sunnuntai 23. kesäkuuta 2019

Kesäkuun kosmetiikkasuosikit


Kesäkuukin alkaa jo uhkaavasti lähennellä loppuaan, vaikka vasta kirjoitin toukokuun suosikeista. Ensi viikolla onkin jännä viikko, kun mulla on synttärit ja samana päivänä tulee myös pääsykokeiden tulokset. Olis aivan unelma hieno lahja saada positiiviset tulokset, mutta katsotaan miten käy. Nyt kerron teille kesäkuun suosikki tuotteet eli viisi parasta tuotetta, joihin olen ihastunut tämän kuukauden aikana.


Tilailin keväällä Kicksiltä ison tilauksen kaikkea ja ostin testiin myös Kicksin omaan sarjaan kuuluvan Pure&Simple deep cleansing oilin eli syväpuhdistavan meikinpoistoöljyn. Öljyä riittää hyvin kasvojen puhdistukseen kaksi pumppausta ja öljy hierotaan pyörivin liikkein kasvoille. Lopuksi kasvot huuhdelaan lämpimällä vedellä. Öljy on todella tehokas meikin poistamiseen, mutta käytän silti tämän kanssa aina kaksoispuhdistusta, jotta iho ei jäisi huuhtelusta huolimatta öljyiseksi ja näin tukkeutuisi. Silmämeikin puhdistan myös aina erikseen erillisellä meikinpoistoaineella. Öljyssä on myös miellyttävä ja rauhoittava tuoksu. Tuote on myös varsin edullinen, sillä pullo maksaa 16 euroa, mutta tästä riittää todella pitkäksi aikaa käytettävää.



Tämä Artdeco Magic fix on aivan ylivertainen tuote. Tämä pieni pullo on huulilakkaa, jota sivellään huulipunan päälle ja annetaan pieni hetki kuivahtaa. Lakka muodostaa huulipunan päälle huomaamattoman kalvon, joka pitää punan hyvin paikallaan. Minulla on ollut ongelmia huulipunien kanssa, sillä hyvin monet punat lähtevät syödessä, juodessa ja ihan vain normaalisti olemalla sotkeutumaan pitkin naamaa tai kuluvat kokonaan pois. Huulilakan avulla olen saanut punat pysymään huulilla pitkään. Tätä on testattu mm. pitsaa syömällä ja puna pysyi erinomaisesti. Syönnin jälkeen huulet oli täydellisesti mintissä ja näyttivät siltä kuin puna olisi levitetty vasta aivan hetki sitten. Tästä tuli mun uusi rakkaus ja luottotuote!




Physician Formula on brändi, joka tuntuu olevan nykyään kaikkien huulilla enkä ihmettele. Tuotteet ovat varsin laadukkaita ja hinta-laatusuhde erinomaisen kiitettävä! Tämä arganöljyä sisältävän BB-voiteen ostin ihan vain kauniin purkin perusteella. BB-voide olikin kevättalvella iholle aivan liian tumma ja se jäi kaappiin pyörimään. Hetken jo mietin, että olisin laittanut tuotteet eteenpäin, mutta onneksi jätin sen kuitenkin. Tämä vahva sävytteinen voide on nimittäin erinomainen tuote kesällä sotkettavaksi vaaleamman meikkivoiteen kanssa, jolloin BB-voide antaa meikkivoiteelle kivan sävytyksen näyttäen päivettyneellä iholla todella hyvältä. Talvella tätä en pystyisi käyttämään, mutta nyt kesällä tämä on aivan loistava tuote. Herneen kokoinen tippa meikkivoiteen joukkoon riittää minulla loistavasti koko kasvoille ja arganöljyn hyödylliset vaikutukset pääsevät voiteen kautta vaikuttelemaan myös iholle. Voiteessa on tosin aika vahva tuoksu, joka ei minusta ole ainakaan hyvä. Tuoksu johtuu tuotteen sisältämästä arganöljystä, mutta onneksi tuoksu häviää pian levittämisen jälkeen. Kuvassa voide näyttää hiukan vaaleammalta kuin mitä se todellisuudessa on. Mutta hiukan keltasävytteiseltä se näyttää suoraan purkista ulos puristettuna. Iholle levitettäessä se ei kuitenkaan enää ole keltaista. Tähän ole nyt tykästynyt kovasti!





Tämä pieni ja söpö Sleek kasvopaletti tuli helmikuussa LF kauneusboksin mukana. Olenkin ottanut tämän käyttöön vasta nyt kesäkuussa ja ihastuin oitis paletin kauniisiin sävyihin, jotka toimivat omalla ihollani kuin unelma. Ruskea mattainen varjostusväri on just eikä melkein mun omalle vaalealle ihonsävylle sopiva. Sillä saa kauniin ja luonnollisen varjostuksen kasvojen reunoille ja poskille. Keskellä on todella kaunis highlighter sävy, jolla saa kuultavan ja hohtavan korostuksen poskipäille. Kerrostamalla hohteesta saa todella intensiivisen, mutta jo yhdellä kerroksella tuote on erinomiasesti näkyvvä. Oikealla näkyvä poskipuna näyttää paletissa aika pinkiltä ja aluksi karsastin sen testaamista, mutta poskilla sävy on nätti koralli eikä yhtään liian yliampuva. Punassa on myös hiukan kuultoa, joten sillä saa ilman korostustuotteitakin hiukan hehkua kasvoille. Sävy on kesään juuri sopiva ja minusta koko paletti toimii nyt kesällä aivan erinomaisesti. Tykkään myös paletin pienestä koosta ja tukevasta muovisesta rasiasta, jota on helppo pitää kädessä.






Viimeiseksi vielä esittelen ihanan herkkupalan, joka on IBY Beautyn Poolside luomiväripaletti. Sävyt on minusta tosi hyvin kesään sopivia ja palettia onkin tullut käytettyä nyt todella ahkerasti. IBY on myös yksi mun suosikki brändeistä, sillä merkillä on tosi laadukkaita tuotteita kohtuullisen edulliseen hintaan. Luomivärit on niin pigmenttisiä, että näitä on suorastaan ilo käyttää. Värit tosin ovat aika pehmeitä ja siksi myös karisevat helposti, mutta se ei minua haittaa koska pienet murut saa helposti pyyhittyä pois ja paletin laatu on muuten niin erinomainen että tämä pieni sivuseikka ei minua vaivaa lainkaan. Paletista näkeekin mitkä sävyt on olleet ahkerasti käytössä ja omia suosikkeja on ylärivin Dive in, Caliente ja toisen rivin ensimmäinen sävy Splish,spalsh. Värien nimet on myös hauskoja ja paletin teemaan sopivia. Olen tehnyt paletilla myös yksinkertaisia yhden värin meikkejä ja ne näyttävät myös ihanilta. Tämä onkin minuta todellinen helmi ja olen niin onnellinen, että ostin tämä itselle.




Paletissa on mattaisia, metallisia ja glitterisiä sävyjä. Yllättävintä oli se, että paletin lilat sävytkin ovat niin laadukkaita, koska yleensä lilat värit ovat hyvin kuivia ja värit heikkoja. Tässä paletissa ei kuitenkaan ole yhtään huonoa sävyä, josta ei pigmenttiä irtoisi tai muuten sävy ei toimisi. Mulla ei oikeastaan ole tästä mitään huonoa sanottavaa mikä on harvinaista! Harmiksi IBY:n tuotteita ei saa tilattua suoraan Suomeen, vaan tilaus on kuljetettava Yhdysvalloista Suomeen erillisen kuljetusfirman kautta. Jos kuitenkin mietitte merkiltä tilausta niin lämmin suositus.


Tällaiset oli tällä kertaa kuukauden suosikit. Aika vahvasti meikki painotteista tällä kertaa, mutta kesällä tuleekin enemmän käytettyä värikkäitä luomivärejä ja poskipunia, joten siksi minua ei yllätä että myös suosikeissa nähtiin tällä kertaa hyvin kesään sopivia tuotteita.

Oliko näistä tuotteista mikään sinulle tuttu?
9 kommenttia on "Kesäkuun kosmetiikkasuosikit"
  1. Ostin vastikään tuon Kicksin puhdistusöljyn ja se on ihan huippu! Myyjä neuvoi, että sillä voi myös puhdistaa silmämeikin ja kyllä se senkin puhdistaa. Annoin vähän aikaa vaikuttaa ripsissä niin lähti ripsaritkin helposti pois. Edukas ja hyvä :) Artdecon Magic Fix on mullakin ollut jo vuosia käytössä. Kiinnittää huulimeikin kyllä niin tiukasti huuliin, että :) Eikä kuivata tai tunnu muutenkaan ikävältä huulilla. Ihan super hyvä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti tosi toimiva ripsivärin poistaja tuo öljy, mutta itse tykkään putsata silmät erillisellä vanulla ja kasvot sitten erikseen.
      Jep tämä Magic fix on aivan paras. Ihmetteln miksi en aikaisemmin ole tällaista tullut hankkineeksi kun elämä muuttui tämän myötä niin paljon helpommaksi kerta heitolla :D

      Poista
    2. Joo mä kans puhdistan yleensä silmämeikin erikseen, mutta nyt oli vkl mökillä vaan tämä yksi tuote mukana niin sillä mentiin ja hyvin toimi :D Kotona kyllä puhdistan silmämeikin erikseen.

      Poista
  2. Ei suoranaisesti ollut tuttuja mutta KICKS:n omia tuotteita olen käyttänyt.
    Tuo paletti on kyllä ihana, just makeet kesäiset sävyt.

    Peukutan että saat hyviä tuloksia pääsykokeiden suhteen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää oli mun ensimmäinen Kicks kokeilu, mutta pitänee testata muitakin tuotteita kun tämä osoittautui näin hyväksi.

      Voi kiitos <3 jännityksellä odotan perjantaita!

      Poista
  3. Tuo paletti näyttää UPEALTA! <3 Minulta löytyy myös tuota Artdecon Magic Fixiä ja on kyllä tosi mielenkiintoinen tuote :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitaakin olla aika suosittu tuo Artdecon Magic fix kun niin moni siitä jo minun lisäksi tykkään :)

      Poista
  4. Ihania suosikkeja! Mikään ei ole mulle kyllä tuttu, mutta erityisesti toi paletti alkoi kiinnostaa<3 Ja tossa Sleekin paletissa on kyllä tosi hyvät sävyt! Kerrankin varjostussävy, joka ei oo lähtökohtaisesti jo ihan liian tumma tai lämpimän sävyinen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä tutustumaan IBY valikoimaan. Tilasin merkiltä juuri kasvopaletinkin testiin <3

      Sleekin korostusväri on kyllä aivan napakymppi. Olen tuskaillut jo pitkään, kun ei oikein tahdo löytyä vaalealle ihole sopivaa korostussävyä, kun kaikki tuntuu olevan liian tummia tai juuri liian lämpimiä. Tämä on sävyltään aivan täydellinen!

      Poista