lauantai 19. lokakuuta 2019

Saaren taika messuedut ja tunnelmat I love me messuilta

 * yhteistyössä Saaren taika kanssa




Hellurei,

Pistetään heti postausta tulille eilisen tunnelmista I love me messuilta ja pieniä tärppejä Saaren taika osastolle teille, jotka vielä messuille tänään tai sunnuntaina suuntaatte. Instagramin puolella löytyy myös arvonta, jossa yksi onnekas voi voittaa 50€ arvoisen Saaren taika tuotepaketin. Käykää osallistumassa!

Messut oli mulle ensimmäiset ikinä ja nautin päivästä suunnattomasti. Päivä meni nopeasti vaikka olinkin messuilla koko päivän ihan aamu yhdestätoista saakka ja lähdin kohti juna-asemaa messujen sulkeuduttua kello seitsemän jälkeen. Päällimmäinen tunne oli innostus ja yllättyneisyys. Messut oli paljon paremmat kuin mitä odotin ja ensi vuonna olen taatusti taas mukana. Mukaan tarttui mielenkiintoisia ostoksia, jotka esittelen teille myöhemmin blogin puolella.

Mutta nyt kun olin messuilla Saaren taika messulähettiläänä, niin haluan jakaa teille muutamia kiinnostavia tarjouksia, joita voitte viikonlopun aikana vielä messuilla hyödyntää. Saaren taika löytyy messuosastolta 7h138.




Laventeli ja Syksy pyykkietikka yhdessä 25€ (norm. 32€)

Sitrus siivoussaippua 12€ (norm. 14€)

Veera ja teepuusaippua 20€ (norm. 30€)




Kamomilla sheavoi 29€ (norm. 32€)

Särkisalon suolasaippua 9€ (norm. 15€)

Savionaamiot 15€/kpl (norm. 23€)




No.1 Eco shampoo ja hoitoaine yhdessä 37€ (norm. 46€) UUTUUS

Tyrni palashampoo 2 kpl 40€ (norm. 46€)




Saaren taika päivittää tarjouksia messujen kuluessa tänne. Kannattaakin käydä sieltä tarkastamassa ajantasaiset edut. Lauantaina saatavilla myös syksyn uutuus tuotteita eli tuoksukynttilöitä, hamam pyyhkeitä sekä No.1 ego shaverit. Ja huomio, kaikki Saaren taika pisteellä ostoksia tehneet ja yhteystietonsa jättäneet ovat mukana 500€ tuotepaketin arvonnassa! Hullua, tuosta määrästä tavaraa riittää itselle koko vuodeksi ihanuuksia ja myös mahdollisesti pukinkonttiinkin jotain laitettavaa. Muista siis ehdottomasti jättää yhteystietosi ostosten yhteydessä!! Messupiste oli myös upeasti sommiteltu ja ajatuksella tehty eli käy ihan vaan vaikka ihastelemassa upeaa ja merihenkistä ständiä ❤





Vielä tärpiksi messuille:

Lemmikin omistajat hereillä. Nämä Saaren taika Hauvan hoiva palashampoot on super hyviä lemmikin turkin pesuun. Palasampoo vaahtoaa todella hyvin eikä sisällä mitään lemmikin ihoa ärsyttäviä aineita. Ollaan pesty meidän karvakuonot tällä saippualla useita kertoja ja karva kiiltää jokaisen pesun jälkeen. Helppo tuote ja puhdasta tulee. Palasaippua on todella todella riittoisa, sillä se vaahtoaa niin helposti ettei tuotetta tarvitse edes hieroa turkkiin mitenkään erityisen paljon. Suosittelen!

Toiseksi alemmassa kuvassa näkyvät puiset saippua-aluset on tyylikäs lisä kylpyhuoneeseen. Palasaippua kuivaa hyvin alustalla ja kestää näin käytössä pidempään. Puu on paitsi tyylikäs elementti, niin myös antibakteerinen ja siksi loistava saippuan säilyttämiseen. Näitäkin tuotteita saa Saaren taika messuständiltä.




Kirjoitin viime viikolla myös kunnon arviot useista muista Saaren taika tuotteista, joten jos kaipaat vinkkejä ja apua oikean tuotteen valinnassa niin käy lue postaus ja tärpit täältä.

Tänä aamuna aukeaa myös @glitteri_addikti instagram tilille arvonta, jossa yksi onnekas voittaa 50€ arvoisen Saaren taika tuotepaketin. Käy siis ottamassa tili seuraantaan ja osallistu arvontaan.


Ihania messuja, nauttikaa viikonlopusta! Pus och kram 😗
4 kommenttia on "Saaren taika messuedut ja tunnelmat I love me messuilta"
  1. Sarja on mulle vielä tuntematon mutta kuulostaa oikein kivalle! Hauvan hoivaan voisinkin tutustua, kun noita karvakuonoja on :)

    Mukavaa sunnuntaita ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen ehdottomasti tutustumaan. Kotimaisuus on vieläpä aina plussaa!

      Kiitos samoin Maikku <3

      Poista