torstai 14. toukokuuta 2020

Vuoden 2019 parhaat kosmetiikkatuotteet

* sisältää mainoslinkkejä

Tämä postaus on odotuttanut jo aivan liian kauan. Minun piti kirjoitella vuoden 2019 suosikki tuotteistani jo heti alkuvuodesta, mutta kaikenlaista ehti tapahtua ja postaus jäi venymään. Nyt päätin vihdoin rykäistä tämän ulos, koska pian en enää kehtaisi. Alkaahan tässä jo tämä vuosi 2020 olla kohta puoli välissä...

Postaukseen olen valikoinut vain omia henkilökohtaisia kosmetiikkasuosikkeja viime vuodelta ja seula on ollut kova. Mukana on vain parhaista parhaimmat ja linkitän tuotteiden kohdalle aina myös alkuperäisen postauksen, mikäli olen tuotteista jo aikaisemmin jotain kirjoitellut. Mielelläni kuulisin myös teidän ajatuksia kommenttiboksissa. Onko teille samoja suosikkeja tai joukossa tuttuja tuotteita?




Paras luomiväripaletti

Anastasian Riviera paletti vei mun sydämen heti, kun tämän näin. Paletissa on upeita mattaisia sävyjä sekä niiden kanssa hyvin yhteen sointuvia glitterisiä sävyjä. Vaikka yleisilme paletissa onkin aika värikäs, saa sillä tehtyä myös hillitympiä meikkejä. Erityisesti paletin persikkaiset sävyt on todella mun mieleeni ja glitterisistä sävyistä nyt puhumattakaan. Pigmentti on ABH paleteille tuttua huippu laatua ja häivyttely onnistuu vaivatta. Osa sävyistä hiukan pöllyää, sillä ABH napit on yleensä vähän kuivakoita, mutta itseäni se ei haittaa. Paletti on kaunis niin sisältä kuin ulkoa ja sen merihenkisyys eroaa yleisesti luomiväripalettien ulkonäöstä.
Aikaisempi postaus löytyy täältä.
Palettia myy Kicks täällä*.




Paras peitevoide

It cosmetics Bye bye undereye concealer on heittämällä paras peitevoide mitä olen koskaan testannut. Se on super peittävää ja kirkastaa tummia silmänalusia sekä peittää virheettömästi finnit ja punoitukset. Peitevoide on todella tuhtia ja sen koostumus on melko jankkia, mutta siitä syystä tuotetta ei tarvitsekaan kuin aivan pikkiriikkisen pisteen. Todella riittoisa ja aivan erinomainen tuote. Tämä tuote on todella kehuttu ja voittanut myös palkintoja, joten en taida olla mielipiteeni kanssa yksin tuotteen erinomaisuudesta.
Aikaisempi postaus löytyy täältä.
Tuotetta myy Kicks täällä*.




Paras meikkivoide

Biodrogan Make-up anti-age soft focus meikkivoide oli todellinen löydös. Sen kosteuttava vaikutus tuntuu iholla ihanalta ja soft focus vaikutelma pehmentää ihon juonteita saaden ihon näyttämään nuorekkaalta. Meikkivoide toimii tavallaan siis filtterinä ja tasoittaa ihon sävyä sekä juonteita. Tämä meikkivoide myös näyttää levityksen jälkeen heti mattaiselta, joten puuterointi ei ole välttämätöntä. Tykkään tämän pitkäkestoisesta vaikutuksesta, helposta levitettävyydestä sekä ihanasta tuoksusta.
Aikaisempi postaus löytyy täältä.




Paras primeri

Illamasquan Hydra veil primeria ei voita mikään. Primeri on pakkauksessa hyytelömäistä, mutta iholle laitettaessa se sulaa nesteeksi, joka on helppo levittää. Se tekee iholle hyvän tarttumapinnan meikkivoiteelle ja aivan pieni määrä riittää koko kasvoille. Pakkaus on tyylikäs ja sen mukana tulee pieni spatula, jolla primeria on helppo ottaa purkista ilman sormin koskettelua. Iso pakkaus on todella riittoisa ja tämän kanssa meikki pysyy upeana koko päivän.
Tuotetta myy Lookfantastic täällä*.




Paras ripsiväri

Parhaan ripsivärin tittelin annan mieluusti It cosmetics Superhero mascaralle. Tässä on todella hyvä koostumus, joka on täydellinen heti avaamisen jälkeen. Harja on loistava ja sen kärki riittävän pieni jopa pienten ripsien ja silmäkulmassa työskentelyyn. Massaa tarttuu ripsiin vaivattomasti ja tällä saa upeat tuuheat ja vähän hämähäkkimäiset ripset. Ripsiväri ei ole vedenkestävä, mutta pysyy silti tosi hyvin mun vuotavissakin silmissä. Ihan huippu ja mulla onkin näitä kulunut jo monta putkiloa. En vaihtaisi enää muuhun!
Tuotetta myy Kicks täällä*.




Paras irtopuuteri

Beccan Hydra mist irtopuuteri oli jotain aivan ennenkuulumatonta. Puuterista nimittäin 50% oli vettä ja glyseriiniä eli kosteuttavia ainesosia. Puuteri tuntuikin iholle laitettaessa hiukan kostealta ja kylmän viileältä, joka ainakin minusta tuntui tosi ihanalta. Puuteri oli kevyt ja teki ihosta samettisen. Aivan mahtava tuote ja haluaisin tätä ehdottomasti jossain vaiheessa hankkia lisää. Puuterin avattua kannattaa kuitenkin käyttää sitä intensiivisesti, sillä vesi haihtuu ja puuteri kuivahtaa, jos sitä säilyttää avaamisen jälkeen pitkään kaapissa koskemattomana.




Paras eyelineri

Harvoin linereita käytän, mutta silloin kun käytän, vaadin linerilta aika paljon. Omat vuotavat silmät ovat sen verran hankalat tapaukset, ettei niissä mitkä tahansa linerit tahdo pysyä. Mellow cosmetics Precision pen eyeliner on yksi ainoista linereista, joka pysyy mun silmissä vaikka ne vuotavatkin. Lineri ei lähde kyynelten mukana valumaan ja sen jättämä jälki on intensiivisen musta. Kärki on kapea ja sillä saa todella tarkkaa jälkeä ja lisäksi erityisplussana se, ettei kynä kuivahda helposti.
Aikaisempi postaus löytyy täältä.
Tuotetta myy Lookfantastic täällä*.




Parhaat magneettiripset

Irtoripsiä en nykyään enää käytä. Vihaan leikkimistä liimojen kanssa. Magneettiripsiin olen sen sijaan rakastunut, sillä niiden käyttö on niin paljon helpompaa. Elina K Glitterin magneettiripset on aivan upeat ja niitä voi käyttää oikein huollettuna pitkään. Nämä ripset eivät ole liian tuuheat, mutta tuovat silti näyttävyyttä silmiin. Mikä parasta, näiden kiinnittämisen oppii jo parilla harjoituskerralla eikä ripsiliimojen kanssa tarvitse enää leikkiä. Ripset tulee kätevässä pakkauksessa, jossa niitä voi säilyttää. Tein näillä ripsillä meikkilookin, joka löytyy täältä.




Paras sivellin

Olen aivan rakastunut It cosmetics Heavenly luxe flat top buffing foundation brushiin. Sen karva on pakattu todella tiheään ja sivellin on pyöreän mallinen, mutta karva on tasainen koko matkalta. Muodon ja karvan tiheyden ansiosta tämä on aivan täydellinen sivellin meikkivoiteen tasaiseen levitykseen eikä tällä jää kasvoille rumia rantuja. Ainoa pieni miinus tulee siveltimen hankalasta puhdistamisesta, mutta usealla huuhtelulla sen saa kyllä puhtaaksi. Loistava hankinta!
Tuotetta myy Kicks täällä*.




Paras huulituote

Physicians formula murumuru butter lipcream on ihana pigmenttinen pehmeä huulivoide/pigmentti. Huulivoiteessa on mukana aurinkosuoja ja se tuoksuu aivan tropiikilta. Sävy on pigmenttinen ja huulivoide kosteuttava ja pehmeä. Tätä on saatavilla useassa sävyssä ja varsin edullinenkin tuote kyseessä. Olen itse käyttänyt omaani todella ahkerasti ja saatavilla on myös monia erilaisia sävyjä.
Tuotetta myy Lyko täällä*.




Paras itseruskettava

Viime kesänä rakastuin Sunkissed itseruskettaviin mousseihin. Ne on helppo levittää ja tuoksuvat ihanan kesäiseltä. Lopputulos on tasainen ja päivettynyt. Vaikutusaikaa säätelemällä voi itse vaikuttaa rusketuksen syvyyteen, joten näistä tuotteista on moneen. Pullot ovat erittäin riittoisia ja kivan näköisiäkin.
Aikaisempi postaus löytyy täältä.




Paras sheetmask

A'pieun milk sarjan naamiot ihan ylitsepääsemättömän ihania. Niissä seerumi on kermaisen maitomaista ja tuoksut aivan mahtavia. Pakkauksetkin ovat veikeitä maitopurkin näköisiä. Ja nämä kosteuttavat todella tehokkaasti.
Aikaisempi postaus löytyy täältä.
Naamioita myy Lyko täällä*, ja näyttävät nyt olevan -20% alessa.




Paras puhdistustuote

Luonkosin öljynpuhdistuskakut ovat aivan uskomattomia tehopakkauksia. Nämä zero waste kakut sisältävät ihoa helliviä öljyjä ja mikä parasta, poistavat meikin ihan täydellisesti. Kakut ovat helppokäyttöisiä, tuoksuvat ihanalta, todella riittoisia ja käteviä myös matkaillessa, sillä ohivuotoja ei näiden kakkujen kanssa tarvitse pelätä. Kiinteä pala pysyy kätevästi tallessa pahvisessa rasiassa ja palaa hierotaan käsiin ja sitten kasvoihin. Varsinkin kuivan ihon pelastus. Rakastuin!
Aikaisempi postaus löytyy täältä.
Kakkuja myy House of organic täällä* ja kakut ovat parhaillaan hyvässä alessa.




Paras hiustuote

Kerroin viime vuoden lopulla näistä uskomattoman söpöistä Famon pöllö shampoista, jotka ovat hiuksille erittäin hellät, mutta puhdistavat silti äärettömän tehokkaasti. Itse sain näillä mukavasti tuuheutta hiuksiin ja hiuksista tuli pehmoiset ja kiiltävät. Pöllöt ovat täysin luonnonkosmetiikkaa ja valikoimassa on useita erilaisia shampoita sekä hoitoainepalat. Myös lemmikeille löytyy omat pöllö shampoot. Myös perheen pienimmät ovat näistä pöllöistä ihastuksissaan ja hiustenpesusta tulee hetkessä helpompaa ja hauskempaa koko perheelle.
Aikaisempi postaus löytyy täältä.
Tuotetta myy House of organic täällä*.




Paras yllättäjä

En keksinyt tälle parempaa kategoriaa, mutta paras yllättäjä kuvaa tätä tuotetta täydellisesti. Zero waste höylä on paitsi upea, myös kätevä ja ympäristöystävällinen. Höylä kestää normaaleja muovihöyliä pidempään ja sen terä on paljon terävämpi. Kierrätettävyys on helppoa, sillä höylän varsiosa on käytännössä ikuinen ja sinun tulee vaihtaa vain kuluneen terän tilalle uusi metallinen terä. Tämän höyläsjälki on täydellistä ja muutaman kerran harjoittelun jälkeen se sujuukin mukavasti ilman haavoja.
Aikaisempi postaus löytyy täältä.
Tuotetta myy House of organic täällä* ja shaveri on nyt hyvässä alessa.




Paras vartalovoide

En olisi uskonut vielä vuosi sitten, etta rakastun vartalovoiteisiin. Niin on kuitenkin päässyt käymään ja yksi parhaimmista testaamistani vartalovoiteista on tämä Ayu organics green tea vartalomousse. Voide on vedetön ja siksi hiukan vaseliinimaista ja tuhtia, mutta kun sen imeyttää suihkun jälkeen valmiiksi hiukan kostealle iholle, niin lopputulos on täydellinen. Tuoksu on aivan ihanan huumaava trooppinen ja vihreä tee. Tämä voide on todellinen tähtituote.
Aikaisempi postaus löytyy täältä.
Tuotetta myy House of organics täällä*.




Paras ihonhoitotuote

Linnunradan tilan hamppukuusenpihkavoide on aivan täydellinen tuote kuiville ja halkeileville sormenpäille, kyynärpäille ja kantapäille. Voide on vaseliinimaista, mutta huomattavasti kevyempää. Sitä kannattaa levittää haavoihin yön ajaksi vaikuttamaan ja jo yhdessä yössä haavat on lähtenyt paranemaan normaalia nopeammin. Itse sain talvella sormen päissä olevat haavat kuntoon parissa päivässä. Tuotteessa on ihana mieto kuusen tuoksu, josta todella pidän.
Aikaisempi postaus löytyy täältä.




Paras ihokarvojen poistaja

En yleensä tykkää käyttää vahoja ihokarvojen poistamisessa, sillä oma kipukynnykseni on niin matala, etten yksinkertaisesti kestä sitä tuskaa mitä vahan irtirepiminen ihosta tuottaa. Ensimmäistä kertaa elämässäni voin kuitenkin vahailla bikinirajat, kainalot ja sääret ilman kipua. Lyconin wax-cellence kotihoitovaha mahdollistaa karvojen poiston ihan kotioloissa ja vieläpä kivuttomasti. Tuotteen teknologia on ihmeellinen ja vahan poistaminen iholta ei todellakaan aiheuta kipua. Iho ei myöskään ärsyynny karvojen poistosta, joten näin kesän kynnyksellä todella suosittelen tätä tuotetta. Tuote on tällä hetkellä hyvässä alessa täällä.
Aikaisempi postaus löytyy täältä.


Tällaisia suosikkeja löytyi minun vuoden 2019 kokoelmista. Oliko joukossa tuttuja tuotteita tai kenties mielenkiintoisia uusia yllättäjiä?

8 kommenttia on "Vuoden 2019 parhaat kosmetiikkatuotteet"
  1. Kivoja suosikkeja! Tykkäisin varmasti A'pieun sheet maskeista koska sellainen maitomainen neste on just ihanaa. Ja IT Cosmeticsiä ja juurikin tuota mascaraa olen halunnut testata tosi pitkään. Merkkiä ei vaan myydä täälläpäin Kicksissä niin se on sitten vähän jäänyt...tuo kabuki nimittäin kans kuulostaa ihkulta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, se maitomainen seerumi tuntuu iholla niin taivaalliselta! Täydellisiä naamiota todellakin <3

      Mikäli Kicksin myymälästä ei löyty, niin verkkokaupasta kannattaa tilailla. Toimitus on ihan suht nopea ja saa myös niitä tuotteita, mitä ei kivijalkamyymälästä löyty :)

      Poista
  2. Olipa kiva kooste! Mukana myös monia omia suosikkejani ja pari juttua kun meni ostoslistalle :D.

    VastaaPoista
  3. Ei nyt ollut mitään tuttua tuotetta. Tuota it cosmeticsin peiteainetta haluaisin kokeilla!

    VastaaPoista
  4. Seuraava paletti minkä ostan, haluan että on ABH! Noita niin kehuttu ja pitkään on haaveiltu :) Sen verran laiska kuitenkin käyttämään luomivärejä, että mihin kannattaa panostaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ABH paletit on toki hintavia mutta ihan joka sentin arvoisia! Niissä laatu kyllä kohtaa hinnan kanssa. Ja kyllä näillä paleteilla on ihan eri meininki meikata kuin halvoilla, joissa pigmenttiä ei tahdo riittää nimeksikään

      Poista