cream

Tätä vartalovoidetta ei suotta kehuta. Ihanalta kermatoffeelta ja tropiikilta tuoksuva voide imeytyy nopeasti ja kosteuttaa aika tavalla. Pidin kovasti ja haluan tätä lisää.
5/5

Ziaja Goat's milk enzyme peeling face & neck gently exfoliating

Entsyymikuorinta kasvoille on ihana ja hellävarainen verrattuna mekaanisiin kuorintoihin. Ziajan edulliset tuotteet ovat hintaansa nähden varsin laadukkaita ja tämä kuorinta on koostumukseltaan kermainen ja jättikin ihon aivan ihanan pehmeäksi ja myös kosteutetun tuntuiseksi. Tuoksu oli vuohenmaitosarjalle ominainen ja tämä sopi hyvin herkällekin iholle. Voisin ostaa uudelleen.
Aikaisempi postaus löytyy täältä.
5/5




Organic Kitchen In the spotlight natural smoothing shampoo

Shampoossa oli ihanan raikas appelsiinimainen tuoksu, mutta muuta hyvää tässä ei oikein ollutkaan. Pesuteholtaan tämä oli aivan surkea ja jouduin aina pesemään hiuksen joko kahteen tai kolmeen kertaan tai käyttämään ensimmäisen pesun jälkeen jotain toista tehokkaampaa shampoota. Lopulta käytin tämän pois ihan vartalon pesussa.
1/5

Maria Nila Structure repair shampoo

Ai että mä tykkään näistä Maria Nilan tuotteiden tuoksuista. Näissä repair sarjan tuotteissa on hiukan päärynäinen ja vaniljainen tuoksu, mikä on aivan super ihana. Pesee tehokkaasti ja estää hiusten pörröstymistä, mutta ei tee myöskään hiuksista älyttömän liukkaita. Tosi hyvä shampoo.
Myynnissä mm. Lykolla täällä* ja Elevenillä täällä*. Shampoo ja saman sarjan hoitoaine on sulfaatiton, parabeeniton, vegaaninen ja sisältää hiusvärin kestoa pidentävän color guard complex yhdisteen.
5/5

Maria Nila Structure Repair conditioner

Edellisen shampoon kanssa samaa sarjaa oleva hoitoaine oli hoitoaineeksi hyvä, mutta ei täydellinen. Omille erittäin kuiville ja vaativille hiuksille tämä ei antanut niin paljon kosteutta ja kiiltoa kuin olisin toivonut, eikä se tehnyt hiuksista täysin liukkaita, mutta toimi silti ihan hyvin. Rakastin tämän  tuoksua yli kaiken. Pidin shampoosta kuitenkin hoitoainetta enemmän.
3/5




NatureLab Perfect Repair treatment masque

Tämä pieni näytepurkki hiusnaamiosta ylitti kaikki odotukset. Teki hiuksille aivan ihmeitä suorastaan ja pidin tästä ihan hirveästi vaikka tuoksu ei ehkä kaikkein mieluisin ollutkaan. Jos jostain saan tätä lisää niin ostan kyllä.
5/5

* Briogeo Don't despair, repair! deep conditioning mask

Briogeon hiustuotteet ovat aivan huippuja! Olen kehunut tätä kyseistä hiusnaamiota ennenkin enkä lopeta tämän ylistämistä. Yksi parhaimmista hiusnaamioista ikinä. Tässä on lyhyt vaikutusaika ja tekee hiuksista sileät ja takkuuntumattomat. Todella suosittelen, varsinkin kuiville ja kärsineille hiuksille. Aikaisempi postaus löytyy täältä.
Hiusnaamiota myy mm. Oletkaunis.fi täällä*, Cocopanda täällä* ja Nobebeauty.fi täällä*.
5/5

* Naturativ Regenerating hair mask

Toinen aivan huippu hiusnaamio on tämä Naturativ korjaava hiusnaamio, joka teki omista kuivista hiuksista ihanan pehmeät ja ravitut. Säästelin tätä pitkään, kun en halunnut tämän loppuvan, mutta täytynee jossain vaiheessa ostaa kyllä uusi. Tuoksu oli raikas sitruunaruohoa muistuttava yrttinen, mistä itse ainakin kovasti pidin.
5/5




* Pulpe de vie Sweet little face puhdistusvaahto

Ihastuin puhdistusvaahtoihin puolisen vuotta sitten ja siitä lähtien olen käyttänyt meikin- ja ihonpuhdistuksessa puhdistusvaahtoja päivittäin. Pulpe de vie on ranskalainen brändi, joka valmistaa kosmetiikkaa hävikki vihanneksista ja hedelmistä, joten tämä brändi on varsin ekologinen valinta kosmetiikan ystäville. Tässä tuotteessa oli virkistävä greipin tuoksu ja vaahto ei ole lainkaan kuivattava. Pidin kovasti tuotteesta ja se putsasi vaivattomasti meikit ihan yhdellä pesukerralla. Tuoksu olisi saanut omaan makuuni olla hedelmäisempi ja hiukan pehmeämpi, mutta muuten oikein kelpo tuote.
Tuotetta myy mm. Ruohonjuuri täällä ja House of organic täällä*.
4/5

Glamglow Tropicalcleanse daily exfoliating cleanser

Kun sain tämän kasvokuorintaputsarin en tykännyt sen erikoisesta tuoksusta yhtään. Tuoksu oli sekoitus savea ja trooppisia hedelmiä. Pikku hiljaa aloin kuitenkin lämmetä tuoksulle ja lopulta pidinkin siitä ihan valtavasti. Tämä päivittäiseen käyttöön tarkoitettu savea sisältävä puhdistustuote sisältää myös hedelmien kuorivia entsyymejä sekä granaattiomenan siemeniä murskattuina rakeina kuorimaan ihoa. Savella on puhdistavia ominaisuuksia ja se teki koostumuksesta pehmeää. Kuorivat entsyymit pitivät ihon kirkkaana ja koska kuorivat rakeet eivät olleet liian teräviä, pystyi tuotetta käyttämään hyvin päivittäin. Se jätti ihon pehmeäksi ja puhtaaksi sitä kuitenkaan kuivattamatta, mikä oli itselle todella tärkeä ominaisuus.
4/5

Glamglow Gentlebubble daily conditioning cleanser

Glamglowlta pääsi loppumaan toinenkin kasvojen puhdistustuote, joka on tarkoitettu kasvojen pesuun ja meikin poistamiseen ihan päivittäin. Kaura-aminohapot hoitavat ihoa samalla kun vaahtoava koostumus pesee kasvot puhtaiksi. Tuote sisältää myös omenauutetta, E-vitamiinia ja vihreää teetä. Tuote on hajusteeton, mikä tekee siitä sopivat myös hajusteherkille. Itse olisin ehkä miedon tuoksun tähän kaivannut, mistä tulee pieni miinus. Toimi hyvin päivittäisessä pesussa eikä kuivattanut yhtään.
Tuotetta myy mm. Kicks täällä.
4/5

* Vagheggi Phytocosmetici White moon cleansing toner

Tämä ihanan raikkaalta ja yleelliseltä tuoksuva geelimäinen kasvoputsari oli erityisesti mieleeni. Tätä tuli paljon käytettyä talvella, sillä geeli ei onneksi kuivattanut ihoa, mitä monet geeliputsarit ikävä kyllä tekevät. Pidin kovasti myös tuoksusta. Voisin hyvin ostaa uudelleen.
Aikaisempi postaus löytyy täältä.
5/5




Dr. Bronner's Shikakai soap

Tämä orgaaninen käsisaippua ei kyllä vakuuttanut mua ollenkaan. Haju oli ihan kamala ja koostumus tahmeaa hiukan siirappista ja ruskeaa, mikä sotkikin koko lavuaarin. Ei tosin kuivattanut käsiä koostumuksesta johtuen, mutta siihen ne hyvät puolet sitten jäikin.
1/5

Yope Vanilla cinnamon natural moisturising liquid soap

Ostin tämän käsisaippua viime syksyn I love me -messuilta ihan pelkän hauskan pakkauksen perusteella. Saippua osoittautuikin aivan ihanaksi, sillä sen autenttinen voimakas vaniljan tuoksu oli aivan super herkullinen ja pullo todella riittoisa. Saippuan pehmeä koostumus oikeasti kosteutti käsiä, eikä ikinä pesun jälkeen iho tuntunut kiristelevältä.
5/5

Rituals the Ritual of Sakura zensational foaming shower gel

Ai että mä rakastan Ritualsin tuoksuja! Ehkä oma henkilökohtainen lempparini on juuri tämä Ritual of Sakura sarja, joka tuoksuu kirsikankukilta ja riisimaidolta. Vaahtoava suihkugeeli oli aivan ihana ja vaahto pehmeää ja sitä oli ihana hieroa iholle. Uskokaa tai älkää, tämä teki suihkussa olemista ihanan yleellistä. Rakastuin ja ostan lisää!!!
Tuotetta myy Kicks täällä*.
5/5

* Sunkissed self-tan mousse

Yksi mun viime kesän lemppari tuotteista on tämä Sunkissed itseruskettava moussevaahto, jonka levittäminen on ihan super iisiä ja rusketuksesta tulee todella tasainen ja kaunis. Vaikutusajalla pystyy itse säätelemään rusketuksen syvyyttä ja karttaväri helpottaa tuotteen levittämistä. Pidän itse enemmän juuri näistä moussemaisista itseruskettavista, sillä ne imeytyvät hetkessä eivätkä tahraa vaatteita kuten voiteet. Tässä oli myös ihana kesäinen tuoksu. Valitettavasti tuote oli talven aikana mennyt huonoksi ja joudun heittämään pullon pois vaikkei se ihan täysin tyhjä vielä olekaan. Uusi pullo on kuitenkin jo jemmassa! Aikaisemman postauksen voit käydä lukemassa täältä.
Sunkissed tuotteita myy mm. Sokos täällä.
5/5




Vitamasques Crystal glow hydrogel eye mask

Tämä silmille laitettava hydrogeelinaamio kosteutti ihoa ihan ok tasoisesti, mutta se oli lähtökohtaisesti vähän kuivakka jo heti kasvoille laitettaessa. Enkä pitänyt myöskään siitä, että naamiosta irtosi iholle kultaisia glitterihippuja.
2/5

Missha Aloe

Aloe veraa sisältävä sheet mask oli super kosteuttava ja seerumia oli sopivasti. Naamio ei ihan täysin istunut kuitenkaan kasvoilleni ja joudui vähän leikkaamaan reikiä suuremmaksi. Muuten perus hyvä naamio.
3/5

* A'Pieu Banana milk + coffee milk

A'Pieun naamioista ehdottomasti suosikkejani ovat juuri nämä milk sarjan naamiot. Niiden ihanat tuoksut, hauskat pakkaukset ja kermainen seerumi on kaikki ihan just eikä melkein täydellistä. Naamiot istuu täydellisesti eikä ole liian märkiä.
5/5

Missha Pearl

Tästä Misshan helmi naamiosta pidin aloe naamiota huomattavasti enemmän. Seerumi oli kermaista ja se kosteutti todella hyvin. Voisin ostaa uudelleen.
5/5

*A'Pieu Icing sweet bar sheet mask

Brädin Icin sweet bar naamiot ovat harmillisesti todella vetisiä ja seerumia jää hirveästi pussin pohjalle. Seerumia ei oikein voi siirtää pussista naamioonkaan, sillä se alkaa helposti valua leukaa pitkin kaulalle ja vaatteille. Naamiossa oli kuitenkin ihana ananaksen tuoksu mistä plussaa, mutta aivan lemppareihin tämä ei yllä juuri sen vetisyyden takia.
3/5




Madara Sos Hydra repair intensive serum

Näitä Madaran sos seerumeita mulla on jemmassa muutamakin näytepussukka, mutta tämän yhden testattuani en todellakaan aio avatu muita. Tämä oli aivan kamala kerta kaikkiaan! En saanut seerumia imeytymään ihoon millään ja sen koostumus olikin enemmän päivävoidemainen. Se jäi pyörimään ja rullailemaan iholle ja lopulta muodosti ihon pinnalle nihkeän kalvon. Minun oli pakko pestä koko seerumi lopulta pois, koska ihotuntuma oli niin iljettävä. EI jatkoon!
0/5

Eubiona Sensitive-shampoo

Myöskään tämä shampoo näytepussukka ei riittänyt vakuuttamaan minua. Shampoo ei tuntunut juuri pesevän eikä tekevän mitään. Voi toki olla, että pienestä näytepussukasta ei yksinkertaisesti omiin paksuihin hiuksiin riittänyt tarpeeksi tavaraa, mutta tämän kokemuksen perusteella en tätä itselle ostaisi.
1/5

Phitofilos Scrub corpo Nutriente

Italialainen brändi on tuiki tuntematon minulle, mutta tämä orgaaninen vartalokuorinta sulatti mun sydämen. Kuorinta sisälsi pienen pientä hiekan tyyppistä raetta, joka on saatu aprikoosikivestä. Tuotteella sai todella hyvin kuorittua ihon kuitenkaan sitä ärsyttämättä. Kuorinta oli tahnamaista ja se samalla myös kosteutti ihoa ja kuorinnan jälkeen jokainen ihosolu tuntui hengittävän ihan eri tavalla kuin ennen kuorintaa.
Tuotetta myy mm. Ecco-verde täällä.
4/5

Dead sea spa magik mineral shampoo & hair magic serum

Tämä kaksikko tuli mulle jostain viime vuoden joulukalenterista ja osoittautuivat kyllä aivan valtavan hyviksi tuotteiksi molemmat. Shampoo oli todella pesevä ja tuuheuttava ja hiusnaamio sai hiukset säteilemään kiiltävinä ja sileinä. Tällaiselle kiharahiuksiselle tällaiset erinomaiset naamiot on ihan must have tuotteita. Tykkäsin!
Hair magic serumia on myynnissä Lookfantasticilla täällä* ja koodilla GA20 saatte tuotteen hinnasta (ja lähes koko valikoimasta) -20% hinnasta pois tämän vuoden loppuun saakka.
5/5


Tällainen kasa loppuneita tuli huhtikuussa ja kuten huomasitte, aika moni tuote osoittautui todella hyväksi. Pian päästäänkin kurkkaamaan toukokuun loppuneita, mutta vielä muutama päivä saadaan niitä odotella.

Löytyikö joukosta suosikkeja, uusia kiinnostavia tuttavuuksia tai mielipiteitä jakavia inhokkeja?
4 kommenttia on "Huhtikuun roskat"
  1. Tässähän oli paljonkin tuttuja tuotteita! Mua mietityttää toi Glamglown Gentlebubble putsari, kun kaikki kaipailee siihen tuoksua ja mun mielestä siinä on aika voimakaskin tuoksu :D Toi Maria Nilan kaksikko on mullekin tuttu, saman sarjan hiusnaamio oli ihan superhyvä<3 Brazilian Bum Bum Cream on myös superihana, samoin tykkään tosta Ziajan entsyymikuorinnasta, vaikka se onkin nyt jäänyt mulla tosi vähälle käytölle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Glamglown gentlebubble putsarissa on kyllä ominainen tuoksu, mutta en miellä sitä varsinaiseksi tuoksuksi, koska siitä tulee mieleen monien tuoksuttomien tuotteiden neutraali "tuoksuton tuoksu". Jos tiedät mitä tarkoitan :D Eli periaatteessa siinä on tuoksu, mutta sitten ei kuitenkaan koska tuoksu ei ole kunnollinen tuoksu.

      Poista
  2. Rituals kaapista löytyy ja odottaa käyttöönottoa :D mutta, muuten en oo kokeillut

    VastaaPoista