lauantai 5. lokakuuta 2019

Meikkilook - Winter is coming

* merkityt tuotteet on saatu



Ihanaa lauantaita!

Tänään ensimmäistä kertaa tälle syksylle tunsin lähestyvät talven henkäyksen. Koirien kanssa ulos mennessä nurmi oli huurteessa ja vesilammikot pihalla jäätyneet. Jossakin puolella Suomea oli ilmeisesti jo eilen maa saanut kevyen lumikasteen. Onneksi ei täällä vielä sentään lunta ole näkynyt, toivottavasti ei ihan hetkeen vielä näykään. Talven tulosta inspiroituneena tein talvisen meikin, jonka jäänsiniset sävyt ja kylmä meikkipohja pakkasen puremilla poskilla muistuttelee siitä tosiasiasta, että jouluunkin on enää 11 perjantaita.





Vaikka sininen väri ei kuulukaan silmämeikissä niihin väreihin mihin usein tarttuisin, niin tästä meikistä tuli minusta niin onnistunut ja hieno että aloin jopa harkita tarttuvani niihin sinisiinkin väreihin useammin. Koska miksi ei!? Eihän meikin aina tarvitse olla neutraali ja perinteinen murretuilla ruskeilla sävyillä tehty. Sininen silmämeikki korostaa erityisesti sinisten silmien väriä ja sopiikin siksi syventämään katsetta. Meikistä saa eri tyyppisen riippuen käyttääkö vaaleita vai tummia sävyjä. Itse tein tämän meikin melko vaaleilla sinisillä, sillä en halunnut meikistä liian tummaa ja synkän näköistä. Koska tästä meikistä tulikin heti voimakkaasti talvea huokuva fiilis, lisäsin silmäkulmiin vielä siniset ElinaK glitterin irtotimantit* sekä hopeista irtoglitteriä. Ripsiin olen laittanut ElinaK glitterin Natural magneettiripset*.




Kuten kuvasta huomaa, magneettiripset ovat varsin luonnollisen näköiset, mutta antavat silti silmiin hiukan näyttävyyttä ja pituutta omiin ripsiin verrattuna. Tämä oli elämäni ensimmäinen kerta, kun magneettiripsiä testasin mutta rakastuin näihin ja suunnittelin jo hankkivani ElinaK verkkokaupasta ripsiä lisää eri malleissa. Normaaleja irtoripsiä en tykkää erityisemmin käyttää, koska uskokaa tai älkää, olen aivan surkea niiden kiinnittämisessä. Joudun yleensä repimään ja kokeilemaan niitä uudestaan silmiin useita kertoja ennen kuin lopputulos on jotenkin tyydyttävä. Harjoittelu tietysti tekisi mestarin, mutta mulla on niin lyhyt pinna tuollaisten epäonnistumisten kanssa, joten en siksi jaksa väkertää ripsien kanssa kuin niissä pakollisissa tilanteissa. Magneettiripset oli kuitenkin ihanan helpot ja onnistuin niiden kanssa täydellisesti jo heti toisella kerralla! 





Ripset tulevat kauniissa mustassa muovirasiassa, joka on tukeva ja näppärän kokoinen. Magneettiripsissä on se hyvä puoli, että koska liimaa ei tarvita kiinnittämiseen eikä ripsiä tarvitse putsailla, ne myös kestävät käytössä pidempään. Ripsirasian mukana tulevat ohjeet sekä pinsetit, joissa on magneetti mihin ripset myös helposti tarttuvat ja on näin helppo asetella paikoilleen. Kotelossa ripset pysyvät hyvin kiinni glitterisellä alustalla, jossa siis myös on magneetti. Pitkä ripsirivi asetellaan omien ripsien yläpuolelle ja omien ripsen alapuolelle magneetin kiinnityskohtiin laitetaan pienet ripsitupsut. Yläripsien magneetti vetääkin helposti alapuolelle ripsiä aseteltavat pienet ripsitupsut kiinni itseensä ja kun magneetit napsahtaa yhteen niin ripset on valmiit. Yllätyin todella miten helppoa kiinnittäminen oli ja minunkin kaltainen tumpelo ripsien kiinnittäjä sai nämä näppärästi paikoilleen ihan parissa minutissa. Nämä ripset eivät lainkaan päivän aikana valuneet pois paikoiltaan eli helppouden lisäksi nämä oli myös kestävät ja näyttävät. Omat ripseni olivat Natural mallia eli melko luonnolliset, mutta ElinaK:lla on myynnissä myös paljon näyttevempiä ripsiä. Käytön jälkeen varovasti vedin ripset pois omista ripsistä ja asettelin takaisin rasiaan odottamaan seuraavaa käyttökertaa. Ah, niin helppoa!
VINKKI: Kannattaa muuten muistaa lisätä ripsiväri omiin ripsiin ennen magneettiripsien kiinnittämistä.





Silmämeikki on tehty BH Cosmetics Galaxy chic paletilla, mistä käytinkin oikealla näkyviä sinisiä sävyjä. Paletti on aivan ihana ja siinä on monipuolisesti eri sinisen, punaisen, keltaisen, lilan ja ruskean sävyjä. Tällä saa siis todella erilaisia meikkejä aikaan ja laatu sekä pigmentti on noin 20€ paletiksi aivan huikea! Oman paletin ostin Beauty Baysta ja en voisi olla tyytyväisempi tähän ostokseen. Rakastan myös paletin nerokasta avaruusaiheista teemaa ja ulkoasua. Luomivärinapit ovat pyöreästi hiukan pannuista kohollaan, joten ne muistuttavatkin ihan planeettoja.




Luomivärien työstämisessä käytin Slaybellan Mermaid frenzy siveltimiä*. Nämä super kauniit ja extra pehmeällä karvalla varustetut häivyttelysiveltimet sopivat hyvin luomivärien pehmentämiseen ja häivyttelyyn. Näissä on kauniit varret, joihin on myös helppo tarttua erityisen muotoilun ansiosta. Kyseiset siveltimet on nyt Slaybella verkkokaupassa alessa 21 dollarilla ja koodilla glitteriaddikti2019 saatte kassalla pois ostosten loppusummasta -15%. Koodi toimii myös valmiiksi alennettuihin tuotteisiin. Vaikka kyseessä on jenkkiläinen yritys, niin he toimittavat myös Suomeen ja lähetys tipahti mulle postiluukusta alle kahdessa viikossa paketin lähettämisestä. Mitään erillisiä välitysfirmoja ei tarvinnut käyttää vaan toimitus onnistui suoraan heidän verkkokaupan kautta. Kannattaa muuten käydä kurkkaamassa heidän valikoimaa, sillä myynnissä on paitsi todella nättejä siveltimiä niin myös ripsiä, luomivärejä ja muita hius- sekä kynsituotteita melko edulliseen hintaan. 




Meikki sopisi ilman glittereitä ja timantteja ihan normaaliin arkeenkin, mutta halusin tosiaan tehdä tästä vähän näyttävemmän ja fantasiamaisen noilla timanteilla ja extra glittereillä. Meikkipohja oli tarkoituksella vaalea ja poskipunaa lisäsin oikein ronskilla kädellä, jotta sain aikaan pakkasen puremat poskipäät. Itse pidin kovasti tästä meikistä ja innoistuin, että voisin useamminkin tehdä erilaisia meikkilookeja tänne blogiin. Mitä mieltä olette? Tykkäättekö lukea tällaisia postauksia ja haluaisitteko meikkejä aina jonkun teeman ympärille? Ja mitä piditte tästä meikkilookista?


* ElinaK glitter tuotteet on saatu kauneusbloggaajien kesämiitin goodie bagista
10 kommenttia on "Meikkilook - Winter is coming"
  1. Kaunis meikki! 😊 Minun on jo pitkään pitänyt ostaa testiin nuo magneettiripset, jokohan messuilla tarttuisi ostoskoriin ☺

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! <3

      Voin suositella kyllä näitä ripsiä! Joistakin magneettiripsistä sanotaan että ne valuu eikä magneetit pysy hyvin paikoillaan. Nämä kyllä pysyi eikä valuneet :)

      Poista
  2. Upea meikki! Ja ihan mahtavaa kuulla, että sun oli noin helppo saada noi magneettiripset paikoilleen. Niistä on tullut luettua niin paljon "kauhutarinoita", kuinka niiden käyttö vaatii hirveesti harjoitusta ennen kuin ne saa kauniisti paikoilleen, enkä oo siis vielä itse niitä testannut :D Nyt on vähän luottavaisempi fiilis sen suhteen, että ehkä mäkin onnistun noiden kanssa! Noi siveltimet on niin kauniita<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3

      Mullakin oli pelonsekaiset odotukset ripsistä, mutta turhaan. Ne oli oikeasti todella loistavat ja älyttömän helpot käyttää. Suosittelen kyllä testaamaan, varmasti ihastut sinäkin!

      Poista
  3. Niin mielettömän kaunis meikki <3

    VastaaPoista
  4. IHanat meikkisiveltimet ja upea meikki!

    VastaaPoista
  5. Ihana talvinen meikki, näytät ihan Tuhkimolta! :)

    VastaaPoista