perjantai 2. huhtikuuta 2021

Tammikuun kosmetiikkaroskat

 *  tuotteet saatu/sisältää mainoslinkkejä



Nyt urakoidaan valtava kasa tammikuussa loppuneita kosmeroskia. Taas mukana on tuotteita, jotka lähtee roskiin vaikka en niitä loppuun käyttänytkään. Tämä siitä syystä, että en halua enää jemmailla kaapissa tuotteita, jotka ei mulle sovi tai jotka ovat muuten vain huonoja. Yritän myös tulevaa ulkomaan muuttoa ajatellen testata mahdollisimman paljon ja pistää kiertoon ne, mitkä ei itselle sovi. Tammikuussa loppui myös harvinaisen paljon meikkituotteita, mikä on tietysti iloinen ylläri!




Ciate London watermelon burst hydrating lip oil

Miedosti vesimeloniselle tuoksuva huuliöljy ei onneksi ollut kovin tahmaava ja pehmensi huulia. Tämä pysyi huulilla myös pitkään ja teki niistä liukuvan liukkaat antaen pientä kiiltoa (ei siis glitteristä). Ainoa asia mistä en tässä tykännyt, oli pakkaus josta tuli tuotetta ulos aina joko liian vähän tai liikaa kerralla. Siksi se olikin itse yltäpäältä öljyssä, kun korkin välistä tursusi tavaraa, jota tuli alunperinkin aivan liikaa kerralla ulos.
Ei jatkoon.

Urban Decay eyeshadow primer potion original

Tätä kaikki aina kehuu ja siksi ostin itsellekin testiin. Ihan heti ensi kokeiluista tajusin, etten tykkää tästä yhtään. Tuotetta tarvi aina ottaa ihan valtava määrä kerralla ja se levittyi luomelle huonosti ja todella epätasaisesti. Koostumus oli myös erikoisen tahmainen ja jos puuteria ei samalla sekunnilla levittänyt päälle niin luomi tarttui yläluomeen kiinni. Yh, väkisin käytin pitkin hampain loppuun.
Ei jatkoon.

Biodroga makeup anti-age soft focus meikkivoide*

Heittämällä mun top 5 meikkivoiteen joukkoon menevä tuote, joka levittyy kuin unelma ja on ihan kuin second skin. Täydellinen koostumus, ihana mieto tuoksu ja erityinen levittämistä helpottava teknologia. Tästä löytyy aikaisempi postaus täällä.
Jatkoon! 👍
Myynnissä Biodrogalla

Zuii Flora liquid foundation*

Meikkivoide, joka ei ollut oikein mistään kotoisin. Levittyi aivan älyttömän huonosti, rullasi kasvoilla eikä tuntunut peittävän yhtään mitään. Koostumus oli kevyen moussemainen ja siitä tykkäsin, mutta tästä puuttui kaikki meikkivoiteelle hyvät ominaisuudet noin muuten. En käyttänyt loppuun.
Ei jatkoon! 




Melusine Paris 3 in 1 mascara with hemp and vitamin E'

Aivan super huono ripsiväri. Tämä tuli joulukuun Goodieboxista ja siis kahden yrityksen jälkeen tämä lentää nyt roskiin. Väriä ei tartu harjasta ripsiin ollenkaan.
Ei jatkoon.

Wander Beauty Frame your face precise brow gel

Tämä väritön kulmageeli tuntui jo alunperinkin tosi kuivalta. Joidenkin käyttökertojen jälkeen harja vielä irtosi korkista, joten ei ollut järin laadukaskaan.
Ei jatkoon.

Clarins wonder perfect mascara 4 D

Wow, tässä ihan huippu ripsiväri. Ihan harmitti, että minulla oli vain testari koko, koska tykästyin tähän heti. Antaa pituutta, ei klimppaa vaan erottelee kauniisti ja tuuheuttaa. Lisäksi ei jätä ripsiä koviksi vaan sopivan taipuisiksi ja pitää taivutuksetkin hyvin.
Jatkoon!
Myynnissä: Sokos, Eleven*, Cocopanda* ja Lyko*

Realher Definer brow pencil

Yleensä rakastan kierrettäviä kulmakyniä, mutta tämä kynä oli niin ohut ja kova, että katkeili ihan jatkuvasti. Ei kestänyt montaa päivää ja loppuikin ennen kuin ehti edes alkaa.
Ei jatkoon.

Pupa Skinny liner*

Pupan meikit yleisesti on tosi hyviä. Tässä linerissa oli kuitenkin tosi heikko väri ja iho kuulsi rajauksen teon jälkeenkin vielä läpi. Toiseksi kynä oli jo avattua vähän kuivakan oloinen eikä se siksi kestänyt käytössä kovin kauaa. Rajauksia piti myös useaan kertaan vahvistaa, koska väri oli makuuni liian haalea.
Ei jatkoon.




Artistry Purifying body cleanser*

Oikein ihanan sitruunainen tuoksu eikä kuivattanut yhtään. Tosi riittoisa myös ja aivan pieni tippa riitti koko vartalon pesuun. Purkin hinta on kuitenkin 31 euroa, enkä näe mitään järkeä ostaa noin kallista suihkugeeliä, joten siitä syystä ei jatkoon.

Bilou Tasty Donut creamy shower foam

Bilou on jo vanha suosikkini! Tämä mansikkadonitsille tuoksuva super pehmoinen suihkuvaahto on ihana! Tykkään palata näihin aina uudestaan, koska koostumus on aivan super ihana ja näissä kaikissa on täydellisen makeahkot ja uniikit tuoksut. Bilou on vaan ❤ Aikaisempi postaus täällä.
Jatkoon! 👍
Myynnissä: Sokos

Cuccio yogahhh! Calm + clean body wash

Tämä tuli muistaakseni Boxycharmin mukana ja käytin ihan käsisaippuana pois. Tuoksu ei itseäni miellyttänyt. Se oli hiukan laventelimainen ja yrttinen.
Ei jatkoon.




Yves Rocher winter apples käsisaippua

Tämä Yvesin viime joulun kausituoksu oli minun makuuni aivan ihanan tuoksuinen vaikka jotkut tätä arvostelivatkin, ettei ollut miellyttävä tuoksu. Tuli ihan mieleen vastaleivottu kanelinen omenapiirakka. Jatkoon vaikkei taida enää saadakaan.

Yves Roher Mango coriander hand soap

Tämä myös oma suosikkini. Raikkaalle mangolle tuoksuva käsisaippuaa on kulunut jo pari pullollista!
Jatkoon!
Myynnissä Yvesillä*

Yves Rocher Bourbon vanilla hand soap

Saippua itsessään ihan hyvää perus tavaraa, mutta tässä oli jotenkin mieto tuoksu verrattuna muihin Yvesin tuoksuihin.
Ei jatkoon.

Lehto Peak turvekasvonaamio*

Turvenaamio kasvoille ja vartalolle. Ihan mielenkiintoinen, mutta kuivahtaa nopeasti iholle ja oma kuiva ihoni ainakin kiristeli aika tavalla. Hirveä sotku tästä tulee myös ja pois peseminen vasta hankalaa onkin, kun kuiva turve ei meinaa lähteä millään edes rajulla hankaamisella. Kasvoilla tämä myös haisee nenään tosi voimakkaalta maaperältä ja metalleilta, mikä ei nyt lähtökohtaisesti ainakaan itse houkuttele.
Ei jatkoon.




J.Mäki Professional extra strong hair spray*

Miellyttävän tuoksuinen lakka, joka antaa voimakasta pitoa, mutta ei silti klimppaa hiuksia tai tee niistä kovia. Vihaan sitä tunnetta, kun hiuslakka jättää kovan lakkakypärän. Tämä piti hiukset aloillaan, mutta ne oli silti taipuisat ja luonnolliset.
Jatkoon!

Briogeo Be gentle be kind superfood mask*

Briogeon yksi uusista hiustuotteista sisältää avokadoa ja kiiviä. Vielä tähän asti ei ole tullut vastaan Briogeon tuotetta, joka ei olisi aivan uskomattoman hyvä. Tämäkin superfood naamio on tosi kosteuttava ja hoitava. Hiukset jäi todella silkkisiksi. Ainoa mistä en tykännyt oli hivenen esanssinen tuoksu.
Tuoksun takia ei jatkoon.

Yves Rocher Reparation hoitoaine kuiville ja vaurioituneille hiuksille*

Aivan uskomaton tehohoitoaine! Täydellinen kosteuttava ja korjaava hiustuote + ihan uskomattoman herkullinen tuoksu, nam. Teki hiuksista helposti kammattavat ja miehenikin ihastui tähän vaikka yleensä ei shampoot ja hoitoaineet jaksa pahemmin häntä kiinnostaa.
Jatkoon! 👍
Myynnissä Yvesillä* ja nyt tarjouksessa 2 pulloa yhden hinnalla.

Löwengrip Anti-dandruff sensitive shampoo*

Tämä shampoo on tarkoitettu kuivalle, kutiavalle ja hilseilevä päänahalle. Shampoo sisältää viilentävää piparminttuöljyä, joka mm. tehostaa verenkiertoa. Se tuntuikin iholla kivasti viilentävältä. Hyvin tehosi myös miehen kuivaan päänahkaan. Ja tässä oli jotenkin todella runsaasti vaahtoava koostumus, joten tuotetta riitti aika vähän kerralla. Raikkaasta tuoksusta plussaa.
Jatkoon!
Myynnissä Eleven*, Nobe* (Nobella muuten nyt pääsiäisen ajan kevätalet), Lyko* ja Kicks*

Percy & Reed Session hold hairspray*

Yh, tämä lakka jäi parin testikerran jälkeen käyttämättä. Ei antanut pitoa sitten nimeksikään ja tuoksu oli todella erikoinen yrttipommi, joka jäi vieläpä leijumaan hiuksiin.
Ei jatkoon.




COSRX Low pH good morning gel cleanser

COSRX tuotteet on olleet muuten mun lemppareita, mutta tämän geeliputsarin kanssa ei tullut toimeen. Sen yrittinen tuoksu ei ollut yhtään mun nenään ja putsari oli myös omalle herkälle iholle aavistuksen liian pesevä ja aiheutti ihon kiristelyä.
Ei jatkoon.

Kiehl's Sativa seed oil herbal clanser*

Tämä geeliputsari kuivatti mun ihoa todella pahasti ja lopulta mies käytti tämän loppuun. Tässä oli myös olevinaan hajusteeton koostumus, mutta minusta se oli hieman muovisen oloinen. 
Ei jatkoon.

Herbina miselli puhdistusvesi

Aivan ihana misellivesi, joka kesti mulla myös aivan ikuisuuden. Hedelmäinen tuoksu oli tosi miellyttävä ja ihoa ei kiristellyt yhtään tämän käytön jälkeen. Käytin yleensä meikin poistoon ennen salille menoa tai illalla meikinpoiston yhteydessä. Tuotteessa E-vitamiinia, appelsiinikukkavettä ja tyrnimehua.
Jatkoon!

Favora Kirkastava kuorintavoide kasvoille

Aivan super ihana tuote! Tämä on apteekkikosmetiikkaa ja sopii myös herkälle iholle. Kuorinta itsessään sopivan rouhea, mutta siinä oli myös kermainen ja pehmeä koostumus. Teki ihosta silkkisen ja pehmoisen. Pystyin hyvin käyttämään useamman kerran viikossa. Ostan varmasti uudestaan.
Jatkoon!👍




Medik8 Hydra B5 Liquid rehydration serum

Aivan ylistettävän ihana hyaluronihappoa ja B5-vitamiinia sisältävä kosteuttava seerumi, joka muuten kosteuttaa ja saa ihon näyttäämään hyvältä ihan välittömästi. Pitää kosteustasapainon erinomaisesti koko päivän, pehmentää ja saa ihon hehkumaan. Nopeasti imeytyvä koostumus ja sopi myös herkälle iholleni. Aivan loistava!
Jatkoon! 👍
Myynnissä Kicks*

Ivy Aia hand cream

Loistava täyteläinen käsivoide ja nopeasti imeytyvä koostumus. Tykkäsin käyttää tätä talvella, koska oli hiukan tuhdimpi voide, mutta imeytyi silti hyvin. Tuoksuton ja hypoallergeeninen, joten sopii myös herkille.
Jatkoon!

Novexpert Express radiant cleansing foam*

Tämä tuote jäi käyttämättä. Pari kertaa testailin ja ärsytti aina niin vietävästi, kun tämä teki ihosta jotenkin nahkean tahmean pesusta huolimatta. Jouduin aina pesemään kasvot uudelleen jollain toisella aineella. En tiedä mikä tässä sitä tahmeutta aiheutti, mutta iho tuntui ihan siirappiselta pesun jälkeen.
Ei jatkoon.

Dr botanicals Moroccan rose superfood facial oil

Sitten olis tuote, joka kannattaa tallentaa itselle johonkin ylös tai ostaa heti välittömästi itselle! PARAS ikinä käyttämäni kasvoöljy. Tämä ei edes tunnu varsinaisesti öljylle, koska koostumus on niin ihanasti ihoon imeytyvä eikä jää liukkaana kimmeltämään ihon pinnalle, kuten monet öljyt tuppaa tekemään. Mieto ruusun tuoksu on, mutta minusta oikein hyvä eikä yhtään esanssinen. Tuotteessa runsaasti vitamiineja esim. A- ja C-vitamiinit. Ja eniten tykkään siitä, että sopii myös meikin alle ja ihan vaikka seerumin tapaan ainoana hoitotuotteena laiskoina päivinä kasvovoiteen kanssa.
Jatkoon!👍
Myynnissä: Beautybay* ja Lookfantastic* (käytä alekoodia GALF)

Origins refreshing eye cream to brighten and depuff*

Tästä tuotteesta voi olla montaa mieltä. Kyllähän tämä kosteutti ja kirkasti, mutta tuo kirkastava ominaisuus perustuu täysin tuotteen valoaheijastaviin partikkeleihin, jotka siis näkyy iholla pieninä hohtavina hippuina. Tämä on tavallaan kuin highlighter, joka siis heijastelee valoa ja sillä tavalla kirkastaa. Huomasin tämän häiritsevän itseäni, kun mies käytti tätä iholla ja ei tietysti meikkiä naamalleen laittanut, joten kirkkaassa valossa silmänaluset kimmelteli kuin keijukaisella 😂
Ei jatkoon.




Bio2you nutritive face mask for sensitive skin*

Tämä tuote on ollut blogissani esillä useasti ja aikaisempi postaus löytyy täältä. Tuotehan on aivan huippu ihana ja todella hoitava. Sopii ongelmaiholle ja auttoi minua aknen kanssa. Naamiota voi käyttää myös yövoiteena ja tässä on todella täyteläinen koostumus, joten sopii kuivaihoiselle aivan täydellisesti. Kannattaa käydä lukaisemassa tuo aikaisempi postaus, jossa lisätietoa tuotteen ominaisuuksista.
Jatkoon! 👍

Nivean Q10 yövoiteet*

Sain pr-näytteinä muutamia Nivean voiteita, joita testailin ja en tykännyt alkuunkaan. Näissä oli todella voimakas "niveamainen" tuoksu, joka jäi iholle leijumaan. Toiseksi koostumus ei tahtonut imeytyä iholle millään vaikka mitä teki ja aamuisin herätessä oli kasvoilla edelleen havaittavissa voiderantuja. Tämä kielii siitä, ettei tehoaineet pääse imeytymään ihoon. En käyttänyt loppuun.
Ei jatkoon.

Nuxe Citrus cells glow rich moisturising cream*

Todella miellyttävä kasvovoide, jonka koostumus on erikoinen. Voide tuntuu samalla tuhdilta mutta kevyeltä. Se imeytyy hetkessä ja hiukan ilmava koostumus myös tuntuu heti kosteuttavalta. Sitruksinen tuoksu on raikas ja rauhoittava. Tuote on vegaaninen ja sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Erittäin paljon tehoaineita ja miellyttävä käyttökokemus. Ostaisin uudelleen!
Jatkoon! 👍
Myynnissä Eleven*, Lyko* ja Kicks*

Human+kind Moisturising facial cream

Hyvän tuoksuinen voide, muistuttaa vähän karkkimaista tuoksua. Mutta ei tämäkään kunnolla imeytynyt ihoon, joten jäi käyttämättä.
Ei jatkoon.




Cattier lip care*

Miellyttävän tuoksuinen hoitava huulivoide, jonka koostumus on sopivan kovaa eikä rasva hupene siksi hetkessä. Pidin koostumuksesta ja kosteuttavuudesta. Saatanpa joskus ostaa lisää.
Jatkoon!

Styledry dry shampoo blotting paper*

En tiedä mikä keksintö tämä oikein oli olevinaan, mutta siis kuivashampoo paperiliuskat, joita painamalla hiuksiin rasvaisuuden pitäisi kadota. Sanonpa ihan ensiksi, että tällaisia minikokoisia liuskoja tarvisi tähän tehtävään miljoona. Ei nimittäin parin liuskan jälkeenkään näkynyt hiuksissa mitään eroa entiseen. Totesin tuotteen hyödyttömäski ja menee roskiin.
Ei jatkoon.

Aco face night cream*

Acon tuotteet on aina hyviä. Eipä tässäkään valittamista. Tuhdihko hajusteeton yövoide imeytyy hyvin, tekee ihosta kimmoisan ja pitää kosteuden. Ei valittamista.
Jatkoon!

Essence Express nail dry spray

Ostin tämän tuotteen ihan huvikseen testiin eikä mulla oikeastaan ollut mitään ennakko-oletuksia tämän toimivuudesta. Tuote lupaa pikakuivattaa kynsilakat jopa minuutissa. Suihkutin tätä siis kynsiin lakkauksen jälkeen ja pakko sanoa, että kyllähänä se vähän kuivumista nopeutti. Älkää kuitenkaan innostuko liikaa, koska silti tätäkin käyttämällä kynnen pinta oli hiukan tahmea eli ihan täysin kuivaa se ei lakasta tehnyt.
Ei jatkoon.




Hugo Boss The scent for her

Tämä on varmasti paras parfyymi ikinä. Rakastan sen tuoksua ja pysyy myös iholla hyvin. Uusi täysikokoinen pullo on jo käytössä!
Jatkoon! 👍
Myynnissä Sokos, Cocopanda*, Kicks* ja Eleven*.

Yves Rocher Express eye makeup remover

Ihan maailman paras silmänmeikinpoistoaine enkä edes tiedä monesko pullo mulla on tätä menossa. Poistaa kaiken, myös vedenkestävän meikin parilla pyyhkäisyllä ilman hankaamista. Sopii myös herkille silmille, ei ärsytä tai kuivata. Eikä jätä iholle ällöttävää öljyistä tunnetta. Lähtee myös hyvin lämpimällä vedellä huuhtomalla pois. Ja riittoisa.
Jatkoon! 👍
Myynnissä Yvesillä* nyt tarjouksessa

Estee Lauder gentle eye makeup remover

Kyllä petyin tämän kanssa pahemman kerran. Luulisi tämän hintaisen brändituotteen poistavan meikin, mutta ei lähtenyt kunnolla vaikka kuinka hankasi ja naamapesun jälkeen oli aina pandasilmät. Testailin viikon ja nyt lentää roskiin. Harmittaa, koska melko arvokas tuote kyseessä eikä toiminut yhtään.
Ei jatkoon.




Nuface Prep-n-glow cloth*

Tykkään näistä kosteuspyyhkeistä aivan hulluna. Näistä olen kirjoitellut aikaisemminkin. Pyyhkeet on märkiä ja niillä lähtee kaikki meikki, myös silmämeikki yhdessä hujauksessa. Pyyhkeen toinen puoli on sileä ja toisella puolella on pieniä nystyjä, joten tämä menee myös kuorinnasta samalla. Nämä on kiireiltojen pika-apuja.
Jatkoon!
Myynnissä Lookfantastic* (käytä koodia GALF)

Glitter by ElinaK kasvotimantit*

Nämä timantit näkyi mun kevään inspiskuvahaaste meikissä instagramin puolella. Timantit itsessään hienoja, mutta niiden takana oleva tarra ei pysynyt kunnolla iholla kiinni. Sain juuri ja juuri räpsäistyä kuvat ennen kuin reunat alkoi repsottaa. Luulenpa että festarimenossa nämä ei tule pysymään kiinni.
Ei jatkoon.

Juno & co microfiber velvet sponge

Mulla oli joskus tämä sama meikkisieni, joka on pinnaltaan täynnä pientä mikrokarvaa/nukkaa ja tuntuu siksi aivan ihanan pehmeältä. En tiedä onko he muuttaneet jotenkin sientä, mutta nyt tämä sieni imi itseensä vain kaiken meikkivoiteen ja kosteanakin vei sen vain mukanaan iholta. Ei tullut levittämisestä siis yhtään mitään.
Ei jatkoon.

Wander beauty bagga claim gold eye masks

Perus silmänympärysnaamiot, joskin vähän kuivat nämä muistaakseni oli jo heti pakkauksesta ottaessa.
Ei jatkoon.




Miqura butt mask

Okei, kaikkea sitä tulee kokeiltua. Mutta että tarvimmeko ihan oikeasti tällaista sheet maskia, joka laitetaan pakaroille? Noh itse kokeilin, ei ollut kummoinen ja ärsytti maata paikallaan tuo vaikutusaika. En taida kokeilla jatkossa.
Ei jatkoon.

Miqura foot mask

Sen sijaan nämä jalkanaamiot on todella mieleeni. Olen käyttänyt useamman. Kuvassa nyt vain yksi paketti. Mutta näissä on ihanan kosteuttava seerumi sisässä ja sukat pysyy hyvin jalassa ja mahtuu hyvin myös isompaan jalkaan (itsellä koko 40). 
Jatkoon!

Starskin nourishing hand mask

Nämä käsinaamiot ei ole mun juttu, vaikka kosteuttavia onkin. Käytän mieluummin käsivoidetta ja olen kykeneväinen välittömästi puuhastelemaan jotain. Nämä kun laittaa käsiin, niin ei voi oikein tehdä muuta kuin katsella tv:tä.
Ei jatkoon.



Dewytree help mask aloe*

Aivan super super ihana sheet mask, joka todella kosteutti ja naamio istui myös hyvin kasvoille. Tämä on K-beautya ja mitä olen brändin muitakin tuotteita testannut niin super hyviä!
Jatkoon!
Myynnissä Beautykolla

Patchology The good figth sheet mask*

Hyvä naamio tämäkin. Riittävästi seerumia myös dekolteelle ja naamio istui hyvin kasvoille. Näitä on ilo käyttää.
Jatkoon!

Holika holika avokado sheet mask

Tykkäsin ennen tosi paljon näistä Holika holikan sheet maskeista, mutta nykyään kun tarjolla on myös niin paljon parempia niin en taida näitä enää ostaa kun saan varastot tyhjäksi. Kangas on todella ohutta ja seerumi vesimäistä. Se lähtee myös helposti valumaan kasvoilta laukaa pitkin kaulalle, jos pakkauksen kaiken seerumin pistää kerralla naamaan. Hyvin kosteuttaa silti.
Ei jatkoon.

Jayjun cosmetics seaberry sheet mask

Tämä on tullut jonkun Jenkki kauneusboksin mukana, joten ei taida Suomesta siksi edes saada. Hyvä naamio silti, silmäreijät ehkä aavistuksen liian pienet. Muuten ei valittamista.
Jatkoon.

111Skin rose gold brightening facial treatment mask

Rakastan näitä naamioita ja hamstrasin itselle lisää Boxycharmin popupista! Nämähän on aivan hullun hintaisia ja yksi naamio maksaa 20€! Älytöntä, mutta näillä tulee niin kaunis ja heleä iho, että ihan jo sen takia haluan näitä itselle ostaa (tosin tarjoushinnalla...). Naamio on hydrogeelinaamio joka liimautuu ihoon ja pysyy paikallaan vaikka mitä tekisi.
Jatkoon!


Huh, olipas taas urakka. Näitä kirjoittaessa aina miettii, että toivottavasti te lukijat saatte näistä inspistä ja uusia vinkkejä, koska hommaahan tässä on kerrakseen. Mutta kiva näihin loppuneisiin on itsekin joskus aina palailla ja ostaa testiin niitä omia lemppareita uudelleen.

Kivaa pääsiäistä!
4 kommenttia on "Tammikuun kosmetiikkaroskat"
  1. Realher Definer brow pencil ei katkeillut minulla ja tuntui vaan kestävän, en jaksanut käyttää loppuun kun se sävy oli hitusen liian lämmin mulle. Turvekasvonaamiot on ihania, mä muuten suihkuttelen sen päälle koko ajan vettä että turve pysyy kosteana koska eihän sitä erkkikään pese pois kun se ehtii kuivahtaa. Sosarilla oli joskus niitä turve- ja mutanaamioita ja jäin niitä kaipaamaan.
    Yvesin Reparation hiustuotteet on ihan mahtavia, tulee tosi pehmeet ja hoidetut hiukset. Herbinan miselli oli mieluinen mullekin. Ivy Aia hand cream on itselläkin just käytössä ja tykkään. Monia tuttuja tuotteita ja kovasti tykkään näitä lukea kun tulee aina ahaa -elämyksiä että ai niin tuonkin olen unohtanut ja tuota pitäisi ostaa taas...

    VastaaPoista
  2. Medik8 Hydra B5 Liquid rehydration serum ja Dr botanicals Moroccan rose superfood facial oil on molemmat ihan älyttömän hyviä tuotteita <3 Sosarin turvenaamioita mäkin olen jäänyt kaipaamaan. Nyt säästelen viimeisiä rippeitä Lumenen Harmoniasta, joka ei ole yhtä hyvä mutta edes sinne päin. Sarja on lopetettu enkä oikein tiedä, mistä enää saisi turvetta sisältäviä kasvonaamioita:(

    VastaaPoista
  3. Onpas meillä ihan erilainen käsitys tosta UDPP:stä! Mä tarvitsen sitä aina ihan superpienen määrän kerralla eikä se pieni määrä leviä kyllä omassa käytössä mihinkään, vaikkei sitä kiinnittäisikään puuterilla :D Favoran kuorinta, Medik8 seerumi ja Bio2You naamio ovat munkin mielestä hyviä kaikki<3

    VastaaPoista
  4. Käytän just nyt tuota signature select suihkugeeliä ja se on kyllä ihan sika hyvä todella riittoisa ja ihanan tuoksuinen! Bilouta en vieläkään ole kokeillut, mutta joskus vielä ;) Mun mielestä tuo J.Mäki lakka ei niin miellyttävä, tuoksuu miehen parfyymilta, todella voimakastuoksuinen.

    VastaaPoista