tiistai 4. kesäkuuta 2019

Boxycharm tilaajalahja

Boxycharmilla on nyt herkullinen tarjous, johon kannattaa tarttua, jos tämä Jenkki kauneusboksi kiinnostaa. Nimittäin suosittelu linkilläni sekä sinun tilaajana että minun suosittelijana on mahdollista saada kesäkuun aikana tehdystä tilauksesta kaupanpäälle ilmainen Becca Anti-Fatigue Under Eye primer ( arvo 32$). Luin tuotteesta arvosteluja ja sitä on kehuttu maasta taivaaseen. Tuote taitaa oikeasti auttaa sy-ihon turvotuksen poistamiseen ja tummien silmänalusten häivyttämiseen. Mielenkiintoinen tuote ja Becca on myös hyvä brändi muutenkin.  Niinpä, jos Boxycharm tilaus kiinnostaa ja haluat saada tämän kutkuttelevan extra tuotteen kaupan päälle niin klikkaileppa tilaukseen tästä.
Tarjous on tosiaan voimassa VAIN kesäkuun ajan. Kesäkuun Boxycharmissa on spoilerin perusteella tulossa ainakin Tartea joko Boxycharm limited edition luomiväripaletin tai poskipunapaletin muodossa. Kesäkuun boksi näytti minusta ainakin hyvälle. Jos et malta elää jännityksessä ja yllättyä, niin muutama spoileri kesäkuun boksin tuotteista on nähtävillä täältä.5 kommenttia on "Boxycharm tilaajalahja"
 1. Mulla on ollut Boxycharm pohdinnassa vaikka kuinka pitkään ja nyt päätin ottaa senkin samalla testiin :D Joten kiitos tästä! Toivottavasti meni oikein tilaus ja säilytti tuon sun koodin vaikka vähän sähläsinkin tilausvaiheessa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh ihanaa, kohta saat useammankin ihanan boksin❤️
   Kurkkasin profiilin kautta että tilauksesi oli mennyt läpi joten tilaajalahja pitäis tulla sinulle tilauksen yhteydessä. Boxylla on ollut näitä kamppiksia ennenkin ja muistaakseni bonustuote tulee vasta kampanjan loppumisen jälkeen eli mahdollisesti vasta heinäkuussa.

   Poista
  2. En malta odottaa! Boksien avaaminen on niin kivaa :D Okei, hyvä juttu! Eipä sillä lahjalla kiire ole :)

   Poista
 2. Ooh, kuulostaa hyvältä! Pitääpä miettiä, jos tarttuisin tarjoukseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos vain tuo extra tuote kiinnostaa niin kannattaa naputella tilausta menemään. Saa vähän extra arvoa omaan boksiin ;) ja Boxycharmilla on pääsääntöisesti olleet tosi kivat tuotteet aina laatikoissa. Nyt ehkä pari viime kuukautta ollut vähän heikompaa mutta ainakin nyt taas kesäkuun boksi vaikuttaa huippu kivalta!

   Poista