perjantai 25. lokakuuta 2019

Blogin 1-vuotis synttäritTänään heräsin sateisesta säästä huolimatta iloisin mielin, koska nyt on blogini pääpäivä. Päivälleen nimittäin vuosi sitten julkaisin ensimmäisen blogikirjoituksen ja blogini syntyi. Tänään juhlitaan siis 1-vuotiasta blogiani! 

Matka tähän pisteeseen on ollut pitkä, mutta antoisa. Viime lokakuussa ensimmäistä postausta raapustellessani ajattelin kirjoittaa vain omaksi iloksi ja purkaa ajatuksiani kosmetiikkaan liittyen. Ajattelin, että postauksista jäisi muistot kaikista tilaamistani ihanista kauneusbokseista ja voisin aina kuvien muodossa palata muistelemaan mitä sitä oikein on tullut käytettyä ja tilattua. En tiennyt lainkaan mihin blogini tarina jatkuisi. Silloin päässäni pyöri lähinnä vain se, lopahtaako innostukseni ennen joulua vai ei. Ei lopahtanut ja tässä sitä yhä kirjoitellaan.
Nälkä kuitenkin kasvoi syödessä ja viime keväänä panokseni kovenivat. Ajattelin, että miksi en tekisi tätä ihan kunnolla kun tähän kerran on ryhdytty. Matkalla olen itsekin kehittynyt paljon. Jos vertaan ensimmäisten postausten kuvia nykyisiin, niin sokeakin huomaa kehityksen ja eron. Haluan panostaa visuaalisuuteen ja kuvat ovat tässä suuressa roolissa. Kamerakalustokin on päivittynyt matkan varrella, jotta pystyn tekemään sellaista laatua mitä itse kuvilta odotan. Vielä on kuitenkin paljon opittavaa. 

Jotta kukaan ei luulisi, että bloggaaminen on vain hauskaa ja helppoa niin korjaan tämän ajatuksen. Sitä se ei nimittäin ole! Minulla menee aivan tuhottomasti aikaa postausten suunnitteluun, kirjoittamiseen, kuvailuun, kuvien muokkaukseen, tekstien oikolukemiseen, sähköposteihin vastailuun, yhteistyökuvioiden sopimiseen ja muiden bloggaajien tekstien lukemiseen sekä kommenttien jättämiseen. Vaikka tämä harrastus vie aikaa, en kadu sitä. Olen oppinut niin paljon uusia taitoja, saanut uusia ystäviä ja kehittynyt myös meikkaajana, joten olen vain onnellinen että minulla on tämä blogi. Mielenkiintoisin projekti tähän mennessä oli loppukesästä alullepanemani kauneusbloggaajien kesämiitti, joka järjestettiin elokuussa. Oli mahtavaa saada paikalla monia upeita bloggaajia.

Ja onnellinen olen myös teistä, hyvät lukijat ja seuraajat! Ette uskokaan miten paljon ilo tuotte päivääni kun näen, että olette jaksaneet käydä lukemassa kirjoituksiani ja joskus jättäneet myös kommentin. Ne kommentit ovat tämän työn kerma, uskokaa pois. On aivan ihanaa, jos olette viitsineet jättää terveiset tai ajatukset kommenttiboksiin, sillä silloin saan kiitosta työlleni ja parhaimmassa tapauksessa herätettyä teissä ajatuksia sekä päästään luomaan vähän keskustelua, mitä itse ainakin kaipaan. Yksinhän kukaan ei varmasti rakasta puhua niin paljon, että jaksaisi tehdä sitä loputtomasti. Joten kiitos teille kaikille, jotka olette ikinä kirjoituksiani kommentoineet! Alkavan 2-vuoden kunniaksi toivoisinkin lisää pöhinää tänne blogiin. Olisi aivan ihanaa, jos jättäisitte terveisiä ja ajatuksianne tulevaisuudessakin, vaikka ihan anonyyminä. 

Nyt ainakin synttäreiden kunniaksi olisi ihana kuulla ajatuksianne, joten käy jätä terveiset tai kerro minkälaisia kirjoituksia olet tykännyt lukea tai mitä tulevaisuudessa haluaisit blogissani lukea.
Synttäreiden kunniaksi haluan järjestää myös pienen arvonnan. Arvontaan osallistut kommentoimalla mistä aiheista ole tykännyt blogissani lukea ja/tai mistä jatkossa tykkäisit lukea. Muista jättää myös toimiva sähköpostiosoite, johon otan yhteyttä voiton sattuessa kohdallesi. Jos haluat vain jättää kommentin, mutta et halua osallistua arvontaan, niin älä siinä tapauksessa jätä sähköpostiosoitetta.
Arvonta on auki lokakuun loppuun eli 31.10 saakka. Arvon voittajan seuraavana päivänä.

Palkinto sisältää kaikkea ihanaa kosmetiikkaa, ihonhoitoa sekä hiustenhoitoa. Myös ElinaK Glitterin siirtotatuointi on mukana palkinnossa. Osa tuotteista on saatuja ilmaislahjoja, osan olen itse ostanut. Koko paketti arvotaan kerralla.


Ihanaa viikonloppua kaikille! Nyt ajattelin keittää kakkukahvet synttäreiden kunniaksi ja hiljentyä viettämään viikonloppua.
68 kommenttia on "Blogin 1-vuotis synttärit"
 1. Onnea blogillesi ja intoa bloggailuun edelleen :)
  T. Nelliina

  VastaaPoista
 2. Uuutustuotteet kiinnostavat ja myös jatkossakin :)
  minna1995(at)gmail.com

  VastaaPoista
 3. Onnea 1-vuotiaalle blogille! ♥ Mä jätän tällä kertaa arvontaan osallistumatta, kun ylimääräistä kosmetiikkaa löytyy muutenkin, mutta ihanan paketin oot laittanut arvontaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Linda! <3 Sun kommentteja on aina niin kiva lukea, kun otat asioihin kantaa ja sulta löytyy mielipiteitä ^_^

   Poista
 4. Kivoja vinkkejä täällä, Ipsykin tullut tätä kautta tutuksi.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistavaa, kiva kuulla! Juuri se on ollut tarkoituksenikin, lisätä tietoisuutta :) Ihana että olet pysynyt matkassa <3

   Poista
 5. Onnittelut!
  Tykkään lukea luonnonkosmetiikkapostauksia ja kaikki markkinoille tulevat uudet brändit kiinnostavat.
  hamalainentmatgmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3
   Hienoa, luonnonkosmetiikka tulee jatkossakin olemaan vahvasti esillä blogissani ja myös uutuuksia pyrin ottamaan mukaan mahdollisimman paljon :)

   Poista
 6. Onnittelut <3
  Uutuudet, tuotearvostelut, ostokset kosmetiikan osalta kiinnostaa.
  Kirjoitat selkeää tekstiä asiantuntevasti. Tykkään!
  heli.studiokaira@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3
   Ostoksia voisinkin esitellä jatkossa useammin. Paljon tulee osteltua kaikkea, mutta usein niistä kirjoitteleekin vasta sitten kun niitä on ehtinyt testailemaan. Joskus ne ostokset kuitenkin odottelevat kaapissa vähän pidempään ennen korkkaamista, joten kiitos vinkistä. Kirjoittelen jatkossa myös ostoksista useammin :)

   Poista
 7. Minultakin oikein paljon onnea blogillesi ja sinulle. Tykkään lukea kaikesta kivasta ja sanon nyt vaikkapa pikkujoulu meikkaus vinkit taas kerran kun ne painaa päälle ja vieläpä kolmet sellaiset, siinä on naiselle jo haastetta tarpeeksi. Jotain jännää ja uutta olisi tarkoitus tehdä silmämeikkiin.
  henna.holappa1@luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3

   Pikkujoulu meikkejä onkin tarkoitus tehdä blogin puolelle muutamakin erilainen, joten niitä on tulossa ihan pian marraskuun puolella :) Meikkilookeja siis tulevaisuudessa tulossa, ole kuulolla

   Poista
 8. Onnea blogille :)
  Erityisesti kiinnostaa tuotearvostelut, ostospostaukset ja luonnonkosmetiikka. Myös kauneusboksit on olleet kiinnostavia!:)
  nell_ii@hotmail.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Kiva kuulla, näitä aiheita tullaan jatkossakin käsittelemään blogin puolella. Ostopostauksia yritän jatkossa tehdä enemmän :)

   Poista
 9. Onnea!🎉 Haluaisin lukea tulevaisuudessa ihonhoitojuttuja, erityisesti korealaisesta kosmetiikasta :)

  Eve_95@windowslive.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3

   Hyvä idea, täytyykin kirjoitella jatkossa K-beauty tuotteista enemmän. Ne on nyt jääneet vähän luonnonkosmetiikan varjoon täällä blogin puolella.

   Poista
 10. Onnea blogillesi ja minua kiinnostaa paljon ihonhoitoon liittyvät postaukset. Salli.moilanen35@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Ihonhoitoa onkin paljon ollut ja tulee jatkossakin näkymään täällä blogissa :)

   Poista
  2. Onneksi olkoon Salli M, voitit arvonnan! :) Olen sinuun yhteydessä sähköpostilla

   Poista
 11. Paljon onnea blogillesi :)
  Uutuustuotteet ovat aina kiinnostanut, ja niistä haluan kuulla jatkossakin :) Nyt syksyn tullen olisi kiva kuulla syysmeikkivinkkejä :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3

   Jes, koppi otettu ja tänään itse asiassa julkaistukin syysarkimeikki postaus ;)
   Uutuuksista kirjoittelen varmasti myös jatkossa.

   Poista
 12. Onnea! :) Tulevaisuudessa olisi kiva lukea ihonhoitovinkkejä
  ruskarouva85@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3

   Ihonhoito tulee jatkossakin näkymään suuressa roolissa täällä blogissa

   Poista
 13. Tuotearvostelut on parhaita! :) Myös luonnonkosmetiikasta luen mielelläni. Onnea blogille!

  hippohiiri@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Loistavaa, tuotearvostelut on blogini yksi kantavista teemoista!

   Poista
 14. Uudet tuotteet ja arvostelut kiinnostaa ja tuo tietoutta.
  Naurajatar@suomi24.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, uutuuksista täytyykin kirjoitella jatkossa enemmän :)

   Poista
 15. Paljon onnea blogille! Minua kiinnostaa eniten tuotearvostelut uutuuksista.

  Vitaevay@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Oi, onnea paljon 1-vuotiaalle! :)

  (En halua osallistua tällä kertaa arvontaan, vaikka kivan paketin oletkin kasannut)

  VastaaPoista
 17. Isot onnittelut blogille! Ihonhoitovinkit kiinnostaa sekä hinta-laatusuhteeltaan mahtavat kosmetiikkatuotteet. (:

  saraana.makela@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3

   Kiitos vinkistä, täytyykin tehdä jossain vaiheessa tuollainen pihistä-panosta postaus :)

   Poista
 18. Paljon onnea 1-vuotiaalle! :) ps. en osallistu arvontaan.

  VastaaPoista
 19. Onnea :) Vertailut ja uutuustuotteet on mun lemppariaiheita

  unelmiaonnesta(at)gmail.com

  VastaaPoista
 20. Uutuustuotteet ja testaukset. lamerinquecit@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Tuotteiden testaukset kiinnostaa :)
  helmityttonen@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Onnea! Tykkään lukea rehellistä ja monipuolista pohdintaa elämän eri alueilta.. Mukaan arvontaan! ksefedini@suomi24.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3

   Tarkoitukseni onkin kirjoittaa täysin rehellisiä ja omakohtaisia mielipiteitä sekä kokemuksia. Joten voit jatkossakin luottaa täysin 100% rehellisiin mielipiteisiin ;)

   Poista
 23. Onnea!
  Tuoksut ovat minulle tärkeitä ja uutuuksista haluaisin lukea.
  aiholapp at lailanet.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Tuoksuista on minun vaikea kirjoittaa, sillä en osaa kuvailla ja erottaa tuoksuja toisistaan. Mutta kerron varmasti jonkun verran myös tuoksuista aina toisinaan. Uutuuksia luvassa blogiin ihan piakkoin ;)

   Poista
 24. Paljon onnea!
  Tykkään lukea kosmetiikkaboxeista,mutta luen kyllä muutakin;)

  taina.vastamaki@dnainternet.net

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3

   Kosmetiikkaboksi esittelyt eivät ole katoamassa minnekään, sillä olen niin hulluina niihin että taatusti kirjoitan niistä jatkossakin :D Ihana kuulla, että myös sinä pidät niiden lukemisesta!

   Poista
 25. Paljon onnea blogille! Olet saavuttanut valtavasti jo yhden vuoden aikana :) Uutuuksista on aina kiinnostava lukea.

  Vitaevay@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3

   Vuodessa on tosiaan ehtinyt tapahtua yllättävän paljon :D

   Poista
 26. Wau, onnittelut täyttyneestä vuodesta! Aika mahtava siirtokuva ja palkinto sulla, osallistun sillä toivon että saisin ton "tatuoinnin" itselleni :)


  kosmetiikkakatri (at) gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3

   Mahtavaa, toivottavasti voitto osuisi kohdallesi :)

   Poista
 27. Myöhästyneet 1-vuotis onnittelut!

  Sun blogi on kyllä lähtenyt hyvin vuodessa lentoon - kiitos hyvien kuvien ja sisällön!

  Itse tykkään eniten matkapostauksistasi, mutta myös kosmetiikkapostaukset kiinnostaa.

  Niistä toivon myös lisää juttuja. Erityisesti kiinnostaa kotimainen luonnonkosmetiikka (esittelyt ja kokemukset).

  Kiitos kivasta arvonnasta ja hyvää syksyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Kiva kuulla, että myös matkapostaukset kiinnostaa. Niitä tulee blogissa näkymään aina kun reissuihin pääsen eli ei kovin usein, mutta aina välillä kyllä pyrin niistäkin kirjoittelemaan.

   Kiitos samoin, ihanaa syksyä myös sinulle <3

   Poista
 28. Uutuus tuotteista kiva lukea. Onnea 1v:lle :3
  Sara.rokman@gmail.com

  VastaaPoista
 29. Myös onnea täältä 1 vuotis synttäreiden johdosta.
  Minua kiinnostaa Turussa parhaimmat kauneushoitolat, laatu ja hintataso.
  peholapp(at)lailanet.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Kiinnostava aihe, täytyykin yrittää ottaa kauneushoitoloita myös blogin puolelle. Kiitos vinkistä!

   Poista
 30. Onnea, onnea! Uutuusesittelyt ja omat suosikit kiinnostavat.
  -minttu47-
  minttu47@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Kuukauden suosikit on blogissa ihan vakio juttu ja näkyy myös jatkossa :)

   Poista
 31. Paljon onnea 1-vuotiaalle blogille! Haluaisin lukea tuotearvioista ja pihistä/panosta-tyyppisiä tuotevertailuja.
  suvi.jalko@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Kiitos vinkistä, pihistä/panosta postauksia tulossa ehdottomasti!

   Poista
 32. Paljon onnea blogille :) Luen mielelläni tuotearvosteluja ja juttuja luonnonkosmetiikasta :)
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Kiva kuulla, että tuotearvostelut miellyttää! <3

   Poista
 33. Onnittelut! Suosikkituotteiden esittely kiinnostaa. Matkusteluun liittyvät jutut luen aina mielelläni.
  Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Matkustelusta harmi kyllä juttuja tulee vähän harvakseltaan, mutta kirjoitan kyllä aina kun reissuun pääsen

   Poista