tiistai 18. kesäkuuta 2019

Suojaatko ihosi siniseltä valolta? + Arvonta

Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, että kännykän ja tietokoneen ruudun tuijottaminen voi saada ihosi vanhenemaan nopeammin?

* Sisältää mainoslinkkejä

Aloin itse perehtyä aiheeseen jokin aika sitten ja havahduin siihen, että vietän suurimman osan päivästä näyttöpäätteellä tai puhelimen ruutua tuijottaen. Illalla vaihdan älylaitteiden ruudut twilight asetukselle eli valo vaihtuu sinisestä punertavaksi, jolloin näytön valo ei häiritse unen laatua tai vaikeuta nukahtamista. HEV-valo (high energy visible light) eli sininen valo on tutkimuksien mukaan ihan yhtä haitallista kuin UV-säteily, sillä HEV-valo imeytyy UV-säteitä syvemmälle ihoon aiheuttaen mm. ryppyjä, aknea ja hyperpigmentaatiota. Sininen valo myös vahingoittaa ihon suojaa, jolloin iho kuivuu nopeammin.

Jos HEV-valoa ei pysty kytkemään laitteesta pois, on järkevää suojata ihoa antioksidantteja sisältävillä tuotteilla. Kasvi- ja vitamiiniperäiset antioksidantit vahvistavat ihoa ja suojaavat parhaiten siniseltä valolta. HEV-valon vaikutuksia ei kannata lainkaan väheksyä, sillä ongelmaa on viime vuosina tutkittu paljon ja älylaitteiden räjähdysmäisen kasvun myötä, myös sinisen valon haittoihin on havahduttu.


* Tuotteet saatu pr-näytteenä

Sain jokin aikaa sitten maahantuojalta Satoki Partners Oy:ltä testattavaksi Suomessa lanseeratun uutuuden, joka suojaa ihoa tehokkaasti haitallista sinistä valoa vastaan. Selfie Cosmetics on maailman ensimmäinen dermatologisesti testattu suojayhdistelmä, joka suojaa ihoa sinisen valon haitallisilta vaikutuksilta. Selfie Cosmetics voide antaa iholle 24 tunnin suojan, joten kevyt kerros aamulla kasvorasvan ja meikin alle riittää suojaamaan ihoasi koko päivän HEV-valoa vastaan.
Voiteen vaikuttavina ainesosina toimivat mm. naringeenikalkonit ja auringonkukan idut sekä orakesalpiniasta saadut tanniinit ja sitrushedelmäuutteet.Olen testaillut Selfie Cosmetics voidetta nyt useamman päivän ja sipaissut sitä aina kasvoille ja kaulalle ennen muiden kasvotuotteiden ja meikin levitystä. Voide tuoksuu ihanalle, raikkaan sitruksiselle. Tuoksu on itse asiassa aika uniikki, sillä harvemmin tulee vastaan appelsiinille tuoksuvia rasvoja. Tuoksu ei kuitenkaan ole voimakas ja haihtuu kasvoilta levityksen jälkeen, joten tämä sopii myös hajusteherkille. Voide on rusehtavaa ja antaa iholle levitettäessä kauniin kiillon. Voide imeytyy myös hetkessä, joten tämän päälle on helppo levittää muut tuotteet ilman odottelua. Positiivista kuitenkin tässä on se, että voide on yksistään jo sen verran kosteuttavaa että meikittöminä päivinä sipaisin kerroksen tätä iholleni aurinkosuojan kanssa , enkä laittanut kasvoille mitään muuta tuotetta. Hyvin toimii ainakin näin kesäiholla, kun iho ei muuten kuivu ja kiristele kuten talvella. Huomioikaa kuitenkin, että aurinkosuojaa tulee tämän kanssa käyttää ihan normaalisti.Sen suuremmin en osaa sanoa kuinka hyvin voide tepsii sinisen valon haittojen ehkäisyy, sillä sellaista on mahdoton paljaalla silmällä erottaa ainakaan näin lyhyessä ajassa. Kuitenkin pitkällä aikavälillä tuote varmasti ehkäisee HEV-valon aiheuttamia ryppyjä ja muita epämiellyttäviä vaikutuksia. Tuotteessa minua erityisesti ilahdutti myös hauskat pakkauset, jotka jäljittelevät älypuhelimen näyttöä. Tuotetta on myytävänä useassa erivärisessä pakkauksessa, mutta itse tuote ei pakkausten välillä eroa mitenkään. Voide on täysin samanlaista pakkauksen väristä riippumatta. Ihanan värikkäät pahvirasiat kuitenkin saavat hymyn huulille ja tekevät vakavasta huolenaiheesta helposti lähestyttävän. Tuote on tullut myyntiin Sokoksille toukokuun alussa ja sitä löytää niin kivijalkakaupoista kuin Sokoksen verkkokaupasta täältä. Hintaa 30ml purkille tulee 19,90€ joka ei ole ollenkaan paha, sillä purkki on todella riittoisa.


Sain teille myös arvottavaksi tämän Selfie Cosmetics uutuus tuotteen! Nyt kannattaa osallistua ja varmistaa ihon suojaaminen siniseltä valolta. Arvonnan säännöt ovat seuraavat:

Sinun tulee kommentoida tämän julkaisun kommenttikenttään onko Selfie cosmetics sinulle jo tuttu tuote.
Jätä kommenttikenttään myös toimiva sähköpostiosoite, jolla saan voittajaan yhteyden.

Arvonta on voimassa viikon eli 25.6.2019 klo 21.00 saakka. Arvon voittajan viimeistään seuraavana päivänä. Jos en saa voittajaa kiinni kolmen päivän kuluessa, arvon uuden voittajan.

Palkinto postitetaan vain Suomeen. Kaikki kommentit poistetaan arvonnan päätyttyä, kun voittajaan on saatu yhteyttä.

Jos haluat tuplata voittomahdollisuutesi niin käy osallistumassa arvontaan myös instagramin puolella, jos minut löytää @glitteri_addikti

EDIT: Arvonta päättynyt ja voittajiin otettu yhteyttä!

Oletko jo kuullut Selfie Cosmetics tuotteesta?
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti