maanantai 10. kesäkuuta 2019

LF beauty box kesäkuu - Around the world


Heipparallaa!

Tänään otetaan kurkistus jo kesäkuun kauneusboksien maailmaan, sillä Lookfantasticin kauneusboksi saapui ja en malttanut aikailla boksin avaamisessa. Kesäkuun boksin teemana oli Around the world eli tuotteita oli valittu mukaan eri puolilta maailmaa. Tosi hauska idea minusta ja tämän tyyppisesti voisi boksin sisällön toteuttaa joskus toistenkin. Minusta on aina kiva saada näiden boksien kautta vähän erikoisempia tuotteita ja brändejä, joita ei Suomessa ole saatavilla. Laatikkokin oli taas tosi kiva ja boksin teemaa tukeva.




LF kauneusbokseissa on aina kiva mietelause boksin kannessa ja tällä kertaa mietelause oli myös hienosti teemassa mukana ja pitää muuten ihan paikkansa. Aina matkoilta palattua on niin paljon koettu ja nähty, että niistä on ihana päästä kertomaan kaikille jotka suinkin jaksavat kuunnella. Matkustelu myös avartaa näkemyksiä maailmasta ja arvostusta omaa kotimaataan kohtaan.


Olen aina kehunut, miten hienot kokonaisuudet LF boksi joka kuukausi tarjoaa. Tälläkin kertaa boksin sisältö oli aika timanttinen ja monta mielenkiintoista tuotetta mukana. Kuitenkin kaikista ihanista tuotteista huolimatta, boksista jäi vähän valju fiilis. Tämä johtui siitä, että mukana oli niin monta todella pientä purkkia ja niistähän ei moneksi käyttökerraksi riitä, harmi. Toisaalta tuotteiden pienet koot voi olla sekin harkittu tietoinen valinta, sillä jos kyseessä on ns. "matkustelu boksi" niin tottahan tuotteetkin ovat matkakokoja. Mutta katsellaanpa sitten, mitä tuotteita boksissa oli ja mistä maista ne tulevat.


* Ecooking peeling mask ~ 12,3€

Tämä Tanskalainen merkki ei ole minulle entuudestaan tuttu. Kuorintanaamiot on minulle tosi mieleisiä ja olen ottanut tavaksi hoitaa kasvoja kuorinnalla muutaman kerran viikossa. Kuorinta sisältää maitohappoa, glygolihappoa ja salisyylihappoa, jotka poistavat kuolleita ihosoluja saaden ihon hehkumaan. Tuote on täysin vegaaninen ja jo alle 10 minuutin vaikutusaika antaa tuloksia. Purkin kannessa myös varoitellaan, että kasvojen iho voi käsittelyn jälkeen punoittaa. Huh, jännityksellä testiin.



* Bumble and Bumble surf spray ~ 2,7€ / 15ml

Suolasuihkeet on kesäisin tosi ihania. Niillä saa kivasti vähän pitoa hiuksiin ja huolettomat surffilaineet hiuksiin. Ihan hauska siis saada boksista tällainen pieni purkki suolasuihketta, koska en koskaan raaski raahata isoja purnukoita reissuille mukaan. Tämän pakkaan siis ilolla kesän matkakassiin. Toki hiukan isompi purkki olisi kelvannut, kun tämä 15ml uppoaa mun hiuksiin ihan muutamassa käyttökerrassa.



* Bioeffect EGF serum ~ 28€/3ml

Ensiksi pitää sanoa, että huh minkä hintainen seerumi. Jos näin pieni näyteputeeli on lähes 30€ arvoinen niin kyllä jäisi minulla kaupanhyllylle tällaiset. Näiden boksien kautta saa siis aina välillä palan yleellisyyttä, kun ei itse raaski näin hintavia tuotteita ostaa. Tämä brändi tulee Islannista ja seerumi sisältää EGF:ää jota luonnostaan esiityy ihmisten soluissa. Seerumilla on anti-age vaikutuksia ja se häivyttää juonteita ja ryppyjä. Tämä seerumi tehokosteuttaa ihoa ja imeytyy nopeasti. Muutama tippa riittää kasvoille ja vaikutukset näkyvät jo alle 10 minuutissa. Kuulostaa aikas lupaavalta.



* Filorga Ultra lifting cream ~ 10,2€/7ml

Filorga on ranskalainen brändi ja boksista löytyi tehokas kasvovoide, joka sisältää mm. kollageenia ja hyaluronihappoa. Tehoaineet taistelevat ikääntymisen merkkejä vastaan. Ja mitä, näkyviä merkkejä kimmoisammasta ja täyteläisestä ihosta pitäisi näkyä jo viikon käytön jälkeen. Aika uskomatonta! Tätä voidetta olisin mieluusti ottanut vähän isommankin purkin.



* SVR Topialyse palpebrale dry + sensitive eyelid cream ~ 16,8€

Boksista löytyi myös toinen ranskalainen merkki, josta en ole koskaan ennen kuullut. Tämä rauhoittava voide tehoaa esimerkiksi kutiaville silmille ja rauhoittaa kuivaa ihoa ärsyttämättä sitä. Voiteen luvataan kosteuttavan 24-tuntia ja sen vähentää punoitusta sekä suojaa sy-ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä ja kuivuudelta. Suositellaan käytettäväksi aamuin illoin. Ehkä hiukan tylsä tuote, mutta tulee kyllä käyttöön. Tämä on varmasti talviaikaan parempi, koska ainakin minulla tuppaa silloin sy-alue kuivumaan aika ikävästi. Näin kesällä en koe tällaisilla tuotteille niin suurta tarvetta.



* Korres Natural pure Greek soap Chamomile ~ 5,6€

Tämä söpö palasaippua oli minusta yksi boksin kivoimmista tuotteista, uskokaa tai älkää. Saippua on pakattua ihanaan vähän vanhantyyliseen paperiin ja taivaallisen hyvä tuoksu leijailee paperin läpi aika kutsuvasti. Tämä perinteinen palasaippua on kuulunut jo historian saatossa kreikkalaisten naisten kauneusrutiineihin ja nyt hypistelen itse tätä aivan onnessani. 96% ainesosista on luonnollisia ja saippua sopii ihan kaikille ihotyypeille. Taidan metsästää näitä jostain lisää, koska tällaiset söpöt kääreet ja hyvät tuoksut saa mut ihan hullaantumaan.




Tuttuun tapaan vielä sneak peek heinäkuun boksiin. Heinäkuussa jokainen saa boksista Elemisin kosteuttavan päivävoiteen. Elemis on todella yleellinen brändi ja olen tykännyt kovasti niistä tuotteista mitä olen käyttänyt. Niinpä odotan tätä aika innolla. Toivottavasti purkki ei ole aivan mini.


Kesäkuun boksin kokonaisuus sisälsi tosi kivoja tuotteita ja tuotteiden arvo on noin 80€. Tämä ei ollut paras boksi mutta ihan kiva. Eniten innoissaan olen tuosta palasaippuasta ja kasvonaamiosta. Jotenkin intoa hiukan latisti nuo pienet matkakoot, mutta toivottavasti taas seuraavassa boksissa olisi hiukan isompia puteeleita. Ja pakko sanoa, että minua häiritsi jonkin verran myös se, että kaksi tuotetta oli valittu Ranskasta. Minusta teemaa olisi pitänyt toteuttaa siten, että tuotteita otetaan monipuolisesti eri maanosista ja ainakin eri valtioista! Nyt kaikki tuotteet oli yhtä lukuunottamatta Euroopasta, kun mukaan olisi niin hyvin voinut laittaa vaikka korealaista kosmetiikkaa ja jonkun tuotteet vaikka Jenkeistä. Toivottavasti toteuttavat saman tyyppisen teeman joskus uudestaan hiukan suuremmalla variaatiolla. Mutta eipä valiteta nyt turhaan, kiva boksi oli silti!


Mitä mieltä olet kesäkuun LF boksin tuotteista? Iskikö teema?
2 kommenttia on "LF beauty box kesäkuu - Around the world"
  1. Oi vau, mun mielestä tässä oli kyllä todella mielenkiintoisia tuotteita! :) Mutta oon kyllä samaa mieltä, että tällaiseen teemaboksiin olisi hyvin voinut valita tuotteita myös vähän kauempaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tuotteet loppujen lopuksi oli oikein kivoja ja monipuolisia. Eilen olin vain jotenkin niin tuohduksissaan siitä, ettei teeman mukaisesti tuotteita sitten kuitenkaan oltu otettu mukaan Eurooppaa pidemmältä. Ja eniten harmitti ne todella pienet matkakoot. Mutta eipä sillä, kyllä nämä kaikki oli kivoja ja palasaippua on jo käytössä ja siihen rakastuin! :)

      Poista