torstai 27. kesäkuuta 2019

Boxycharm kesäkuu - Getaway


Ihanaa, tänään viimein pitkä odotus palkittiin ja kävin postista hakemassa kesäkuun Boxycharmini. Paketin matkassa kesti nyt pidempään, koska unohdin postittaa tämän varastolta ja se lojuikin siellä aluksi muutaman ylimääräisen päivän, huoh. Mutta nyt on boksi kotona jesh! Tämän boksin kanssa itse asiassa olin vielä toukokuun lopussa hiukan kahden vaiheilla, että laitanko kesäksi tauolle vai katsonko vielä mitä tulee. Onneksi päätin jatkaa tilausta, koska tämän kuun boksi oli taas aivan loistava kokonaisuus ja muutaman huonomman boksin aiheuttama harmistus muisto vain 😂


Boksin avattuani nenään leijaili voimakas mantelin tuoksu, jonka lähteeksi paljastui tämä Skin & Co Truffle therapy whipped cleansing cream (25$). Tuoksu muistutteli minua aika paljon karvasmantelista, mutta ei ollut yhtä kitkerä, vaikka kovin voimakas olikin. Pidän kuitenkin tuoksusta, joten minua se ei haittaa yhtään. Tämä tuote on siis kasvoputsari, joka putsausominaisuuden lisäksi hellästi kuorii, kirkastaa ja kosteuttaa ihoa. Putsari sisältää mm. mustatryffeliä, joka suojaa soluja vapailta radikaaleilta ja ilmansaasteilta. Tuotteen pitäisi nimensä mukaisesti olla kermainen koostumukseltaan, mutta se selviää vasta sitten kun otan tämän käyttöön. Olen kuitenkin tosi innoissani tästä tuotteesta ja uusille kasvoputsareille on aina tilaa mun meikkikaapissa!Huulituotteita tulee aika ahkeraan melkein jokaisesta kauneusboksista, joten mulla alkaa pikku hiljaa jo kaappi pursuta näitä huulikiiltoja. Siksi tämä Dominique Cosmetics Lemonade Lipgloss (17$) ei niin jaksanut minua säväyttää, vaikka pakkaus onkin tosi suloinen ja huulikiilto tuoksuu ihanan vaniljaiselle. Kuvauksessa kerrotaan, ettei tämä ole tahmainen vaan kevytkoosteinen huulikiilto, joka antaa pitkäkestoisen kiillon huulille. Huulikiillossa ei tosin ollut mitään kimalteita, joten tämä oli ihan vain tavallinen huulikiilto ilman extra mausteita.Tämä valtavan iso tuubi on Touch in Sol No Poreblem prime essence (23$) eli korealaisen merkin primeri. Merkintä tuli jo aikaisemmin keväällä boksin kautta primeri, joka oli koostumukseltaan paksuhkoa voidemaista, mutta tämä primeri on vesimäisen ohutta ja ihan juoksevaa. Päässä on jännä pipetin tyylinen kärki ja tuubimainen muotoilu on muutenkin kiva. Primeri sisältää kesäkukka uutetta ja lupaa pienentää ihohuokosia sekä tehdä ihosta silkkisen pehmeän. Lupaukset ainakin kuulostavalta hyviltä, joten katsotaan miten tämä lunastaa ne käytössä.Kasvonaamiot ilahduttaa mua aina kovasti ja siksi olikin iloinen yllätys saada paketista peräti kolme kappaletta Haru Haru Wonder mawui berry anti-oxidant naamioita (9$). Merkistä en koskaan ole kuullutkaan, mutta naamiot ovat korealaisia ja sisältävät luonnollisia ainesosia. Kivaa, nämä lähtee heti testattavaksi!

Boksin helmi oli ehdottomasti tämä Tarten Tarteist pro glow cheek palette V3 (45$). Hyvin arvokast paletti kyseessä ja kasvopaletteja tulee itse harvemmin ostettua, joten oli kiva saada sellainen nyt testiin ja vieläpä Tartelta, joka on ihan huippu merkkiltä. Paletissa on jännästi sivuille aukeava kansi ja se kiinnittyy keskeltä magneetilla. Paletissa on kaksi poskipunaa, kaksi highlighteria ja kaksi korostussävyä, joist toinen on shimmerinen ja toinen matta. Poskipunat on molemmat kivan sävyisiä, melko vaaleita tosin mutta uskon niiden sopivan vaalealle talvi-iholleni loistavasti. Highlighteritkin näyttävät sopivat sävyisiltä ja toinen niistä vaikuttaa hiukan enemmän kimaltelevammalta kuin toinen. Korostussävyt näyttävät ainakin pannussa hiukan pelottavan tummilta, mutta en ole vielä swatchannut näitä, joten en osaa sanoa miten käyttäytyvät iholla ja sopivatko omaan ihon sävyyni. Mikäli sävyt on kuitenkin oikeat niin tämä on aivan super ihana paletti! Vaihtoehtoisena tästä kasvopaletista tuli osalle boksissa Tarten luomiväripaletti. Itse olen kuitenkin tyytyväinen, että sain vaihteluksi tämän kun niitä luomivärejäkin alkaa olla jo aika runsaasti kaapissa.


Boksi oli aika painava ja sisällöltään runsas. Tämän kuun boksissa minua oikeastaan ilahdutti ihan jokainen sen sisältä paljastuva yllätys ja tällä kertaa myös oikeasti yllätyin sisällöstä, sillä olin onnistunut spoilaantumaan vain muutamasta tuotteesta. Tuotteiden yhteisarvo oli 119$ eli tuttuun tapaan taas huikean arvokasta settiä 21$ hintaan!

Mitäs tuumitte kesäkuun boksista? Kannattiko jatkaa tilausta?
6 kommenttia on "Boxycharm kesäkuu - Getaway"
 1. Oi, olipa sullakin tosi kiva setti! Oisin niin halunnut tuon kasvopaletin, mutta aina ei käy tuuri :D tuo kasvoputsari kuulostaa tosi mielenkiintoiselta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Boxyssä on se hyvä ja samalla huono puoli että tilaajien välillä boksit vaihtelevat suurestikin. Harvoin paletit on bokseissa tilaajien välillä vaihdelleet, mutta nyt näköjään näin. Tosin se luomiväripalettikin oli minusta kiva ja Tarten laatu on ihan 6/5!

   Poista
 2. Kappas, täysin sama sisältö oli miulla :D
  Miulle on nyt tässä kuuden kuukauden aikana tullut jo kolme putsaria, niitä voisi hieman jo rajoittaa :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hitsi, se on kyllä aina tosi kurjaa jos tulee samanlaisia tuotteita monta putkeen. Putsaritkin kuluu aika hitaasti, joten täysikokoisen pullon tyhjentäminen ei ihan käden käänteessä onnistu :D

   Poista