torstai 24. lokakuuta 2019

Tyttö ja helmikoru

* yhteistyössä Gaura Pearls kanssaOlen ihan pikkutytöstä asti ollut helmityttö. Ensimmäiset korvikset oli pienen pienet helmet. Tosin ne eivät olleet aidot ja sain jostain päähäni värjätä valkoiset helmikorvakoruni vaaleanpunaisella kynsilakalla (en suosittele kokeilemaan). Sain tästä tempauksesta pahan allergisen reaktion ja korvani tulehtuivat umpeen. Jouduin siis hetken aikaa parantelemaan haavoja, ennen kuin sain uudet korvikset korviin. Pyysin äitiä ostamaan minulle uudet helmet, sellaiset tosi isot valkoiset, jotka siihen aikaan olivat kovaa huutoa. Korvakorujen lisäksi minulla oli muutama helmirannekoru sekä kaulanauha. Ne sopivat vaaleanpunaisissa pitsihameissa viilettävän pienen minäni asukokonaisuuteen täydellisesti. Illalla helmet laitettiin visusti talteen pieneen keraamiseen korurasiaan, josta ne taas aamulla pistettin käsiin ja kaulaan.
Helmi innostukseni ei ole vuosien varrella laantunut lainkaan. Rakastan helmiä nimittäin nykyäänkin ihan valtavasti ja minusta ne sopivatkin tilaisuuteen kuin tilaisuuteen ja ihan minkä tahansa asun kanssa. Siksi helmet ovat niin täydelliset. Ne on helppokäyttöiset, näyttävät, naiselliset ja ajattomat. Helmet eivät mene pois muodista koskaan.

Pääsin tekemään yhteistyötä kotimaisen Gaura Pearls kanssa, joka lähetti minulle söpöt pienet nappihelmikorvakorut sekä siron rannekorun. Gaura Pearls on tamperelainen yritys, joka valmistaa kaikki helmikorut käsityönä. Korujen suunnittelussa ja muotoilussa yhdistyy skandinaavinen design, ympäristön huomioiminen ja kestävyys. Koska korut valmistetaan käsin, ne ovat kaikki uniikkeja ja hiukan erilaisia. Korut ovat muotoilultaan yksinkertaisia, mutta myös niitä näyttävempiä ja erikoisempia koruja valikoimasta löytyy. Yksinkertaisuus tekee koruista kuitenkin ajattomia ja ne käyvät hyvin yhteen erilaisten tyylien kanssa. Itse käytän näitä helmikoruja niin arkisten farkkujen kuin juhlavempien mekkojenkin kanssa. Helmillä saa helposti nimittäin juhlavuutta, mutta ne eivät ole liian juhlavat arkiseenkaan tyyliin.

Rannekoru on todella siro ja kaunis kädessä. Hopeinen kiinnitysketju, antaa vähän lisävaraa säätää ketjun pituutta ja säätöketjun päästä jää kauniisti vielä roikkumaan yksittäinen helmi. Kaikki korut tulevat kauniissa mustissa rasioissa, joissa koruja myös suositellaan säilytettäväksi, jotta helmi ei naarmuunnu ja se saa hengittää. Ihana tyylikäs ja huoliteltu koko paketti pakkausta myöden.

Helminappikorvikset ovat kaikessa yksinkertaisuudessaan todella suloiset. Nämä sopivat myös vähän nuoremmille kantajille ja korviksia on myynnissä muutamaa eri kokoa. Nämä omani taitavat olla malliston pienimmät, mutta isompiakin helmiä löytyy. Kiinnikkeet ovat kaikki hopeaa ja korut on allergiatestattu. Itselläni on nikkeliallergia, mutta en ole näistä koruista luonnollisestikaan mitään allergiareaktioita saanut.

Helmet ovat myös upea lahjaidea! Helmiä voi antaa kaiken ikäisille erilaisissa merkkitilaisuuksissa. Ne sopivat valmistujaislahjaksi, syntymäpäiville tai (vinkkinä miehille) vaikka huomenlahjaksi tai vuosipäivänä omalle rakkaalleen. En myöskään ole koskaan huomannut helmien menneen pois muodista, sillä niitä näkyy katukuvassa ihan aina. Gaura Pearls korut on luotu kestämään. Ne eivät ole kertakäyttökulttuurin tusinatavaraa vaan aidosti ekologisesti ja laadukkaista materiaaleista valmistettuja, joten voit nauttia tästä ajattomasta designista pitkään ❤

Jos kiinnostuit Gaura Pearls koruista, käy ihmeessä lukemassa heidän nettisivuiltaan lisää. Kuvissa näkyvän rannekorun löydät täältä ja helmikorvakorut täältä

Minulla on teille myös alekoodi Gaura Pearls verkkokauppaan. Koodilla glitteriaddikti saat lokakuun loppuun (31.10.2019) saakka -10% koko malliston hinnasta. Shoppailemaan pääset täältä.

Instagramin puolella (@glitteri_addikti) on käynnissä arvonta, jossa voit voittaa helmikorvakorut itsellesi valitsemassasi värissä. Käy ihmeessä osallistumassa.


Oletko sinä helmien ystävä?


2 kommenttia on "Tyttö ja helmikoru"