tiistai 11. kesäkuuta 2019

Ipsy toukokuu 2019


Muutama toukokuun kauneusboksi oli vielä läpikäymättä, joten katsotaan tänään läpi toukokuun normaali Ipsy pussukka. Toukokuussa pussukka oli tosi siisti glitterinen, joka kimaltelee valossa kaikissa sateenkaaren väreissä. Varsinkin minunlaiselle glitteri harakalle tämä oli onnen täyttymys. Aivan ihana pussukka siis! Myös tuotteet pussin sisällä oli aika huippuja, joten mennään heti asiaan ja kurkataan mitä tuotteita tällä kertaa tuli.


Tuttuun tapaan viisi tuotetta, joista muutama oli tuttuja merkkejä ja kolme ihan tuiki tuntemattomia. Jotenkin tämän kuukauden kokonaisuus toimi ja mukana oli monipuolisesti eri kategorioita. Parasta Ipsyssä ehdottomasti on se, että pussin sisältöön pystyy vaikuttamaan ja asiakasprofiilia osataan ipsyllä lukea hyvin tarkkaan. Näin vältytään totaalisilta hutituotteilta. Lopussa taas pari extra tuotetta, jotka valitsin pussiin 3 dollarin lisähintaan.



* La chatelaine Gardenia hand cream

Ah miten kaunis tuubi ja vitsi miten ihana tuoksu tässä on! Tuoksua voisi kuvailla vaikka sukelluksella kukkapuskaan, sillä tuoksussa on selkeästi hyvin kesäinen ja kukkainen sekä samalla voimakas tuoksu. Nimensä mukaisesti tämä käsivoide tuoksuu siis gardenialle, mutta ihan mikä tahansa voimakkaalle tuoksuva kukka minusta käy kuivailemaan. Itse voide on hyvin täyteläinen ja nopeasti imeytyvä. Se jättää kädet todella pehmeiksi ja kosteutetuiksi ilman pisaraakaan rasvaisuuden tunnetta. Voide sisältää E-vitamiinia, arganöljyä ja sheavoita, jotka pehmentävät ja kosteuttavat ihoa. Aika täydellinen rasva, jos voimakkaat tuoksut eivät haittaa. Voiteet tehdään Ranskassa ja yritin tutkia, pystyykö näitä tilaamana Suomeen. Ei taida suoraan ainakaan pystyä, sillä merkin kotipaikka on Jenkeissä ja aika hintaviakin näytti tuubit olevan. Jäänee siis ainokaiseksi, harmi.



* Huda Beauty Lip strobe

Huda on yksi mun suosikki brändejä ja ilahduin kovasti tästä huulikiillosta. Sävy on Enchanting, joka on vaalea strobe eli miten tätä kuvailisi, valon osuessa eri kulmasta sävy hiukan elää. Kaunis vaalea ja punaista taittava kuitenkin ja erittäin kosteuttava kiilto. Ihastuin täysin! Ei tahmaa huulia ja tuoksuukin vielä vaniljalta, ah ❤



* Innisfree Pore clearing clay mask with super volcanic clusters

Voi mikä innostuksen syvä huokaus multa pääsi, kun löysin pussukasta tämän K-beauty tuotteen. Kyseessä on savinaamio, joka sisältää vulkaanisia mikropartikkeleita, jotka hennosti kuorivat ja puhdistavat ihoa samalla pienentäen ihohuokosia ja imevät itseensä öljyä ihon pinnalta. Wau, pakko taas sanoa että miten ne korealaiset keksii. Enpä ole koskaan käyttänyt tuotetta, jossa olisi jotain vulkaanisia ainesosia, joten tämä on taas pieni pala eksotiikkaa minun kosmetiikka kokeiluissa. Naamion annetaan vaikuttaa kasvoilla 15 minuuttia, jonka jälkeen se huuhdellaan pois.



* Bellapierre cosmetics HD finishing powder

Tästä tuotteesta olin ehkä vähiten innoissaan, vaikka käytänkin päivittäin irtopuutereita. Onneksi kuitenkin tämä rasia oli sen kokoinen, että tuohon on helppo dippailla sivellinta ja vippaa, toisin kuin se lilliputti irtopuuteri purnukka joka tuli joskus viime vuoden lopulla (siihen ei olisi edes yksi sormi mahtunut). Joten eipä sillä, kyllähän tämä käytettyä toki tulee. Puuteri on vegaaninen ja täysin luonnonmukainen.




* Nature's cartel Multi purpose stick in Glowbal awakening

Siis wau taas! Olen viime aikoina alkanut tykästymään kovasti näihin puikkomuodossa oleviin highlightereihin ja tämä monikäyttöinen puikko sai melkein tippumaan tuolilta. Tuotteessa on voimakas ja todella upea kuulto. Ihan pieni kevytkin sipaisu iholle sai niin runsaan kiillon, että tämän kanssa loistat takuuvarmasti kilpaa auringon kanssa. Sävy on kultainen, joka valon osuessa taittaa myös aavistuksen punaisen puolelle. Tätä voi käyttää myös luomivärinä (aion testata) sekä huulilla ja mikäpä jottei vaikka kesällä vartalolla. Aika huikea tuote.


Extra tuotteet:



* Oryza Beauty nude shimmer & contour eyeshadow

Merkki oli minulle täysin vieras, mutta sävyt niin kauniit että päätinpä napata pussiin yhdeksi extra tuotteeksi tämän pienen luomivärin. Pannussa on yksi mattainen ruskea ja kolme shimmeriä eri kullan ja pronssin sävyä. Tosi kauniit sävyt ja juuri sellaiset mitä itse käytän, mutta pakko sanoa että yllätyin sekä ehkä hiukan myös petyin miten pieni paletti oikeasti oli. Mainoskuvasta sain sen käsityksen, että tämä olisi suurempi mutta ei, tämä on todella pieni. Lisäksi itse paketti on hiukan halvan oloinen muovinen. Luulin aluksi, että tämä olisi vain näytekappale jostain suuremmasta paletista, mutta arvatkaa mitä! Kurkkasin merkin sivuille ja tämä paletti on ihan tällaisenaan myynnissä yhtä pienenä ja vaatimattomana ja vieläpä 22€ hintaan. Apua, järkytyin hiukan, mutta paras olla siis laadukkaita kun näin kovaa hintaa näin pienestä paletista kiskovat. Tätä muuten voipi käytellä myös kasvojen varjostukseen ja highlighteröintiin. Aika hyvä pieni matkapaletti siis 😄



* Sunday Riley Lactic acid treatment

Valitsin yhtenä extrana mukaan myös kulttimaineisen brändin maitohappoa sisältävän seerumin, joka poistaa ihon sameutta ja saa sen hehkumaan nuorekkaana. Seerumin pitäisi myös jo kolmen minuutin kuluttua vaikuttaa tehokkaasti tummien läiskien ja ihon värivirheiden korjaamiseen sekä näiden lisäksi myös häivytellä ihon juonteita. Ainakin merkin sivuilla olevissa mainoskuvissa eroa on nähtävillä, mutta lieneekö kovasti photoshopattu, en tiedä. Joka tapauksessa mielenkiinnolla testiin. Täysikokoinen tuote maksaa 175$, hui!



Toukokuun pussukka oli sisällöltään aika timanttinen. Mielenkiintoisia tuotteita ja herkullisia uutuuksia minulle. Lähtee aika mielenkiinnolla testiin monta näistä ja etenkin tuo savinaamio ja Sunday Riley seerumi vetää kovasti jo puoleensa. Saa nähdä maltanko odottaa näiden kanssa vai korkkaanko jo heti tänä iltana. Kesäkuun normi ipsy mulle ei tule, koska teemana oli yhteistyö Tetrixin kanssa enkä oikein syttynyt aiheesta enkä tarjolla olevista tuotteista. Niinpä kesäkuussa tulee vain Ipsy plus ja heinäkuussa taas normi ipsy pussukka.

Mitä ajatuksia herätti toukokuun pussukka?
4 kommenttia on "Ipsy toukokuu 2019"
  1. No nyt oli kyllä jälleen kerran ihan huippupussukka! :o loistava sisältö ja todella nätti pussukka :)

    VastaaPoista
  2. Vau mikä sisältö! Toi Innisfreen naamio kuulostaa kyllä niin hyvältä<3 Myös Hudan huulikiilto näyttää ihanalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Testasin tuota naamiota tänään ja se oli ihan super hyvä! Pienensi näkyvästi ihohuokosia ja tuntui muutenkin puhdistavan ihoa oikein loistavasti. Ihastuin <3

      Poista