keskiviikko 12. kesäkuuta 2019

Allure beauty box toukokuu


Tänään otetaan vielä katsaus toukokuun puolelle ja availlaan Alluren kauneusboksi. Tämän jälkeen onkin sitten vuorossa kesäkuun boksien odottelua ja availua sitten aikanaan. Meinasin jo laittaa Alluren boksin hetkeksi tauolle, en siksi että boksi olisi huono, vaan koska nyt on tullut osteltua kosmetiikkaa ihan hirveästi. Mutta sitten sainkin taas hyvän tarjouksen ja päätin jatkaa tilailua vielä jonkin aikaa. Toukokuun boksissa olikin aika mielenkiintoisia tuotteita monipuolisesti, mikä on aina ilahduttavaa näissä bokseissa.




* Laneige Water bank moisture cream

Kasvorasvoja on aina kiva testailla. Monta uutta suosikkia olen nimittäin löytänyt eri kauneusboksien kautta tulleista voidepurnukoista. Laneige on mulle merkkinä aivan vieras, mutta tämän voimakkaasti kosteuttavan rasvan pitäisi olla rakenteeltaan kevyehköä, mutta vaikutuksiltaan varsin vaikuttavaa. Sisältää hyaluronihappoa ja keramidia, joka on luonnollinen osa ihoa auttaen kosteuden pysymisen siinä samalla tasoitellen ihon pintaa. Tätä voi käyttää hyvin meikin alla ja käyttäjäkokemuksissa on sanottu, että tämä on jo viikossa tasoitellut ihon näkyviä juonteita. Kuulostaa aika hyvältä. Harmillisesti tuotetta tuli vain 8ml purkki, josta ei kovin pitkäksi aikaa riitä.




* Amorepacific Youth revolution mask

Mulle nämä yön yli jätettävät naamiot on ihan uusi juttu ja niinpä oli aika kiva ylläri saada sellainen vihdoin testiin. Naamio jätetään kasvoille tosiaan yöksi ja annetaan kosteuttaa ihoa oikein urakalla. Voide sisältää pioni uutetta ja vihreää teetä. Tuoksu tässä on mieto mutta hyvä, vähän spa tyyppinen. Ja tässä on muuten erittäin persoonallinen pakkaus! Tosin harmillisesti tuotetta todella pieni purnukka. Kertokaas muuten joku näitä yönaamioita testannut, että levitetäänkö tämän kanssa seerumit ja aineet ihan normaalisti vai pelkästään naamio kasvoille ja nukkumaan?





* Modelco eyelites metallic eyeshadow 

Olen innostunut nestemäisistä luomiväreistä viime aikoina kovasti. Ne on helppoja käyttää ja niillä saa nopeasti nostettua silmämeikin ihan uudelle tasolle. Ja kimalteesta kun pidän, niin nestemäisillä luomiväreillä saa tosi mukavasti kunnon kiiltoa luomelle, mitä ei normaalilla luomivärillä saa. Tämä luomiväri tuli sävyssä St Barts, joka on kaunis ruusukulta. Näen tämän täydellisenä lisänä kesän meikkejä, sillä sävyä on helppo yhdistää niin maanläheisiin kuin hiukan kirkkaampiinkin meikkeihin. Aika kiva!

* Laritzy Cosmetics Lip gloss

Huulikiiltojakin puskee bokseista ihan joka kuukausi, mutta tämä kiilto oli aivan loistava. Sävy on kaunis perinteinen nude (Vibe). Kiilto kosteuttaa täydellisesti ja tuntuu huulilla täydellisen pehmeältä. Eikä muuten yhtään tunnu tahmaiselta tai ikävältä. Ja yllätyksekseni tämä tuoksuu ihan toffee vanukkaalle. Tiedättekö sen Jacky vanukkaan tai joku sellainen. Tekisi mieli melkein syödä tämä...



* St. Tropez self tan purity bronzing water face mist

Ensi vaikutelma oli, että eikö nämä itseruskettavat jo mahda loppua. Niitä on nyt tullut viimeisen kuukauden ajan ihan joka puolelta ja alkaa jo kaappi olla täynnä näitä tuotteita. Mutta sitten kuitenkin innostuin. En ole käyttänyt enne tällaisia täysin nestemäisiä suihkittavia itseruskettavia, joten kiinnostuneena testaan tuleeko tästä mitään. Tämä ruskettava on tarkoitettu vain kasvoille ja suihkeen pitäisi antaa luonnollinen päivetys iholle. Ja arvatkaas mitä! Neste tuoksuu ihan jollekin kesäiselle drinkille. Siinä on häivähdys kukkaisuutta, vesimelonia ja jotain makeaa. Tuoksusta tulee mielen ihan hajuvesi, joten toivottavasti tämä ei vain ole liian voimakas tuoksultaan kasvoilla käytettäväksi. Pullo on myös nätti kesäinen ja minulla tulee siitä ihan mieleen ranta ja tropiikki. Kiinnostaa!




* Lue by Jean Seo erase cleansing, exfoliating & brightening powder

Viimeisenä tulee koko boksin ehkä kaikkein erikoisin ja mielenkiintoisin tuote! Luulin aluksi, että tämä olisi irtopuuteria mutta lähempi tarkastelu osoitti ettei tämä ole puuteria nähnytkään. Tämä valkoinen jauhe onkin kuorinta jauhetta ja sisältää mm. maitojauhetta ja kauraa. Tätä käytetään siten että sotketaan lusikallinen jauhetta puoleen lusikalliseen veteen ja sekoitetaan näistä kostea tahna. Tahna hierotaan kasvoille ja annetaan kuivua minuutin iholla, jonka jälkeen se varovasti hierotaan kasvoilta pois. Kuorinnan pitäisi viedä mukanaan mustapäät ja supistaa samalla ihohuokosia. Tahnan poistoa iholta voi helpottaa veden avulla. Siis kuulostaa nyt aika jännältä tuotteelta ja tämä menee jo ehkä hiukan hifistelyn puolelle. Mielenkiinnolla korkkaan! Ainoa ja iso miinus tulee siitä, että purkki on vain puoliksi täynnä. Minua ärsyttää suunnattomasti tällainen muovipakkausten turha kulutus, jos tuotetta ei pakata täyteen vaan purki jätetään tyhjäksi.


Toukokuun Allure oli minusta aika kiva, vaikka mukana olikin useampia pieniä tuotteita. Toisaalta pienet tuotteet on kesä reissuilla hyviä ja helppoja ottaa mukaan ja positiivista myös saada tätä kosmetiikka varastoa hiukan kiertoon, kun kaikki tuotteet ei ole täysikokoisia. Allure on hyvä boksi siitä, että se sisältää monipuolisesti erilaisia ja kiinnostavia tuotteita ja brändejä ja monet ovat sellaisia, joista en koskaan ennen ole edes kuullut. Innolla odotan, mitä kesän boksit tuovat tullessaan.



Mitäs tuumitte boksista? Oletteko kuulleet tästä viimeisimmäksi esittelemästäni kuorinta jauheesta?

4 kommenttia on "Allure beauty box toukokuu"
  1. Mä oon kokeillut kuorintajauhetta, mutta en tykännyt. Valmiit kuorinnat on helpompia:)
    Mutta ihan kiva boksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, no täytyy itsekin kerran ainakin testata mutta tosiaan valmiiden kuorintojen joukossa tämä vaikuttaa aika turhan työläältä.

      Poista
  2. Mulla on tuo kuorintajauhe (Turussa muuten Biodelly myy sarjaa), enkä pitänyt sitä mitenkään erityisenä, eli käyttämättömänä lojuu jossakin kaapissa. Blogissani on postauskin:

    https://dzinninajatuksia.blogspot.com/2018/08/lue-by-jean-seo.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeps, ihmettelen miksi tätä ei ole jo valmiiksi sotkettu tahnaksi jota voisi suoraan puristaa tuubista ulos. Turhan hankalaksi tehty tämä itse sekoittamisen välivaihe.

      Poista