maanantai 17. kesäkuuta 2019

Pieni tilaus Notinolta


Tein viikko sitten pienen tilauksen Notinolta ja eilen kävin jo paketin noutamassa. Uskomattoman nopea toimitus, sillä tuotteet oli minulla alle viikossa tilauksen tekemisestä. Notino on käsittääkseni Saksalainen verkkokauppa, mutta he toimittavat Eurooppaan ja myös Suomeen. Tulleja ei tietenkään tarvitse maksaa, koska kyse on EU:n sisäisistä kaupoista.

Notinosta haalin itselleni erityisesti Ziajan tuotteita, jotka ovat verkkokaupassa aivan naurettavan halpoja. Tilauksessa säästää paljon verrattuna siihen, että tuotteet ostaisi Suomesta. Minusta myös hintataso muissakin tuotteissa on varsin huokea, joten kannattaa todellakin katsastaa, josko sitä lemppari merkkiä olisi Notinolla myynnissä. Omaan tilaukseen eksyi taas pari heräteostosta mukaan, mutta ne kaikki tulee tarpeeseen ja käyttöön, joten eipä tuo haittaa. Kukkaro kiittää taas, kun säästi mukavan summan tilaamillani tuotteilla.



Rakastan kasvonaamioita ja olen oikea naamioiden suurkuluttaja. Kipuraja naamioiden hinnassa menee kylläkin ehdottomasti 5 eurossa, sillä tuon kalliimpia naamioita en itse ainakaan osta ihan siitä syystä, että nämä ovat kertakäyttö kamaa. Ziajan naamioita en ole koskaan ennen käyttänyt, mutta en voinut vastustaa näiden lisäämistä ostoskoriin, sillä yhden naamion hinnaksi jäi vain 0,90€! Hullun halpaa. Toivottavasti ovat myös toimivia. Ainakin Ziajan oliivi sarjan misellivesi oli super hyvä, joten odotan myös näiltä hyaluronihappoa sisältäviltä naamioilta paljon. Toinen naamio sisältää kaakaovoita ja tarkoitettu erityisesti kuivalle iholle, mutta näitä voi käyttää myös muille ihotyypeille. Otan innolla testiin! Pakkaukset ovat aika mitäänsanomattomat, mutta toisaalta se ei haittaa kun hinta on huokea.



Ziajan vuohenmaitosarjaan kuuluvia hoitoaineita olen blogissa roskapostauksissa hehkuttanut jo useaan otteeseen ja näiden takia itse asiassa koko tilausta lähdin tekemään. Hoitoaine on nimittäin kautta aikojen yksi mun lemppareista, sillä se jättää hiukset pehmeiksi ja kiiltävän puhtaiksi ilman että hius tuntuisi liian liukkaalta. En tykkää sellaisista hoitoaineista, joista jää vahva silikonin tuntu hiuksiin.
Keskellä on kosteuttava hoitoaine joka sisältää kaakaovoita ja uskon, että myös tämä toimii käytössä tosi hyvin. Ainakin tuoksu on ihanan kookosinen.



Sitten vielä muutama Ziaja. En ole tätä kaakosarjaa ennen nähnyt, joten en tiedä mahtaako kyseessä olla uutuus. Vasemmalla oleva purkki on kaakaovoi hiusnaamio. Naamio korjaa ja vahvistaa hiusta samalla kosteuttaen. Ja ajatella että tämä 200ml purkki maksoi vain 3 euroa! Tämä on oikea shoppailijan unelma, kun löytää hyviä tuotteita näin edullisesti.
Oikealla oleva purkki on kasvorasvaa, joka lupaa syväkosteuttaa ja pehmentää ihoa. Rasva käy niin päivä kuin yö käyttöön ja tämäkin maksoi vain 3 euroa. Ihonhoitokin voi siis olla edullista mutta laadukasta!



Heräteostoksena tarttui matkaan Organic shopin vartalokuorinta sekä hiusnaamio. Mangolta tuoksuva kuorinta saa veden kielelle, sillä touksu on ihana ja hedelmäinen. Kuorinta poistaa tehokkaasti kuolleita ihosoluja ja pehmentää ihoa. Pidän myös brändin tuotteista, sillä ne ovat luonnonmukaisia ja kuormittavat luontoa mahdollisimman vähän.
Hiusnaamio on sekin yllätys yllätys kookoksinen. Tuoksu ei kuitenkaan ole tunkkainen vaan oikein hyvä ja melko kevyt. Ei ainakaan purkin kannen avattua tullut sellaista tunnetta, että tämä alkaisi ällöttää. Purkit näissä molemmissa on kivat ja reilun kokoiset, joten näistä riittää pitkäksi aikaa.



Artdecolta tilasin testiin pari uutta ripsiväriä, sillä ihastuin merkin mascaraan, josta kirjoittekin blogin puolella jokunen aika sitten. Ainakin se yksi testaamani ripsiväri vakuutti minut ja nyt haluan testata josko merkin muutkin ripsivärit ovat yhtä hyviä. Yksi ripsiväri maksoi 12,5€ joten ei mahdottoman kallis sekään. Merkki on saksalainen, joten ei ihme että sitä myydään edullisesti saksalais omisteisessa verkkokaupassa.
Ripsivärien lisäksi ostin testiin myös huulilakan, jota sivellään huulipunan päälle ja saadaan näin puna pysymään huulilla paremmin. Varsinkin lämpimillä säillä huulipunat tahtoo lähteä helposti valumaan huulilta, joten katsotaan josko tämä auttaisi siihen ongelmaan.


Olen aika innoissani tilauksesta, sillä joukossa on monta kiinnostavaa tuotetta joita odotan pääseväni pian testaamaan. Etenkin tuo mango vartalokuorinta jo suorastaan huutaa mun nimeä, joten se on kai pakko ottaa testiin jo ihan pian!


Onko Notino teille tuttu verkkokauppa?
2 kommenttia on "Pieni tilaus Notinolta"
  1. Eikös noi Ziajan ruskeat purnukat ole kaakaovoita eikä kookosta..? Ainakin mulla noi ruskeat samannimiset purnukat oli nimenomaan kaakaotuotteita :D Enivei, ihania joka tapauksessa on sekä Ziajan kaakao- että kookossarja! Paitsi se kaakaohoitoaine ei mulla toiminut kovin hyvin, mutta shampoo ja hiusnaamio oli ihania :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh apua no niin onkin. Pieni ajatusvirhe sattunut tätä kirjoittaessa 😂 teen korjaukset!
      Mutta aika jännä että tuo kaakao hoitoaine tuoksuu ihan kookokselta! Tai sitten mun nenässä on pahasti jotain pielessä

      Poista