tiistai 4. kesäkuuta 2019

Ipsy Plus toukokuu - Daydream


Kuukausi vaihtui jo kesän puolelle, mutta vielä olisi muutamia toukokuun kauneusbokseja tutkittavana. Aloitetaan mulle mieluisimmasta eli Ipsy plussasta, joka ei tälläkään kertaa jättänyt kylmäksi. Ipsy plus sisältää vain täysikokoisia tuotteita, mikä on minusta kiva juttu sillä siinä ehtii oikeasti muodostaa sen mielipiteen tuotteesta. Normaali ipsyn mukana tulevat pikku puteelit on joskus niin todella minejä, että tuote ehtii loppua jo ennen kuin sen makuun ehti kunnolla edes päästä. Ja Ipsyssä ehdottomasti parasta on se, että joka kuukausi arvostelet tähdillä boksista saamasi tuotteet ja näiden arvioiden sekä täyttämäsi kauneuskyselyn perusteella sinulle kustomoidaan mieltymyksiä vastaava boksia. Itse olen esimerkiksi laittanut kauneusprofiiliin, etten välitä kynsilakoista tai aerosoli hiustuotteista, joten näitä tuotteita mulle ei vielä kertaakaan ole puolen vuoden tilausjaksollani tullut. Tämä ihan siitä syystä, että Jenkeistä Suomeen maksaa näiden herkästi syttyviksi määriteltyjen tuotteiden kuljetus aivan tuhottomasti enkä ole nähnyt järkeä sellaiseen ryhtyä.



Ipsyssä on myös toinen erittäin iso plussa. Enkä tarkoita nyt siis boksin kokoa vaan sitä, että joka kuukausi voi itse lisämaksusta valita mukaan maksimissaan kolme extra tuotetta. Pakko sanoa, että kuukauden toinen päivä on odotetuin päivä, kun tietää iltapäivästä pääsevänsä valitsemaan omaan boksiinsa taas muutaman kiinnostavan tuotteen! Täysikokoiset extra tuotteet maksavat 12 dollaria eli noin 10€ ja matkakoot 3 dollaria, joten hinnalla ei ainakaan ole pilattuja. Tässäkin boksissa on pari extra tuotetta mukana ja esittelen ne tuttuun tapaan postauksen lopussa. Mikäli Jenkeistä tilaaminen pelottaa niin ei syytä huoleen. Tilaaminen on todella helppoa esimerkiksi Planet Expressin tai Shipiton kautta. Pienellä vaivalla voi päästä käsiksi aivan ihaniin yllätyksiin ja brändeihin joista Suomessa saa vain unelmoida. Haluaisitteko muuten, että tekisin erikseen postauksen näistä Jenkkien kuljetusfirmoista ja selkeät käyttöohjeet niiden käyttöön?


* Glamglow Bubblesheet ~ 24€/3 kpl

Boksi aloitti todella vahvasti! Sisältä nimittäin paljastui kolme kappaletta super kiinnostavia Glamglown syväpuhdistavia kuplanaamioita. Merkkinä Glamglow on inspiroiva ja heillä on monia todella suosioon nousseita tuotteita. Tuotteiden melko korkeiden hintojen vuoksi nämä eivät valitettavasti kuulu ihan jokapäiväiseen kauneusrutiiniin, mutta olipas todella mahtavaa saada useampi naamio nyt testiin. Rakastuin kuplakangasnaamioihin, kun testasin Talikan vastaavaa ja minusta se kuplien kutittelu iholla on rauhoittavaa ja samalla hauskaa. Minusta myös tuntui, että kuplivat aineosat tehopuhdistivat ihon todella puhtaaksi. Nämä hiiltä sisältävät naamiot poistavat kuplineen lian, öljyn ja meikin kasvoilta jättäen ihohuokoset puhtaiksi. Naamion käytön jälkeen kasvot vielä huuhdellaan eli vaahtoa ei jätetä kasvoille toisin kuin normaaleissa kasvonaamioissa. Ihanaa, en malta odottaa näiden kanssa!!



* Yensa Tone Up Primer Essential Glow ~ 31€/30 ml

Merkki on minulla aivan uusi, en ole ikinä kuullutkaan tällaisesta. Mutta kyseessä siis on sävyttävä primeri. Tuote auttaa häivyttämään ihon juonteita ja ihohuokosia sekä tasoittaa ihon sävyä ja pintaa. Primeri sisältää mm. mustaa teeta, shiitake sientä, chia siemeniä ja lukuisia muita ravitsevia ainesosia. Aikas mielenkiintoinen pläjäys ja jos tämä oikeasti toimii niin varmasti myös kiinnostava tuote, sillä ennen meikkivoidetta saa jo ihosta tasaisemman ja saman sävyisen. Testaan mielenkiinnolla.





* Wander Beauty Wanderess Seascape Eyeshadow palette ~ 22€

Kukas olikaan aivan heikkona uusiin luomiväripaletteihin... No minäpä hyvinkin! Wander Beauty on kiinnostava merkki ja tältä brändiltä esittelin aiemmin keväällä kuukauden suosikeissakin nähdyn poskipunapaletin, joka on aivan ihana. Niinpä olin tästä meri aiheisesta paletista jo kuvien perusteella aika innoissani. Paletin glitteriset/metalliset sävyt ovat todella upeita. Suosikeiksi nousi heti swatchien perusteella paletin keskimmäiset sävyt eli sea salt ja sea foam. Sea salt on hiukan korallinen ja sea foam upea vaalean vihreä sävy. Paletista löytyy myös yksi mattainen ruskea murreväri ja kirkkaan sininen sävy, joka ilmeisesti myös mattainen. Sitä en vielä testannut, aika random minusta tässä paletissa, mutta ehkäpä siitä joku saa inspiraatiota. Värin puolesta sopii ainakin teemaan. Paletti on näppärä suhteellisen pieni, mutta pannut silti reilun kokoisia. Nuo glitteriset sävyt ovat samettisen pehmeita ja levittyvät kuin unelma. Alla näkyy swatchit sävyistä.



Ylimpänä hennon kultainen sävy champagne harbor, sitten korallinen sea salt, minkä jälkeen viherävä sea foam ja alimmaisena oranssiin taittava kulta golden reef. Kaikki sävyt minusta todella kauniita ja helposti levittyviä.


* Il Magiage Icon High Volume & Intense Curl Mascara ~ 22€

Olen viime aikoina alkanut kiinnostua yhä enemmän myös uusien ripsivärien testailusta. Vaikka mikään uutuus ei vielä ole peitonnut mun elämäni rakkautta It cosmeticsin superhero mascaraa niin aina on silti kiinnostava kokeilla uutta ja haastaa oma lemppari. Tämäkin merkki on mulle täysi vieras. Tämä kevytkoostumuksinen ripsiväri nostaa, kaartaa ja tuo pituutta ripsiin. Silikoni harjan pitäisi tavoittaa myös kaikkein pienimmät ripset ja koska koostumus ei ole paksua ja klimppistä, voi tätä huoletta lisätä useamman kerroksen, ilman että ripset alkavat painua alaspäin. Jos lupaukset pitää paikkansa niin tässä voisi olla uusi suosikki, katsotaan.




* Illamasqua Lip Colouring pencil duo in Lust & Media ~ 18,5€/kpl

Huultenrajauskynistä en normaalisti olisi kovin innoissani, mutta koska boksista tuli kaksi kynää Illamasqualta niin kyllähän siinä hiukan suunpielet nousi hymyyn. Illamasqua kuuluu myös suosikki brändeihini ja merkillä on paljon hyviä tuotteita. Niinpä testaan näitä kyniä uteliaasti, koska en ole mitään merkin huulituotteita ennen käyttänyt. Boksissa tuli siis kaksi kynää, joiden sävyt ovat aika lähellä toisiaan. Se on hiukan harmillista, sillä olisin jotenkin toivonut että toinen olisi ollut hiukan tummempi. Sävyt ovat siis Media, joka on swatchissa alempana ja sävyistä se vaaleampi. Väriä voisi kuvailla korallinpunaiseksi hiukan voimakkaalla vaaleanpunaisella twistillä (kuvan sävyt ehkä hiukan vääristävät). Ylempi sävy on Lust joka taas on tummempi sävy hiukan lilahtavalla vivahteella. Molemmat oikein kauniita sävyjä ja näin kesällä tällaiset vaaleammat sävyt tulevatkin käyttöön.


Extra tuotteet:


* Pixi Glow Peel Pads 60 kpl

Yhtenä täysikokoisena extra tuotteena valitsin boksiini Pixin Glow peel pads purnukan, jossa on 20% glykolihappoa sisältäviä vanulappuja. Lapuilla on tarkoitus kuoria ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti, sillä glykolihappo on tehokas kuoriva happo ja saa ihon hehkumaan. Laput sisältävät myös E-vitamiinia ja aloeveraa. Säännöllisesti käytettynä näiden pitäisi tasottaa ihonsävyä, häivyttää juonteita ja pienentää näkyvästi ihohuokosia. Pixillä on kiinnostavia ihonhoito tuotteita ja olen tähän asti tykännyt merkin tuotteista kovastikin, joten tämä oli mieluinen lisäys boksin tuotevalikoimaan. Tämä tarttui mukaan tosiaan 12 dollarilla ja on täysikokoinen tuote.



* Jolii Cosmetics Spektra Stick

Ja koska rakastan yli kaiken myös highlightereita niin pakkohan oli haalia itselle myös näin kauniin sävyinen uusi korostustuote. Tuote on huulipunan mallisessa kultaisessa hylsyssä ja itse pakkauskin on todella kaunis. Väri on upea hiukan vaaleanpunaiseen taittava, jälki on pehmeää ja kuulto kerrassaan upea. Tätä on helppo levittää ja puikko liukuu iholla vaivattomasti jättäen jälkeensä kauniin glitterikorostuksen. Ah, mun uusi kesärakkaus!




Pakko kyllä taas sanoa, että olipas boksi! Ipsy plus ei näytä pettävän koskaan. Kaikki tuotteet jäävät omaan käyttöön ja mistään ei ole huonoa sanottavaa. Ainoastaan ehkä nuo huultenrajauskynät olisin voinut vaihtaa johonkin toiseen tuotteeseen, mutta eipä nekään nyt haittaa kun kesällä tulee punia kuitenkin käytettyä ja merkki oli hyvä. Niinpä voi taas sanoa, että oli aika 5/5. Boksin tuotteiden arvo noin 137€ ja itse maksoin tästä noin 22€. Eipä voi siis valittaa. Toki postikulut tulee hinnan päälle, joka jonkisen verran nostaa hintaa, mutta kyllä tässä silti arvoa saa reippaasti omalle sijoitukselle. Kesäkuun boksia odotellessa...


Mitä mieltä toukokuun Ipsy plussasta?
12 kommenttia on "Ipsy Plus toukokuu - Daydream"
  1. Ihan huippuhyvä sisältö! Nää olisi kaikki kelvanneet mullekin<3 Mua aina Boxycharmin kohdalla pelottaa, että siellä omassa paketissa on jotain kynsilakkoja tms. Vielä kertaakaan ei oo onneksi ollut. Tosin yksi kynsiöljy oli kerran menty poistamaan mun Boxycharmista, enkä tiedä ketään muuta kenen boksista se olisi poistettu, kun eihän siihen poistamiseen ole mitään syytä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on Boxycharmin kohdalla ihan sama pelko kuin sullakin :D Yhdet kynsilakat jäi tuossa maaliskuun Luxe versiosta varastolle, mutta en raaskinut sen takia ostaa yli 60$ lähetystä Suomeen...
      Oho aikas outoa että se oli poistettu jos muilta ei oltu! Siitä olisi melkein kannattanut reklamoida.

      Poista
  2. Upea sisältö tässä! Siis tuo luomiväripaletti aij että mitä sävyjä <3 Muakin kiehtoo tuollaiset rantateemaiset paletit (voiko noin sanoa?) :'D Itse tilasinkin viime kesän lopulla Urban Decayn beached paletin koska sen sävyt tuovat vahvasti mieleen jonkun eteläisen rantaloman <3 En ennättänyt sitä viime vuonna pahemmin käyttää, mutta veikkaan että tänä kesänä se on se paletti mikä näkyy meikissäni enemmän juhla- ja festariaikoina kun meikkaan. 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh aivan hyvin voi sanoa ranta paletiksi :D Kyllä mullakin tästä paletista ranta tulee mieleen. Kivat sävyt muuten siinä UD paletissakin. Saa varmasti ihania kesämeikkejä aikaan <3

      Poista
  3. Onpa ihana sisältö! <3 laitoin kans tilaukseen ipsyt kun nää näyttää vaan joka kerta paremmilta :D ihan hirveän tuskallista nyt odottaa ett se oma ensimmäinen boksi joskus saapuu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh ihanaa saat myös pian oman boksisi! Tiedän niin hyvin tuon odotuksen tunteen. Ei sitä millään malttaisi odottaa, mutta onneksi kuukausi vaihtuu aina niin nopeasti että kohta pitelet jo boksia käsissä ;)

      Tilasitko molemmat ispyn vai toisen vain?

      Poista
    2. Joo sitä on tässä tullut koko alkuvuosi ihmeteltyä, että miten nopeasti kuukaudet menevät kun tuntui että kauneusbokseja tuli postissa nopeaan tahtiin :D Tilasin molemmat, mutta plussan tilaus on vielä vähän epäselvä että milloin alkaa, kun ilmeisesti jäin odotuslistalle :) Enemmän näistä kiinnostaa kuitenkin juurikin tuo plus -versio :)

      Poista
    3. Aivan juu. Mulla oli kans aluksi se jonotuslista, mutta sain sähköpostiin viestin jossa jonon ohi pääsi jakamalla mainoslinkin/kutsulinkin somessa. Jaoin sen sitten siskolleni yksityisviestillä facebookissa ja sain heti seuraavan kuukauden boksin. Kannattaa kokeilla, jos tämä mahdollisuus on vielä käytössä.

      Poista
    4. Juu itseasiassa normi-Ipsyssä tuo oli vaihtoehtona ja siinä toimi :) Tänään aamulla tuli myös tuosta Ipsy plussasta ilmoitus, että olen poistunut varauslistalta joten nyt vain odottamaan :)

      Poista
  4. Ohoh, kylläpä tässä saikin rahoille vastinetta! Boksihan pursuaa todella kiinnostavia tuotteita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä! Tämä Ipsy plus on aivan ihmeellinen, koska se on minusta alusta asti ollut uskomattoman hyvä ja noussut ehdottomasti mun suosikki kauneusboksiksi ainakin näistä mitä itse tilaan <3

      Poista