torstai 10. lokakuuta 2019

Saaren taika I love me messutärpit + arvonta

* kaupallisessa yhteistyössä Saaren taika kanssa, tuotteet saatu



Vuoden odotetuin tapahtuma eli I love me -messut on jo ensi viikolla. Kuka teistä on tulossa?
Itse olen tänä vuonna menossa mukana ensimmäistä kertaa ja pakko sanoa, että odotukset on korkealla ja innostusta ilmassa. Minulla on ilo myös kertoa, että toimin Saaren taika messulähettiläänä eli testasin etukäteen heidän tuotteitaan, joista annakin messutärppejä tässä postauksessa. Lisäksi päivittelen perjantaina 18.10 @glitteri_addikti instagram storyjen puolella niin Saaren taika messukuulumisia kuin yleisesti messuista, joten pistä tili heti seurantaan ja pysy ensi viikon perjantaina kanavalla 😏 Tänään kerron teille kuitenkin mitä tuotteita sieltä Saaren taika messuosastolta kannattaa testiin hankkia.

Olen kirjoittanut Saaren taika tuotteista aikaisemminkin ja postaus löytyy täältä, jos haluat käydä kurkkimassa kokemuksistani edelliseltä testikerralta. Saaren taika on kotimainen ekologisia ihon- ja hiustenhoito, kodin siivous sekä sisustustuotteita valmistava perheyritys saaristosta. Kaikki tuotteet valmistetaan käsin ja ne ovat myös myös täysin vegaanisia ja biohajoavia. Senpä takia nämä ovat erinomaisia tuotteita arkikäytön lisäksi myös mökille, jossa jäteveden suodatusta ei välttämättä ole. Raaka-aineina käytetään vain puhtaita ja laadukkaita hoitavia ainesosia. Ihailen myös kovasti näiden tuotteiden tyylikkäitä pakkauksia, joissa jätteen määrä on pyritty minimoimaan niin vähäiseksi kuin mahdollista. Kaikki palasaippuat pakataan pahvirasioihin ja ainoastaan nestemäiset tuotteet ovat muovipulloissa, jotka nekin voi kierrättää. Lisäksi yritys lahjoittaa hyväntekeväisyytenä osan tuotoistaan Itämeren suojeluun. Varsin esimerkillinen yritys siis kyseessä! Saaren taika on nyt juuri ennen messuja lanseerannut muutamia uutuus tuotteita, joita voi jo ostaa verkkokaupasta ja myös messuilta. Postauksen lopusta löytyy myös arvonta, jossa palkintona yhdet uutuus tuotteista. Luehan siis loppuun asti!




Otetaan ensiksi käsittelyyn ekosiivoukseen liittyvät tuotteet, jotka ovat molemmat aivan mun lemppareita. Olen jo usean vuoden ajan käyttänyt pelkästään pyykkietikkaa huuhteluaineen tilalla. Etikka on luonnonmukainen, eikä se siis kuormita vesistöjä. Toiseksi etikasta pyykki jää raikkaan tuoksuiseksi ja etikka poistaakin minusta tehokkaammin tunkkaisia ja voimakkaita hajuja tekstiilistä kuten savua ja hikeä, mitä on muutoin aika vaikea saada kankaasta pois. Pyykkietikka vähentää tekstiilien nukkaantumista ja sähköistymistä, minkä lisäksi se ei heikennä huuhteluaineiden tavoin pyyhkeiden imukykyä. Saaren taika pyykkietikkaa löytyy eri tuoksuisina ja tämä greippi onkin ihanan raikas. Pidin kovasti myös aikaisemmin testaamastani piparminusta.




Toinen suuri suosikkini on tämä Sitrus siivoussaippua, joka onkin ollut kovassa käytössä kodin eri pintoja pestäessä. Saippuassa on aivan ihana sitruunan tuoksu, joka jättää siivouksen jälkeen raikkaan tuoksun myös huoneeseen. Palasaippua on aivan super riittoisa. Kuten kuvasta näette, saippua näyttää lähes koskemattomalta vaikka olen käyttänyt sitä lukuisia kertoja. Siksi ei kannata pelästyä Saaren taika tuotteiden hintoja, sillä nämä todella kestävät pienen ikuisuuden, joten ihan heti ei tarvitse uusia tuotteita olla ostamassa. Miten tällaista palasaippuaa sitten voi käyttää siivouksessa? Itse kostuta mikrokuituliinan tai lattiamopin ja hieron saippuaa puhtaaseen liinaan. Toinen tapa on murentaa ja liuottaa saippuaa veteen esimerkiksi suihkepulloon, mistä sitä voi aina tarpeen vaatiessa suihkia suoraan pinnoille. Ajattelin itse testata tätä tapaa heti kun muistan ostaa sen suihkepullon. Käytön jälkeen saippua kannattaa kuivata hyvin ja laittaa pahvirasiaan odottelemaan seuraavaa siivouskertaa. Aivan mahtava tuote ja puhdasta tulee.




Uusi tuttavuus oli tämä tuoksukynttilä, joka taitaa olla myös tämän syksyn uutuus tuote yhdessä huonetuoksujen kanssa. Kynttilä on aivan super tyylikäs mustassa lasikipossa, jonka päälle saa halutessaan laittaa metallisen hopean kannen, mikäli ei halua tuoksua huoneeseen koko ajan. Tässä kynttilässä tuoksu on raparperi ja pidän tästä aivan älyttömästi. En olisi uskonut, että raparperi voi tuoksua näin hyvältä, mutta uskottava se on. Tuoksua leviää kynttilästä huoneeseen vaikka sitä ei polttaisikaan, mutta tuoksu ei silti ole ällöttävän voimakas. Kynttilä on valmistettu ekologisesta soijavahasta ja se palaa myrkyttömästi noin 45 tuntia eli paloaika on pitkä. Kynttilöitä löytyy useassa eri tuoksussa ja näillä voit viimeistellä sisustuksesi.





Saaren taika tunnetaan palasaippuoista ja nämä ovatkin todella kauniita uniikeilla painautuksilla ja kuvioilla. Todellakin kehtaa siis pitää esillä kylpyhuoneessa. Sain testiin kaksi saippuaa ja kolmas eli Tyrni shampoo tuli kauneusbloggaajien kesämiitin goodiebagin mukana. Shampoota en ole testannut, sillä luulen etten osaisi käyttää tällaista palamuotoista shampoota. Sen sijaan Veera suolasaippuaa ja Teepuusaippuaa olen testannut ja kerron niistä teille seuraavaksi.

Teepuusaippua on suunniteltu ongelmaiholle ihan päivittäiseen pesuun. Teepuun antibakteeriset ominaisuudet vähentävät epäpuhtauksia ja rauhoittavat ihoa. Itselläni on poskissa edelleen epämääräistä syheröä, joka reagoi helposti uusiin tuotteisiin ja toisinaan esiintyy myös hormoninäppyjä, jotka saa aika hyvin rauhoitettua teepuusaippualla. Se saa ihon natisevan puhtaaksi, mutta ei silti kuivata sitä niin kuin normaalit saippuat. Saippuassa on raikas eteerinen tuoksu, mistä pidän ja sitä on helppo kovasta palamuodosta huolimatta hieroa iholle. Tämä on minulla ihan päivittäisessä käytössä, suosittelen erityisesti rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle.

Veera suolasaippua soveltuu sekä kasvoille että muulle iholle ja saippuan sisältämä vihreä savi, kaura ja merisuola neutraloivat ihon bakteereja sekä vähentävät kutinaa ja muita ihoärsytyksiä. Itse olen käyttänyt tätä vain kasvoille, mutta ajattelin ottaa testiin myös vartalolle. Sanotaan, että suolasaippuapesu etenkin kainaloissa vähentäisi hienhajua ja sopiikin siksi erinomaisesti alumiinittomien deodoranttien kanssa yhdessä käytettäväksi estämään hajujen syntymistä. Saippua jättää puhtaan tunteen kasvoille ja siinä olevat suola (tai kaura rakeet?) kuorivat ja hierovat mukavasti kasvoja. Ainoa miinus tässä on se, että saippuaa on mahdottoman vaikea saada vaahtoamaan ja siksi sitä joutuu hieromaan kasvoille ikuisuudelta tuntuvan ajan. Joudun yleensä nimittäin kostuttamaan saippuaa useaan kertaan ja jatkamaan hieromista ennen kuin olen saanut sopivasti tavaraa iholle niin, että kasvot voi oikeasti pestä saippualla. Muuten kiva tuote ja ei kuivata ihoa. Täytyy nyt vielä testata itsekin tätä vartalolle. Tosin epäpuhtauksien määrä ei minusta tämän käytössä ole ainakaan kasvoilla vähentynyt.
EDIT: Otin suolasaippua joitakin päiviä sitten käyttöön suihkussa ja pesin sillä käsivarteni. Minulla tahtoo tulla käsivarsiin erikoisia näppyjä. Se ei varsinaisesti ole ihottumaa, ne ei kutia tai muuta, mutta ihon pinnassa tuntuu hassuja pieniä myhkyröitä. Välillä tietysti revin niitä mitä ei saisi tehdä, mutta silloin näppyjen paraneminen kestää ikuisuuden. Suolasaippua tehosi näihin näppyihin! Ensinäkin ne revityt näpyt paranivat ja iholla olleet pienet näpyt ovat selkeästi vähentyneet nyt muutaman päivän käytössä. Rouheat suolarakeet myös tuntuu iholla mukavemmilta kuin kasvoilla, joten suosittelen tätä vartalolle mieluummin.

I love me messuilla on muuten Veera suolasaippuasta ja Teepuusaippuasta messurajouksena 2 kpl saippuoita yhteishintaan 20€, kun normaalisti yksi saippua maksaa 15€. Nyt kannattaakin ostaa edullisesti tutustumishintaan ja antaa toinen vaikka joululahjaksi.





Tässä on aivan ihastuttava tuote! Kyseessä on Mustikka kasvovoide, joka on pakattu käsintehtyyn puiseen pieneen rasiaan. Rasia jo itsessään on niin söpö ja kaunis, että tätä tekee mieli pitää esillä ja hypistellä jatkuvasti. Tämä sai miettimään, että miksi oi miksi kosmetiikkaa ei yleisesti voitaisi pakata puurasioihin. Puurasiat eivät kuormita luontoa toisin kuin muovi ja koska puulla itsessään on antibakteerisia ominaisuuksia, se ei kerää puoleensa pöpöjä samalla tavalla kuin muovi. Tämä kasvovoide sisältää ihan oikeaa suomalaista mustikkauutetta sekä mangovoita ja ruusunmarjaöljyä. Voide sisältää A- C- ja E-vitamiineja ja se kosteuttaa tehokkaasti, ehkäisee aknen syntymistä ja tukee kollageenisynteesiä vähentäen näin juonteiden syntymistä. Tämä voide on niin tuhtia, että pieni herneen kokoinen pallo riittää koko kasvoille. Voidetta kannattaa ottaa purkista sormenpäähän, hieroa sitä molempiin käsiin ja vasta sitten levittää tasaisesti kasvoille. Tämä on todella kosteuttavaa ja tuhtia tavaraa, joten ei kannata yliannostella voidetta liikaa. Pieni purkki kestää siis todella pitkään. Tässä on todella tuhti ja rasvainen koostumus, joten suosittelen voidetta yökäyttöön. Itse testasin tätä myös päivävoiteeksi meikin alle ja en havainnut ongelmia, mutta suosin silti päiväkäytössä hieman kevyempiä kasvovoiteita.




Tyrni deodorantti on luonnonmukainen täysin soodaton ja alumiiniton, joka sopii siksi myös herkälle iholle. Käytin tätä ahkerasti alkukesästä ja tykkäsin tästä kovasti, sillä vauhdikkaassa ja urheilun painotteisessa elämässä deodoranttien on oikeasti toimittava ja pidettävä hajut poissa. Tässä oli ihana kermainen koostumus, joka oli helppo sormin levittää kainaloihin. Pitävyys oli aluksi todella hyvä, mutta sitten en tiedä mitä tapahtui. Nimittäin joidenkin viikkon aktiivisen käytön jälkeen deodorantti ei pitänytkään enää niin hyvin ja alkoi haista kainaloissa tunkkaiselta. Niinpä pidin tästä vähän taukoa ja voisin testailla tätä nyt uudestaan kun ilmat on kylmenneet ja kokeilla pestä kainalot sillä Veera suolasaippualla, josko se auttaisi ongelmaan. Huomasin myös, että tämän kermainen koostumus jättää valkoisiin paitoihin näkyvät "rasvatahrat" kainaloihin, jotka eivät lähde pesussa pois. Värillisissä ja tummissa vaatteissa en ole tätä ongelmaa huomannut, mutta koska käytän paljon valkoisia paitoja niin nyt on aika monessa paidassa ikävät tahrat kainaloissa. En tiedä voiko tätä jollakin tavalla ehkäistä tai saada jollain tymäkällä pesuaineella pois, sitä en ole kokeillut vielä.




Ja nyt vihdoin näiden uutuuksien pariin! Eli Saaren taika on ihan vasta lanseerannut uudet nestemäiset hiustenpesuaineet Tyrni-kehäkukka shampoon ja hoitoaineen. Shampoon ja hoitoaineen raaka-aineista 94% on täysin luonnonmukaisia. Tuotteissa on ihanan raikas tuoksu ja ne tasapainottavat päänahan talin eritystä, ehkäisevät kutinaa ja hilseilyä sekä vahvistavat hiusta ja vauhdittavat hiusten kasvua. Olen nyt viikon käyttänyt tuotteita ja huomaan, että hiukseni ovat pehmentyneet paljon, joten huomaan eron selkeästi. En kärsi kutiavasta tai hilseilevästä päänahkasta, joten en osaa ottaa kantaa miten tuotteet vaikuttavat näihin vaivoihin. Hiukseni ovat kuitenkin tulleet puhtaiksi näillä, eikä mitään tahmaisuuden tai rasvaisuuden tunnetta ole hiuksiin jäänyt. Hoitoaineessa on kuitenkin se ero, että se ei jätä hiuksia liukkaiksi kuten monet silikoni hoitoaineet jättävät. Tämä hoitoainehan ei luonnollisesti silikonia sisällä. Oma luonnonkiharat ja helposti takkuuntuva hiukseni onkin pesun jälkeen jäänyt todella pörröiseksi ja takkuuntuu helposti ellen levitä hiuksiin hiusöljyä tai muita hoitotuotteita. En koe tätä kuitenkaan ongelmaksi, sillä muuten pesuteho on loistava ja tykkään siitä tunteesta miten pehmeäksi hiukseni pesun jälkeen jäävät.




Mikäli olet tulossa I love me -messuille suosittelenkin pyörähtämään Saaren taika osastolla 7h138 ja katselemaan erityisesti ekosiivous pesuaineita, teepuusaippuaa iho-ongelmien ehkäisyyn, uutuus shampoota ja hoitoainetta sekä yksi kiinnostava uutuus on myös zero-waste ekoshaver sekä nopeasti kuivuvat käsinkudotut hamam pyyhkeet. Messuilla kaikki Saaren taika pisteellä ostoksia tekevät ja yhteistietonsa jättäneet osallistuvat myös 500€ arvoiseen Saaren taika tuotepaketin arvontaan. Kannattaa käydä osallistumassa. Tee siis hyviä löytäjä ja messuilla tavataan❤


ARVONTA

Lopuksi vielä lupaamani arvonta. Eli yhteistyössä Saaren taika kanssa arvon yhdelle kommentoijalle yhden setin uutuus Tyrni-kehäkukka shampoon ja hoitoaineen. Palkinnon arvo on 45€. Arvonta on käynnissä täällä blogissa ja instagramissa @glitteri_addikti sunnuntaihin 13.10 klo 18 saakka. Voit tuplata voittomahdollisuutesi osallistumalla molemmissa kanavissa.

Arvonnan säännöt on seuraavat:

Arvonta on avoinna kaikille. Kommentoi, onko Saaren taika sinulle tuttuja ja oletko kenties testannut jotain heidän tuotettaan. Jätä kommenttiin myös toimiva sähköpostiosoite, johon otan yhteyttä voiton sattuessa kohdallesi.
Mikäli en tavoita voittajaa 24-tunnin sisällä arvonnan suorittamisesta, arvon uuden voittajan.

Onnea arvontaan!

Arvonta päättynyt ja voittajalle ilmoitettu!
24 kommenttia on "Saaren taika I love me messutärpit + arvonta"
  1. Saaren taika tuotteista olen kyllä lukenut, mutta en ole vielä kokeillut.
    haaruhainen@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Tuttuja ovat!
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  3. Eivät ole tuttuja...
    nannaliini10@gmail.com

    VastaaPoista
  4. Kuullut/lukenut olen tuotteista, mutta en ole vielä testannut.
    heli.studiokaira@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, onneksi olkoon voitto osui kohdallesi! Laitan sinulle viestiä palkintoon liittyen :)

      Poista
  5. Olen ostanut lapsilleni. Tykkään!
    tarja.nevala10@gmail.com

    VastaaPoista
  6. En ole vielä kokeillut mutta kiva olisi tutustua :)
    Nähdään varmaan messuilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Messuilla varmasti nähdään, itse pyörin koko perjantain siellä ^_^

      Poista
  7. Brändi on tuttu ja tuotteet todella kiinnostavia, mutta vielä en ole päässyt testaamaan :)
    peasofmind (at) outlook.com

    VastaaPoista
  8. Brändi on tuttu, mutta vielä en ole kokeillut. :)

    hippohiiri@gmail.com

    VastaaPoista
  9. Veera suolasaippua on päivittäisessä käsienpesussa, välillä kaavoillakin, ja pyykkietikkaa käytän myös, tuttu sarja siis.
    minna_nyman@hotmail.com

    VastaaPoista
  10. Tuttuja ovat Saaren Taika tuotteet esim. siivoussaippua, Saariston suolasaippua, Veera suolasaippua ja teepuu palashampoo sekä voidedeo tropical.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ja olenhan käyttänyt pyykkietikkaakin eri tuoksuisina.

      Poista
  11. Saaren Taika on erittäin tuttu merkki. Heillä on ihania tuotteita!


    Vielä en ole testannut, mutta on suunnitteilla!

    VastaaPoista
  12. Ei ole tuttuja tuotteita :)
    minna1995(at)gmail.com

    VastaaPoista
  13. Ei ole aikaisemmin tuttu ja mukana, e-mail: fushwind (ja miukumauku) gmail.com

    VastaaPoista
  14. On tuttu nimeltä mutta en ole vielä päässyt testaamaan:) elisabethartikainen@gmail.com

    VastaaPoista
  15. Tuttu merkki :) Siivoussaippua on loistava tuote ja palashampoo on myös käytössä.
    fredriikka1@luukku.com

    VastaaPoista
  16. ok T&j mukana messulippuarvonnassanne ollaan /ja ko. tuotetta on kokeiltu ja hyväksi todettu

    VastaaPoista
  17. Merkki on tuttu nimenä mutta en ole vielä kokeillut. nina.olin(at)live.com

    VastaaPoista
  18. Saaren Taika on tuttu nimeltä, mutta en ole vielä testannut tuotteita :).
    inkkarih@hotmail.com

    VastaaPoista
  19. En ole vielä(kään) päässyt kokeilemaan Saaren Taian tuotteita, vaikka kovasti on kiinnostanut pidemmän aikaa!

    VastaaPoista
  20. En nyt osallistu arvontaan, koska kosmea on, mutta onpa huikean kivan näköisiä tuotteita ja kuolaan tuota raparperikynttilää, niin kaunis ja rakastan raparperin tuoksua ylikaiken. 😍Täytyy messuilla mennä zekkaamaan tuo kynttilä. 🧡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis se kynttilä tuoksui kyllä aivan taivaalliselta! Olen pitänyt sitä ihan palamattomanakin työpöydälläni jotta tuoksu leviää siitä ympärille :D
      Suosittelen siis katsastamaan tarjonnan messuilla ;)

      Poista