tiistai 19. tammikuuta 2021

Marraskuun kosmetiikkaroskat

* tuotteet saatu, sisältää mainoslinkkejä



Huh, nyt laahataan näiden roskapostausten kanssa aika totaalisen jäljessä, mutta lupaan ryhdistäytyä tänä vuonna. Kynnys näiden kirjoittamiseen jotenkin aina kasvaa kauheasti, kun katsoo tuota määrää. Yhden postauksen kirjoittamiseen saattaa kulua tunteja, ennen kuin kaikki arviot on käyty läpi, joten nämä kyllä työllistää aika kiitettävästi. Toisaalta nämä on yksiä teidän suosikkipostauksia, joten jatkamme edelleen roskien läpikäyntiä tuttuun tapaan.

Päätin viime vuoden lopussa, etten enää anna numeerista arviointia tuotteille. Tämä ihan siitä syystä, että numeroasteikko on niin subjektiivinen. Mieluiten kerron lyhyen palautteen lopussa suosittelenko tuotetta jatkoon vai en. Toisin sanoen voisinko ostaa tuotteet itselle uudelleen vai oliko tämä tässä. Otan usein kokonaisarvioinnissa huomioon hinnan, tuotteen tehon ja vaikutuksen ja muut seikat. 

Käytän postauksissani mainoslinkkejä, jotka on erikseen merkitty. Usein luullaan, että linkkien klikkaaminen nostaa teille tulevaa hintaa tai vaikuttaja hyötyy siitä muuten jotenkin massiivisesti. Ehei, linkkien kautta tehdyt ostot ovat teille kaikille ihan normaali hintaisia. Saa itse linkin kautta vain pienen komission myyjältä, jolloin puhutaan ihan parista eurosta. En siis järin rikastu affiliate linkkien tuloilla, mutta näin mahdollisestaan blogin jatkuvuus. Joudunhan usein ostelemaan itsekin tuotteita tänne testiin. Joten jos jokin tuote kiinnostaa, linkit on teitä varten helpottamassa niiden löytämistä ja ostamista ❤

Marraskuun roskasaalis oli taas verrattain iso. Olen nyt ottanut käytänteeksi lisätä roskapostauksiin myös tuotteet, joita en käytä loppuun ja jotka olen todennut itselle sopimattomiksi. Näin saatte arviot myös sellaisista tuotteista, jotka lentävät roskiin tai lähtevät eteenpäin testijakson jälkeen, mutta joita en ole aivan loppuun saakka itse käyttänyt.




Sumilayi Ooh so soft curls shampoo*

Tässä on must have shampoo kaikille kiharapäille! Sumilayi tuotteet on oikeasti suunniteltu luonnonkiharoille ja ne ylläpitävät hiusten kosteustasapainoa ja tekevät kiharoista pehmeät, joustavat ja upeat. Tykästyin tähän sarjaan ja kirjoittelin aikaisemman postauksen Pumpulin pehmeät kiharat Sumilayi tuotteilla - ennen ja jälkeen kuvat. Tuote toimi tosi hyvin ja kiharoista tuli kauniit ja kosteutetut. Saman sarjan hoitoaine loppuikin jo aikaisemmin. Omassa pullossa korkki vuoti vähän sivusta, mutta muuten en keksi huonoa sanottavaa. Kiva mieto sitruksinen tuoksu plussaa.
Jatkoon!

Garnier Fructis hair food banana

Ostin lopulta itsellekin testiin tämän kaikkien kehuman banaanilta tuoksuvan hiusnaamion. Ja olihan se ihana, jestas sentään! Niin herkullinen ja luonnollinen makea banaanin tuoksu, joka jäi ainakin itsellä pesun jälkeen joksikin aikaa myös hiuksiin tuoksumaan. Erittäin riittoisa iso purkki ja hyvin siloitti, kosteutti ja pehmensi hiuksia. Tykkäsin ja ostin jo uuden purkin. Edullinenkin vielä!
Myynnissä: Sokos, Cittarit, Tokmannit, Cocopanda* (6,30€), Lyko* (7,12€) ja Lookfantastic* (7,95€)
Jatkoon!

Schwarzkopf Poly color

Testasin ensimmäistä kertaa hiusten vaalentamista itse kotona. Sävyn piti olla vaalea blondi hieman kultaisella sävyllä. Väri toimi hyvin ja sävy tarttui hiukseen helposti. Hiuksista tuli kuitenkin tosi keltaiset. Se nyt taitaa olla blondaukselle muutenkin tyypillistä, joten hopeashampoota kehiin. Väri lähti pesussa asteittain pois, mutta pysyi ihan hyvin noin kuukauden. Voisin ostaa uudelleen, mutta eri sävyssä.
Jatkoon!




MON|SUN nighttime wonder hand treatment*

Monsunin tuotteissa on aivan ihanat tuoksut. Siksi tykkäsin tosi paljon myös tästä käsivoiteesta, jossa on myös hellästi kuoriva ominaisuus. Voidetta käytetään siis yöisin ja kyllä tämä kivasti kosteutti ja teki käsistä pehmeät. Aikaisempi postaus löytyy täältä. Tuoksuhan tässä on voimakas, vaikka hyvä onkin, joten jos voimakkaat tuoksut ei ole sun juttu niin jätä hankkimatta. Muuten kyllä voin suositella.
Myynnissä Kicks* (tarjous nyt 11,92€, norm 14,90€)
Jatkoon!

Taika suihkugeeli*

Taika oli alkusyksyn uusi suomalainen luonnonkosmetiikka lanseeraus, josta olin aivan valtavan innoissani. Edullinen ja ihan perus Cittareista saatava Taika nousikin nopeasti suomalaisten huulille. Hyvä niin, koska sarja on oikeasti hinta-laatusuhteeltaan aivan loistava. Tämä suihkugeeli oli ihanan luonnollisen karviaisen tuoksuinen ja toimi käytössä hyvin. Tosin tämä ei vaahdonnut lainkaan niin hyvin kun kuvittelin, joten tuotetta sai ottaa kerralla aika paljon. Tästä huolimatta super edullinen ja hyvä tuote. Aikaisempi postaus täällä.
Myynnissä: Cittareissa, Sokoksella, Ruohonjuuressa, Natural goods company* (5,9€), Jolie* (5,9€) ja Hyvinvoinnin* (tarjouksessa nyt 4,72€).
Jatkoon!

Rituals The Ritual of holi body cream

Rituals on ihonhoidon saralla tuoksujen puolesta yksi mun suosikki kosmetiikkabrändejä. Tässä voiteessa oli lupaavan kaunis pakkaus, mutta tämä on yksi harvoja tuotteita, joista ei sitten lopulta Ritualsilta tykännytkään. Tuoksu oli hyvä, mutta aavistuksen verran iholla kitkerä. Voide oli myös liian tuhtia ja imeytyi ihoon huonosti. Sitä sai todella pitkään iholla pyöritellä ja senkin jälkeen sai tuntea pinnalla vielä pitkään rasvaisen kalvon. 
Ei jatkoon.




Okabo organics Pure argan miracle moisturizer*

Suomalainen Okabo oli mulle aivan uusi brändi ja heidän tuotteet on luonnonkosmetiikkaa. Olin tosi innoissani tästä kosteuttavasta kasvovoiteesta, joka sisältää hoitavaa arganöljyä, mutta ei tämä mulla toiminut yhtään. Voide ei tahtonut millään imeytyä ja iho jäikin levityksen jälkeen aivan valkoiseksi. Tässä oli myös aivan liian voimakas tuoksu omaan makuuni ja se saikin minut aivastelemaan. Muutamien testikertojen jälkeen tuote saa nyt lähteä eteenpäin.
Ei jatkoon.

Mossa vitamin coctail eye cream*

Mossan silmänympärysvoiteessa oli aivan kutkuttavan herkullinen tuoksu, mutta muuten tämä ei mulla toiminut. Voide ei imeytynyt ja jäi vain ihon pinnalle rullailemaan. En käyttänyt loppuun.
Ei jatkoon.

Ziaja goat's milk ultralight face cream*

Ziajan tuotteet on muuten ihan super hyviä ja vielä verrattain edullisia. Suosittelen todella tutustumaan. Tämä vuohenmaitosarja on yksi suosikeistani ja ihastuinkin tähän ultra kevyeen kasvovoiteeseen. Voide imeytyy heti ja sen kevyen samettinen koostumus tuntuu iholla ihanalta. Mieto tuoksu ja tosi kosteuttava. Suomesta saa Sokokselta ja jos haluaa netistä tilata niin suosittelen Notinoa.
Jatkoon!

Skinfood avokado rich essence*

No tämä! Yksi kaikkien aikojen parhaimmista mitä olen I-K-I-N-Ä käyttänyt. Ihan oikeasti siis! Skinfoodin avokado sarja on super kosteuttava ja tämä essence käy seerumista tai rasvoittuvalle iholle jopa ihan päivävoiteesta. Avokado tekee voiteesta ravinteikkaan, hoitavan ja super kosteuttavan. Tämä on mun kuivalle iholle kuin pelastus. Samettinen koostumus imeytyy hetkessä ja voide hoitaa ihoa tehden siitä tasaisen ja kosteutetun. Aikaisempi postaus löytyy täältä.
Tätä on myynnissä Beautykolla.
Jatkoon!




Jane Ireadale Retractable brow pencil

Jane Iredalen kulmakynä oli ihastuttava löytö! Pehmeä kynä liukui iholla mutkattomasti ja sävy blonde oli just eikä melkein mun vaalealle iholle ja hiuksiin sointuen mätsäävä. Ihastuin tähän kapeakärkiseen ulos kierrettävään kynään ja mikä parasta, vaikka terä oli ohut, se ei katkeillut. 
Myynnissä: Jane Iredale
Jatkoon!

It cosmetics Bye bye foundation

Tämä meikkivoide on paksuhkoa ja melkolailla täyspeittävää. Hyvin levittyvä eikä korosta juonteita, mikäli levittää vain ohuen kerroksen. Meikkivoide on kellertävän harmahtavaa ja sopiikin parhaiten päivettyneelle iholle. Tuubi oli kiva, koska se oli pehmeää muovia, jolloin sieltä sai ihan jämätkin lopulta puristettua ulos. Erityinen plussa +50 aurinkosuojakertoimesta. Aikaisempi postaus löytyy täältä. Harmillisesti ei ole saatavilla Suomesta, mutta muita It Cosmetics tuotteita myy Kicks*.
Jatkoon!

Isadora luomiväripaletti*

Isadoralla on paljon hyviä meikkejä ja kohtuu hintaan. Tämä luomiväri ei kuitenkaan ollut mistään kotoisin. Väriä ei napeista irronnut vaikka mitä olisi tehnyt ja sitä mukaan, kun sitä yritti nätisti häivytellä, niin väri haalistui olemattomiin. Aikaisempi postaus Isadora meikeistä täällä.
Ei jatkoon!

Steve Laurent Orchid lipoil*

Sain tämän huuliöljyn Glossyboxista ja käytin loppuun ihan ennätysnopeasti. Huuliöljy oli kevyt, mutta silti kosteuttava. Siinä oli aivan ihana tuoksukin. Harmillisesti ei kuitenkaan saatavilla Suomesta, muuten olisi mennyt jatkoon.
Ei jatkoon.

Figs & Rouge soft focus pore perfect matte primer

Primer joka ei mun iholla toiminut mitenkään. Meikin alla lähti aina rullailemaan isoina palasina, joten parin käyttökerran jälkeen totesin että saa lähteä.
Ei jatkoon.

Figs & Rouge satin soft blurring primer

Sama tarina kuin edellisen merkin primerin kanssa. Ei toiminut, vaan rullasin pois kaikkien meikkivoiteiden kanssa.
Ei jatkoon.




Gosh Catchy eyes drama*

Goshin ripsarit on yleisesti mun mieleen, mutta tämä kyseinen ripsiväri ei vain toiminut. Ripsiharja oli ensinnäkin todella kummallisen mallinen ja sen päässä oli paria irtotupsua muistuttava uloke, joka lähinnä vain sotki meikin joka kerta. Ripsiharja oli kolmion mallinen ja toisella sivulla harjakset oli todella lyhyt ja toisella pidemmät. En oppinut toimimaan tämän kummallisen harjan kanssa. En käyttänyt loppuun.
Ei jatkoon.

Wet'n wild lash renegade*

Tästäkään ripsiväristä mulla ei juurikaan ole positiivista sanottavaa. Harja oli todella kömpelö ja sen päässä oli pyöreä hapullista pommia muistuttava uloke, joka oli aina tiellä ja sotki silmät. Harja oli muutenkin liian leveä ja pyöreä uloke teki massan levittämisestä mahdotonta. Ei myöskään pysynyt silmissä vaan karisi iholle. En käyttänyt loppuun.
Ei jatkoon.

Zuii organic volume mascara*

Epäonnisten ripsivärien tarina jatkuu. Zuiin ripsivärissä ongelmana oli se, ettei massa tahtonut tarttua ripsiin ollenkaan. Sitä sai kerrostaa ja hinkata vaikka kuinka pitkään, ennen kuin ripset näyttivät jotenkuten kelvollisilta. Pakkaus oli kaunis, mutta nimensä mukaisesti oltiin kyllä volyymistä hyvin kaukana. Aikaisempi postaus täällä. En käyttänyt loppuun.
Ei jatkoon.

Eyeko lash alert*

Eyeko on yksi super hyvä ripsiväri merkki, sillä brändin lähes kaikki mascarat on mulla toimineet tosi hyvin. Niin myös tämä lash alert, joka teki oikeasti ripsistä pitkät ja kauniisti erotellut. Tykkään myös näistä pehmeistä tuubimaisista pakkauksista, joista on helppo kaapia massa harjaan. 
Myynnissä Lookfantastic* (alessa nyt 18,45€) ja muista käyttää koodia GATALVI tammikuun loppuun mennessä, jolloin saat jopa -30% alen valikoiduista tuotteista.
Jatkoon!

Tarte Lights, camera, lashes 4-in-1 mascara

Tykästyin tosi paljon tähän Tarten ripsiväriin, joka antoi kivasti pituutta, volyymia, kaarevuutta ja erottelikin ripset vielä varsin hyvin. Tekee varsin nukkemaiset ripset. Hinta vain on aika suolainen, eikä tätä saa Suomesta, vaikka tilaus Tarten sivuilta Suomeen onkin helppo ja toimituskin onnistuu. Voisin silti ostaa uudelleen.
Jatkoon!




Phytomer Cyfolia radiance cleansing cream*

Ah, tästä tuli heittämällä yksi mun suosikki. Niin ihana tuoksu ettei sanat riitä. Ja tosi hellävarainen geeliputsari eikä kuivata yhtään. Aikaisempi postaus täällä.
Jatkoon!

KylieSkin foaming face wash

Miedosti tuoksuva vaahtoputsari. Vaahto tuntui iholla niin ihanan pehmeältä ja mä itse ainakin tykkään vaahtoputsareista tosi paljon. Olin aluksi tosi skeptinen tämän suhteen, mutta toimi aivan loistavasti ja oli vieläpä todella riittoinen! Suosittelen myös herkälle iholle. Ei saatavilla suoraan Suomessa.
Jatkoon!

Kicks Pure& simple deep cleansing oil

Mua harmittaa aivan älyttömästi, että Kicks meni lopettamaan tämän vanhan oman sarjansa tuotannon. Nyt näitä tuotteita ei saa enää mistään ja itse rakastuin tähän vedellä pois emulgoituvaan öljyputsariin. Yleensä suosin kaksoispuhdistusta, mutta tämä öljy on helppo poistaa pelkällä vedellä. Ja vitsi miten hyvä tuoksukin tässä on. Onneksi mulla on yksi pullo vielä jemmassa.
Jatkoon!

Kueshi double effect make up remover*

Glossyboxista tuli joskus tämä meikinpoistoaine, joka oli ihan huikea. Sillä lähti kaikki ripsivärit parilla pyyhkäisyllä ja ei ärsyttänyt silmiä ja sai vedellä pestyä öljyn jämät iholta. Kaksifaasinen, joten pakkausta on ravisteltava. Harmillisesti ei tätäkään ole suoraan Suomessa myynnissä. Se on vähän ongelma näiden Glossyboxin tuotteiden kanssa.
Jatkoon!




Schwarzkopf Gliss hair repair

Tässä on hiustenhoidon nappivalinta. Siloittava ja takkuja avaava hoitosuihke, joka teki hiuksista niin helposti kammattavat latistamatta tai tekemättä hiuksista raskaita. Suihkin tätä joka aamu ja hiukset oli aina niin kevyet, kiiltävät ja sileät. Eikä ole kallis tuote.
Jatkoon!

J.Mäki Keratiini*

Jos sulla on hauraat ja katkeilevat hiukset niin suosittelen tätä tuotetta. Keratiini on luonnostaan hiusten yksi pääraaka-aine ja tällä tuotteella lisäät keratiinia hiusten rakennusaineena. Se tekee hiuksista vahvemmat ja kiiltävemmät. Lisäsin tätä pari kertaa viikossa hiusten latvoihin ja pituuksiin. Tuoksuna herkullinen toffee.
Jatkoon!

Caudalie purifying gel cleanser*

Ihan ok putsari, mutta vähän kuivattava ja tuoksu tosi laimea. Olisin odottanut enemmän.
Ei jatkoon.

James Read self tan1 hour tan glow mask face

Tosi hyvä nopeasti vaikuttava itseruskettava kasvoille. Väri oli upea ja näytti kivalta vaaleallakin iholla. Nopea vaikutusaika ja melko hyvä tuoksu itseruskettavaksi. Geelimäinen koostumus on helppo levittää tasaisesti.
Jatkoon!

Mio Clay away body cleanser*

Tämä savipohjainen vartalopesuaine ei ollut oikein mun mieleen. Tuhti melkein voidemainen koostumus ei juurikaan vaahdonnut eikä tuoksunutkaan kovin kummoiselta. Käytän mieluummin ihan normaaleja hyvältä tuoksuvia suihkugeelejä.
Ei jatkoon.




Babor ambullit

Näitä Baborin ampulleita hehkutetaan tosi paljon, mutta mulle ne aiheuttivat ihoärsytystä ja punoitusta. Seerumi ampulleissa oli myös todella vesimäistä, joten se oli vaikea siirtää kämmeneltä iholle ilman, että puolet valui paidan kaulukselle.
Ei jatkoon.

Masque me up Perfect skin patches

Finnien päälle laitettavat lappuset, joiden pitäisi poistaa punoitusta ja tukahduttaa finni. Toimivat toisinaan ihan ok, mutta ei niin tehokkaita kuin esimerkiksi omat suosikit Tony Molylta. 
Ei jatkoon.

Patchology warm up perfect ten*

Näiden käsinaamiohansikkaiden piti olla lämmittävät, mutta mulla ne ei ainakaan niin toimineet. Pidin hanskoja käsissä 15 minuuttia eikä mitään lämpöefektiä tullut koko aikana. Naamio itsessään toki kosteutti käsiä, mutta ei lupausten mukainen.
Ei jatkoon.

Colose Hyaluron sheet mask*

Kosteuttava neljää eri hyaluronihappoyhdistettä sisältävä sheet mask oli kyllä kosteuttava, mutta sai omalla ihollani kihelmöintiä aikaan. Sheet mask ei myöskään istunut mulle kovin hyvin vaan jouduin leikkelemään aukkoja suuremmiksi.
Ei jatkoon.

Patchology rejuvenatin eye gels*

Ihanat geelimäiset silmänympäryslaput, jotka kosteutti ja pysyi paikoillaan ihollakin tosi kivasti. Ostan varmasti uudestaan.
Myynnissä Oletkaunis* (tarjouksessa nyt 9,52€)
Jatkoon!




First aid beauty Facial radiance pads

Päivittäiseen käyttöön tarkoitetut kosteuttavat ja kuorivat laput, joita voi käyttää myös herkälle iholle. Tosi hyviä kirkastamaan ihoa ja häivyttelemään juonteita. 
Myynnissä Lookfantasic* (31,95€) Muita käyttää alekoodi GATALVI tammikuun loppuun.
Jatkoon!

Lycopedi sugar scrub*

Tosi hyvä sokerinen jalkakuorinta, jossa raikas sitruunan tuoksu. Geelimäinen koostumus, jossa rouheita sokerirakeita. Aikaisempi postaus täällä.
Jatkoon!

We love the planet deodorant sweet & soft

Aivan huikea vegaaninen ja voidemainen dödö. Todella herkullinen tuoksu, nopeasti imeytyvä eikä tarhaa vaatteita. Ja pitää hajut oikeasti poissa. Ainoa oikeasti toimiva vegaaninen deodorantti. Uusi odottelee jo kaapissa!
Myynnissä Sokos, Ruohonjuuri, Biodelly* (13,90€), Hyvinvoinnin* (15,95€) ja 4organic (15€).
Jatkoon!




Yves Rocher Winter apples shower gel

Aivan ihana omenakaneli-piirakalta tuoksuva suihkugeeli. Ehdottomasti tämän talven suosikkini Yves Rocherin kausituoksuista.
Myynnissä Yves Rocher*, alessa nyt!
Jatkoon!

Molton Brown shower gel*

En ole yleensä pitänyt Molton Brownin tuoksuista, mutta tämä makean ruusun ja raparperinen tuoksu oli syntisen hyvä. Varmasti ostan tätä joskus ison pullon!
Myynnissä Lookfantastic* (25,45€)
Jatkoon!

Omorovicza Queen of hungary mist

Todella hienojakoinen kasvosuihke, joka on hyvin esikosteuttava. Kaipasin tähän kyllä tuoksua, jota tuotteessa ei ollut. Kaunis lasinen pakkaus on yleellinen, mutta 60€ hinta kasvosuihkeesta on kyllä omaan budjettiini aivan liikaa.
Ei jatkoon.

Biorace l'eau hydrating treatment serum

Kosteuttava geelimäinen seerumi, joka solahti ihoon heti ja pystyi siksi hyvin kerrostamaan. Tykkäsin tästä aivan älyttömästi ja samettisen geelimäinen koostumus tuntui iholla aivan super hyvältä. Ja tämän inci on ihan mykistävä, miten paljon tehoaineita onkaan yhteen seerumiin saatu mahdutettua. Sisältää myös mm. hyaluronihappoa. Harmillisesti ei Suomessa saatavilla.
Jatkoon!




Yves Rocher glow granita scrub

Ruusuille ja kukkasille tuoksuva kasvokuorinta, joissa rakeet eivät olleet kovin kummoisia, joten on hyvä erittäin herkälle iholle. Koostumus on todella voidemainen. Jos tykkää ruusun tuoksusta niin tämä on kiva, mutta ei mikään kummoinen. Parempiakin kuorintoja löytyy.
Ei jatkoon.

Yves Rocher Mango coriander hand cream

Yksi suosikeistani makealta mangolta tuoksuva nopeasti imeytyvä käsivoide. Ah, tuo mangon tuoksu tuo mieleen kesän ja tropiikin. Se on kyllä syötävän hyvä. Ja tykkään voiteen kosteustehoista, mutta siitä, että se myös oikeasti imeytyy nopeasti. Aikaisempi postaus täällä.
Jatkoon!

Pai skincare Fragonia & Sea Buckthorn Instand Hand Cream

Pienestä näytetuubista ei kovin moneksi käyttökerraksi riittänyt, mutta käsivoide on todella tuhtia, joten sopii hyvin talvivoiteeksi. Tässä ei kuitenkaan ollut mitään tuoksua ja itse tykkään käsivoiteissa nimenomaan tuoksusta, joten en siksi ostaisi uudestaan. Ei myöskään imeydy ihan sekunnissa, joten sopii paremmin yövoiteeksi. 
Ei jatkoon.

Dr botanicals cocoa & coconut superfood reviving hydrating mask

Brändin tuotteet on yleensä olleet kovastikin mun mieleen, mutta tämä kosteuttava naamio ei kyllä mulla toiminut ei sitten mitenkään. En saanut sitä ollenkaan imeytettyä ihoon ja se vain pyöri ja rullaili iholla. Voide oli todella tuhtia, mikä teki sen imeyttämisestä niin vaikeaa.
Ei jatkoon.

111Skin rose gold radiance booster

Tässä on brändi, jonka kaikki tuotteet ovat aivan älyttömän hintaisia. Tämäkin boosteri maksaa yli 100€. Toki boosteri sisältää mm. aitoa 24K kultahippusia. Ja kyllä tämä iholle tekikin ihan näkyviä taikoja. Boosteri oli todella kosteuttava ja kiinteyttävä ja se teki kasvoista jotenkin todella säteilevät (enkä nyt siis tarkoita niitä kultahippuja). Imeytyikin hetkessä. Jos tämä ei olisi niin kallis niin ostaisi takuulla lisää, mutta nyt tyydyt vain haaveilemaan.
Ei jatkoon hinnan takia.

Trilogy hydrating mist toner

Kasvovedet on ihania, mutta valitettavasti tässä pullossa oli niin huono suihke, joka ruikki vettä kasvoille niin kovalla voimalla, ettei painepesurinkaan tehot vedä vertoja. Kasvot oli siis märkänä aina, joten siitä syystä en tykännyt tätä käyttää enkä käyttänytkään loppuun.
Ei jatkoon.

Maybeauty Incredible pore mask*

Maybeautyn savinaamio on ihana. Se poistaa iholta talia, rasvaisuutta ja epäpuhtauksia. Nykyään näitä yksittäispakkauksia ei enää ole vaan naamio on tuubissa. 
Jatkoon!




Migura foot mask

Toimivat jalkanaamiosukat. Kosteuttavat ja tehokkaat. Oli nimittäin jalat pehmoisena tämän jälkeen,
Jatkoon!

Kocostar leg relax therapy*

Siis nämä kosteuttavat ja viilentävät jalkanaamiosukat oli täydellinen löytö. Sukat rentouttavat, laskevat turvotusta ja tekevät jaloista niin hoidetut ja pehmoiset. Tunne on kuin jalkahieronnan jälkeen. Raikas minttuinen tuoksu.
Myynnissä Nordicfeel* (11,95€), Kicks* (12,95€), Lyko* (12,90€) ja Cocopanda* (alessa nyt 9,50€).

111Skin rose gold brightening facial treatment mask

Tälle kultahippuja sisältävälle naamiolle tulee hintaa 20€ kipale, joka on kyllä way too much ihan rehellisesti jos sanotaan. Mutta pakko kyllä sanoa, että on tämä ihan huikea. Kasvoista katoaa kaikki juonteet ja on niin nuorekas olo tämän jälkeen. Naamio on geelinaamio, joten se istuu kasvoille kuin nakutettu ja pysyy siinä paikoillaan hyvin. Hamstrasin näitä Boxycharmin alemyynneistä, kun sai edullisesti.
Jatkoon!

Relax & let go Moisture boostin sheet mask

Tiesittekö, että tämä brändi on meidän oman suomalaisen kauneusbloggaajan Virve Fredmanin luoma tuotesarja. Naamio oli aivan ihana, istui kasvoille tosi kivasti ja kosteutti tehokkaasti. Tykkäsin ja kyllä oli raikas ilme käytön jälkeen.
Myynnissä Eleven* (29,95€ 10 naamion paketti)

Kocostar waffle mask*

Jos minun pitäisi valita yksi naamio mitä saisin ainoastaan käyttää niin se olisi todennäköisesti tämä waffle mask. Näissä on ihanan siirappinen seerumi ja sitä on pussukassa niin reilusti, että sheet maskista saa helposti käyttökertaa, kun naamion laittaa takaisin pussiin ja jääkaappiin odottamaan seuraavaa päivää. Tuoksut on myös herkulliset ja kyllä, nämä on tosi tehokkaita. Naamiot on valmistettu puuvillasta. Niitä myydään yksittäin ja 5 naamion pakkauksissa.
Myynnissä Oletkaunis* (14,90€), Nobe* (nyt alessa 12,66€) ja Cocopanda* (nyt alessa yksittäin).


Starskin vip gold foil eye mask

Kultaiset silmänympärysnaamiot oli tosi kivat ja materiaali oli erilaista kuin yleensä. Sen takia pysyivätkin paikoillaan paremmin kuin normaalit geelimäiset patchit. Hyvin toimi ja kosteutti.
Jatkoon!

Miqura eye mask

Nämä geelimäiset sy-naamiot lähti heti valumaan. Geeliä oli selvästi vähän liikaa, mutta jos malttoi hetken aikaa maata paikallaan katse taivasta kohde niin hyvin ne sitten pysyi ja toimi.
Ei jatkoon.


Huh huh, olipahan urakka taas kirjoitella näistä! Oliko tuttuja, uusia kiinnostavia ja samoja/eri mielipiteitä tuotteista?
10 kommenttia on "Marraskuun kosmetiikkaroskat"
  1. Oli siinä kyllä purkkeja.. Mulla on kans samojen primereiden kans ongelmia. Ei sovi minkään voiteen kanssa, eikä minkään meikkipohjan alle. Tyhmänä silti yritän niitä jotenkin käyttää. We care planetin deo oli munkin mielestä hyvä. Muut purkit oli vieraita mulle, 😅

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilmeisesti nuo primerit sitten on oikeasti noin huonoja. Mietin nimittäin jos vaan mun iholla ei toiminut, mutta jos sullakin on ongelmia niin kyllä se tuote itsessään on sitten kökkö. Mä en jaksa taistella tuotteiden kanssa jotka ei mulle sovi. Noiden primereiden kanssa meikkipohja on aina täynnä pientä murua ja näyttää ihan kuin iho hilseilisi. En tykkään yhtään :(

      Poista
  2. Vaikuttava roskakasa! Luovuin kans loppuneiden pisteytyksestä, kun se on vähän hankalaa joidenkin tuotteiden kohdalla. Itse tuote voi olla erittäin hyvä, mutta hinta aivan posketon kuten vaikka noiden 111Skin-seerumeiden kohdalla. Mulla on kaksikin odottamassa käyttöä.
    Loppuneiden postaukset on tosi kiinnostavia, joten toivottavasti jaksat edelleen kirjoitella näistä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä, numeroarvostelu on hankala, kun tuote itsessään voi olla hyvä mutta sitten se hinta laskee muuten ostohaluja. Helpompi vaan sanoa ostaisko vai eikö ostais uudelleen.
      Kiitos! Varmasti tulen jatkamaan näiden roskapostauksien kirjoittamista :)

      Poista
  3. Hirveästi purkkeja! :D Jäi käteen vain että tuo banaani maski itselläni vielä kaapissa odottamassa käyttöönottoa ja varmasti hyvän tuoksunen, toivottavasti ei liian voimakas :) KylieSkin tuotteita haluisin testata mutta tilaukset jenkeistä yms ei ole ihan mun vahvuus, ehkä joskus panostan!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Banaaninaamio on just sopivan tuoksuinen, ei liian voimakas eikä esanssinen. Kannattaa ottaa testiin, on oikeasti sika hyvä!
      Jenkkitilaukset ei oikeasti ole vaikeita. Luot vain planet expressille oman varasto-osoitteen ja pääset ihan uusille markkinoille ;) Mä oon tilaillut Jenkeistä jo vaikka mitä!

      Poista
  4. Mulla on aina luonnoksissa kuukauden loppuneet ja kun tuote loppuu, kirjoittelen arviot siitä. Ennen kirjoitin koko postauksen kuun lopussa ja huh huh mikä urakka! Paljon tuttuja, mä tykkään kanssa tuosta Glissin hoitosuihkeesta ja tosi monta muutakin tuttua oli joukossa. Apua nyt minua pelottaa nuo Figs & Rouget kun mulla on niitä jemmassa mutta jos ne onkin huonoja ;DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toikin vois tietysti olla hyvä vaihtoehto, että tuotteista kirjoittaa heti kun ne loppuu. Mulla on aina vaan miljoona rautaa tulessa, niin tiedä että todennäköisesti en ehtis/muistais ja näin on helpompi vaikka postauksen tekeminen viekin kokonaisen päivän.

      Poista
  5. Vau, mikä kasa loppuneita! Mä luovuin kans numeroarvioinneista jokunen kuukausi sitten, kun koin ne vähän hankaliksi. Mun mielestä kivempi näin :) Jokunen tuttu purkkikin näissä loppuneissa näkyi. Garnierin Banana Hair Food kuuluu myös mun suosikkeihini ja se on tosi hyvä! Harmi tosin kuulla etteivät nuo Figs&Rougen primer ja Dr. Botanicalsin kookosnaamio toimineet, kun ne on mulla vielä odottamassa testausta. Vähän jännityksellä testaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tää on itselle helpompi ja mukavempi tapa arvioida tuotteet kuin käyttää sitä numeroarvostelua.
      Figs&rouget oli kyllä suuri pettymys. Miten voikin tuon hintaiset tuotteet olla noin huonoja!

      Poista