maanantai 3. kesäkuuta 2019

Artdecon uutuus ripsivärit testissä


*Tuotteet saatu pr-näytteenä

Sain itselleni testiin kaksi Artdecon uutuus ripsiväriä, jotka haluan esitellä myös teille. Ripsivärit sain testattavaksi Aila Airo kauneuspalveluilta, jotka muun muassa maahantuovat saksalaisia ihonhoitosarjoja ja meikkejä Suomeen. Artdeco on kohtuuhintainen ja monien ammattilaistenkin käyttämä kosmetiikka brändi, joka on napsinut myös kansainvälisiä palkintoja. Artdeco julkaisee kausittain uutuuksia, joista nyt kesä uutuutena sain testattavaksi nämä ripsivärit.


Artdeco Twist for volume mascara (VH 22€) on tämän kesän uutuus ja mielenkiintoinen monessakin mielessä. Väri on intensiivisen musta, mutta ripsiväri ei ole vedenkestävä. Harja on kuminen ja melko iso, mutta sen eri pituiset harjakset levittävät värin ripsiin todella kauniisti sotkematta yhtään silmien ympärystä. Minulla on usein hankaluuksia isojen harjojen kanssa ja onnistun aina saamaan väriä myös yläluomelle tai silmän alapuolelle. Tämän kanssa sitä ongelmaa ei yllättäen ollutkaan, mistä olin todella iloinen. Ripsivärin massa on heti käyttövalmis, mistä olin positiivisesti yllättynyt, sillä usein uusi ripsiväri on sisäänajettava parin viikon ajan, jolloin massa kuivuu sen verran että väri näyttää ripsissä hyvältä. Tämä massa ei ollut liian juokseva tai märkä vaan heti sopiva käyttöön.


Kumisen harjan pää on onneksi ohuempi ja suipompi kuin varsi ja tällä oli todella helppo levittää väriä silmän sisänurkkaan ja alaripsiin. Lopputuloksesta tuli tosi kiva ja näyttävä! Harja erotteli ripset juuri sopivasti antaen niille hiukan lisäpituutta ja volyymia. Mitään tekoripsi efektiä näillä ei saa, mutta hiukan näyttävämmät ripset kuitenkin tavallisiin ripsiväreihin verrattuna. Harjassa on kuitenkin myös jännittävä lisäominaisuus. Pidikkeen alaosassa on nimittäin kierrettävä varsi, jonka ansiosta suora harja saa uuden muodon.



Kuten kuvista huomaa, alhaalla varressa olevaa kierrevartta kääntämällä harjan muoto muuttuukin kierteiseksi ja suoran harjan kumiset harjakset ovatkin sekunnissa vaihtaneet paikkaa eri tasoille. Tämä oli todellakin hauska ominaisuus. En ole missään koskaan ennen törmännyt vastaavaan ripsiharjaan ja kierteisellä harjaksella saat loppusilauksen näyttävään silmälookkiin. Kierreharjalla saa nimittäin vielä lisävolyymia ripsiin. Toiseksi tässä on hyvä mahdollisuus myös testata minkä tyyppisestä harjasta itse tykkään, sillä valintaa voi muuttaa koska vain ja niin paljon kuin haluaa. Itse levitin ensimmäisen kerroksen suoralla harjalla ja lopuksi vielä täydensin kierreharjalla. Lopputulos oli minusta oikein onnistunut.



Kuvat eivät ole parhaat mahdolliset (koska puhelimen etukamera ei ole kaikista laadukkain vaihtoehto), mutta niistä saa jonkinlaisen käsityksen miten ripsiväri toimii. Minulla on itsellä aivan olemattomat ripset, värittömät ja mitäänsanomattomat ilman ripsiväriä. Tykkään itse suosia enemmän ripsivärejä, joilla saa helposti näyttävät ja viuhkamaiset ripset. En jaska käyttää sellaisia tuotteita, joita joutuu kerrostelemaan monta kertaa, jotta lopputuloksesta tulee edes jollain tavalla siedettävä. Tämä testaamani ripsiväri on siitä helppo ja hyvä tuote, että jo yhden levityksen jälkeen ripset näyttivät hyviltä ja toista levitystä ei välttämättä edes tarvitse. Itse lisäsin toisen kerroksen kierteisellä harjalla hiukan intensiivisemmän katseen saamiseksi.



Toinen testaamani uutuus oli Artdecon Waterproof makder clear mascara top coat (VH 16€) joka siis loihtii mistä tahansa tavallisesta ripsiväristä vedenkestävän. Tämä on kuin suora vastaus rukouksiin, sillä olen jo jonkin aikaa miettinyt miksi monet hyvät ripsivärit eivät ole vedenkestäviä. Minulla on ärsyttävät vuotavat silmät, joka hankaloittaa tavallisten ripsivärien käyttöä. Esimerkiksi talvella silmäni vuotavat aina kovalla pakkasella, kesällä ne vuotavat aina jos ulkona on vähäistä kovempi tuuli. Ja saattavat ne vuotaa ihan vaan koska ne vain sattuvat vuotamaan. Tiedättekö miten rasittavaa on koko ajan elää siinä pienessä pelossa, että ripsivärit valuvat pitkin poskia ja peiliä on aina pidettävä taskussa, jotta voi korjata ohi valuneet ripsivärit pois naamalta. Tämän tuotteen avulla elämäni on ehkä juuri kokenut pelastuksen 😇



Ripsiharja on suhteellisen pieni, joten tällä on helppo sutia menemään. Olin aluksi skeptinen sen suhteen, toimiiko tämä tuote oikeasti. Mutta kyllä se toimi. Toistaiseksi olen testannut tätä vain ylempänä esittelemääni Artdecon Twist for volume mascaraan, joka siis ei ollut vedenkestävä. Ennen tämän ihmeaineen levitystä ripsiväri nimittäin levisi jo vuotavien silmieni takia pitkin kasvoja. Päätinkin heti testata ripsivärin päälle tätä läpinäkyvää geelimäistä suoja mascaraa ja ihme tapahtui. Tuote oikeasti auttoi. Olin aivan mykistynyt. Vaikka silmäni vuosivat niin ripsiväri oli ja pysyi ripsissä. Tämä suoja mascara kuivuu hetkessä, joten tämän voi levittää ripsien päälle heti ripsivärin kuivuttua. Tuote on varmasti monille vuotaville silmille pelastus. Uskoisin myös Suomen todennäköisesti sateisessa suvessa olevan tällaiselle hyvin paljon käyttöä, koska ainakin minulla tuppaa ripsivärit jäämään helposti myös yläluomeen, jos ilmankosteus on riittävän suuri. Taitaakin mennä hankintalistalle kaikille lähipiirin naisille tämä mascara! Jos haluat hankki itsellekin merkin tuotteita niin Artdecon jälleenmyyjät löytyvät Aila Airo kauneuspalveluiden nettisivuilta täältä.
(Linkin klikkaaminen ei tuo minulle mitään etuja.)


Oliko Artdeco tuttu merkki? Olisiko sinulla käyttöä suoja mascaralle, joka tekee tavallisesta ripsiväristä vedenkestävä ja mitä mieltä olet kierrettävästä ripsiharjasta?
2 kommenttia on "Artdecon uutuus ripsivärit testissä"
  1. Artdecolla on kyllä niin ihania tuotteita! Viime vuonna Tallinnassa käydessä tutustuin siihen, kun siellä löytyy vähän jokaisesta kosmetiikkakaupasta kyseisen merkin tuotteita :)ripsivärejä en ole testannut, mutta täytyy kyllä sanoa että tuo kääntyvä harja on tosi hauska lisä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh täytyykin ensi kerralla Tallinnassa käydessä kurkkia josko merkin tuotteita löytyisi. Mielelläni testaisin merkiltä myös muita tuotteita, sen verran kivoilta on nämä ripsiväriä tuntuneet.

      Poista