sunnuntai 2. kesäkuuta 2019

The Balm uutuus: What's the tea -paletti

Rentoa sunnuntaita kaikille!

Tänään esittelen teille The Balmin uuden luomiväripaletin, jota ei tietääkseni vielä saa mistään Suomesta. Tilasin omani Jenkeistä Ipsyn verkkokaupan kautta ja paletille jäi hintaa 29$ eli noin 26€. Paketin postitin Planet Expressin kautta ja nopealla toimituksella paketti tuli Suomeen noin viikossa. Toimituskulut oli noin 17 euroa. Pakko vielä kehaista nopeasti Planet Expressin toimintaa. Vaihdoin siis Shipitosta Planet Expressiin, koska tympiinnyin Shipiton huonoon asiakaspalveluun, kaliisiin hintoihin ja pakettien jatkuvaan hukkailuun. Nyt tämän uuden yrityksen kanssa ei ole ollut mitään ongelmia. Halvimmillaan olen lähettänyt pikku Ipsy paketit Suomeen 6 dollarilla ja vaikka tämä halpa toimitus on olevinaan hidas, niin paketti tuli perille alle kahdessa viikossa. Nopeallakin toimituksella paketit on löytäneet perille vähän yli viikossa. Voin todella suositella!Mutta nyt lähemmin tilaukseen. Tilasin siis vain tämän uuden paletin. Pakkaus oli kaunis pahvinen rasia ja ostokseni oli pakattu todella kivasti vaaleanpunaiseen silkkipaperiin. Kaupanpäällisenä oli pakattu mukaan myös näytekokoinen merkin yksi kulttimaineeseen noussut tuote, josta kuulette enemmän postauksen lopussa.


Paletti on nimeltään What's the tea? Hot tea eyeshadow palette ja samaan sarjaan oli julkaistu myös saman niminen paletti, mutta Ice tea. Näiden palettien ero on siinä, että Hot tea sisältää lämpimiä ja rusehtavia sävyjä, kun taas Ice tea sisältää kylmempiä ja lilan sekä sinisen sävyjä. Paletin kansi on tuttuun The Balm tyyliin kaunis ja persoonallinen. Nimi tukee kannen kuvaa erinomaisen hyvin ja luomiväri pannut on teekupin malliset, joten teema on läsnä koko ajan. Ainakin minuun tämä kolahti!Ensi katsomalta paletissa ei ole mitään kovin erikoista. Sävyt on aika perussävyjä, joita varmasti löytyy monista muistakin paleteista. Paletissa on viisi mattaista sävyä ja neljä shimmeriä. Tässä on kuitenkin yksi todella iso erikoisuus ja todellinen wau elämys. Nimittäin paletin yhdeksän sävyn lisäksi se tarjoaakin vielä 18 uutta ja upeaa sävyä eli yhteensä paletissa onkin 27 sävyä! Tämä värien muuntautumisleikki on mahdollista paletin kahdella yläreunassa näkyvällä primerilla, jotka murtavat sävyjä hiukan eri tavalla.Vasemmassa yläkulmassa näkyvä vaalea primeri ja oikeassa kulmassa näkyvä musta primeri toimivat värien sekoittajina. Primeria levitetään luomelle ensin pohjalle, jonka jälkeen päälle levitetään haluamaansa sävyä luomiväreistä. Luomivärejä voi käyttää toki myös yksinään ilman paletin primereita, mutta primereiden kanssa sävyvalikoima kasvaa huimasti. Tämä onkin tosi hyvä on-the-go paletti, sillä 27 luomivärivaihtoehdolla pääsee jo hyvin pitkälle ja valinnan varaa on runsaasti. Näin säästää esimerkiksi laukussa tilaa, kun mukaan ei tarvitse pakata kuin tämä yksin paletti. Tosin pakko sanoa, että paletti on aika iso kokoinen, onneksi ei paksu kuitenkaan.Paletin takana on värikartta, josta näkee mihin suuntaan väriä voi kehittää. Ylärivissä on sävyt ilman primeria, keskellä sävyt vaalealla primerilla ja alhaalla sävyt mustalla primerilla. Tämä on minusta tosi hauska ja nerokas idea! En ole aikaisemmin törmännyt tällaisiin väriä vaihtaviin paletteihin. Oletteko te? Joka tapauksessa The Balm on todellinen edelläkävijä ja tämän paletin kanssa leikkiminen saa suorastaan hykertelemään onnesta, niin ihana tämä on.

 

Näistä kuvista voi nähdä, miten sävyt elävät. Molemmissa kuvissa ylimpänä sävy suoraan paletin pannusta, keskellä vaalealla primerilla ja alhaalla tummalla. Tosi jännä, miten värit toimivatkin näin. Jotenkin olisi luullut, että musta primeri syö väristä oman sävyn ja tekee siitä automaattisesti todella tumman, mutta näin ei käynyt. Primeri myös tarrasi sen verran hyvin ihoon kiinni, että sen kanssa ei välttämättä tarvitse muuta primeria luomelle. Tosin siihen en osaa suoraan mielipidettä sanoa, koska en ole tätä silmissä vielä testannut.


Tässä vielä koko paletin perus värien swatchit ilman primereita. Kuva on hiukan epäselvä, pahoittelut siitä, mutta kuten huomaatte niin värimaailma on hyvin neutraali. Mattaiset sävyt oli aika kuivan oloisia, mutta kyllä niitä silti pystyi hyvin levittämään. Shimmerit puolestaan oli todella upeita ja täyteläisiä.Vielä lähikuvat swatcheista. Hiukan hankalia sävyjä olivat receipts ja word on the street. Molemmat oli vaaleita persikkaisia matta värejä ja todella kuivia. Niitä joutui hieromaan pari kertaa käteen, että väriä irtosi sen verran että se todella näkyi. Kauniin sävyisiä silti kumpikin.
Minua myös kiinnostaisi tietää toimivatko nämä The Balmin primerit ihan minkä tahansa luomivärin kanssa. Primereita on nimittäin myynnissä erikseen The Balmin omassa verkkokaupassa ja jos näitä voi käyttää myös muiden luomivärien kanssa niin tässähän aukenee aivan uusi maailma! Hyvä kuitenkin tietää, että tarvittaessa primereita voi ostaa siis myös erikseen.
Yllätyslahjana sain vielä mini kokoisen Mary-Lou Manizer highlighterin, joka todella taitaa olla aika kulttimaineeseen noussut tuote. Tämä oli kiva saada, sillä olen miettinyt pitkään juuri tämän highlighterin hankintaan vaan en ole sitä vielä tehnyt. Nyt voin testailla ja miettiä haluanko tuotteen myös täysikokoisena. Swatchin perusteella vaikutti ainakin todella hyvältä.

Tällainen pikku tilaus tuli tehtyä ja olen tosi innoissani paletista! Tosi kiva päästä tekemään tällä silmämeikkejä ja testaamaan miten nuo primerit todellisuudessa käyttäytyvät ja toimivat.
Mitä tuumitte paletista? Onko teistä tällaiselle erikoisemmalle paletille käyttöä ja tarvetta vai onko värien muutosmahdollisuus turha ominaisuus?
4 kommenttia on "The Balm uutuus: What's the tea -paletti"
 1. Supermielenkiintoinen paletti! :o Tosi jännä ja kiva idea tuo värien muokkautuminen kahdella eri primerilla! Muutoinkin tosi kivanoloinen paletti ja ihanat nuo teekupin malliset luomiväripannut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään itse valtavasti Balmin tuotteiden ulkoasusta, jotka on persoonallisia ja hauskoja. Tämänkin paletin teekupit ja kaunis kansi ihastutti minua ihan yhtä paljon kuin sen sisältämät luomivärit ;)
   Kiva, että markkinoille saadaan myös tällaisia hiukan erikoisempia tuotteita!

   Poista
 2. Oo onpa hauska idea noi primerit! En oo vastaavasta ennen kuullutkaan :D theBalmin paletit on aina ihania, tässäkin on nätit sävyt ja tykkään tosta brändin tyylistä ylipäänsä. Mary-Lou on mun ehdoton suosikkihighlighter, vaikka käytän toki paljon muitakin. Toi on vaan sellanen sävy, joka sopii yhteen meikin kuin meikin kanssa niin siihen tulee tartuttua tosi usein :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jep. Heti kun näin tämän niin oli pakko hankkia koska idea vaan on niin kiva!
   Mary-Lou on vaikuttanut kyllä ihanalle. Helppo käyttää eikä liian överi ❤️

   Poista