keskiviikko 5. kesäkuuta 2019

Bette Fitbox toukokuu 2019


Tänään ei pyöritäkään suoranaisesti kosmetiikan ympärillä vaan kurkistetaan uudistuneeseen Fitboxiin. Bettellä on jo aikaisemmin ollut myytävänä satunnaisesti fitbox teemainen boksi, joka sisältää kauneuden lisäksi hyvinvointiin liittyviä tuotteita. Nyt tämä uudistunut Fitbox on lanseerattu omana konseptina ja toistaiseksi tämä ei kerrytä bette-pisteitä ja myös tilaus tapahtuu omalla alustalla täällä.

Koska olen nyt viimeisen vuoden ajan intoillut myös liikunnan ja saliharrastuksen parissa päätin ostaa tämän uuden boksin testiin itselleni. Isoin syy boksin ostamiseen oli uteliaisuus, mutta tiesin jo alku paljastuksen perusteella boksin sisältävän yhden tuotteen, jonka erityisesti halusin. Niinpä tässä sitä ollaan boksi kainalossa. Katsotaan mitä se piti sisällään.


Ensinnäkin boksi on aivan valtava ja painoikin aika paljon. Sisältä kuoriutui niin treenaamiseen kuin myös kauneuteen liittyviä tuotteita. Boksi sisältää aina 4-6 tuotetta ja tuotteiden arvo ylittää ostohinnan. Boksin hinta on alkaen 31,20€/boksi. Boksi ilmestyy kolmen kuukauden välein ja tilaus ei ole jatkuva. Tilausvaihtoehdot ovat 1 ,2 tai 4 boksia kerralla. Yksittäis tilattuna yhden boksin hinta on 34,90€. Ensivaikutelma boksista on tosi mahtava! Sisältä paljastuikin kahdeksan tuotetta ja kaikki vaikuttavat mielenkiintoisilta.


Tuotteiden lisäksi paketissa oli muutama tarjouskuponki sekä esittely lehtinen, jossa on sisäaukeamalla myös kesäHIIT ohjelma. Treeni vaikuttaa hyvältä, sillä liikkeet ovat yksinkertaisia ja ne on helppo toteuttaa kiireisenkin arjen keskellä lähes missä vain (vaikka ulkona). Täytyykin ottaa tämä testiin. Yksi boksin tuotteista on myös tarkoitettu käytettäväksi HIIT-treenissä. Arvaatteko mikä? 😉  HIIT-treeni on muuten aivan älyttömän tehokas! Lyhenne HIIT tulee sanoista High intensity interval training ja tarkoittaa kovatehoista treeniä. HIIT treeni on siksi niin tehokas, että siinä tehdään lyhyt noin 15-30 minuutin treeni todella kovilla sykkeillä, jolloin kroppa polttaa rasvaa vielä treenin jälkeenkin. Lisäksi HIIT-treenin tulokset on nähtävissä jo varsin nopeasti parin viikon jälkeen. Olen itse ottanut aina kausia, jolloin teen tehokkaita HIIT treenejä ja kunnon kohoamisen huomaa todella selvästi. Toisaalta nopea 20 minuutin pikatreeni myös virkistää ja vie mehut ihan eri tavalla kuin vaikkapa 40 minuutin hölkkä. Kokeilkaapa ja yllättykää tuloksista!




Boksi tosiaan lähti tilaukseen tämän Eevskun Training-juomapullon takia. Käytin pitkään Sigg teräsjuomapulloja, mutta viimeisin lähti metallinkeräykseen, kun pullo oli kokenut niin kovat kolhut että pelkäsin sisällä olleen alumiini pinnoitteen rikkoutuneen. Tämä upea ruusukullan värinen ja kauniin muotoinen pullo on takuulla mun tulevien treenien luottokumppani! Mulle urheilussa (ja vähän kaikessa muussakin) itse tekemisen lisäksi tärkeää on välineet ja kivat asut. Niistä saa jotenkin kummasti virtaa omaan tekemiseen vaikka periaatteessa ilman uusia treeni housujakin pärjäisi ilman muuta. Mutta rehellisyyden nimissä sanotaanpa nyt kumminkin, että tämä pullo on upea ja odotan jo seuraavia treenejä kun saan ottaa tämän mukaan salille.
Pullon arvo on 26,90€ eli lähes jo yksinään kattaa koko boksin myyntihinnan.



Boksista löytyi myös työvälineet aikaisemmin mainitsemaani HIIT treeniin. Pure jumping rope hyppynarulla saa hyvin alkulämmittelynä hien pintaan ja hyppynaru on myös hyvä lisäväline treenissä. Hyppynarulla hyppiminenhän on mitä mainiointa liikuntaa, sillä hyppimisen aiheuttama tärähtely vahvistaa luustoa ja hyppynarun käyttäminen kehittää myös koordinaatiota. Nuorempana tuli hypittyä paljonkin niin koulun välitunneilla kuin harrastuksissa. Harrastin 20 vuotta joukkuevoimistelua ja hyppynaru kuului olennaisena osana treenejä sekä välinekaudella sillä myös kilpailtiin. Harrastuksen loputtua myin kuitenkin oman hyppynarun, koska olin jo vuosia sitten kasvanut narun mitoista ulos. Olipas aika nostalginen ja iloinen yllätys kaivaa uusi hyppynaru boksista. Tämä lähtee kesän treeneihin mukaan todellakin. Saa nähdä onko taidot jo ruostuneet. Narun arvo 5,95€ ja sitä on myynnissä ainakin treenikauppa.fi:ssä.



Sitten hiukan juotavia. Vasemmalla on pieni näytepussi Warrior Coffeeta eli pikavoikahvia, joka sisältää hyviä rasvoja. Tuote sisältää kahvin lisäksi kirkastettua voita ja kookosöljyä. Tuotteeseen tarvii lisätä vain kuuma vesi ja se on valmis nautittavaksi. Itse en juo kahvia lainkaan, sillä vatsani ei kestä sitä. Mieheni saa tämän siis testiin.

Yogi tea vatsaystävällinen yrttitee sen sijaan on minua varten. Juon teetä monta kuppia päivässä ja rakastan sellaisia teemakuja, jotka oikeasti maistuvat. Tämä tee sisältää makeaa fenkolia, rauhoittavaa piparminttua ja korianteria. Aika vähän olen tämän tyyppisiä yrttiteitä juonut, mutta testataan ihmeessä. Hinta 4,99€.

Oikealla näkyvä uutuus on Plus Nutrition cocoshake eli kookosmaitopohjainen vegaaninen proteiinijuoma. Tuote ei sisällä juuri lainkaan sokeria, joten se on oiva välipala tai palkkarijuoma treenin jälkeen. Mä olen erilaisten smoothieiden ja shakereiden suuri ystävä, joten tämä oitis tänne parempiin suihin! Hinta 2,5€



Invisibobble on kaikille varmasti tuttu niistä puhelinlanka ponnareista. Omistan niitä itsekin useamman ja ne on tosi hyviä, sillä ponnarit ei katko hiuksia tai jätä rumia ponnari rantuja. Nyt merkki on lanseerannut uutuutena puhelinlanka pinnit. Nämä on aika hauskan malliset. Tosin kovaa muovia eikä lainkaan sellaista joustavaa materiaali kuin ponnarit. Mutta näissä on päässä tuollainen pieni koukku, joka työnnetään pinnin alle ja se pysyy sillä tavalla kiinni. Pinnit ei sisällä lainkaan metallia, joka vahingoittaa hiusta, joten vaikuttaa ainakin ajatuksena kivalta. Täytyy testata ja katsoa miten nämä käytännössä toimivat. Hinta 5,9€/3 kpl.



Boksista löytyi myös muutama kauneustuote. Vasemmalla näkyvä Ikoo infusion kuivashampoo vaahto raikastaa ja hoitaa hiukset ja hiuspohjan ilman vesipesua. Vaahto kuivuu nopeasti ja muotoilee hiukset kevyesti. Tuote levitetään juurista latvoihin ja tämän pitäisi myös antaa pitoa hiuksille. Kuulostaa jännältä. Vaikea kuvitella miten tämä oikeasti toimii. Näen kauhukuvana silmissä kuinka koko pääni on täynnä vaahtoa ja lopputuloksena on kylpyvaahto kokemusta muistuttava märkätukka, mutta mene ja tiedä. Tämä voi olla tosi hyväkin! Hinta 15,90€.

Oikealla puolella näkyy Herbina misellivesi, joka on kolmitehoinen hedelmän tuoksuinen puhdistusvesi. Tuote poistaa meikin ja epäpuhtaudet sekä virkistää ja kosteuttaa kasvoja. Suositellaan esim pyyhkimään treenin jälkeen kasvot tällä misellipuhdistusvedellä, jolloin saa nopeasti hiet pois kasvoilta ja iholle välittömästi raikkaan tunteen ja tuoksun. Hmm kuulostaa aika lupaavalta tämäkin. Tuotteen arvo 4,60€.


Minusta boksi oli oikein toimiva kokonaisuus. Tuotteet oli monipuolisia ja teemaan sopivia ja kaikki tuotteet oli minulle uusia. Oli myös kiva, että terveyden ohella boksissa oli teemaan sopien muutama kauneustuote sekä syötäviä tuotteita. Tuotteiden arvoksi sain noin 67€, joka on puolet enemmän kuin boksin myyntihinta eli hyvin sai rahoillekin vastinetta. Ehdotton suosikki on tuo juomapullo, jota jo kovasti odotinkin mutta yhtälailla kiinnostaa tuo proteiinijuoma, misellivesi ja kuivashampookin. Hyppynaru myös hauska tuote, joten ei ole kyllä mitään valittamista boksin sisällöstä. Harkittu kokonaisuus ja tuo varmasti iloa monelle hyvinvoinnista innostuneelle. Voinkin kyllä itse lämpimästi suositella Fitboxia, jos treenaaminen ja itsestä huolehtiminen on sinulle tärkeää. Vielä ehtii hyvin tilaamaan sekä osallistumaan Fitbox Summerhiit 2 viikon haasteeseen. Minä aion ainakin testata miten kunto kehittyy!
2 kommenttia on "Bette Fitbox toukokuu 2019"
  1. Ite oon tällänen sohvaperuna, mutta kokonaisuudessaan kyl tosi kiva boksi. 🙈 Ja toi juomapullo on älyttömän kaunis. Eniten silti kiinnostaa toi kuivashampoovaahto, sillä se kuulostaa ihan huijaukselta. 🤷🏼‍♀️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No juu mulla on hiukan skeptiset odotukset tuosta kuivashampoovaahdosta. Mutta kirjoittelen siitä kyllä blogin puolelle kun ennätän testata!

      Poista