keskiviikko 4. syyskuuta 2019

Kauneusbloggaajien kesämiitti ja päivän meikki

* Postauksen tuotteet saatuja ilmaistuotteita sponsoreilta


Heipparallaa!

Arvatkaa mitä, vihdoin pääsen kertomaan teille kauneusbloggaajien kesämiitistä, joka järjestettiin viime lauantaina Turussa. Jotkut teistä saattoivatkin instagramin puolella nähdä tarinoita heti tapahtuman jälkeen, mutta halusin kirjoittaa teille vielä ihan kunnon postauksen aiheesta. Tapahtuma oli erittäin onnistunut ja lämminhenkinen. Paikalle meitä saapui 17 bloggaajaa eri puolelta Suomea ja kokonnuimme yhdessä syömään ja höpöttelemään anniskeluravintola Tiirikkalaan. Tiirikkala houstasi meitä hyvin ja talo tarjosi meille alkumaljat sekä suolaisen alkupalan. Mä rakastan Tiirikkalan vegeburgeria yli kaiken ja pakkohan se oli tälläkin kertaa tilata. Jälkkäriksi upposi maittava sitruunatartaletti. Jos Tiirikkala ei ole tuttu paikka niin suosittelen. Kuuluu mun vakio kahvittelu, ruokailu ja istuskelupaikaksi.




Koska tapahtuma järjestettiin elokuun viimeisenä päivänä, olin jo etukäteen päättänyt tehdä sellaisen meikin joka vielä huokuu kesän lämpöä ja valoa. Pohdinkin aamulla hetken millä väreillä lähtisin liikkeelle ja lopulta päädyin keltasävyiseen meikkiin, joka sopikin aurinkoiseen ja lämpimään päivään kerrassaan loistavasti. Keltainen sävy on Laura Sanchez Moods paletista ja oranssia sävyä Pixi Lid lovlies paletista käytin silmän ulkonurkassa ja häivyttelyssä. Mietin hetken, olisinko lisännyt liikkuvalle luomelle ihan kokonaan jotain glitteriä sävyä, mutta tykkäsin tuosta matasta keltaisesta niin paljon että lopulta päädyin vain tekemään kultaisella shimmerillä luomivärillä rajauksen silmiin. Alla näet lookin kokonaisuudessaan.





Rennon oleskelun lisäksi olimme yhdessä Lipstick love Lindan ja Meikkiholisti blogin Marin kanssa keränneet kaikille osallistujille goodie bagit, jotka sisälsivät ihania tuotteita sponsoreilta. Pussukoiden sisältö oli aivan ihana ja innostusta sekä leveitä hymyjä näkyikin ympärillä, kun tutkiskelimme pussien sisältöä. Haluan kirjoitella tuotteista myöhemmin lisää blogiin kunhan olen niitä ensin ehtinyt testailla, mutta alempana pikakatsaus kaikkiin tuotteisiin kuvien muodossa.




Pussukasta löytyi tekoripsiä ja irtokynsiä. Olen aika huono käyttämään tekoripsiä, mutta juhlavissa tilaisuuksissa saatan sellaiset silmiin laittaa. Super innoissani olen noista ElinaK:n magneettiripsistä! Olen halunnut pitkään testata magneettiripsiä ja nyt sain siihen mahdollisuuden. Myös nuo kasvotimantit on hurjan kauniit ja suunnittelinkin ottavani ne käyttöön fantasikuvauksissa myöhemmin ehkä tämän syksyn aikana.


Myös meikkiaiheisia tuotteita tuli muutamia. Olen tosi innoissani tuosta uudesta Phycisians formula huulipunasta ja jännä testata myös Wet n wild puikkomuodossa olevaa meikkivoidetta. Entäpä tuo Gosh uutuus huulikiilto, josta löytyy myös peili ja korkin avatessa sisältä myös valo tuotteen levittämistä helpottamaan. Jännää! Näistä kuulette myöhemmin lisää.


Myös ihonhoitoa löytyi kassista. Näistä kiinnostavimpia tuotteita on ehdottomasti Laveran ampullikuuri, Bybin mansikkaboosteri ja Innersense hiuksiin jätettävä hoitoaine. Kaikki näistä kuitenkin tulee mulla testiin tässä jossain vaiheessa syksyä, joten kuulette varmasti lisää myöhemmin.


Sitten päästään hellimään myös vartaloa ja hiuksia. Tuo ylhäällä näkyvä herkullinen Saules Fabriken kirsikka vartalojogurtti kuulostaa herkulliselta ja aisteja hellivältä! Mä rakastan kaikkea kirsikantuoksuista, joten tämä lähtee pikapuolin testiin. Hius kookoksinen hiusnaamio Organic shopilta kuulostaa myös aivan unelmahyvältä! Janssen cosmetics goodnight lip mask on varmasti oiva apu huulille ilmojen kylmetessä.


Saaren taika tuotteet on aivan ihania, joten onpas kiva saada taas testiin jotain uutta heiltä. Myös Luonkosin öljypuhdistuskakku on pitkään ollut mulla haaveissa, joten testattavaksi lähtee sekin nam! Muutkin saippuat vaikuttaa kiinnostavilta, joten kiva saada vähän uusia merkkejä kokeiluun.


Ja mites naamiot sitten. Mähän olen aivan kasvonaamio hullu ja nyt tuli aivan ihania naamioita kasapäin. Tästä riittääkin kosteuttajia pitkälle syksyyn, jes.


Kuvassa näkyvät Beauty bear iholle tarkoitetut vegaanit vitamiini karkit onkin jo päässeet testiin. Vitamiinien syöminen ei olekaan ikinä ollut näin hauskaa, sillä nallekarkin muotoiset ja hyvälle maistuvat herkkupalat on niin koukuttavia, että niitä voisi syödä vähän enemmänkin kuin sen 2 kappaletta päivässä. Ja miten söpö onkaan tuo invisibobblen rusettiponnari. Myös Tonymolyn banaani purnukat saa hymyn huulille, niin hauskoja. 

Tässäpä lyhyesti kuvina esitelty kaikki tuotteet. Myöhemmin blogiin tulossa arvioita ja kokemuksia tuotteista, kunhan olen näitä ehtinyt testailla. Onko joukossa jo teille valmiiksi tuttuja tuotteita?


Alla vielä lista kaikista mukana olleista sponsoreista aakkosjärjestyksessä:

2 kommenttia on "Kauneusbloggaajien kesämiitti ja päivän meikki"
  1. Oli kyllä kiva nähdä ja autella sua tän järkkäämisessä! Toi sun meikki on niin nätti ja hurjan kesäinen<3 Mä olin myös aikeissa tehdä jonkun värikkäämmän meikin, mutta lopulta ne punaiset huulet vei voiton ja silmämeikki tehtiin sitten sen ympärille rakentuen :D Noi vitamiinit oli kyllä hyviä, sain miehenkin syömään niitä, vaikka hän normaalisti syö tooosi huonosti mitään vitamiineja :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 tykkäsin itsekin meikistä ihan valtavasti vaikka aikaisemmin olen karttanut keltaista luomiväriä.
      Heh, ne vitamiinit menee kyllä alas ihan huomaamatta :D Mä en edes antanut miehelle niitä, syön itse

      Poista