maanantai 9. marraskuuta 2020

Glossybox marraskuu 2020

* boksi saatu pr-näytteenä, sisältää mainoslinkkejä



Marraskuu on pimeä ja synkkä kuukausi, mutta onneksi lähestyvä joulukuun alku (ja joulukalenterit!!) sekä nämä kuukausittaiset ihanat kaunesboksit piristää tässä pimeyden keskellä. Tänään availlaan marraskuun Glossybox, jonka teemana oli makeup & magic. Boksin tuotteilla voi valmistautua alkavaan juhlakauteen ja sisältö olikin ilokseni erittäin onnistuneesti koottu teeman ympärille. Boksin sisältö siis todellakin miellytti ja etenkin pari boksin tuotteista sai mut todella hyppimään riemusta.




Marraskuun boksin ulkoasu oli tuttuun Glossybox tapaan söpö vaaleanpunainen rasia. Tuotteita oli viisi kappaletta ja tällä kertaa boksi oli hyvin meikkipainotteinen. Se ei kuitenkaan itseäni haitannut yhtään, koska meikit on ehdottomasti se mun juttu ja ihania uusia brändejä ja tuotteita on tosi kiva testailla. Vaikka tänä vuonna koronasta johtuen ei pikkujouluja ehkä juhlitakaan normaalisti, voi etäpikkujouluihinkin silti ehostautua ja miksi ei vaikka tässä harmauden keskellä meikattaisi ihan omaksi iloksi koti-iltaakin varten. Piristää muuten etätöissäkin kummasti, kun laittaa vähän meikki naamariin ja hiukset kivasti. Kokeile vaikka!




Boksin ainoa ei meikkituote oli tämä Monu skin Eye cool gel eli raikastava silmänympärysgeeli. Geeli sisältää mm. C-vitamiinia ja sinkkiä, jotka auttavat korjaamaan vahingoittunutta ihoa ja poistamaan tummat silmänaluset. Tämä tulee kyllä nyt tähän vuodenaikaan enemmän kuin tarpeeseen ja geelimäiset sy-voiteet on ihania, koska ne imeytyvät nopeasti, mutta kosteuttavat silti yhtä lailla kuin tuhdit voiteetkin.
arvo; 29,95€




Pikkujoulumeikkihän ei olisi mitään ilman huulimeikkiä. Siksi olikin aivan päivänselvää, että boksista löytyisi jokin huulituote. Contour cosmetics matte liquid lipstick onkin minulle entuudestaan jo tuttu tuote, sillä olen tämän saanut joskus jostain muusta boksista. Kaunis mattainen puna kuivahtaa huulille ilman kuivuuden tunnetta. Se on hyvin peittävä ja tämä roosanpunainen sävy Ju Ju imartelee meikin kuin meikin kanssa. Suosittelen testaamaan, koska tämä on oikeasti hyvä.
arvo: 12€




Voi miten söpö sininen pakkaus tässä Luna by Luna kulmageelissä. Väritön kulmageeli sopii ihan kaikille ja se pitää kulmat paikoillaan ihan koko päivän. Sipaise siis väritöntä kulmageeliä kulmiin kulmavärin levityksen jälkeen ja voit huoletta nauttia vauhdikkaammastakin menosta koko päivän ajan.
arvo: 12,50€




Meikin viimeistelyyn kuuluu aina omassa meikkirutiinissa meikinkiinnityssuihke ja boksista saimmekin asiaan kuuluvasti matkakokoisen Grace & stella Rose water facial sprayn, joka on kosteuttava kasvovesi, mutta jota voi aivan hyvin käyttää myös meikin kiinnittämiseen. Kasvovesi sisältää hoitavaa ruusuvettä ja tuoksuu myös miedosti ruusulle. Ihana tuote ja kätevä pieni koko sujauttaa vaikka käsilaukkuun.
arvo: 7,95€





Boksin helmi oli ehdottomasti tämä kaunis ja teemaan sopiva Lasplash cosmetics Magic palette, josta löytyy kauniita satiinisia mattasävyjä ja upeita kimaltavia shimmereitä katseenvangitsijoita. Tällä paletilla luot täydellisen juhlalookin ja sävyt ovatkin erittäin onnistuneet mattaisista ruskean sävyistä kultaiseen hohteeseen. Tällä paletilla saa täydellisen smokey eyen tai kunnollisen bling bling meikin, joten joko olet valmis juhlimaan?


Boksi oli kyllä upea ja hyvin mietitty kokonaisuus. Tällaisia bokseja toivoisin aina saavani, sillä tätä oli ilo availla ja kaikki tuotteet huulipunaa lukuunottamatta jäävät omaan käyttööni. Uskon monen ilahtuvan sisällöstä ja tällä boksilla myös ihan oikeasti on mahdollista loihtia se pikkujoulu look tai mikä tahansa upea juhlalook. 

Jos haluat saada tämän upean boksin käsiisi niin tilaamaan pääset tästä*. Muistutan myös alekoodista ANSKU30, jolla saat ensimmäisestä boksistasi -30% alennuksen. Kannattaa hyödyntää!

Olisitko innostunut boksin sisällöstä?
8 kommenttia on "Glossybox marraskuu 2020"
  1. Ihanaa kun tässä oli näin paljon meikkejä! Jotenkin boksi ei kuitenkaan ehkä sytyttänyt niin kuin olisin ajatellut :D Tässä ei oikein olisi ollut mulle mitään ns. tarpeellista, vaikka toi huulipuna herättikin kiinnostuksen ja luomiväripaletissa on kauniit sävyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä huomaan myös monesti että jotkut perus kauneusboksit vaikuttaa tylsiltä, koska omissa varastoissa on jo niin paljon tavaraa ettei enää jaksa innostua. Varmaan sullakin vähän sama fiilis :D Jenkkibokseista kun tulee sitä paitsi aina niin huikeita tuotteita. Mutta mun mielestä tämän kuukauden boksi oli kyllä onnistunut kokonaisuus <3

      Poista
  2. Jos et tykkää tosta huulipunasta niin voisin olla kiinnostunut ostamaan sen ;) nyt oli toinen kova boksi putkeen, tässähän joutuu kohta harkitsemaan Glossyboxin tilaamista. Mulle tulee Goodiebox mutta siinä tulee aika vähän meikkejä, luomiväripaletista puhumattakaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, joululahjaksi tästä oma boksi ;) Goodieboxista tosiaan meikkejä tulee aika vähän ja yleensä ne on jotain luokkaa kynsilakat tai huulikiillot. Glossy on siitä kiva, että näistä tulee näitä palettejakin aina välillä :)

      Poista
  3. Ainakin tässä oli paljon meikkejä. Luomiväripaletti näyttää tosi kivalta.

    VastaaPoista
  4. Luomiväripaletti on kiva, olisi myös kiva kokeilla silmänympätysvoiteen sijaan näitä nyt markkinoilla paljon näkyviä SY-geelejä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos jostain saat sy-geelin käsiin niin suosittelen kokeilemaan. Kivan kevyitä mutta silti tosi kosteuttavia :)

      Poista